Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

dzięń dobły:)
ale sie uchachałam z wizyty pana ksiedza:evil_lol: :evil_lol: traume ma na 100% hihi

co mnie zastanawia to dlaczego jak ja mam( miałam ) kolędę to jakos dziwnie zawsze baaaardzo zapracowana jestem(byłam)....dziwne...:evil_lol:

Posted

Witajcie dziewczynki :loveu:
Nawiedziła mnie dzisiaj Weszka z awanturnikami :evil_lol:
Boluś na dworze co wszedł na jakiegoś krzaczka to od razu nogę podnosił i obsikiwał :evil_lol: Oczywiście starał się zaliczyć nosem WSZYSTKIE drzewa i próbował mi przestawić dom trochę w lewo .... Jednakze dom się oparł bo nie taka waga go ciągle próbuje przestawić :diabloti:
Luneta dostała goopawki i poszalała przez płot z Nelly :crazyeye: Boluś w tym czasie pokazywał Zmorce jaki z niego macho :cool1: Trochę pomarzłyśmy i poszłyśmy na kawke ;)
Kiedy Karol wszedł do domu powstał taki hałas ze ja do tej pory słyszę szum w uszach :crazyeye: A Karol ze stoickim spokojem stwierdził że ledwo wszedł i juz awantura :evil_lol: A to tylko dwa turkucie podjadki go przywitały :diabloti:
Namawiałam Weszke na poznanie sąsiada przystojniaka bo przecież ma już tylko tydzień do slubu....:evil_lol:

Posted

Księżowska historia - hahahaha :lol:
Super, że Tata w domu :multi:
Wiesz, że mój mąż rzucił dzisiaj haso KOT W DOMU ???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
W NASZYM :crazyeye: domu !

Posted

Dobrze, że Twój Tata już w domu :multi: Czy po powrocie zastał już małe zeberki :razz:

Pysia napisał(a):

Acha....Nie palę...Normalnie nie palę :mdleje::mdleje::mdleje:

Nadal nie palisz :cool3: Nawet po wizycie komanda SS :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']Witaj Pysiu , dopiero dziś czytam u Ciebie story z księdzem , hahahahaha
jakoś tak czasu nie mam ostatnio , nie mam pojęcia dlaczego ;)
Ja tez nie mam chociaż mam tylko dwa futra ....;)

[quote name='HankaRupczewska']Księżowska historia - hahahaha :lol:
Super, że Tata w domu :multi:
Wiesz, że mój mąż rzucił dzisiaj haso KOT W DOMU ???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Super :) To kiedy Haniu przybędzie do Was kotek ? :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']Namawiałam Weszke na poznanie sąsiada przystojniaka bo przecież ma już tylko tydzień do slubu....

:crazyeye:bosz co mnie ominęło .......ja nie mam czasu czytać wstecza .....to zapowiedzi dane a Waszka szaca jeszcze nie zna:cool3:
Weszka kiedyś u mnie napisała ze za dwa tygodnie slub a było to chyba tydzień temu więc szukam jej pana młodego :diabloti: Coby gołosłowna nie była ;):evil_lol:

[quote name='beria']Dobrze, że Twój Tata już w domu :multi: Czy po powrocie zastał już małe zeberki :razz:

Nadal nie palisz :cool3: Nawet po wizycie komanda SS :cool3:
Na szczęście tata ma nadal 3 zeberki :evil_lol:
Po wizycie nie ;) Ale w trakcie ....:evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']
Namawiałam Weszke na poznanie sąsiada przystojniaka bo przecież ma już tylko tydzień do slubu....:evil_lol:

ale przecież ona chce odwinąć woal z lica dopiero pod ołtarzem :p
żeby on padł :cool3: z zachwytu oczywiście :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']Wiesz, że mój mąż rzucił dzisiaj haso KOT W DOMU ???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

:multi: :multi: :multi: :multi: :p :p :p
Lubię Twojego męża :p
Tylko pamiętajcie o najważniejszym: DWA. Koniecznie dwa. Jednym będziecie się musieli zajmować. Dwa zajmą się sobą :p

Posted

Psy wybawione to mogę na chwilke na dogo ;) Co prawda obiadu nie jadłam ale jak skończę tutaj to mam gotowy ;) Wczoraj ugotowałam :multi:
Mam nieodpartą ochote pojechania na wystawe ....Korci mnie strasznie :mad: Do Głogowa np...Ale Zmorka wyliniała a Szelma ma chore uszko :placz: A może pojechać z łysym psem? Nie !! Już to przerabiałam :diabloti:;)
Ale ochotę mam straszną...Ech

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć niepaląca Pysiu
Same sadystki na tej dogomanii:angryy: Człowiek chce zapomnieć a tu co post to znęcanie się :placz: Moze jeszcze mi wstawicie palącego się Cristala? :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Pysiu jestem straszliwie głodna i sobie pale papieroska :diabloti: jak chcesz to specjalnie dla Ciebie zrobie fotke :diabloti: tylko ja nie pale cristali ;)

Moja miła dogociółko zawsze Cię podziwiałam i w tym momencie podziwiam jeszcze bardziej za ...odwage :diabloti::diabloti::diabloti: Informuję Cię że dla mnie 350 km. i więcej nie jest rzadną przeszkodą nawet w zawieje snieżną :diabloti: I zastanów się co piszesz bo moja miłość narasta wraz z pobudzaniem się mojej wyobraźni...:diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Pysiu tak się przestraszyłam tego co napisałaś że znowu musiałam zapalić :diabloti:

Ewciu kiedy masz urodziny? Bo mam dla Ciebie cudowny prezent :loveu: Postanowiłam obdarować Cię....Tomisiem :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Moja miła dogociółko zawsze Cię podziwiałam i w tym momencie podziwiam jeszcze bardziej za ...odwage :diabloti::diabloti::diabloti: Informuję Cię że dla mnie 350 km. i więcej nie jest rzadną przeszkodą nawet w zawieje snieżną :diabloti: I zastanów się co piszesz bo moja miłość narasta wraz z pobudzaniem się mojej wyobraźni...:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a przed chwilką pisała że nie pojedzie do wawki

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a przed chwilką pisała że nie pojedzie do wawki

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pysiu ,a może Ty w ciąży jesteś :cool3: taka huśtawka nastrojow :evil_lol::evil_lol:

Posted

Dzisiaj piątek :-( Weszki nie ma :-( Nikt mnie nie kocha :-( TZ ciągle coś psuje w domu :-( Ja nie jestem w ciąży :-( Nie mam wielkiej lufy :-( I chce mi się palić :-(