Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Orzechy na topie ;)

Ciągłe poszukiwania przysmaku

A tak wygląda każdy centymetr mojego trawnika....

A tak by wyglądała kostka jakbym codziennie nie zamiatała:mad:

A one dalej szukają....

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Pysiu!
Nie daje mi spokoju ten maszt wbity w kostkę - to złożony parasol?
To bordowe to Twój maszt :evil_lol:

A takie było wczoraj u nas niebo

Po południu zrobiło się tak:

A o 16-tej tak:

Posted

Pysiu fantastyczne foty. A ja ucze się rozpoznawać dziewczynki. Lepiej nie pytaj jak mi idzie:eviltong:

Alu no imco sie cieszysz kobito. Ja jeszcze dzis na urlopie jestem i miło spędzam czas z "mężem"

Posted

[quote name='Agga']Pysiu fantastyczne foty. A ja ucze się rozpoznawać dziewczynki. Lepiej nie pytaj jak mi idzie:eviltong:

Alu no imco sie cieszysz kobito. Ja jeszcze dzis na urlopie jestem i miło spędzam czas z "mężem":mad:no co, ciesze się że przeżyłam kolejny dzionek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']
A co do panny to nie napiszę bo kurcze nie chcę zapeszyć. Stałam się przesadna....

Jeśli stałaś się przesadna, to trzymam kciuki za obie :cool3:

Posted

[quote name='madzia i medor']Pysiu ja Cię witać i przepraszać, że ja tu znowu tak rzadko zaglądać, ale ja naprawdę nie mieć czasu;) :lol: :lol: :lol:
Jakoś Ci wybaczę ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:wróciłam z pracy:multi::multi::multi:
Hura :multi::multi::multi: Nie zabili Cię, wróciłaś :multi::multi::multi:

[quote name='Agga']Pysiu fantastyczne foty. A ja ucze się rozpoznawać dziewczynki. Lepiej nie pytaj jak mi idzie:eviltong:

Alu no imco sie cieszysz kobito. Ja jeszcze dzis na urlopie jestem i miło spędzam czas z "mężem"
Nie pytam tylko....wiesz juz która jest która ? :eviltong::evil_lol:
A urlopem się nie chwal bo Ci obie z Alą złoimy skóre :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:no co, ciesze się że przeżyłam kolejny dzionek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wiedziałam :multi::evil_lol:

[quote name='beria']Jeśli stałaś się przesadna, to trzymam kciuki za obie :cool3:
Zjadłam ogonek od ą a Ty już mnie łapiesz :mad::evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Za ogonek :evil_lol:
Który? Tzta czy Karola :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Vectra']cześć różowa Pysiu :loveu::loveu:
Z wirtualnie różową ścianą i marzeniach o różowej brokatowej bluzeczce :evil_lol:
Cześć kobieto od dwuch zwariowanych psiaków i jednego walniętego kota :loveu:( a może to miało być inaczej? ):evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Z wirtualnie różową ścianą i marzeniach o różowej brokatowej bluzeczce :evil_lol:
Cześć kobieto od dwuch zwariowanych psiaków i jednego walniętego kota :loveu:( a może to miało być inaczej? ):evil_lol:

jeszcze panny Sz nie ukatrupiłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
jeszcze panny Sz nie ukatrupiłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No przeca napisałam ze mi się cosik pokręciło ale weselej jak się nie poprawia ;):evil_lol:
W sumie to chyba moja podświadomość zadziałała ;) A moze to była Twoja podświadomość :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
No przeca napisałam ze mi się cosik pokręciło ale weselej jak się nie poprawia ;):evil_lol:
W sumie to chyba moja podświadomość zadziałała ;) A moze to była Twoja podświadomość :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czy jest coś o czym nie wiem :crazyeye: :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
czy jest coś o czym nie wiem :crazyeye: :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To ja mam wiedzieć :crazyeye: :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja tylko jestem śpiąca ;)
Idę do mojego TZta który chciał poprzedniej nocy o 4 rano ukatrupić miauczącego mu nad twarzą kota :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe czy będzie teraz powtórka z rozrywki :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
ehhh a więc już poszłaś a chciałam jeszcze cos zapytać :placz:

To pytaj kobieto bo kto pyta ponoć nie błądzi ;)
Witajcie dziewczynki w kolejny słoneczny, choć chłodny dzionek :multi::multi::multi:

Posted

fajna fotka:evil_lol:
Mój Bosar uwielbia spać w brodziku od prysznica, ze względu na gabaryty w umywalce było by mu trudno:evil_lol:

niufy cuuudne!:loveu:

Posted

[quote name='Jupi']
fajna fotka:evil_lol:
Mój Bosar uwielbia spać w brodziku od prysznica, ze względu na gabaryty w umywalce było by mu trudno:evil_lol:

nuify cuuudne!:loveu:
Witaj w krainie czarnych Zmoroszelm :multi:
Tommy też ma gabaryty dość spore ale i nasze umywalki małe nie są ;) A brodzik jest odpowiedni dla niufa raczej :evil_lol:

Posted

Mam sąsiadke - starszą panią. Jest zakochana w moich Zmoroszelmach;) One nie szczekają a na dodatek jak ona jest na swoim placu to wchodzą w krzaki i merdają z wielką radością do niej :evil_lol:Kobieta ciągle wzdycha że gdyby miała siłę toby sobie takiego czarnucha sprawiła:p Ostatnio jadła kromke i Zmorka zaczęła głośno się domagać poczęstunku a ta....jej dała :angryy: Teraz jak Zmorka ją widzi to błaga o jedzenie w sobie tylko znany sposób. Pokazuje jej całą game komend. Siada, waruje, znowu siada, wstaje, pozycje wystawową przyjmuje, daje łapę i głos .... Proszę kobiete aby jej nie karmiła a ta mi na to: " Ale ona tak na mnie patrzy" :roll: Następna co się daje nabrać :diabloti: Na szczęście teraz jest zimno a kobieta bardzo schorowana więc rzadko wychodzi na dwór. No i my wiemy kiedy ona ją karmi bo tylko wtedy Zmorka szczeka ;)