Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
hyhyhy bo zakochanie się w tym wypadku chyba nie wchodzi w grę? :shake:

Matko bowska Weszka :crazyeye: Zakochany szef to jest gorsze niż tajfun, trzęsienie ziemi i potop razem wzięte :-o

Posted

Pysia napisał(a):
Matko bowska Weszka :crazyeye: Zakochany szef to jest gorsze niż tajfun, trzęsienie ziemi i potop razem wzięte :-o

Przesadzasz, moja droga , przesadzasz ... :mdrmed:

Posted

Pysia napisał(a):
Wystarczy im nasypać do miseczki karmy dla kotów to same zjedzą :p Łyżeczką jeża karmić nie musisz :diabloti:

Czy mi się coś przewidziało, czy Wasia chciała :cool3: To ja jej oddam swojego.

I proszę się tu nie nabijać z moich ciułałów toż to też ludzie!

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Przesadzasz, moja droga , przesadzasz ... :mdrmed:

Nie przesadzam...Wiem :angryy:

Vectra napisał(a):
witaj Pysiu :loveu:
a masz już nazwe hodowli jeży :razz: :evil_lol:
kiecka boska :loveu:

Tak mam nazwe :diabloti:Garnek z kolcami :diabloti:

olcha napisał(a):
Czy mi się coś przewidziało, czy Wasia chciała :cool3: To ja jej oddam swojego.

I proszę się tu nie nabijać z moich ciułałów toż to też ludzie!

No tak - ludzie - bo je trza karmić :evil_lol: I to takie ...no powiedzmy ludzie inaczej ;)
Miałam do dzisiaj bramke zrobioną na schodach aby tajfun złożony z dwuch czarnych futer nie wpadał tak od razu na góre tylko najpierw obesechł. Napisałam zauważcie- miałam :angryy:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie przesadzam...Wiem :angryy:

Tak mam nazwe :diabloti:Garnek z kolcami :diabloti:

No tak - ludzie - bo je trza karmić :evil_lol: I to takie ...no powiedzmy ludzie inaczej ;)
Miałam do dzisiaj bramke zrobioną na schodach aby tajfun złożony z dwuch czarnych futer nie wpadał tak od razu na góre tylko najpierw obesechł. Napisałam zauważcie- miałam :angryy:

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: o masz! a ja Ci jej dzisiaj zazdrościłam tej bramki :oops: i już jej nie ma :oops: :oops2:

Witaj zapracowana Pysiu:multi: :multi: :multi:
jeżyki Ci bramkę sprzatnęły???:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

No dzisiaj na serio siedziałam i Tekili łyżką do gardła wpychałam, żeby zdążyła przed Erką zjeść :lol:

O proszę, moje sobie przechodzą pomiędzy szczebelkami, a że ciasno to błotko i wodę zostawiają po jednej stronie, a z drugiej już czyste i lśniące wychodzą :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Co za pech, bramka się spsuła :shake: :evil_lol:

Posted

Ponoć jedna taka czarna poszła sobie i nie zauważyła ze coś na schodach stoi :-x W skutek ślepoty takiej jednej bramka odpadła i zrobiła " stuk". TZta to zastanowiło i poszedł sprawdzić czy Tommy nadal żyw. Tommy żyw był ale jednej takiej strasznie spuchło policzko :crazyeye: Zrobił szybką operacje po której okazało się że obce ciało tkwiące w pysku to wielkie jabłko....:mad:
Mam w domu czołg który lubi jabłka.....

Posted

[quote name='Pysia']Ponoć jedna taka czarna poszła sobie i nie zauważyła ze coś na schodach stoi :-x W skutek ślepoty takiej jednej bramka odpadła i zrobiła " stuk". TZta to zastanowiło i poszedł sprawdzić czy Tommy nadal żyw. Tommy żyw był ale jednej takiej strasznie spuchło policzko :crazyeye: Zrobił szybką operacje po której okazało się że obce ciało tkwiące w pysku to wielkie jabłko....:mad:
Mam w domu czołg który lubi jabłka.....

[quote name='beria']To już nie pytam skąd wzięła jabłko :razz:

[quote name='Pysia']Nie pytaj....to ja juz nic nie piszę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Pysiu, bo nie mozna odgradzać się od piesków :p
tak jak i od jeżyków :p
Od piesków odgradzać się nie można ale trzeba odgradzać pieski - zwłaszcza jedną taką - od kotka :mad:
A jeżyków już nie będzie bo przyszła zima :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Pysia']Od piesków odgradzać się nie można ale trzeba odgradzać pieski - zwłaszcza jedną taką - od kotka :mad:
Pysiu - jesteś pewna, że Zmorka jakichś zapasów na zimę nie porobiła?Ona taka zapobiegliwa:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Została jeszcze kolejka do odpchlenia, nie ciesz się zbyt wcześnie :diabloti:

Posted

[quote name='aga1215']Pysiu - jesteś pewna, że Zmorka jakichś zapasów na zimę nie porobiła?Ona taka zapobiegliwa:evil_lol:
Zmorka jeży nie lubi i odkąd wąchając jednego została ukolona omija je z daleka :eviltong: Zresztą ona robi zapasy ale ...na sobie :evil_lol:

[quote name='beria']Została jeszcze kolejka do odpchlenia, nie ciesz się zbyt wcześnie :diabloti:
Nic z tego. Proszek się skończył na tym wczorajszym :diabloti: Tak samo jak jodyna :cool1: A Szelma sobie tak nabrechtała że ma przekichane na razie u mnie :mad:

Posted

[quote name='Pysia'] Miałam do dzisiaj bramke zrobioną na schodach

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przyzwyczajaj się do tego słowa :cool3:
ja też miałam dużo rzeczy :roll:

[quote name='Pysia'] Idę na jazdy...Uważajcie na drogach :eviltong:
nie wychodze z domu :evil_lol: