agabass Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 ale zawodniczki w przeciąganiu liny - super Quote
Pysia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 malawaszka napisał(a):i tak Ci w to nikt nie uwierzy :evil_lol: a Tommy jest boski :loveu: Kto mnie dobrze zna to wierzy :eviltong: A Tommy... Nie chcesz kota? :diabloti: aga1215 napisał(a): Pysiu - jesteś wielka :lol: alem się obśmiałam:multi: :multi: :multi: Wysoka owszem- ale żeby od razu wielka:crazyeye::evil_lol: paula_z napisał(a):Ale Pysia nawet z zamknietymi oczami widzi te ociekajace krwia zeby ciezarowek :evil_lol: Cudny kotecek :loveu: A jaki wrzaskliwy....:mad: jo-jo napisał(a):Dlaczego tu tak mało moich ZmorSzelmek ?!? Musiałam ich szukać :mad: A po za tym co to jest że wszyscy mają te wredne koty :lol: Bo Zmoroszelmy ciągle są czarne ;) I ciągle tak samo szaleją :mad: A co do kota to sama się dziwię :diabloti: Ravk napisał(a):Hej Ostrzegaj mnie wcześniej, że będziesz przejeżdżać przez moją wieś ;) będe uważał na L-ki bardziej niż na fotoradary :lol: a może uda mi się jakąś fotkę Ci strzelić za kółkiem ;) Obiecuję że będę ;) Tym bardziej że przejeżdżam często przez TWOJĄ wieś ;) agabass napisał(a):ale zawodniczki w przeciąganiu liny - super One tak ciągle.... tygra napisał(a):dwa misiorki :) Dwie misiorki raczej ;) Quote
Patka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 o tak cudny :evil_lol: wiem bo mam takiego samego :evil_lol: Pysiu to aktualna fota co twoj przystojniak taki mało włochaty hę??? waler bije w tym roku rekordy .... a ja go ubiję miauczy niemal non stop .... normalnie chyba ma 3 żołądki ... ale serce mi rozmiękcza wczoraj przyszedł wieczorem uwalił sie objął łakami za szyję i nuz mi szpelatc mruczanda i sie przymilac ... wiecje kota syb niet :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Teraz czas na opowieść.... Wsiadłam do auta, odpaliłam silnik, włączyłam światła i...zamknęłam oczy wrzucając jedynke :diabloti: Instruktor zauważył od razu ( miał zauważyć bo by zabawy nie było ;) ) i zapytał dlaczego to zrobiłam :p Odpowiedział ze ....lepiej widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To mi jedynie do głowy przyszło w danej chwili ;) Ogłaszam amnestie dla ciężarówek :p Żadna mnie nie goniła dzisiaj :loveu: Wymusiła mi tylko pierszeństwo blond Barbi z rozwianym włosem poprawiająca sobie szminką usta :mad::evil_lol: Musiałam zawracać na wąskiej drodze do momentu aż zapamiętałam ze do tego niezbędny jest kierunkowskaż :crazyeye: Ciekawe po jakie licho :cool1: Bez niego też jadę :evil_lol: Raz tylko mi się ręce pomięszały bo facet kazał mi je trzymać u góry i mi się poplątały biedne :placz: Odplątywałam spokojnie aby złapać oddech i tak minęła w rozplątywaniu większość jazdy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzisiaj autko mnie słuchało i omalże nie zawiozło do Częstochowy ;) Tak się fajnie jechało dwupasmówką.... Acha....Wcześniej zadzwoniłam do TZta i zapytałam się go gdzie panowie w mundurkach stoją :diabloti: Mogłam robić slalomy i przekraczać prędkość bez grożenia palcem i dziwnych spojrzeń :diabloti: Quote
Pysia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Patka napisał(a):o tak cudny :evil_lol: wiem bo mam takiego samego :evil_lol: Pysiu to aktualna fota co twoj przystojniak taki mało włochaty hę??? waler bije w tym roku rekordy .... a ja go ubiję miauczy niemal non stop .... normalnie chyba ma 3 żołądki ... ale serce mi rozmiękcza wczoraj przyszedł wieczorem uwalił sie objął łakami za szyję i nuz mi szpelatc mruczanda i sie przymilac ... wiecje kota syb niet :evil_lol: Bo Tommy przeszedł podczas przeprowadzki taki stres że musiałam mu pomóc goląc i ciąć do łysa prawie :diabloti: Teraz dopiero zaczyna się zabierać ;) Ale zastanawiam się czy znowu go nie wychemrać bo taki wygryziony chodził obrażony i się nie odzywał :evil_lol: A teraz gada non stop....:mad: Quote
malawaszka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Pysia napisał(a):A teraz gada non stop....:mad: pewnie ma to po pańci :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ravk napisał(a):Hej Ostrzegaj mnie wcześniej, że będziesz przejeżdżać przez moją wieś ;) będe uważał na L-ki bardziej niż na fotoradary :lol: a może uda mi się jakąś fotkę Ci strzelić za kółkiem ;):multi::multi::multi:o tak koniecznie ...prosimy o fote Pysi za kółkiem L-ki Pysia napisał(a):Bo Tommy przeszedł podczas przeprowadzki taki stres że musiałam mu pomóc goląc i ciąć do łysa prawie :diabloti: Teraz dopiero zaczyna się zabierać ;) Ale zastanawiam się czy znowu go nie wychemrać bo taki wygryziony chodził obrażony i się nie odzywał :evil_lol: A teraz gada non stop....:mad::evil_lol:dlatego ostrzegałaś by nie brać na ręce bo cały obłazi:evil_lol: Cześć kierowniczko-ogrodniczko:p Quote
Paula Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Pysia napisał(a):Teraz czas na opowieść.... :roflt: :roflt: :roflt: Juz po tych slowach sie usmialam ;) Pysiu :klacz: :cool2: Quote
anushka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Pysia uśmiałam sie do łez w pracy z opisu twojej jazdy :mad: :multi: hahahaha...suki boooski kotek bajeczny :-o Quote
Medorowa Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ojj Pysiu, Pysiu :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
PIKA Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Cześc wnusiu :multi: Jestem zawiedziona :shake: Nikogo nie przejechalas :evil_lol: Quote
Agga Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Pysiu widze, że ty całkiem dobrze sobie radzisz na drodze.:cool3: Quote
tygra Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 ciekawe jakie będą dalsze relacje z jazd i ile ofiar będzie Quote
Pysia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 malawaszka napisał(a):pewnie ma to po pańci :evil_lol: Jakbym nie gadała tobyś nie miała się z czego śmiać :eviltong: Alicjarydzewska napisał(a)::multi:o tak koniecznie ...prosimy o fote Pysi za kółkiem L-ki :evil_lol:dlatego ostrzegałaś by nie brać na ręce bo cały obłazi:evil_lol: Cześć kierowniczko-ogrodniczko:p Mam nadzieje że rav nie ośmieli się mi robić takowej foty :diabloti: E tam - już teraz nie obłazi . Ale i tak go wygryze :diabloti: paula_z napisał(a)::roflt: Juz po tych slowach sie usmialam ;) Pysiu :klacz: :cool2: A ja jestem niezadowolona :razz: Miałam 4 minuty na napisanie a to za mało aby sklecić coś naprawdę fajnego z 2 nudnych kółkowych godzin :cool1: Ania-k napisał(a):Pysia uśmiałam sie do łez w pracy z opisu twojej jazdy :multi: hahahaha...suki boooski kotek bajeczny :-o Cieszę się że znowu jesteś i że wprawiła Cię moja męka w dobry nastrój ;) madzia i medor napisał(a):Ojj Pysiu, Pysiu :roflt: No co? ;) PIKA napisał(a):Cześc wnusiu :multi: Jestem zawiedziona :shake: Nikogo nie przejechalas :evil_lol: Wiesz? Ja też troszkę :cool1: Szedł sobie taki pan z wózkiem po ulicy i chciałam ale zobaczyłam że ma psa....:evil_lol: Agga napisał(a):Pysiu widze, że ty całkiem dobrze sobie radzisz na drodze.:cool3: Agga - oprócz tego że mam nogi za długie a ręce za krótkie to nawet ....Dodać do tego fobie ;) Acha!! Przypomniało mi się ze ciągle mnie drazniła jakaś taka tolerancja na moje wybryki u instruktora i stwierdziłam ze muszę go wypróbować :diabloti: Wycofałam specjalnie do słupa ;) Facet jednak lekko zbladł :evil_lol: tygra napisał(a):ciekawe jakie będą dalsze relacje z jazd i ile ofiar będzie Ofiara będzie na 100% jedna - instruktor :diabloti: Quote
Sabina1 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Pysiu , czy ja Ci już mówiłam, że Cie kocham? Mówiłam, ale nie pamiętam gdzie,bo półżywa jestem ze śmiechu "Po co mi kierunkowskaz ? i bez niego jadę" :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: Quote
beria Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Pysia napisał(a): Ogłaszam amnestie dla ciężarówek :p Żadna mnie nie goniła dzisiaj :loveu: Pysiu specjalnie dla Ciebie od 10 do 12 jeździłam samochodem, żeby odwrócić uwagę tych ciężarówek :cool3: I udało się :multi: Ale nie pomyślałam o Barbie :razz: Quote
Pysia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Sabina1 napisał(a):Pysiu , czy ja Ci już mówiłam, że Cie kocham? Mówiłam, ale nie pamiętam gdzie,bo półżywa jestem ze śmiechu "Po co mi kierunkowskaz ? i bez niego jadę" :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: Tak lepiej widać ;) A czy on jest potrzebny do czegoś o czym ja nie wiem :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No ten migacz.... Przecież łypie okiem raz prawym a raz lewym jak zawracam :diabloti: beria napisał(a):Pysiu specjalnie dla Ciebie od 10 do 12 jeździłam samochodem, żeby odwrócić uwagę tych ciężarówek :cool3: I udało się :multi: Ale nie pomyślałam o Barbie :razz: Ojej !! To byłaś Ty :loveu::loveu::loveu: A Barbie odwiedzę jutro w szpitalu ;) Quote
aga1215 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Pysiu - jak długo jeszcze będziesz miała jazdy? Tak fajnie się czyta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :buzi: Quote
Pysia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 aga1215 napisał(a):Pysiu - jak długo jeszcze będziesz miała jazdy? Tak fajnie się czyta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :buzi: Znając siebie to jeszcze wieeeeeele lat upłynie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko nie wiem jakiego będę miała instruktora jak temu się zemrze.... Quote
aga1215 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Pysia napisał(a):Znając siebie to jeszcze wieeeeeele lat upłynie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko nie wiem jakiego będę miała instruktora jak temu się zemrze.... co tam instruktor, grunt, że historyjki będą :multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 aga1215 napisał(a):co tam instruktor, grunt, że historyjki będą :multi: :multi: :multi: No w sumie...Bo on to jakiś taki dziwny jest. Zadaje pytania typu : Co tam stało przy drodze. A jak mu odpowiadam że dalmatyńczyk to otwiera szeroko oczy i usta :crazyeye: Czyżby na rasach się nie znał? :diabloti: Quote
Pysia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Witajcie dziewczynki i chłopcy ( Ravk) :multi: Kilka fotek wstawię żeby nie było ;) Psie pozy senne Na strusia Na hrabiabianke Na wyginańca Z uśmiechem Z zapachem ;) Na garbuska Melancholijnie I na satyra ;) Quote
Alicja Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:sznaucerkowe posłanko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No no Zmorka w kafejce internetowej;) Quote
Pysia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Prawda jak Zmorka zmalała :crazyeye::evil_lol: Szelmusia :loveu: I to co Zmoroszelmy lubią robić najbardziej ;) Przeciąganki :) Z baletem Na spokojnie :) Quote
Recommended Posts