Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:hmmmm dziwne.........

a co ,Hania poszła spać :cool3:.............
mi spać TZ nie dał zrobił kawe , pokroil ciastko i zaprosił do stołu:razz:

Prawda że dziwne ? :razz: Dopiero co robił jeszcze w środe kolorowe....
Mnie TZ też zrobił kawke, pokroił babke i nalał do kieliszka winiaczka swojskiego bo nam ostatnio potrzeba czegoś mocniejszego :cool1:

[quote name='Vectra']Pysiu Ty kochana nigdy nie kończ tego kursu na prawko :evil_lol: :evil_lol:
bo ja ubustwiam czytać Twoje przygody :evil_lol::evil_lol:
Miła jesteś z tymi życzeniami :mad: Obiecuję Ci że jak zdam egzamin to tez będę pisać od czasu do czasu moje przezycia jazdowe ;)

Posted

Zaraz wstawię fotki czarno - białe ....
Byłam z Szelmą na wariacjach śniegowych. Jestem mokrutka cała i mam o następne 2 kg. mniej. Może zna ktoś przepis na przytycie? :eviltong: Serio gadam bo ja ciągle chudnę .... Chyba powinnam zbadać sobie tarczyce bo tętno mam też zawsze wysokie :razz: Ale najpierw muszę podać Szelmie serie zastrzyków uodparniających bo nie mozemy wyzbyć się drożdżaków z prawego ucha w zaden sposób. Potem muszę zaszczepić na zakaźne Zmorke, potem kończy się się ważność Advantixu na Zmoroszelmach a potem znowu karma, witaminki....
Hmmmmmmmm...Poddaję się. Do lekarza pójdę za 10 lat :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Zaraz wstawię fotki czarno - białe ....
Byłam z Szelmą na wariacjach śniegowych. Jestem mokrutka cała i mam o następne 2 kg. mniej. Może zna ktoś przepis na przytycie? :eviltong: Serio gadam bo ja ciągle chudnę .... Chyba powinnam zbadać sobie tarczyce bo tętno mam też zawsze wysokie :razz: Ale najpierw muszę podać Szelmie serie zastrzyków uodparniających bo nie mozemy wyzbyć się drożdżaków z prawego ucha w zaden sposób. Potem muszę zaszczepić na zakaźne Zmorke, potem kończy się się ważność Advantixu na Zmoroszelmach a potem znowu karma, witaminki....
Hmmmmmmmm...Poddaję się. Do lekarza pójdę za 10 lat :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To ja Ci dam radę/sposób, 24h/na dobę siedź przed DGM, przd sobą kawusia, ciasteczka, itp. i itd.:eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']:evil_lol: to coś tak jak ja :evil_lol:
Wiem :p Dlatego pasujemy do siebie :evil_lol:
Ostatni jez

Krew jest z pychola Szelmy jakby ktoś się przeraził:cool1:

Posted

[quote name='Maga100']ojej, a czemuż?? :crazyeye: :cool3:widać mają takowe potrzeby ...a może chcą dozyć 90 tki;)
Kurcze a ja musze podtuczyć TZta tak przynajmniej z 5 kg :cool3:, bo mi schudł .Kurcze kobietki to może tego od tarczycy to razem odwiedzimy bo ja muszę iść na kontrolę a nie mam kiedy:cool3:

Posted

[quote name='Pysia']
Ostatni jez

Optymistka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pysiu, nie masz czasem jazdy w poniedziałek :razz: Muszę jechać do Dąbrowy :shocked!:

Posted

beria napisał(a):
Optymistka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pysiu, nie masz czasem jazdy w poniedziałek :razz: Muszę jechać do Dąbrowy :shocked!:

Mam :diabloti: O 16-tej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Pysiu Ty kochana nigdy nie kończ tego kursu na prawko :evil_lol: :evil_lol:
bo ja ubustwiam czytać Twoje przygody :evil_lol::evil_lol:

to zupełnie tak jak ja :multi: :multi: :multi: ;) :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Uff, jadę rano :grins:

To wróć przed południem :diabloti:

aga1215 napisał(a):
to zupełnie tak jak ja :multi: :multi: :multi: ;) :evil_lol:

Wariatki :evil_lol: Ja ostatnio przypominam sobie wszystkie modlitwy jakie mnie babcia nauczyła a one mają radoche ....

Posted

Wrzucam bo idę spać
Dwa ogony

Gdzie moja trawa?

Nos wsadziłam do wybielacza ;)

aaaaaaaaaaaaaaaa

Zapadłam się :-o

I co ja teraz biedna zrobię? :roll:

Pysia pomoże :p

Idę spać :)
Dobranoc :loveu:

Posted

Witam Wszystkich w deszczowy dzionek :multi::multi::multi:
[quote name='Iza i Avanti']

Aaaaaaaaaaaaaaaa! Cudnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Zmorka bardzo dziękuje za te peany na jej cześć :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz ale troska na pycholku

W normalnych rozmiarach widać tą jej mine nawet bo pomniejszone foty są beznadziejne na tym białym tle....Muszę w końcu PSa skołować :razz:
Dzisiaj ani śladu po śniegu a biedny TZ wczoraj wieczorem tyle się naodśnieżał....I po co ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: