Hanna R. Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='olcha']O mnie: "Pochodzę z Białegostoku. Od zawsze interesowałam się zwierzętami, natomiast jeżami zaczęłam zajmować się parę lat temu. Powodem były częste wizyty kolczastych maluchów w moim ogrodzie. Mój piesek niestety nie toleruje tych uroczych zwierzątek i po konfrontacji z nim jeżom często potrzebna była pomoc. " buahahha "Pochodzę z Sarnowa...." buahahha:roflt: No dobra to dobranoc :scared: hhhahahaa Buahahahahaha :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='malawaszka']Pysia poczytaj tą stronkę co Olcha dała :razz: jest naprawdę super :p Być może wiele osób poczuje się rozczarowanymi, ale wyjaśnić należy, że jeże rzadko zamieszkują na stale w jednym ogrodzie; raczej odwiedzają kolejno wszystkie ogródki na danym terenie. W trakcie jednej nocy przez nasz ogród może przemaszerować w sumie 10 różnych jeży, co może oznaczać, że nasz "ulubiony ogrodowy jeż" jest w rzeczywistości kilkoma różnymi jeżami widywanymi przy okazji ich wizyt. Pysia - to znaczy, że Szelma może Ci przynieść TYLKO 10 jednego wieczoru :evil_lol: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Pysiu - cieszysz się?:roflt: :roflt: :roflt: Quote
Pysia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pysia, na co Ci te małe kolczaste potwory ??? Wywal je ! Na mróz i zawieruchę ! Precz z jeżami :diabloti: Precz z jeżami !!!!!:placz::placz::placz:[SIZE=2] Haniu ratuj mnie przed tymi kolczastymi babami bez serc :placz: [quote name='olcha']I że ja się narażam? hahaha ...jutro pędzę dokończyć grabienie :shocked!: Idź dokończ bo inaczej kolczaste stfory pożrą Twoje bardzo wyrośniete myszki :diabloti: Quote
Pysia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 olcha napisał(a):O mnie: "Pochodzę z Białegostoku. Od zawsze interesowałam się zwierzętami, natomiast jeżami zaczęłam zajmować się parę lat temu. Powodem były częste wizyty kolczastych maluchów w moim ogrodzie. Mój piesek niestety nie toleruje tych uroczych zwierzątek i po konfrontacji z nim jeżom często potrzebna była pomoc. " buahahha "Pochodzę z Sarnowa...." buahahha :roflt: No dobra to dobranoc :scared: hhhahahaa Ja nie pochodzę z Sarnowa tylko tu mieszkam :eviltong::eviltong::eviltong: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::klacz::klacz::klacz::grab: Quote
olcha Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Pysia'][SIZE=1]Precz z jeżami !!!!!:placz::placz::placz: Haniu ratuj mnie przed tymi kolczastymi babami bez serc :placz: Idź dokończ bo inaczej kolczaste stfory pożrą Twoje bardzo wyrośniete myszki :diabloti: Moje myszki, takie stworzonka...ubijają od razu :shake: W końcu mam w domu pseudo pinczera (mającego na koncie pare mordów z zimna krwią) :shake: a Tekila wyżywa się na konikach polnych...więc jeż miałby u mnie cienko :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Dobranoc :loveu: Życzę Wam kolczastych snów :eviltong: Acha...Dowiedziałam się od jezomanki ( tej z Białegostoku...) że te moje jeże jakieś dziwne bo powinny dawno spać :crazyeye: Quote
Maga100 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Pysiu, przeczytałam u Waszki, że jakaś poddenerwowana jesteś... :hmmmm: czemu, Pysiu? :shake: No nic, idź pograb liście i wygłaskaj ode mnie tych 10 jeżyków :grins: Quote
Vectra Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Jeżu ,ale się obśmiałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Pysiu, ja wiem, ze przebrzmiał juz temat bluzeczki, ale po pierwsze moja córka, która uwielbia Twoją galerię(ale nie ujawnia się) , wyszukała Ci sliczną sukienkę. Po drugie, ja uważam,obejrzawszy zdjecia u Waszeczki, ze byłoby Ci w niej ślicznie (jeżeli to Ty jestś na tej kanapie, a jak nie Ty, to też ślicznie). Więc wstawię. Ostatni raz. Obejrzyj i potem już możesz dalej ratować te biedne jeżyki. http://allegro.pl/item136456276_apart_wytworna_suknia_cekiny_i_perly_roz_36.html Quote
Pysia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Witajcie :multi::multi::multi: [quote name='Maga100']Pysiu, przeczytałam u Waszki, że jakaś poddenerwowana jesteś... :hmmmm: czemu, Pysiu? :shake: No nic, idź pograb liście i wygłaskaj ode mnie tych 10 jeżyków :grins: Sama nie wiem czemu :angryy: Liście nie pograbie bo spadł śnieg :diabloti: [quote name='Vectra']Jeżu ,ale się obśmiałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ciekawe z czego :obrazic::obrazic::obrazic: [quote name='Sabina1']Pysiu, ja wiem, ze przebrzmiał juz temat bluzeczki, ale po pierwsze moja córka, która uwielbia Twoją galerię(ale nie ujawnia się) , wyszukała Ci sliczną sukienkę. Po drugie, ja uważam,obejrzawszy zdjecia u Waszeczki, ze byłoby Ci w niej ślicznie (jeżeli to Ty jestś na tej kanapie, a jak nie Ty, to też ślicznie). Więc wstawię. Ostatni raz. Obejrzyj i potem już możesz dalej ratować te biedne jeżyki. http://allegro.pl/item136456276_apart_wytworna_suknia_cekiny_i_perly_roz_36.html Bardzo mnie cieszy że córka Twa :loveu: lubi tutaj zaglądać ale szkoda że się nie ujawnia :roll: Czy ja jestem na kanapie u Weszki? :roll: Muszę lecieć do lustra bo nie pamiętam jak wyglądam i nie wiem czy mi kolce nie powyrastały :evil_lol: Sukieneczka jest śliczna :loveu::multi: Zwłaszcza chodząc po tym śniegu wyglądałabym w niej bosko :diabloti: Tylko martwi mnie że nie pasowałabym do zielonych ścian w salonie :placz::evil_lol: U nas spadł śnieg. Nawiało pod same drzwi:cool3: Muszę coś wymyślić bo tam są takie gumowe wycieraczki z takimi ...kolcami :eviltong: aby Zmoroszelmom nie wiało w psioszki jak sobie leżą przy drzwiach :cool1: Nawiewa z jednej strony i chyba muszę zrobić taką metrową ścianke z tej strony. Po wyczytaniu stronki o jeżach mam wyrzuty sumienia :placz: Bo przecież ten jeż zamarznie :placz: Mogłam go wsadzić do pudła, nasypać mega lisci i wstawić do szopki :placz: Quote
Pysia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Poszłam zrobić na dwór fotki Zmoroszelmom. I...:angryy:...poczekam aż stopnieje śnieg bo wywaliłam jakieś takie plamy czarne na białym tle :angryy::angryy::angryy::cool1: Quote
olcha Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Matko kochana jaki śnieg???????? :mdleje: Ja się nie zgadzam! Ja nawet kurtki nie mam! :shake: Quote
Pysia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 olcha napisał(a):Matko kochana jaki śnieg???????? :mdleje: Ja się nie zgadzam! Ja nawet kurtki nie mam! :shake: A taki biały i zimny :eviltong: I nie martw się - ogrzeją Cie Twoje dwa brutusy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Pysia napisał(a):A taki biały i zimny :eviltong: I nie martw się - ogrzeją Cie Twoje dwa brutusy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Yhm....to będę je musiała często przekładać :roll: Albo dokupić jeszcze z 15 brutusów :eviltong: Quote
Maga100 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Sabina1']http://allegro.pl/item136456276_apart_wytworna_suknia_cekiny_i_perly_roz_36.html o rany , Pysiu, ta suknia jest idealna na ciebie! Licytuj, licytuj bez zastanowienia! :multi: [quote name='Pysia'] Po wyczytaniu stronki o jeżach mam wyrzuty sumienia :placz: Bo przecież ten jeż zamarznie :placz: Mogłam go wsadzić do pudła, nasypać mega lisci i wstawić do szopki :placz: a widzisz, widzisz? mówiłam, że biedne małe jeżyczki :shake: idź ich szukać i przynieś do domku :p Quote
Pysia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 olcha napisał(a):Yhm....to będę je musiała często przekładać :roll: Albo dokupić jeszcze z 15 brutusów :eviltong: A może adoptujesz czarnego niufa do ogrzania? Jest z rodowodem do wzięcia....:roll: Ma dwa lata. Quote
Pysia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Maga100']o rany , Pysiu, ta suknia jest idealna na ciebie! Licytuj, licytuj bez zastanowienia! :multi: a widzisz, widzisz? mówiłam, że biedne małe jeżyczki :shake: idź ich szukać i przynieś do domku :p Właśnie zapłaciłam za karme :razz: Licytacja odpada :shake: A jeza już szukałam.... Matko - ja mam nie po kolei w głowie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Pysia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Maga zrób coś bo jak klikam na podpis to mi się strona główna wyświetla zamiast Twojej galerii.... Quote
Maga100 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Pysia']Maga zrób coś bo jak klikam na podpis to mi się strona główna wyświetla zamiast Twojej galerii.... wiem. Ale ja nie umiem :oops: bo to mi robiła Pika, a teraz ona jest zajęta swoim nowym/starym TZtem i już mi nie poprawi :placz: Quote
Pysia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Maga100']wiem. Ale ja nie umiem :oops: bo to mi robiła Pika, a teraz ona jest zajęta swoim nowym/starym TZtem i już mi nie poprawi :placz: Dawaj gg to Cię naucze i sama sobie zmienisz :) Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Pysia ale tak jak Ci mówiłam wczoraj - jak znmajdziesz małego - mniej niż pół kilo jeżyka to ja go biorę na zimowanie :loveu: jesu wczoraj czytałam tą stronę o jeżach i normalnie siem zakochałam w tych mordeczkach :p Quote
beria Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Witaj Pysiu :multi: Dla Ciebie, na słodki początek dnia :loveu: Quote
Pysia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='beria']Witaj Pysiu :multi: Dla Ciebie, na słodki początek dnia :loveu: Wredna baba :mad: Weszko - mam nadzieje ze nie spotkam w tym roku już ani jednego jezyka :cool1: Quote
Maga100 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Pysia']Dawaj gg to Cię naucze i sama sobie zmienisz :) to ty umiesz? :crazyeye: teraz spadam do sklepu, zgłoszę się na nauki jak wrócę :p Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Pysia']Weszko - mam nadzieje ze nie spotkam w tym roku już ani jednego jezyka :cool1: a ja mam cichą nadzieję, że spotkasz :errrr: :scared: Quote
Recommended Posts