Agga Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 cudenko:multi: jeszcze troche a bede je sama rozpoznawać Quote
Medorowa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Dobrry bardzo:lol: :lol: :lol: Lustrzane odbicie:cool3: Quote
olcha Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Buhhaha umierająca Chinka ;) Jołka płaczała snaczała at udarow tapara Utram użje pierjestała a patom umierła To smutne takie :eviltong: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Jak byłam mała i była burza to OD brał mnie na ręce, pokazywał burzę przez okno i mówił ruski wierszyk o burzy - coś tam było buria coś tam niebo kroje bla bla bla - bardzo fajny był :grins: :lol: Quote
Paula Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Czesc Pysiu :cool3: Wpadlam sie przywitac i lece do domciu :bye: Quote
Pysia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='PIKA']Cześc Wnusiu :multi: Wysłalaś juz kogoś na cmentarz, jak jeździlaś? :evil_lol: Cześć Babciu :multi: Nie wiem bo nie mam czasu patrzeć za siebie :evil_lol: Uciekam bo gonią mnie wieeelkie potwory z ociekającymi krwią zębami ;) [quote name='Alicjarydzewska']:pCześć Pysiowata o malutkim czytałam ..podnoszę w górę ...wiecej nie dam rady pomóc:shake: Cześć Mordulcowa :loveu: Tfu - Ozulcowa znaczy ;) Podnoś Alu - chociaz tyle.... [quote name='malawaszka']hahahha PIKA jak zawsze brutalna :evil_lol: No to jestem spokojna o Babcie :diabloti: [quote name='Agga'] cudenko:multi: jeszcze troche a bede je sama rozpoznawać Po czym? Po kolorze? :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Dobrry bardzo:lol: Lustrzane odbicie:cool3: Bry dzień :p No nie do końca ale niech Ci będzie :eviltong: [quote name='olcha']Buhhaha umierająca Chinka ;) Jołka płaczała snaczała at udarow tapara Utram użje pierjestała a patom umierła To smutne takie :eviltong: Matko co Ty mi tu wypisyjesz kobieto :crazyeye::mad: [quote name='malawaszka']Jak byłam mała i była burza to OD brał mnie na ręce, pokazywał burzę przez okno i mówił ruski wierszyk o burzy - coś tam było buria coś tam niebo kroje bla bla bla - bardzo fajny był :grins: :lol: Poproś o spisanie :p [quote name='paula_z']Czesc Pysiu :cool3: Wpadlam sie przywitac i lece do domciu :bye: Kiedy w końcu do nas wrócisz??:placz: Quote
Pysia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Szelma chciała na dwór. Więc poszła... Ale coś za bardzo chciała:razz: Więc ja poszłam zobaczyć... Ona wpadła do domu. Ja za nią. Ona na mnie - ja na nią...Ona zrobiła ble i....znowu miałam jeża w domu :placz::placz::placz: Wyciągnęłam 12 kolcy z pyska. Musiałam przemywać jodyną:diabloti: Pysio zakrwawiony ale nie - ona nadal będzie przynosić mi jeże :-x:-x:-x A ja nadal będę je obsypywać proszkiem na pchły.... Idę zapalić bo mnie te jeże dosłownie wkurzają :angryy: Quote
Agga Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Pysiu bardzo smieszne wiesz:P Ja sobie notatki zrobiłam i będe sama je rozpoznawać dojde do perfekcji. Szelma a ty co nie masz co do domu przynosić? Z jeża to nawet twoja pani obiadu nie ugotuje:evil_lol: Nawet teściowa nie podoła zadaniu :cool3: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Pysia napisał(a):Wyciągnęłam 12 kolcy z pyska. Musiałam przemywać jodyną:diabloti: Pysio zakrwawiony ale nie - ona nadal będzie przynosić mi jeże widzisz jak mocno Cię kocha :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Agga']Pysiu bardzo smieszne wiesz:P Ja sobie notatki zrobiłam i będe sama je rozpoznawać dojde do perfekcji. Szelma a ty co nie masz co do domu przynosić? Z jeża to nawet twoja pani obiadu nie ugotuje:evil_lol: Nawet teściowa nie podoła zadaniu :cool3: Ciekawe czy się doczekam tej perfekcji :diabloti: Teściowa też raz przydybała ja na tym jak zmuszała jeża do zabawy....Nie chciał się bawić więc wzięła go między przednie łapy, stanęła na tylnich i rzuciła nim za siebie... [quote name='malawaszka']widzisz jak mocno Cię kocha :loveu: :loveu: :loveu: To niech mnie kocha mniej bo jej zęby powyrywam :mad::mad::mad: Quote
Pysia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Lucky spada...Pomóżcie :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2367028#post2367028 Quote
Pysia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Cześć hodowczynio Jeżów:p Cześć kobieto :multi: Zabraniam pisać tutaj słowo jeż :mad::mad::angryy: Quote
aga1215 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Pysia napisał(a):Szelma chciała na dwór. Więc poszła... Ale coś za bardzo chciała:razz: Więc ja poszłam zobaczyć... Ona wpadła do domu. Ja za nią. Ona na mnie - ja na nią...Ona zrobiła ble i....znowu miałam jeża w domu :placz::placz::placz: Wyciągnęłam 12 kolcy z pyska. Musiałam przemywać jodyną:diabloti: Pysio zakrwawiony ale nie - ona nadal będzie przynosić mi jeże :-x:-x:-x A ja nadal będę je obsypywać proszkiem na pchły.... Idę zapalić bo mnie te jeże dosłownie wkurzają :angryy: :crazyeye: jeżomanka :shock: :stupid: :scared: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 jeż [SIZE=5]jeż [SIZE=5][SIZE=5]jeż [SIZE=5][SIZE=5]jeż [SIZE=5][SIZE=5]jeż [SIZE=5][SIZE=5][COLOR=magenta][B]jeż [SIZE=5][SIZE=5][COLOR=magenta][B]jeż :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Pysia']Cześć kobieto :multi: Zabraniam pisać tutaj słowo jeż :mad::mad::angryy::pdobra będę pisać JUREK:evil_lol: Quote
Pysia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 aga1215 napisał(a)::crazyeye: jeżomanka :shock: :stupid: :scared: Ja bym się bała na Twoim miejscu bo właśnie oprawiam Szelme :diabloti: Będzie miała honorowe miejsce w salonie pośród kwiatów :diabloti: Chcesz do niej dołączyć jako następny eksponat?:evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 hahaha, Pysiu, jestem ubawiona twoimi jeżami :lol: myślę, że to jakiś znak i powinnaś założyć hodowlę :lol: Jeży oczywiście :lol: Będą ci po domu tuptały małe jeżyki :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Maga100']Będą ci po domu tuptały małe jeżyki :evil_lol: TYSIĄCE MAŁYCH JEŻYKÓW :roflt: a ponieważ Pysia chciała mieć to u siebie w galerii to proszę :p ... chociaż nie wiem po co jej moi goście na zdjęciach :niewiem: Quote
Pysia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Maga100']hahaha, Pysiu, jestem ubawiona twoimi jeżami :lol: myślę, że to jakiś znak i powinnaś założyć hodowlę :lol: Jeży oczywiście :lol: Będą ci po domu tuptały małe jeżyki :evil_lol: Maga bo napuszczę na Ciebie buldozer :diabloti: Ja już NIE CIERPIę jeży :mad::mad::mad: To okropne stworzenia które pobudzają mój układ nerwowy do produkcji za dużej ilosci adrenaliny :mad: A ta adrenalina lasuje mój blond rozum i nie wiem co to będzie za kilka lat .... Pamiętaj że ja muszę uważać teraz na drogach bo wszyscy czyhają na moje zycie !! A jak mam to robić jak moje szare komórki zostaną zniszczone albo zablokowane przez za dużą ilość adrenaliny ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='malawaszka']TYSIĄCE MAŁYCH JEŻYKÓW :roflt: a ponieważ Pysia chciała mieć to u siebie w galerii to proszę :p ... chociaż nie wiem po co jej moi goście na zdjęciach :niewiem: Słuchaj...Mój salon wielki nie jest i nie wiem jak ja Was wszystkich wypchanych w nim pomieszczę..... Sama nie wiem po licho mi Twoi goście :crazyeye: Ale wydawało mi się ze skądś ludzi znam dlatego poprosiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może gdzies ich już spotkałam ? :roll: Quote
Maga100 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='malawaszka'] a ponieważ Pysia chciała mieć to u siebie w galerii to proszę :p ... chociaż nie wiem po co jej moi goście na zdjęciach :niewiem: Boszsze, ta Pysia jakaś nienormalna :stupid: życzy wstawiać sobie TWOICH GOŚCI? a co ona ma wspólnego z twoimi gośćmi? :crazyeye: [quote name='Pysia']Maga bo napuszczę na Ciebie buldozer :diabloti: Ja już NIE CIERPIę jeży :mad::mad::mad: nie zwalczysz, nie opedzisz się, nie uwolnisz, więc... pokochaj! :bigok: pokochaj małe tuptające jeżyki :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Maga100']Boszsze, ta Pysia jakaś nienormalna :stupid: życzy wstawiać sobie TWOICH GOŚCI? a co ona ma wspólnego z twoimi gośćmi? :crazyeye: nie zwalczysz, nie opedzisz się, nie uwolnisz, więc... pokochaj! :bigok: pokochaj małe tuptające jeżyki :evil_lol: Tak się zastanawiam...Trociny czy formalina? Co wolisz ? :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Maga100']Boszsze, ta Pysia jakaś nienormalna :stupid: życzy wstawiać sobie TWOICH GOŚCI? a co ona ma wspólnego z twoimi gośćmi? :crazyeye: no własnie nie mam pojęcia! NIC nie ma z nimi wspólnego - nawet się nie znają :shake: [quote name='Maga100']nie zwalczysz, nie opedzisz się, nie uwolnisz, więc... pokochaj! :bigok: pokochaj małe tuptające jeżyki :evil_lol: noo i umarłam :roflt: :diabloti: Quote
Alicja Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 ..........:cool3:..przygarnij....jeżyka..........:p Quote
Recommended Posts