Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='olcha']O mnie:

"Pochodzę z Białegostoku. Od zawsze interesowałam się zwierzętami, natomiast jeżami zaczęłam zajmować się parę lat temu. Powodem były częste wizyty kolczastych maluchów w moim ogrodzie. Mój piesek niestety nie toleruje tych uroczych zwierzątek i po konfrontacji z nim jeżom często potrzebna była pomoc. "

buahahha

"Pochodzę z Sarnowa...."

buahahha:roflt:

No dobra to dobranoc :scared: hhhahahaa

Buahahahahaha :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Pysia poczytaj tą stronkę co Olcha dała :razz: jest naprawdę super :p

Być może wiele osób poczuje się rozczarowanymi, ale wyjaśnić należy, że jeże rzadko zamieszkują na stale w jednym ogrodzie; raczej odwiedzają kolejno wszystkie ogródki na danym terenie. W trakcie jednej nocy przez nasz ogród może przemaszerować w sumie 10 różnych jeży, co może oznaczać, że nasz "ulubiony ogrodowy jeż" jest w rzeczywistości kilkoma różnymi jeżami widywanymi przy okazji ich wizyt.

Pysia - to znaczy, że Szelma może Ci przynieść TYLKO 10 jednego wieczoru :evil_lol:
:megagrin: :megagrin: :megagrin: Pysiu - cieszysz się?:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Pysia, na co Ci te małe kolczaste potwory ???
Wywal je !
Na mróz i zawieruchę !
Precz z jeżami :diabloti:
Precz z jeżami !!!!!:placz::placz::placz:[SIZE=2]
Haniu ratuj mnie przed tymi kolczastymi babami bez serc :placz:

[quote name='olcha']I że ja się narażam? hahaha

...jutro pędzę dokończyć grabienie :shocked!:
Idź dokończ bo inaczej kolczaste stfory pożrą Twoje bardzo wyrośniete myszki :diabloti:

Posted

olcha napisał(a):
O mnie:

"Pochodzę z Białegostoku. Od zawsze interesowałam się zwierzętami, natomiast jeżami zaczęłam zajmować się parę lat temu. Powodem były częste wizyty kolczastych maluchów w moim ogrodzie. Mój piesek niestety nie toleruje tych uroczych zwierzątek i po konfrontacji z nim jeżom często potrzebna była pomoc. "

buahahha

"Pochodzę z Sarnowa...."

buahahha :roflt:

No dobra to dobranoc :scared: hhhahahaa

Ja nie pochodzę z Sarnowa tylko tu mieszkam :eviltong::eviltong::eviltong:
:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::klacz::klacz::klacz::grab:

Posted

[quote name='Pysia'][SIZE=1]Precz z jeżami !!!!!:placz::placz::placz:
Haniu ratuj mnie przed tymi kolczastymi babami bez serc :placz:

Idź dokończ bo inaczej kolczaste stfory pożrą Twoje bardzo wyrośniete myszki :diabloti:

Moje myszki, takie stworzonka...ubijają od razu :shake: W końcu mam w domu pseudo pinczera (mającego na koncie pare mordów z zimna krwią) :shake: a Tekila wyżywa się na konikach polnych...więc jeż miałby u mnie cienko :evil_lol:

Posted

Dobranoc :loveu:
Życzę Wam kolczastych snów :eviltong:
Acha...Dowiedziałam się od jezomanki ( tej z Białegostoku...) że te moje jeże jakieś dziwne bo powinny dawno spać :crazyeye:

Posted

Pysiu, przeczytałam u Waszki, że jakaś poddenerwowana jesteś... :hmmmm:
czemu, Pysiu? :shake:

No nic, idź pograb liście i wygłaskaj ode mnie tych 10 jeżyków :grins:

Posted

Pysiu, ja wiem, ze przebrzmiał juz temat bluzeczki, ale po pierwsze moja córka, która uwielbia Twoją galerię(ale nie ujawnia się) , wyszukała Ci sliczną sukienkę. Po drugie, ja uważam,obejrzawszy zdjecia u Waszeczki, ze byłoby Ci w niej ślicznie (jeżeli to Ty jestś na tej kanapie, a jak nie Ty, to też ślicznie). Więc wstawię. Ostatni raz. Obejrzyj i potem już możesz dalej ratować te biedne jeżyki.
http://allegro.pl/item136456276_apart_wytworna_suknia_cekiny_i_perly_roz_36.html

Posted

Witajcie :multi::multi::multi:
[quote name='Maga100']Pysiu, przeczytałam u Waszki, że jakaś poddenerwowana jesteś... :hmmmm:
czemu, Pysiu? :shake:

No nic, idź pograb liście i wygłaskaj ode mnie tych 10 jeżyków :grins:
Sama nie wiem czemu :angryy:
Liście nie pograbie bo spadł śnieg :diabloti:

[quote name='Vectra']Jeżu ,ale się obśmiałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ciekawe z czego :obrazic::obrazic::obrazic:

[quote name='Sabina1']Pysiu, ja wiem, ze przebrzmiał juz temat bluzeczki, ale po pierwsze moja córka, która uwielbia Twoją galerię(ale nie ujawnia się) , wyszukała Ci sliczną sukienkę. Po drugie, ja uważam,obejrzawszy zdjecia u Waszeczki, ze byłoby Ci w niej ślicznie (jeżeli to Ty jestś na tej kanapie, a jak nie Ty, to też ślicznie). Więc wstawię. Ostatni raz. Obejrzyj i potem już możesz dalej ratować te biedne jeżyki.
http://allegro.pl/item136456276_apart_wytworna_suknia_cekiny_i_perly_roz_36.html
Bardzo mnie cieszy że córka Twa :loveu: lubi tutaj zaglądać ale szkoda że się nie ujawnia :roll:
Czy ja jestem na kanapie u Weszki? :roll: Muszę lecieć do lustra bo nie pamiętam jak wyglądam i nie wiem czy mi kolce nie powyrastały :evil_lol:
Sukieneczka jest śliczna :loveu::multi: Zwłaszcza chodząc po tym śniegu wyglądałabym w niej bosko :diabloti: Tylko martwi mnie że nie pasowałabym do zielonych ścian w salonie :placz::evil_lol:

U nas spadł śnieg. Nawiało pod same drzwi:cool3: Muszę coś wymyślić bo tam są takie gumowe wycieraczki z takimi ...kolcami :eviltong: aby Zmoroszelmom nie wiało w psioszki jak sobie leżą przy drzwiach :cool1: Nawiewa z jednej strony i chyba muszę zrobić taką metrową ścianke z tej strony.
Po wyczytaniu stronki o jeżach mam wyrzuty sumienia :placz: Bo przecież ten jeż zamarznie :placz: Mogłam go wsadzić do pudła, nasypać mega lisci i wstawić do szopki :placz:

Posted

Poszłam zrobić na dwór fotki Zmoroszelmom. I...:angryy:...poczekam aż stopnieje śnieg bo wywaliłam jakieś takie plamy czarne na białym tle :angryy::angryy::angryy::cool1:

Posted

olcha napisał(a):
Matko kochana jaki śnieg???????? :mdleje:

Ja się nie zgadzam! Ja nawet kurtki nie mam! :shake:

A taki biały i zimny :eviltong: I nie martw się - ogrzeją Cie Twoje dwa brutusy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
A taki biały i zimny :eviltong: I nie martw się - ogrzeją Cie Twoje dwa brutusy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Yhm....to będę je musiała często przekładać :roll: Albo dokupić jeszcze z 15 brutusów :eviltong:

Posted

[quote name='Sabina1']http://allegro.pl/item136456276_apart_wytworna_suknia_cekiny_i_perly_roz_36.html

o rany , Pysiu, ta suknia jest idealna na ciebie! Licytuj, licytuj bez zastanowienia! :multi:

[quote name='Pysia']

Po wyczytaniu stronki o jeżach mam wyrzuty sumienia :placz: Bo przecież ten jeż zamarznie :placz: Mogłam go wsadzić do pudła, nasypać mega lisci i wstawić do szopki :placz:

a widzisz, widzisz? mówiłam, że biedne małe jeżyczki :shake:
idź ich szukać i przynieś do domku :p

Posted

olcha napisał(a):
Yhm....to będę je musiała często przekładać :roll: Albo dokupić jeszcze z 15 brutusów :eviltong:

A może adoptujesz czarnego niufa do ogrzania? Jest z rodowodem do wzięcia....:roll: Ma dwa lata.

Posted

[quote name='Maga100']o rany , Pysiu, ta suknia jest idealna na ciebie! Licytuj, licytuj bez zastanowienia! :multi:

a widzisz, widzisz? mówiłam, że biedne małe jeżyczki :shake:
idź ich szukać i przynieś do domku :p
Właśnie zapłaciłam za karme :razz: Licytacja odpada :shake:
A jeza już szukałam....
Matko - ja mam nie po kolei w głowie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Pysia']Maga zrób coś bo jak klikam na podpis to mi się strona główna wyświetla zamiast Twojej galerii....

wiem. Ale ja nie umiem :oops:
bo to mi robiła Pika, a teraz ona jest zajęta swoim nowym/starym TZtem i już mi nie poprawi :placz:

Posted

[quote name='Maga100']wiem. Ale ja nie umiem :oops:
bo to mi robiła Pika, a teraz ona jest zajęta swoim nowym/starym TZtem i już mi nie poprawi :placz:
Dawaj gg to Cię naucze i sama sobie zmienisz :)

Posted

Pysia ale tak jak Ci mówiłam wczoraj - jak znmajdziesz małego - mniej niż pół kilo jeżyka to ja go biorę na zimowanie :loveu: jesu wczoraj czytałam tą stronę o jeżach i normalnie siem zakochałam w tych mordeczkach :p

Posted

[quote name='beria']Witaj Pysiu :multi:

Dla Ciebie, na słodki początek dnia :loveu:

Wredna baba :mad:
Weszko - mam nadzieje ze nie spotkam w tym roku już ani jednego jezyka :cool1: