Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
i tak Ci w to nikt nie uwierzy :evil_lol:

a Tommy jest boski :loveu:

Kto mnie dobrze zna to wierzy :eviltong:
A Tommy... Nie chcesz kota? :diabloti:

aga1215 napisał(a):

Pysiu - jesteś wielka :lol: alem się obśmiałam:multi: :multi: :multi:

Wysoka owszem- ale żeby od razu wielka:crazyeye::evil_lol:

paula_z napisał(a):
Ale Pysia nawet z zamknietymi oczami widzi te ociekajace krwia zeby ciezarowek :evil_lol:

Cudny kotecek :loveu:

A jaki wrzaskliwy....:mad:

jo-jo napisał(a):
Dlaczego tu tak mało moich ZmorSzelmek ?!?
Musiałam ich szukać :mad:

A po za tym co to jest że wszyscy mają te wredne koty :lol:

Bo Zmoroszelmy ciągle są czarne ;) I ciągle tak samo szaleją :mad:
A co do kota to sama się dziwię :diabloti:

Ravk napisał(a):
Hej
Ostrzegaj mnie wcześniej, że będziesz przejeżdżać przez moją wieś ;) będe uważał na L-ki bardziej niż na fotoradary :lol: a może uda mi się jakąś fotkę Ci strzelić za kółkiem ;)

Obiecuję że będę ;) Tym bardziej że przejeżdżam często przez TWOJĄ wieś ;)

agabass napisał(a):
ale zawodniczki w przeciąganiu liny - super

One tak ciągle....

tygra napisał(a):
dwa misiorki :)

Dwie misiorki raczej ;)

Posted

o tak cudny :evil_lol: wiem bo mam takiego samego :evil_lol:

Pysiu to aktualna fota co twoj przystojniak taki mało włochaty hę??? waler bije w tym roku rekordy ....
a ja go ubiję miauczy niemal non stop .... normalnie chyba ma 3 żołądki ... ale serce mi rozmiękcza wczoraj przyszedł wieczorem uwalił sie objął łakami za szyję i nuz mi szpelatc mruczanda i sie przymilac ... wiecje kota syb niet :evil_lol:

Posted

Teraz czas na opowieść....
Wsiadłam do auta, odpaliłam silnik, włączyłam światła i...zamknęłam oczy wrzucając jedynke :diabloti: Instruktor zauważył od razu ( miał zauważyć bo by zabawy nie było ;) ) i zapytał dlaczego to zrobiłam :p Odpowiedział ze ....lepiej widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To mi jedynie do głowy przyszło w danej chwili ;)
Ogłaszam amnestie dla ciężarówek :p Żadna mnie nie goniła dzisiaj :loveu: Wymusiła mi tylko pierszeństwo blond Barbi z rozwianym włosem poprawiająca sobie szminką usta :mad::evil_lol: Musiałam zawracać na wąskiej drodze do momentu aż zapamiętałam ze do tego niezbędny jest kierunkowskaż :crazyeye: Ciekawe po jakie licho :cool1: Bez niego też jadę :evil_lol: Raz tylko mi się ręce pomięszały bo facet kazał mi je trzymać u góry i mi się poplątały biedne :placz: Odplątywałam spokojnie aby złapać oddech i tak minęła w rozplątywaniu większość jazdy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzisiaj autko mnie słuchało i omalże nie zawiozło do Częstochowy ;) Tak się fajnie jechało dwupasmówką....
Acha....Wcześniej zadzwoniłam do TZta i zapytałam się go gdzie panowie w mundurkach stoją :diabloti: Mogłam robić slalomy i przekraczać prędkość bez grożenia palcem i dziwnych spojrzeń :diabloti:

Posted

Patka napisał(a):
o tak cudny :evil_lol: wiem bo mam takiego samego :evil_lol:

Pysiu to aktualna fota co twoj przystojniak taki mało włochaty hę??? waler bije w tym roku rekordy ....
a ja go ubiję miauczy niemal non stop .... normalnie chyba ma 3 żołądki ... ale serce mi rozmiękcza wczoraj przyszedł wieczorem uwalił sie objął łakami za szyję i nuz mi szpelatc mruczanda i sie przymilac ... wiecje kota syb niet :evil_lol:

Bo Tommy przeszedł podczas przeprowadzki taki stres że musiałam mu pomóc goląc i ciąć do łysa prawie :diabloti: Teraz dopiero zaczyna się zabierać ;) Ale zastanawiam się czy znowu go nie wychemrać bo taki wygryziony chodził obrażony i się nie odzywał :evil_lol: A teraz gada non stop....:mad:

Posted

Ravk napisał(a):
Hej
Ostrzegaj mnie wcześniej, że będziesz przejeżdżać przez moją wieś ;) będe uważał na L-ki bardziej niż na fotoradary :lol: a może uda mi się jakąś fotkę Ci strzelić za kółkiem ;)
:multi::multi::multi:o tak koniecznie ...prosimy o fote Pysi za kółkiem L-ki

Pysia napisał(a):
Bo Tommy przeszedł podczas przeprowadzki taki stres że musiałam mu pomóc goląc i ciąć do łysa prawie :diabloti: Teraz dopiero zaczyna się zabierać ;) Ale zastanawiam się czy znowu go nie wychemrać bo taki wygryziony chodził obrażony i się nie odzywał :evil_lol: A teraz gada non stop....:mad:
:evil_lol:dlatego ostrzegałaś by nie brać na ręce bo cały obłazi:evil_lol:

Cześć kierowniczko-ogrodniczko:p

Posted

malawaszka napisał(a):
pewnie ma to po pańci :evil_lol:

Jakbym nie gadała tobyś nie miała się z czego śmiać :eviltong:

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:o tak koniecznie ...prosimy o fote Pysi za kółkiem L-ki

:evil_lol:dlatego ostrzegałaś by nie brać na ręce bo cały obłazi:evil_lol:

Cześć kierowniczko-ogrodniczko:p

Mam nadzieje że rav nie ośmieli się mi robić takowej foty :diabloti: E tam - już teraz nie obłazi . Ale i tak go wygryze :diabloti:

paula_z napisał(a):
:roflt: Juz po tych slowach sie usmialam ;) Pysiu :klacz: :cool2:

A ja jestem niezadowolona :razz: Miałam 4 minuty na napisanie a to za mało aby sklecić coś naprawdę fajnego z 2 nudnych kółkowych godzin :cool1:

Ania-k napisał(a):
Pysia uśmiałam sie do łez w pracy z opisu twojej jazdy :multi: hahahaha...suki boooski kotek bajeczny :-o

Cieszę się że znowu jesteś i że wprawiła Cię moja męka w dobry nastrój ;)

madzia i medor napisał(a):
Ojj Pysiu, Pysiu :roflt:

No co? ;)

PIKA napisał(a):
Cześc wnusiu :multi:

Jestem zawiedziona :shake: Nikogo nie przejechalas :evil_lol:

Wiesz? Ja też troszkę :cool1: Szedł sobie taki pan z wózkiem po ulicy i chciałam ale zobaczyłam że ma psa....:evil_lol:

Agga napisał(a):
Pysiu widze, że ty całkiem dobrze sobie radzisz na drodze.:cool3:

Agga - oprócz tego że mam nogi za długie a ręce za krótkie to nawet ....Dodać do tego fobie ;)
Acha!! Przypomniało mi się ze ciągle mnie drazniła jakaś taka tolerancja na moje wybryki u instruktora i stwierdziłam ze muszę go wypróbować :diabloti: Wycofałam specjalnie do słupa ;) Facet jednak lekko zbladł :evil_lol:

tygra napisał(a):
ciekawe jakie będą dalsze relacje z jazd i ile ofiar będzie

Ofiara będzie na 100% jedna - instruktor :diabloti:

Posted

Pysiu , czy ja Ci już mówiłam, że Cie kocham? Mówiłam, ale nie pamiętam gdzie,bo półżywa jestem ze śmiechu "Po co mi kierunkowskaz ? i bez niego jadę" :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie:

Posted

Pysia napisał(a):

Ogłaszam amnestie dla ciężarówek :p Żadna mnie nie goniła dzisiaj :loveu:

Pysiu specjalnie dla Ciebie od 10 do 12 jeździłam samochodem, żeby odwrócić uwagę tych ciężarówek :cool3: I udało się :multi: Ale nie pomyślałam o Barbie :razz:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Pysiu , czy ja Ci już mówiłam, że Cie kocham? Mówiłam, ale nie pamiętam gdzie,bo półżywa jestem ze śmiechu "Po co mi kierunkowskaz ? i bez niego jadę" :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie:

Tak lepiej widać ;)
A czy on jest potrzebny do czegoś o czym ja nie wiem :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No ten migacz.... Przecież łypie okiem raz prawym a raz lewym jak zawracam :diabloti:

beria napisał(a):
Pysiu specjalnie dla Ciebie od 10 do 12 jeździłam samochodem, żeby odwrócić uwagę tych ciężarówek :cool3: I udało się :multi: Ale nie pomyślałam o Barbie :razz:

Ojej !! To byłaś Ty :loveu::loveu::loveu: A Barbie odwiedzę jutro w szpitalu ;)

Posted

aga1215 napisał(a):
Pysiu - jak długo jeszcze będziesz miała jazdy?
Tak fajnie się czyta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :buzi:

Znając siebie to jeszcze wieeeeeele lat upłynie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko nie wiem jakiego będę miała instruktora jak temu się zemrze....

Posted

Pysia napisał(a):
Znając siebie to jeszcze wieeeeeele lat upłynie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko nie wiem jakiego będę miała instruktora jak temu się zemrze....

co tam instruktor, grunt, że historyjki będą :multi: :multi: :multi:

Posted

aga1215 napisał(a):
co tam instruktor, grunt, że historyjki będą :multi: :multi: :multi:

No w sumie...Bo on to jakiś taki dziwny jest. Zadaje pytania typu : Co tam stało przy drodze.
A jak mu odpowiadam że dalmatyńczyk to otwiera szeroko oczy i usta :crazyeye: Czyżby na rasach się nie znał? :diabloti:

Posted

Witajcie dziewczynki i chłopcy ( Ravk) :multi:
Kilka fotek wstawię żeby nie było ;)
Psie pozy senne
Na strusia

Na hrabiabianke

Na wyginańca

Z uśmiechem

Z zapachem ;)

Na garbuska

Melancholijnie

I na satyra ;)

Posted

Prawda jak Zmorka zmalała :crazyeye::evil_lol:
Szelmusia :loveu:

I to co Zmoroszelmy lubią robić najbardziej ;)

Przeciąganki :)

Z baletem

Na spokojnie :)