Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Jak byłam mała i była burza to OD brał mnie na ręce, pokazywał burzę przez okno i mówił ruski wierszyk o burzy - coś tam było buria coś tam niebo kroje bla bla bla - bardzo fajny był :grins: :lol:

Posted

[quote name='PIKA']Cześc Wnusiu :multi:

Wysłalaś juz kogoś na cmentarz, jak jeździlaś? :evil_lol:
Cześć Babciu :multi:
Nie wiem bo nie mam czasu patrzeć za siebie :evil_lol: Uciekam bo gonią mnie wieeelkie potwory z ociekającymi krwią zębami ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:pCześć Pysiowata

o malutkim czytałam ..podnoszę w górę ...wiecej nie dam rady pomóc:shake:

Cześć Mordulcowa :loveu: Tfu - Ozulcowa znaczy ;)
Podnoś Alu - chociaz tyle....

[quote name='malawaszka']hahahha PIKA jak zawsze brutalna :evil_lol:
No to jestem spokojna o Babcie :diabloti:

[quote name='Agga']

cudenko:multi: jeszcze troche a bede je sama rozpoznawać
Po czym? Po kolorze? :evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Dobrry bardzo:lol:

Lustrzane odbicie:cool3:

Bry dzień :p
No nie do końca ale niech Ci będzie :eviltong:

[quote name='olcha']Buhhaha umierająca Chinka ;)

Jołka płaczała snaczała
at udarow tapara
Utram użje pierjestała
a patom umierła

To smutne takie :eviltong:
Matko co Ty mi tu wypisyjesz kobieto :crazyeye::mad:

[quote name='malawaszka']Jak byłam mała i była burza to OD brał mnie na ręce, pokazywał burzę przez okno i mówił ruski wierszyk o burzy - coś tam było buria coś tam niebo kroje bla bla bla - bardzo fajny był :grins: :lol:
Poproś o spisanie :p

[quote name='paula_z']Czesc Pysiu :cool3: Wpadlam sie przywitac i lece do domciu :bye:
Kiedy w końcu do nas wrócisz??:placz:

Posted

Szelma chciała na dwór. Więc poszła... Ale coś za bardzo chciała:razz: Więc ja poszłam zobaczyć... Ona wpadła do domu. Ja za nią. Ona na mnie - ja na nią...Ona zrobiła ble i....znowu miałam jeża w domu :placz::placz::placz:
Wyciągnęłam 12 kolcy z pyska. Musiałam przemywać jodyną:diabloti: Pysio zakrwawiony ale nie - ona nadal będzie przynosić mi jeże :-x:-x:-x
A ja nadal będę je obsypywać proszkiem na pchły....
Idę zapalić bo mnie te jeże dosłownie wkurzają :angryy:

Posted

Pysiu bardzo smieszne wiesz:P Ja sobie notatki zrobiłam i będe sama je rozpoznawać dojde do perfekcji.

Szelma a ty co nie masz co do domu przynosić? Z jeża to nawet twoja pani obiadu nie ugotuje:evil_lol: Nawet teściowa nie podoła zadaniu :cool3:

Posted

Pysia napisał(a):
Wyciągnęłam 12 kolcy z pyska. Musiałam przemywać jodyną:diabloti: Pysio zakrwawiony ale nie - ona nadal będzie przynosić mi jeże

widzisz jak mocno Cię kocha :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Agga']Pysiu bardzo smieszne wiesz:P Ja sobie notatki zrobiłam i będe sama je rozpoznawać dojde do perfekcji.

Szelma a ty co nie masz co do domu przynosić? Z jeża to nawet twoja pani obiadu nie ugotuje:evil_lol: Nawet teściowa nie podoła zadaniu :cool3:
Ciekawe czy się doczekam tej perfekcji :diabloti:
Teściowa też raz przydybała ja na tym jak zmuszała jeża do zabawy....Nie chciał się bawić więc wzięła go między przednie łapy, stanęła na tylnich i rzuciła nim za siebie...

[quote name='malawaszka']widzisz jak mocno Cię kocha :loveu: :loveu: :loveu:
To niech mnie kocha mniej bo jej zęby powyrywam :mad::mad::mad:

Posted

Pysia napisał(a):
Szelma chciała na dwór. Więc poszła... Ale coś za bardzo chciała:razz: Więc ja poszłam zobaczyć... Ona wpadła do domu. Ja za nią. Ona na mnie - ja na nią...Ona zrobiła ble i....znowu miałam jeża w domu :placz::placz::placz:
Wyciągnęłam 12 kolcy z pyska. Musiałam przemywać jodyną:diabloti: Pysio zakrwawiony ale nie - ona nadal będzie przynosić mi jeże :-x:-x:-x
A ja nadal będę je obsypywać proszkiem na pchły....
Idę zapalić bo mnie te jeże dosłownie wkurzają :angryy:

:crazyeye: jeżomanka :shock: :stupid: :scared:

Posted

aga1215 napisał(a):
:crazyeye: jeżomanka :shock: :stupid: :scared:

Ja bym się bała na Twoim miejscu bo właśnie oprawiam Szelme :diabloti: Będzie miała honorowe miejsce w salonie pośród kwiatów :diabloti: Chcesz do niej dołączyć jako następny eksponat?:evil_lol:

Posted

hahaha, Pysiu, jestem ubawiona twoimi jeżami :lol:
myślę, że to jakiś znak i powinnaś założyć hodowlę :lol: Jeży oczywiście :lol:
Będą ci po domu tuptały małe jeżyki :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Będą ci po domu tuptały małe jeżyki :evil_lol:

TYSIĄCE MAŁYCH JEŻYKÓW :roflt:

a ponieważ Pysia chciała mieć to u siebie w galerii to proszę :p ... chociaż nie wiem po co jej moi goście na zdjęciach :niewiem:

Posted

[quote name='Maga100']hahaha, Pysiu, jestem ubawiona twoimi jeżami :lol:
myślę, że to jakiś znak i powinnaś założyć hodowlę :lol: Jeży oczywiście :lol:
Będą ci po domu tuptały małe jeżyki :evil_lol:
Maga bo napuszczę na Ciebie buldozer :diabloti: Ja już NIE CIERPIę jeży :mad::mad::mad: To okropne stworzenia które pobudzają mój układ nerwowy do produkcji za dużej ilosci adrenaliny :mad: A ta adrenalina lasuje mój blond rozum i nie wiem co to będzie za kilka lat .... Pamiętaj że ja muszę uważać teraz na drogach bo wszyscy czyhają na moje zycie !!
A jak mam to robić jak moje szare komórki zostaną zniszczone albo zablokowane przez za dużą ilość adrenaliny ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']TYSIĄCE MAŁYCH JEŻYKÓW :roflt:

a ponieważ Pysia chciała mieć to u siebie w galerii to proszę :p ... chociaż nie wiem po co jej moi goście na zdjęciach :niewiem:

Słuchaj...Mój salon wielki nie jest i nie wiem jak ja Was wszystkich wypchanych w nim pomieszczę.....
Sama nie wiem po licho mi Twoi goście :crazyeye: Ale wydawało mi się ze skądś ludzi znam dlatego poprosiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może gdzies ich już spotkałam ? :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']

Boszsze, ta Pysia jakaś nienormalna :stupid:
życzy wstawiać sobie TWOICH GOŚCI? a co ona ma wspólnego z twoimi gośćmi? :crazyeye:

[quote name='Pysia']Maga bo napuszczę na Ciebie buldozer :diabloti: Ja już NIE CIERPIę jeży :mad::mad::mad:

nie zwalczysz, nie opedzisz się, nie uwolnisz, więc... pokochaj! :bigok:
pokochaj małe tuptające jeżyki :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Boszsze, ta Pysia jakaś nienormalna :stupid:
życzy wstawiać sobie TWOICH GOŚCI? a co ona ma wspólnego z twoimi gośćmi? :crazyeye:

nie zwalczysz, nie opedzisz się, nie uwolnisz, więc... pokochaj! :bigok:
Tak się zastanawiam...Trociny czy formalina? Co wolisz ? :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']Boszsze, ta Pysia jakaś nienormalna :stupid:

no własnie nie mam pojęcia! NIC nie ma z nimi wspólnego - nawet się nie znają :shake:

[quote name='Maga100']nie zwalczysz, nie opedzisz się, nie uwolnisz, więc... pokochaj! :bigok:

noo i umarłam :roflt: :diabloti: