Pysia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Maga100']to ty umiesz? :crazyeye: teraz spadam do sklepu, zgłoszę się na nauki jak wrócę :p To nauka będzie wieczorem bo na razie koniec dogo :roll: [quote name='malawaszka']a ja mam cichą nadzieję, że spotkasz :errrr: :scared: I Ty się nie boisz :crazyeye::crazyeye::crazyeye::mad:] Nie rozumiem...Czy ja wyglądam na taką łagodną ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kasia124 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 biedne jezyki!!! u mnie na dzialce przychodzila cala familia jezykow, od najwiekszego do najmniejszego i najlepsze bylo to , ze zawsze nadchodzily z tej samej strony o tej samej porze!!!! i jak sie zblizaly do domu to tak turkotaly ze slyszalam je juz z daleka ze nadchodza!!!! byly takie oswojone chyba, albo taka natura jest jezykow ze sie nie baly i normalnie bralam je na rece i do domu, a tam gilgotki, drapanki i dokarmianie jezykow!!!!takie smieszne lapki maja i noski i oczka!!! takze smialo! Przygarnij jezyka !!:) a galeria super i pies imponujacy, chcialabym zeby figa byla taka spokojna i opanowana :) Quote
olcha Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Pysia napisał(a):A może adoptujesz czarnego niufa do ogrzania? Jest z rodowodem do wzięcia....:roll: Ma dwa lata. Ponieważ jestem wielce odpowiedzialną osobą :roll: :eviltong: z przykrością muszę stwierdzić, że nie nadaję się na właścicielkę dużego, owłosionego zbyt inteligentnego psa. Quote
Pysia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 kasia124 napisał(a):biedne jezyki!!! u mnie na dzialce przychodzila cala familia jezykow, od najwiekszego do najmniejszego i najlepsze bylo to , ze zawsze nadchodzily z tej samej strony o tej samej porze!!!! i jak sie zblizaly do domu to tak turkotaly ze slyszalam je juz z daleka ze nadchodza!!!! byly takie oswojone chyba, albo taka natura jest jezykow ze sie nie baly i normalnie bralam je na rece i do domu, a tam gilgotki, drapanki i dokarmianie jezykow!!!!takie smieszne lapki maja i noski i oczka!!! takze smialo! Przygarnij jezyka !!:) a galeria super i pies imponujacy, chcialabym zeby figa byla taka spokojna i opanowana :) Witaj w zwariowanej galerii Zmoroszelm :multi::multi::multi: Tutaj poprawisz sobie humor :evil_lol: Zapraszam do siebie - mozesz sobie wziąść wszystkie które do mnie przychodzą :cool1::diabloti::evil_lol: Od przyszłej wiosny zacznę je zbierać :diabloti: A Zmoroszelmy to niufki więc są spokojne :loveu: Wyłączając miłość jednej do ...jeży :mad: olcha napisał(a):Ponieważ jestem wielce odpowiedzialną osobą :roll: :eviltong: z przykrością muszę stwierdzić, że nie nadaję się na właścicielkę dużego, owłosionego zbyt inteligentnego psa. No to może jeżyka? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: LAZY napisał(a):Heja żmorkow-Jeżowa Pysiu:) Następna....:razz: A może3 Ty też chcesz jeża? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Pysia napisał(a):No to może jeżyka? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ooo bardzo dziękuję. Wyczytałam na stronie, że jeże się karmi nocą :p NIGDY! Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 byłam dziś u Pysi i wiecie co?? ona kłamała :shake: :placz: nie spotkałam tam żadnego jeża :placz: Quote
beria Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 One przychodzą wieczorem, bo wśród jeży rozniosła się informacja, że po 19 Pysia zapewnia odpchlanie gratis :razz: Teraz jeże z całej okolicy dzięki Pysi będą zimować bez pchlego towarzystwa :loveu: Quote
Alicja Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='malawaszka']byłam dziś u Pysi i wiecie co?? ona kłamała :shake: :placz: nie spotkałam tam żadnego jeża :placz::mad:a nie mówiłam ...ja jak byłam w Sarnowie to tylko 2 guminiane z ogryzionymi kolcami spotkałam..:razz: Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:a nie mówiłam ...ja jak byłam w Sarnowie to tylko 2 guminiane z ogryzionymi kolcami spotkałam..:razz: dzisiaj nawet tych gumowych nie było :shake: Quote
Alicja Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='malawaszka']dzisiaj nawet tych gumowych nie było :shake::placz:o masz .....pewno wygniły od tych proszków na pchły Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:o masz .....pewno wygniły od tych proszków na pchły :crazyeye: boszzz co ta Pysia im robi???? od tego się gnije??? :mdleje: Quote
Hanna R. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 "Efektowny jest kolor sukni - intensywny a zarazem subtelny róż z delikatnym odcieniem malinowym." Wiesz Pysiu - to naprawdę grzech nie wejść w ten interes ... :shake: :shake: :shake: Ja Cię proszę ! Quote
Sabina1 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='HankaRupczewska']"Efektowny jest kolor sukni - intensywny a zarazem subtelny róż z delikatnym odcieniem malinowym." Wiesz Pysiu - to naprawdę grzech nie wejść w ten interes ... :shake: :shake: :shake: Ja Cię proszę ! Prawda Haniu, że naszej Pysi ślicznie by było w tej sukni ? Ona jest nowa i rozmiar jaki chcesz i cekiny i perełki........śliczna dla blondynki. Quote
Hanna R. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Sabina1 napisał(a):Prawda Haniu, że naszej Pysi ślicznie by było w tej sukni ? Ona jest nowa i rozmiar jaki chcesz i cekiny i perełki........śliczna dla blondynki. Oczywiście Sabinko ! Ja myślę, że ona się jednak zastanowi . Jeżeli przeszkodą są wyłącznie kwestie finansowe - to ja jestem gotowa wystąpić w roli sponsora. :p Quote
Pysia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='olcha']Ooo bardzo dziękuję. Wyczytałam na stronie, że jeże się karmi nocą :p NIGDY! Wystarczy im nasypać do miseczki karmy dla kotów to same zjedzą :p Łyżeczką jeża karmić nie musisz :diabloti: [quote name='malawaszka']byłam dziś u Pysi i wiecie co?? ona kłamała :shake: :placz: nie spotkałam tam żadnego jeża :placz: Bo one jak Ciebie zobaczyły to pouciekały z wrzaskiem :evil_lol: [quote name='beria']One przychodzą wieczorem, bo wśród jeży rozniosła się informacja, że po 19 Pysia zapewnia odpchlanie gratis :razz: Teraz jeże z całej okolicy dzięki Pysi będą zimować bez pchlego towarzystwa :loveu: One zimować nie będą bo pozdychały wszystkie :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:mad:a nie mówiłam ...ja jak byłam w Sarnowie to tylko 2 guminiane z ogryzionymi kolcami spotkałam..:razz: Gumniane :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [quote name='malawaszka']dzisiaj nawet tych gumowych nie było :shake: Bo pod śniegiem zimują:eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:placz:o masz .....pewno wygniły od tych proszków na pchły Wygniły....:crazyeye: Alu!!!! [quote name='malawaszka']:crazyeye: boszzz co ta Pysia im robi???? od tego się gnije??? :mdleje: Jezu ja nie wiem co ja im robie :placz: Ja im nic nie robie !! Ja ich wcale nie gnije :crazyeye: :roll: [quote name='HankaRupczewska']"Efektowny jest kolor sukni - intensywny a zarazem subtelny róż z delikatnym odcieniem malinowym." Wiesz Pysiu - to naprawdę grzech nie wejść w ten interes ... :shake: Ja Cię proszę ! Haniu - jestem tak....no delikatnie m owiąc zwariowana ze byłabym w stanie ją kupić ale....Jakieś kilka miesięcy temu nastąpił drastyczny spadek gotówki w naszym budżecie i zupełnie nie wiem dlaczego :crazyeye: [quote name='Sabina1']Prawda Haniu, że naszej Pysi ślicznie by było w tej sukni ? Ona jest nowa i rozmiar jaki chcesz i cekiny i perełki........śliczna dla blondynki. :evil_lol: I powinnam ją jeszcze na jazdy założyć na siebie :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Oczywiście Sabinko ! Ja myślę, że ona się jednak zastanowi . Jeżeli przeszkodą są wyłącznie kwestie finansowe - to ja jestem gotowa wystąpić w roli sponsora. :p Uważaj kobieto co piszesz :diabloti: Quote
Hanna R. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Pysia napisał(a): Uważaj kobieto co piszesz :diabloti: Bo co, bo co, bo co ???? :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
kasia124 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 hihi bo zostaniesz obdarowana rodzinka jezykow :) Quote
Pysia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Bo co, bo co, bo co ???? :bigcool: :bigcool: :bigcool: Bo wszem i wobec ogłosiłaś, że mi kupisz piękną różową suknie :multi: :multi: :multi: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 :multi: Haniaaaa :klacz: Pysia a Ty co tu robisz??? uciekłaś z pracy??? Quote
Hanna R. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Słowo się rzekło - kobyłka u płota ... Pysiu - a czy plajsticzane sandałki w odpowiednim odcieniu też chcesz ??? :p Quote
Pysia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 malawaszka napisał(a)::multi: Haniaaaa :klacz: Pysia a Ty co tu robisz??? uciekłaś z pracy??? Nie uciekłam tylko się zbuntowałam i siedzę sobie teraz przy necie zamiast pracować :diabloti: Mam do kitu miejsce pracy, mój komp jest mułowaty i do d....y więc poszłam sobie gdzie indziej i olewam prace :evil_lol: Boszzzzzzzzzzzz....Mam nadzieje że mój szef tutaj nie zagląda ;) Quote
Hanna R. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Pysia napisał(a): Boszzzzzzzzzzzz....Mam nadzieje że mój szef tutaj nie zagląda ;) Pysiu, jak już będziesz miała tę suknię - to szef pozwoli Ci siedzieć na DG NON STOP :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Pysiu, jak już będziesz miała tę suknię - to szef pozwoli Ci siedzieć na DG NON STOP :evil_lol: Tak bo stwierdzi że doszczętnie oszalałam i mi ten nieschodzący z twarzy uśmiech na rozum poszedł i mnie zwolni :razz: :diabloti: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Pysia napisał(a):Tak bo stwierdzi że doszczętnie oszalałam i mi ten nieschodzący z twarzy uśmiech na rozum poszedł i mnie zwolni :razz: :diabloti: :evil_lol: hyhyhy bo zakochanie się w tym wypadku chyba nie wchodzi w grę? :shake: Quote
Recommended Posts