Vectra Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Pysiu Ty kochana nigdy nie kończ tego kursu na prawko :evil_lol: :evil_lol: bo ja ubustwiam czytać Twoje przygody :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:hmmmm dziwne......... a co ,Hania poszła spać :cool3:............. mi spać TZ nie dał zrobił kawe , pokroil ciastko i zaprosił do stołu:razz: Prawda że dziwne ? :razz: Dopiero co robił jeszcze w środe kolorowe.... Mnie TZ też zrobił kawke, pokroił babke i nalał do kieliszka winiaczka swojskiego bo nam ostatnio potrzeba czegoś mocniejszego :cool1: [quote name='Vectra']Pysiu Ty kochana nigdy nie kończ tego kursu na prawko :evil_lol: :evil_lol: bo ja ubustwiam czytać Twoje przygody :evil_lol::evil_lol: Miła jesteś z tymi życzeniami :mad: Obiecuję Ci że jak zdam egzamin to tez będę pisać od czasu do czasu moje przezycia jazdowe ;) Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Zaraz wstawię fotki czarno - białe .... Byłam z Szelmą na wariacjach śniegowych. Jestem mokrutka cała i mam o następne 2 kg. mniej. Może zna ktoś przepis na przytycie? :eviltong: Serio gadam bo ja ciągle chudnę .... Chyba powinnam zbadać sobie tarczyce bo tętno mam też zawsze wysokie :razz: Ale najpierw muszę podać Szelmie serie zastrzyków uodparniających bo nie mozemy wyzbyć się drożdżaków z prawego ucha w zaden sposób. Potem muszę zaszczepić na zakaźne Zmorke, potem kończy się się ważność Advantixu na Zmoroszelmach a potem znowu karma, witaminki.... Hmmmmmmmm...Poddaję się. Do lekarza pójdę za 10 lat :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Pysia napisał(a):Zaraz wstawię fotki czarno - białe .... Byłam z Szelmą na wariacjach śniegowych. Jestem mokrutka cała i mam o następne 2 kg. mniej. Może zna ktoś przepis na przytycie? :eviltong: Serio gadam bo ja ciągle chudnę .... Chyba powinnam zbadać sobie tarczyce bo tętno mam też zawsze wysokie :razz: Ale najpierw muszę podać Szelmie serie zastrzyków uodparniających bo nie mozemy wyzbyć się drożdżaków z prawego ucha w zaden sposób. Potem muszę zaszczepić na zakaźne Zmorke, potem kończy się się ważność Advantixu na Zmoroszelmach a potem znowu karma, witaminki.... Hmmmmmmmm...Poddaję się. Do lekarza pójdę za 10 lat :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To ja Ci dam radę/sposób, 24h/na dobę siedź przed DGM, przd sobą kawusia, ciasteczka, itp. i itd.:eviltong: :eviltong: Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Pysia napisał(a):Poddaję się. Do lekarza pójdę za 10 lat :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: to coś tak jak ja :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Pysia napisał(a): Hmmmmmmmm...Poddaję się. Do lekarza pójdę za 10 lat :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A mówiłaś, że do mnie przyjedziesz ...:cool1: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='malawaszka']:evil_lol: to coś tak jak ja :evil_lol: Wiem :p Dlatego pasujemy do siebie :evil_lol: Ostatni jez Krew jest z pychola Szelmy jakby ktoś się przeraził:cool1: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 HankaRupczewska napisał(a):A mówiłaś, że do mnie przyjedziesz ...:cool1: Wybacz Haniu ale dla mnie jestes jednak Hanią a nie lekarzem :eviltong: Quote
Maga100 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Pysia'] i nalał do kieliszka winiaczka swojskiego bo nam ostatnio potrzeba czegoś mocniejszego :cool1: ojej, a czemuż?? :crazyeye: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Pysia napisał(a):Wybacz Haniu ale dla mnie jestes jednak Hanią a nie lekarzem :eviltong: Wybaczam :p :p :p Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Maga100']ojej, a czemuż?? :crazyeye: :cool3:widać mają takowe potrzeby ...a może chcą dozyć 90 tki;) Kurcze a ja musze podtuczyć TZta tak przynajmniej z 5 kg :cool3:, bo mi schudł .Kurcze kobietki to może tego od tarczycy to razem odwiedzimy bo ja muszę iść na kontrolę a nie mam kiedy:cool3: Quote
beria Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Pysia'] Ostatni jez Optymistka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysiu, nie masz czasem jazdy w poniedziałek :razz: Muszę jechać do Dąbrowy :shocked!: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Moje śpioszki Zmoreczka Szelmusia Gorąco im w domku bo ciepełko mamy. Maga zaraz umrze z zazdrości :diabloti: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 beria napisał(a):Optymistka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysiu, nie masz czasem jazdy w poniedziałek :razz: Muszę jechać do Dąbrowy :shocked!: Mam :diabloti: O 16-tej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Pysia napisał(a):Mam :diabloti: O 16-tej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uff, jadę rano :grins: Quote
aga1215 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Vectra napisał(a):Pysiu Ty kochana nigdy nie kończ tego kursu na prawko :evil_lol: :evil_lol: bo ja ubustwiam czytać Twoje przygody :evil_lol::evil_lol: to zupełnie tak jak ja :multi: :multi: :multi: ;) :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 beria napisał(a):Uff, jadę rano :grins: To wróć przed południem :diabloti: aga1215 napisał(a):to zupełnie tak jak ja :multi: :multi: :multi: ;) :evil_lol: Wariatki :evil_lol: Ja ostatnio przypominam sobie wszystkie modlitwy jakie mnie babcia nauczyła a one mają radoche .... Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Moja Szelmusia :loveu: (u)padła I beznadziejne czarno-białe foty... Nic nie widać :placz: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Wrzucam bo idę spać Dwa ogony Gdzie moja trawa? Nos wsadziłam do wybielacza ;) aaaaaaaaaaaaaaaa Zapadłam się :-o I co ja teraz biedna zrobię? :roll: Pysia pomoże :p Idę spać :) Dobranoc :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Aaaaaaaaaaaaaaaa! Cudnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Witam Wszystkich w deszczowy dzionek :multi::multi::multi: [quote name='Iza i Avanti'] Aaaaaaaaaaaaaaaa! Cudnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Zmorka bardzo dziękuje za te peany na jej cześć :loveu: Quote
Alicja Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz ale troska na pycholku Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz ale troska na pycholku W normalnych rozmiarach widać tą jej mine nawet bo pomniejszone foty są beznadziejne na tym białym tle....Muszę w końcu PSa skołować :razz: Dzisiaj ani śladu po śniegu a biedny TZ wczoraj wieczorem tyle się naodśnieżał....I po co ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Uffffffffffff....Udało mi się posprzątać, ugotować obiad i opieprzyć facetów ;) Teraz muszę zjeść i coś z sobą zrobić bom brzydka :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 bardzo ładne zdjecia domku, ogródka i śnieżku :p tylko jakieś czarne plamy się gdzieniegdzie, moze wyczyść sobie obiektyw? :hmmmm: :grins: Quote
Recommended Posts