Alicja Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='malawaszka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: chora cyco?????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ceść chora Pysiu:evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 dzięń dobły:) ale sie uchachałam z wizyty pana ksiedza:evil_lol: :evil_lol: traume ma na 100% hihi co mnie zastanawia to dlaczego jak ja mam( miałam ) kolędę to jakos dziwnie zawsze baaaardzo zapracowana jestem(byłam)....dziwne...:evil_lol: Quote
Pysia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Witajcie dziewczynki :loveu: Nawiedziła mnie dzisiaj Weszka z awanturnikami :evil_lol: Boluś na dworze co wszedł na jakiegoś krzaczka to od razu nogę podnosił i obsikiwał :evil_lol: Oczywiście starał się zaliczyć nosem WSZYSTKIE drzewa i próbował mi przestawić dom trochę w lewo .... Jednakze dom się oparł bo nie taka waga go ciągle próbuje przestawić :diabloti: Luneta dostała goopawki i poszalała przez płot z Nelly :crazyeye: Boluś w tym czasie pokazywał Zmorce jaki z niego macho :cool1: Trochę pomarzłyśmy i poszłyśmy na kawke ;) Kiedy Karol wszedł do domu powstał taki hałas ze ja do tej pory słyszę szum w uszach :crazyeye: A Karol ze stoickim spokojem stwierdził że ledwo wszedł i juz awantura :evil_lol: A to tylko dwa turkucie podjadki go przywitały :diabloti: Namawiałam Weszke na poznanie sąsiada przystojniaka bo przecież ma już tylko tydzień do slubu....:evil_lol: Quote
Vectra Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Witaj Pysiu , dopiero dziś czytam u Ciebie story z księdzem , hahahahaha jakoś tak czasu nie mam ostatnio , nie mam pojęcia dlaczego ;) Quote
Hanna R. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Księżowska historia - hahahaha :lol: Super, że Tata w domu :multi: Wiesz, że mój mąż rzucił dzisiaj haso KOT W DOMU ???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: W NASZYM :crazyeye: domu ! Quote
Alicja Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Namawiałam Weszke na poznanie sąsiada przystojniaka bo przecież ma już tylko tydzień do slubu.... :crazyeye:bosz co mnie ominęło .......ja nie mam czasu czytać wstecza .....to zapowiedzi dane a Waszka szaca jeszcze nie zna:cool3: Quote
beria Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Dobrze, że Twój Tata już w domu :multi: Czy po powrocie zastał już małe zeberki :razz: Pysia napisał(a): Acha....Nie palę...Normalnie nie palę :mdleje::mdleje::mdleje: Nadal nie palisz :cool3: Nawet po wizycie komanda SS :cool3: Quote
Pysia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Vectra']Witaj Pysiu , dopiero dziś czytam u Ciebie story z księdzem , hahahahaha jakoś tak czasu nie mam ostatnio , nie mam pojęcia dlaczego ;) Ja tez nie mam chociaż mam tylko dwa futra ....;) [quote name='HankaRupczewska']Księżowska historia - hahahaha :lol: Super, że Tata w domu :multi: Wiesz, że mój mąż rzucił dzisiaj haso KOT W DOMU ???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: W NASZYM :crazyeye: domu ! Super :) To kiedy Haniu przybędzie do Was kotek ? :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']Namawiałam Weszke na poznanie sąsiada przystojniaka bo przecież ma już tylko tydzień do slubu.... :crazyeye:bosz co mnie ominęło .......ja nie mam czasu czytać wstecza .....to zapowiedzi dane a Waszka szaca jeszcze nie zna:cool3: Weszka kiedyś u mnie napisała ze za dwa tygodnie slub a było to chyba tydzień temu więc szukam jej pana młodego :diabloti: Coby gołosłowna nie była ;):evil_lol: [quote name='beria']Dobrze, że Twój Tata już w domu :multi: Czy po powrocie zastał już małe zeberki :razz: Nadal nie palisz :cool3: Nawet po wizycie komanda SS :cool3: Na szczęście tata ma nadal 3 zeberki :evil_lol: Po wizycie nie ;) Ale w trakcie ....:evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Pysia'] Namawiałam Weszke na poznanie sąsiada przystojniaka bo przecież ma już tylko tydzień do slubu....:evil_lol: ale przecież ona chce odwinąć woal z lica dopiero pod ołtarzem :p żeby on padł :cool3: z zachwytu oczywiście :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Wiesz, że mój mąż rzucił dzisiaj haso KOT W DOMU ???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: W NASZYM :crazyeye: domu ! :multi: :multi: :multi: :multi: :p :p :p Lubię Twojego męża :p Tylko pamiętajcie o najważniejszym: DWA. Koniecznie dwa. Jednym będziecie się musieli zajmować. Dwa zajmą się sobą :p Quote
tygra Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 witam Pysiu gratuluję niepalenia ( ja też tak chce!!) Quote
Pysia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Psy wybawione to mogę na chwilke na dogo ;) Co prawda obiadu nie jadłam ale jak skończę tutaj to mam gotowy ;) Wczoraj ugotowałam :multi: Mam nieodpartą ochote pojechania na wystawe ....Korci mnie strasznie :mad: Do Głogowa np...Ale Zmorka wyliniała a Szelma ma chore uszko :placz: A może pojechać z łysym psem? Nie !! Już to przerabiałam :diabloti:;) Ale ochotę mam straszną...Ech Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :multi::multi::multi:cześć niepaląca Pysiu Quote
Pysia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć niepaląca Pysiu Same sadystki na tej dogomanii:angryy: Człowiek chce zapomnieć a tu co post to znęcanie się :placz: Moze jeszcze mi wstawicie palącego się Cristala? :diabloti: Quote
Vectra Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Pysiu jestem straszliwie głodna i sobie pale papieroska :diabloti: jak chcesz to specjalnie dla Ciebie zrobie fotke :diabloti: tylko ja nie pale cristali ;) Quote
Pysia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Vectra napisał(a):Pysiu jestem straszliwie głodna i sobie pale papieroska :diabloti: jak chcesz to specjalnie dla Ciebie zrobie fotke :diabloti: tylko ja nie pale cristali ;) Moja miła dogociółko zawsze Cię podziwiałam i w tym momencie podziwiam jeszcze bardziej za ...odwage :diabloti::diabloti::diabloti: Informuję Cię że dla mnie 350 km. i więcej nie jest rzadną przeszkodą nawet w zawieje snieżną :diabloti: I zastanów się co piszesz bo moja miłość narasta wraz z pobudzaniem się mojej wyobraźni...:diabloti: Quote
Vectra Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Pysiu tak się przestraszyłam tego co napisałaś że znowu musiałam zapalić :diabloti: Quote
Pysia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Vectra napisał(a):Pysiu tak się przestraszyłam tego co napisałaś że znowu musiałam zapalić :diabloti: Ewciu kiedy masz urodziny? Bo mam dla Ciebie cudowny prezent :loveu: Postanowiłam obdarować Cię....Tomisiem :diabloti: Quote
Vectra Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Pysiu 11 sierpnia :loveu: :loveu: Tommiś będzie miał u mnie jak w raju :diabloti: Ivanek tak bardzo lubi kotki i Kano kocha koteczki :diabloti: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Pysia']Moja miła dogociółko zawsze Cię podziwiałam i w tym momencie podziwiam jeszcze bardziej za ...odwage :diabloti::diabloti::diabloti: Informuję Cię że dla mnie 350 km. i więcej nie jest rzadną przeszkodą nawet w zawieje snieżną :diabloti: I zastanów się co piszesz bo moja miłość narasta wraz z pobudzaniem się mojej wyobraźni...:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a przed chwilką pisała że nie pojedzie do wawki Quote
Vectra Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a przed chwilką pisała że nie pojedzie do wawki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu ,a może Ty w ciąży jesteś :cool3: taka huśtawka nastrojow :evil_lol::evil_lol: Quote
LAZY Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Pysiu trzymam kciuki za Twoją silną wolę! :kciuki:;) Quote
Pysia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 To straszne.... TZ bawi się prądem :crazyeye: Quote
Pysia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Dzisiaj piątek :-( Weszki nie ma :-( Nikt mnie nie kocha :-( TZ ciągle coś psuje w domu :-( Ja nie jestem w ciąży :-( Nie mam wielkiej lufy :-( I chce mi się palić :-( Quote
tygra Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Pysiu nie łap doła.... jutro będzie lepiej. Daj Zmoroszelmom głowę do umycia i wklej fotki a potem się pośmiejemy razem :) Quote
Recommended Posts