malawaszka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']i jak Tommy żyw ili miortwyj:cool3: :crazyeye: bosze znowu jakieś nieznane przysłowie :mdleje: Quote
olcha Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Właśnie jak tam Tommy? Żyje? :cool3: :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: bosze znowu jakieś nieznane przysłowie :mdleje::razz:a co u Was ojczystego w szkole nie uczyli:cool3: [quote name='olcha']Właśnie jak tam Tommy? Żyje? :cool3: :evil_lol: ;):pproszę jaka obeznana dziewczyna;) Quote
olcha Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a co u Was ojczystego w szkole nie uczyli:cool3: :pproszę jaka obeznana dziewczyna;) Ja tam pamiętam tylko jeden wierszyk z rosyjskiego o umierającej choince więc słownictwo było mi akurat bliskie :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='olcha']Ja tam pamiętam tylko jeden wierszyk z rosyjskiego o umierającej choince więc słownictwo było mi akurat bliskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:takiego się nie uczyłam ....:evil_lol: Quote
Sabina1 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:takiego się nie uczyłam ....:evil_lol: "Skażi ka diadia, wiedź nie darom, Mokwa spalonnaja pożarom, Francuzu oddana" To chyba był jakiś wiersz z Oniegina. Jeszcze znam przysłowie o żopie i słowiku :lol: i to tyle z ojczystego języka pamiętam. Quote
Pysia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:o rany ale masz fajnie z sąsiadką .....domu przypilnuje , psy nakarmi:evil_lol: i jak Tommy żyw ili miortwyj:cool3: Fajnie tylko jej już kilka dni nie widziałam.... A o które katrupienie Tommyego się pytasz? Bo ja go tak średnio katrupię 7x na tydzień:evil_lol: A TZ tak 3x dziennie :diabloti: [quote name='Vectra']cześć zakręcona Pysiu :loveu: Cześć niesłychanie spokojna Vectro :loveu: [quote name='malawaszka']:crazyeye: bosze znowu jakieś nieznane przysłowie :mdleje: Ty mi tu nie padaj bo ja mikra jestem i nie dam rady Cię podnieść :eviltong: [quote name='olcha']Właśnie jak tam Tommy? Żyje? :cool3: :evil_lol: ;) Powinnaś wiedzieć ze koty mają wiele wcieleń - dzięki temu Tommy nadal żyw :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a co u Was ojczystego w szkole nie uczyli:cool3: :pproszę jaka obeznana dziewczyna;) Ja będac w germanii na delegaacji pracowałam z niemką rosyjskiego pochodzenia :cool1: Tak okropnie mówiła po niemiecku ze wolałam ją w rosyjskim wydaniu ;) I w ten sposób naumiałam się klepać w tym języku jak stara a czego nie wiedziałam po rosyjsku to po niemiecku wtrącałam :evil_lol::evil_lol: W ten sposób powstał przedziwny język słowiańsko-germański :diabloti: [quote name='olcha']Ja tam pamiętam tylko jeden wierszyk z rosyjskiego o umierającej choince więc słownictwo było mi akurat bliskie :evil_lol: Matko!! Chince:crazyeye: Mnie takowego nie uczyli... [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:takiego się nie uczyłam ....:evil_lol: o ;) Quote
Pysia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Sabina1 napisał(a):"Skażi ka diadia, wiedź nie darom, Mokwa spalonnaja pożarom, Francuzu oddana" To chyba był jakiś wiersz z Oniegina. Jeszcze znam przysłowie o żopie i słowiku :lol: i to tyle z ojczystego języka pamiętam. A ja z wierszyków Toczka toczka zapiataja , minus, nożica krywaja Pałka, pałka agórieczik - wot i wyszeł czieławieczik :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A w domu mam kilka kaset z przebojami 2001 roku po rosyjsku :eviltong: Jest tam " Biełyj parachod" Ałły Bugaczowej :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a co u Was ojczystego w szkole nie uczyli:cool3: za moich czasów już nie :eviltong: :diabloti: Quote
Pysia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 malawaszka napisał(a):za moich czasów już nie :eviltong: :diabloti: Toś Ty kaleka dziewczyno :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 U mnie w kółko jedno i to samo Orzechy... Co tu więcej dodawać ;) Wielkie szukanie Quote
beria Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ojczysty jazyk :multi: Ja też pamiętam :cool3: Nawet adin kawał z elementami tegoż znam, ale z brzydkim słowem :shake: Quote
Pysia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 beria napisał(a):Ojczysty jazyk :multi: Ja też pamiętam :cool3: Nawet adin kawał z elementami tegoż znam, ale z brzydkim słowem :shake: Dawaj :p Brzydkie słowo przeżyjemy :diabloti: Quote
beria Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Dobra, wygwiazdkuję, bo to wiersz jest :diabloti: W pewnym rosyjskim mieście ogłoszono konkurs na wiersz o pomniku. Jeden z uczestników przysłał następujący: W grodie stoit statuja u niejo balszoja ch*** ruka podniata w niejo dwa granata Wiersz spodobał się jury, ale zasugerowano autorowi, aby nie było ch***, a w jego miejsce wstawił coś innego. Autor przysłał poprawioną wersję: W grodie stoit statuja ruka podniata a w miestie ch*** wisit dwa granata Dalej na lekcjach nie uważałam :eviltong: Quote
Pysia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='beria']Dobra, wygwiazdkuję, bo to wiersz jest :diabloti: W pewnym rosyjskim mieście ogłoszono konkurs na wiersz o pomniku. Jeden z uczestników przysłał następujący: W grodie stoit statuja u niejo balszoja ch*** ruka podniata w niejo dwa granata Wiersz spodobał się jury, ale zasugerowano autorowi, aby nie było ch***, a w jego miejsce wstawił coś innego. Autor przysłał poprawioną wersję: W grodie stoit statuja ruka podniata a w miestie ch*** wisit dwa granata Dalej na lekcjach nie uważałam :eviltong: :mdleje::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Tigra ma dzisiaj urodzinki - pędzę do niej ;) Quote
malawaszka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 pośmiałabym się ale :niewiem: :roll: Quote
Maga100 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='olcha']Ja tam pamiętam tylko jeden wierszyk z rosyjskiego o umierającej choince więc słownictwo było mi akurat bliskie :evil_lol: [quote name='Pysia'] Matko!! Chince:crazyeye: Mnie takowego nie uczyli... Boszszsz, nic nie rozumiem :shake: ta o choince, a ta o Chince :crazyeye: Quote
malawaszka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Maga100']Boszszsz, nic nie rozumiem :shake: ta o choince, a ta o Chince :crazyeye: uffff dobrze że nie ja jedna :p Kobieto http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33654 tu masz wątek Luckiego więc go podrzucaj do góry często! Quote
Pysia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='malawaszka']pośmiałabym się ale :niewiem: :roll: Dobra - krótkie tłumaczenie ;) W mieście stoi pomnik Na nim wielki ch** A w podniesionej ręce Dwa granaty Druga wersja W mieście stoi pomnik Podniesiona ręka A w miejscu Ch*** Dwa granaty :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: [quote name='Maga100']Boszszsz, nic nie rozumiem :shake: ta o choince, a ta o Chince :crazyeye: Bo chinka czy choinka to jedna cholera :eviltong: Quote
Pysia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Ludzie !!!! Malutki Lucky szuka domu !!! Błagam o wejście na : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33654 I podnoszenie go do góry!!!! Pomóżcie znaleźć mu szczęście..... Quote
PIKA Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Cześc Wnusiu :multi: Wysłalaś juz kogoś na cmentarz, jak jeździlaś? :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 :pCześć Pysiowata o malutkim czytałam ..podnoszę w górę ...wiecej nie dam rady pomóc:shake: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 hahahha PIKA jak zawsze brutalna :evil_lol: Quote
Recommended Posts