Pysia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Cześć Pysiowate stworzenia:loveu: Cześć ozulcowa mamo :multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Orzechy na topie ;) Ciągłe poszukiwania przysmaku A tak wygląda każdy centymetr mojego trawnika.... A tak by wyglądała kostka jakbym codziennie nie zamiatała:mad: A one dalej szukają.... Quote
olcha Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Zapraszałam i nikt nie przyszoł :obrazic: Prosze Quote
Pysia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='olcha']Zapraszałam i nikt nie przyszoł :obrazic: Prosze Ciekawe ile bym szła po te orzechy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Witaj Pysiu! Nie daje mi spokoju ten maszt wbity w kostkę - to złożony parasol? [quote name='Pysia'] Quote
Pysia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='aga1215']Witaj Pysiu! Nie daje mi spokoju ten maszt wbity w kostkę - to złożony parasol? To bordowe to Twój maszt :evil_lol: A takie było wczoraj u nas niebo Po południu zrobiło się tak: A o 16-tej tak: Quote
Medorowa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Pysiu ja Cię witać i przepraszać, że ja tu znowu tak rzadko zaglądać, ale ja naprawdę nie mieć czasu;) :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 :multi:wróciłam z pracy:multi::multi::multi: Quote
Agga Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Pysiu fantastyczne foty. A ja ucze się rozpoznawać dziewczynki. Lepiej nie pytaj jak mi idzie:eviltong: Alu no imco sie cieszysz kobito. Ja jeszcze dzis na urlopie jestem i miło spędzam czas z "mężem" Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Agga']Pysiu fantastyczne foty. A ja ucze się rozpoznawać dziewczynki. Lepiej nie pytaj jak mi idzie:eviltong: Alu no imco sie cieszysz kobito. Ja jeszcze dzis na urlopie jestem i miło spędzam czas z "mężem":mad:no co, ciesze się że przeżyłam kolejny dzionek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Pysia'] A co do panny to nie napiszę bo kurcze nie chcę zapeszyć. Stałam się przesadna.... Jeśli stałaś się przesadna, to trzymam kciuki za obie :cool3: Quote
Pysia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='madzia i medor']Pysiu ja Cię witać i przepraszać, że ja tu znowu tak rzadko zaglądać, ale ja naprawdę nie mieć czasu;) :lol: :lol: :lol: Jakoś Ci wybaczę ;) [quote name='Alicjarydzewska']:multi:wróciłam z pracy:multi::multi::multi: Hura :multi::multi::multi: Nie zabili Cię, wróciłaś :multi::multi::multi: [quote name='Agga']Pysiu fantastyczne foty. A ja ucze się rozpoznawać dziewczynki. Lepiej nie pytaj jak mi idzie:eviltong: Alu no imco sie cieszysz kobito. Ja jeszcze dzis na urlopie jestem i miło spędzam czas z "mężem" Nie pytam tylko....wiesz juz która jest która ? :eviltong::evil_lol: A urlopem się nie chwal bo Ci obie z Alą złoimy skóre :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:mad:no co, ciesze się że przeżyłam kolejny dzionek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiedziałam :multi::evil_lol: [quote name='beria']Jeśli stałaś się przesadna, to trzymam kciuki za obie :cool3: Zjadłam ogonek od ą a Ty już mnie łapiesz :mad::evil_lol: Quote
beria Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Pysia napisał(a): Zjadłam ogonek od ą a Ty już mnie łapiesz :mad::evil_lol: Za ogonek :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='beria']Za ogonek :evil_lol: Który? Tzta czy Karola :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']cześć różowa Pysiu :loveu::loveu: Z wirtualnie różową ścianą i marzeniach o różowej brokatowej bluzeczce :evil_lol: Cześć kobieto od dwuch zwariowanych psiaków i jednego walniętego kota :loveu:( a może to miało być inaczej? ):evil_lol: Quote
Vectra Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Pysia'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z wirtualnie różową ścianą i marzeniach o różowej brokatowej bluzeczce :evil_lol: Cześć kobieto od dwuch zwariowanych psiaków i jednego walniętego kota :loveu:( a może to miało być inaczej? ):evil_lol: jeszcze panny Sz nie ukatrupiłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Vectra napisał(a):jeszcze panny Sz nie ukatrupiłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No przeca napisałam ze mi się cosik pokręciło ale weselej jak się nie poprawia ;):evil_lol: W sumie to chyba moja podświadomość zadziałała ;) A moze to była Twoja podświadomość :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Pysia napisał(a):No przeca napisałam ze mi się cosik pokręciło ale weselej jak się nie poprawia ;):evil_lol: W sumie to chyba moja podświadomość zadziałała ;) A moze to była Twoja podświadomość :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy jest coś o czym nie wiem :crazyeye: :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Vectra napisał(a):czy jest coś o czym nie wiem :crazyeye: :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To ja mam wiedzieć :crazyeye: :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja tylko jestem śpiąca ;) Idę do mojego TZta który chciał poprzedniej nocy o 4 rano ukatrupić miauczącego mu nad twarzą kota :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe czy będzie teraz powtórka z rozrywki :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 ehhh a więc już poszłaś a chciałam jeszcze cos zapytać :placz: Quote
Pysia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 malawaszka napisał(a):ehhh a więc już poszłaś a chciałam jeszcze cos zapytać :placz: To pytaj kobieto bo kto pyta ponoć nie błądzi ;) Witajcie dziewczynki w kolejny słoneczny, choć chłodny dzionek :multi::multi::multi: Quote
Jupi Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 fajna fotka:evil_lol: Mój Bosar uwielbia spać w brodziku od prysznica, ze względu na gabaryty w umywalce było by mu trudno:evil_lol: niufy cuuudne!:loveu: Quote
Pysia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Jupi'] fajna fotka:evil_lol: Mój Bosar uwielbia spać w brodziku od prysznica, ze względu na gabaryty w umywalce było by mu trudno:evil_lol: nuify cuuudne!:loveu: Witaj w krainie czarnych Zmoroszelm :multi: Tommy też ma gabaryty dość spore ale i nasze umywalki małe nie są ;) A brodzik jest odpowiedni dla niufa raczej :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Mam sąsiadke - starszą panią. Jest zakochana w moich Zmoroszelmach;) One nie szczekają a na dodatek jak ona jest na swoim placu to wchodzą w krzaki i merdają z wielką radością do niej :evil_lol:Kobieta ciągle wzdycha że gdyby miała siłę toby sobie takiego czarnucha sprawiła:p Ostatnio jadła kromke i Zmorka zaczęła głośno się domagać poczęstunku a ta....jej dała :angryy: Teraz jak Zmorka ją widzi to błaga o jedzenie w sobie tylko znany sposób. Pokazuje jej całą game komend. Siada, waruje, znowu siada, wstaje, pozycje wystawową przyjmuje, daje łapę i głos .... Proszę kobiete aby jej nie karmiła a ta mi na to: " Ale ona tak na mnie patrzy" :roll: Następna co się daje nabrać :diabloti: Na szczęście teraz jest zimno a kobieta bardzo schorowana więc rzadko wychodzi na dwór. No i my wiemy kiedy ona ją karmi bo tylko wtedy Zmorka szczeka ;) Quote
Alicja Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 :razz:o rany ale masz fajnie z sąsiadką .....domu przypilnuje , psy nakarmi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jak Tommy żyw ili miortwyj:cool3: Quote
Recommended Posts