Medorowa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Pysia napisał(a):Witaj oszczędna w słowach Madziu .... Pysiu, bo ja mam mały zasób słów;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Szukam miejsca w rodzinie, chociaż na tymczas. U Magi100, Pysi lub ali. Haniu, A Ty może mogłabyś być moja ukochaną Ciotką z Krakowa ? Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Sabina1']Szukam miejsca w rodzinie, chociaż na tymczas. U Magi100, Pysi lub ali. Haniu, A Ty może mogłabyś być moja ukochaną Ciotką z Krakowa ? OCZYWIŚCIE !!! Ja mogę być Twoją babcią z Krakowa . Też kupię Ci loda :p Chcesz ??? Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Może spotkacie się z Magdą na zjeździe na autostradę przedtem ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jezu, Pysia, jakiego mam dzisiaj lenia :eek2: Zrób coś ...:cool3:nie ty jedna........to pewnie rodzinne [quote name='HankaRupczewska']OCZYWIŚCIE !!! Ja mogę być Twoją babcią z Krakowa . Też kupię Ci loda :p Chcesz ???o masz to jak Sabinka jest twoją wnusia to ja jestem jej mamą lub ciotką :p Quote
Sabina1 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ja nie chcę być wnusią, tylko siostrzenica Hani. A komu jeszcze kupujesz lody ? Alu mogę być Twoją córunią ? Mogę ? A jak będę wtedy skoligacona z Magą i Pysią, bo muszę :multi: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Może spotkacie się z Magdą na zjeździe na autostradę przedtem ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jezu, Pysia, jakiego mam dzisiaj lenia :eek2: Zrób coś ... Muszę Cię zasmucić ale my przyjedziemy z dwuch róznych stron i będziemy miały dwa różne zjazdy :diabloti: Haniu - jak szybciej zrobisz to co sobie zaplanowałaś to dłużej będziesz mogła się lenić i to z czystym sumieniem ;) A tak szczerze to jak masz lenia to poleń się. Czasami warto ;) [quote name='madzia i medor']Pysiu, bo ja mam mały zasób słów;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zauważyłam :evil_lol: [quote name='Sabina1']Szukam miejsca w rodzinie, chociaż na tymczas. U Magi100, Pysi lub ali. Haniu, A Ty może mogłabyś być moja ukochaną Ciotką z Krakowa ? Sabinko przyjeżdżaj :bigok::bigok::bigok: [quote name='HankaRupczewska']OCZYWIŚCIE !!! Ja mogę być Twoją babcią z Krakowa . Też kupię Ci loda :p Chcesz ??? Chciałabym Ci Haniu podziękować za to że nie chcesz mnie lodami obdarowywać :loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Sabina1']Ja nie chcę być wnusią, tylko siostrzenica Hani. A komu jeszcze kupujesz lody ? Alu mogę być Twoją córunią ? Mogę ? A jak będę wtedy skoligacona z Magą i Pysią, bo muszę :multi::loveu:dobrze ...adoptuję cię Sabinko , a za siostrzyczkę masz Ewunię :pVectrę , Debe jest twoją cioteczką :p Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Sabinko, proponowałam już loda mojej wnuczce Vectrze :p Pysiu - cholera, muszę zrobić DWA placki karmelowe dzisiaj :placz: :placz: :placz: To się nijak nie ma do mojego lenia ... A właściwie ma się : jedno z drugim się wyklucza :evil_lol: Chyba zapędzę do pracy dziecko moje :diabloti: A a propos różnych kierunków : zakładam, że Magda nie będzie jechać do mnie przez Kielce. :p Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Słuchajcie :crazyeye: Na serio pogubiałam się już w tych koligacjach dokumentnie :crazyeye: Chyba zacznę rysować dla ściągi drzewa genealogiczne :evil_lol: Haniu nie znam się przez co ja będę jechać :evil_lol: Ale na 100% umówię się z Magą abyśmy nie jechały tymi samymi drogami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sabina1 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Sabinko, proponowałam już loda mojej wnuczce Vectrze :p Babciu Haniu, dzięki za hojność.To ja poproszę sorbetowe o smaku brzoskwiniowym, z kawałkiem tego placka. Aż dwa placki ? Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Sabina1 napisał(a):Babciu Haniu, dzięki za hojność.To ja poproszę sorbetowe o smaku brzoskwiniowym, z kawałkiem tego placka. Aż dwa placki ? Tak. Bo one pyszne są . :p Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Pysia napisał(a):ulubione miejsce egzekutorów - tfu- znaczy się egzaminatorów :splat:Oni ponoć lubią w tym miejscu udupiać ( cokolwiek to znaczy bo nie wiem ). Muszę sprawdzić to słowo w słowniku wyrazów obcych . Tam na miejscu była stroma górka i zakręt od razu i znak STOP na którym podczas poprzedniej jazdy tramwaj nauczył mnie się zatrzymywać....Miałam ruszyć z ręcznego - więc ruszyłam :Cool!: Niestety zapomniałam że ten sadysta może kazać skręcić mi przed sztygarką co oznacza: jazdę pod górke, wjazd na środkowy pas i włączenie się do ruchu na baaaaaaaaaaaardzo ruchliwej drodze :mdleje: buuuahahahah doskonale pamiętam to miejsce z mojego kursu na prawko :evil_lol: to było sto lat temu a wrło mi się w pamięć jak najgorszy koszmar :evil_lol: do dzisiaj tamtędy nie jeżdżę :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 malawaszka napisał(a):buuuahahahah doskonale pamiętam to miejsce z mojego kursu na prawko :evil_lol: to było sto lat temu a wrło mi się w pamięć jak najgorszy koszmar :evil_lol: do dzisiaj tamtędy nie jeżdżę :evil_lol: Widzisz....Chociaz Ty jedna mnie rozumiesz :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Pysiu na tvn7 leci fajny program rozrywkowy ,,Wyspiarze za kółkiem" <Brytjczycy wybrali ośmiu okropnych, nie dających żadnych nadziei na poprawę kierowców i zoorganizowali konkurs na najgorszego kierowcę kraju.>:cool3: :cool3: Bardzo fajne:razz: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 madzia i medor napisał(a):Pysiu na tvn7 leci fajny program rozrywkowy ,,Wyspiarze za kółkiem" <Brytjczycy wybrali ośmiu okropnych, nie dających żadnych nadziei na poprawę kierowców i zoorganizowali konkurs na najgorszego kierowcę kraju.>:cool3: :cool3: Bardzo fajne:razz: :evil_lol: Wiem :evil_lol: Oglądam ten program jako pocieszenie że nie jest ze mną aż tak źle ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Pysia napisał(a):Wiem :evil_lol: Oglądam ten program jako pocieszenie że nie jest ze mną aż tak źle ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No widzisz, będzie z Ciebie jeszcze driver pierwszej klasy;) Quote
LAZY Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 O w morde! Chyba pójdę na rprawko, bo widze, ze to nielada przygoda:lol: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 madzia i medor napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No widzisz, będzie z Ciebie jeszcze driver pierwszej klasy;) Taaaaa...Tylko kiedy ? :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 LAZY napisał(a):O w morde! Chyba pójdę na rprawko, bo widze, ze to nielada przygoda:lol: Idź koniecznie :p Będziemy wtedy sobie opowiadały o przezyciach ;);):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Pysia napisał(a):Taaaaa...Tylko kiedy ? :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kiedyś napewno:razz: :razz: Quote
Iza i Avanti Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Pysiu! Dlaczego nie fotografujesz czarnych bab na białym puchu??? Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Iza i Avanti napisał(a):Pysiu! Dlaczego nie fotografujesz czarnych bab na białym puchu??? Sfotografowałam...Tylko chyba aparat mi się zepsuł bo mi czarno-białe wyszły...:angryy: Quote
Maga100 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Pysia'] Ale na 100% umówię się z Magą abyśmy nie jechały tymi samymi drogami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak, ja też jestem za tym. Nie wiedzieć czemu :diabloti: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Maga100']tak, ja też jestem za tym. Nie wiedzieć czemu :diabloti: :diabloti: Na dworze śniezyca. Mnie się chce spać. Hania potrafiła się zmobilizować a ja nie .... Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Pysia']Sfotografowałam...Tylko chyba aparat mi się zepsuł bo mi czarno-białe wyszły...:angryy::cool3:hmmmm dziwne......... [quote name='Pysia']:diabloti: Na dworze śniezyca. Mnie się chce spać. Hania potrafiła się zmobilizować a ja nie ....a co ,Hania poszła spać :cool3:............. mi spać TZ nie dał zrobił kawe , pokroil ciastko i zaprosił do stołu:razz: Quote
Recommended Posts