malawaszka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 cześć :cool1: co tam krzykliwa babo? :razz: Quote
beria Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Pysia'] Pysiu, jak mogłaś to małe, bezbronne, puchate stworzonko wyrzucić na śnieg, na mróz :shake: Ona taka nieszczęśliwa :shake: Quote
Medorowa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ale fajny <czarny> dywanik:cool3: :cool3: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Maga100']bardzo ładne zdjecia domku, ogródka i śnieżku :p tylko jakieś czarne plamy się gdzieniegdzie, moze wyczyść sobie obiektyw? :hmmmm: :grins: Ty to już masz paranoje z tym patrzeniem na dom :diabloti: A obiektyw czysty tylko aparat mi się psuje co roku zimą..... [quote name='malawaszka']cześć :cool1: co tam krzykliwa babo? :razz: Ja :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Matko kochana Karol orła z sokołem teraz wywinął ze smiechu i zapytał mi się jak wielkie musiałaś popełnić przestępstwo że na Ciebie krzyczałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='beria']Pysiu, jak mogłaś to małe, bezbronne, puchate stworzonko wyrzucić na śnieg, na mróz :shake: Ona taka nieszczęśliwa :shake: Sama nie wiem :diabloti::diabloti::diabloti: Jestem bez serca :diabloti: Odwiedził nas dzisiaj golden Buddy :multi::multi::multi: Mam kilka fotek ale paskudnych :placz: Pan goldena - Marek -przyjechał z aparatem z taaaaaaaaaką lufą i nie chciało mi się tego kurdupla swojego wyciągać ;) Fotki obiecał przesłać :multi: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Przypominam :razz: Lucky cały czas szuka domu:cool1: Pomóżcie... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2390559#post2390559 Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Pysiu, nie jedz tyle :p Niedobrze mi.... Quote
Vectra Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Pysia napisał(a):Niedobrze mi.... Pysiu ,a może ty zaciążyłaś że ci niedobrze :cool3: :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Vectra napisał(a):Pysiu ,a może ty zaciążyłaś że ci niedobrze :cool3: :evil_lol::evil_lol: Ja wiatropylnie nie zachodzę a z TZtem to jakoś tak ostatnio się mijamy....:cool1: Quote
malawaszka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Pysia napisał(a):Ja :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Matko kochana Karol orła z sokołem teraz wywinął ze smiechu i zapytał mi się jak wielkie musiałaś popełnić przestępstwo że na Ciebie krzyczałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye: a skąd pomysł że na mnie??? :crazyeye: samaś o 14.19 dzisiaj napisała, że opieprzyłaś facetów - pewnie kłamałaś skoro nie pamiętasz :turn-l: Quote
Maga100 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Pysia']Ty to już masz paranoje z tym patrzeniem na dom :diabloti: a nie wolno mi? :crazyeye: :crazyeye: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: a skąd pomysł że na mnie??? :crazyeye: samaś o 14.19 dzisiaj napisała, że opieprzyłaś facetów - pewnie kłamałaś skoro nie pamiętasz :turn-l: Pewnie że opieprzyłam :diabloti: Dałam im ścierke bo mi podłoge zadeptali :diabloti: To był opieprz bez słów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Maga100']a nie wolno mi? :crazyeye: :crazyeye: Wolno :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Właśnie ściągam Picasa :p Zobaczę czym to się je.... Quote
malawaszka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 tylko ściągnij po polsku - jest bardzo fajowski - ja nim obrabiam foty i jestem baardzo zadowolniona :loveu: Quote
Alicja Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Pysia']Właśnie ściągam Picasa :p Zobaczę czym to się je....skąd go sciagasz ...że zapytam:cool3: Quote
malawaszka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 http://picasa.google.pl/intl/pl/ :razz: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Takie coś mi wyszło....:evil_lol: Czyli Zmoreczka wiewióreczka w wersji czarno-białej ;) Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']skąd go sciagasz ...że zapytam:cool3: www.picasa.google.com Jest po polsku :) Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Nasz gość - Buddy -poznaje Tommyego :p Gadająca Zmoreczka Zgłodniałe bestie Uklęknij Buddy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 czemu Ty wszystko robisz z zamkniętymi oczami??? :cool1: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Pysiu wiem, że lubisz róż :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='malawaszka']czemu Ty wszystko robisz z zamkniętymi oczami??? :cool1: Wcale nie mam zamkniętych tylko patrzę w dół :eviltong: [quote name='dbsst']Pysiu wiem, że lubisz róż :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale nie lubię obcasów :eviltong: Zmorka tańcząca Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 aaaa to tarfiłam z bucikami u Ali dla Ciebie jak ja Cie znam :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 dbsst napisał(a):aaaa to tarfiłam z bucikami u Ali dla Ciebie jak ja Cie znam :evil_lol: Nie trafiony :eviltong: Włochate lubię tylko psy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts