Pysia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 anetta napisał(a):Ulala, Ala z Ozzym przyjechali :-D Fajnie psiaki sie pobawily i nie tylko :eviltong: Co nie tylko? :mad: Insynuujesz że będą z tego dzieci? :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: PIKA napisał(a):ale one się nie oblewają miodem :evil_lol: cześć wnusiu :multi: Jak to nie? Oblewamy się non stop :eviltong: malawaszka napisał(a):PIKA a kto Ci takich głupot naopowiadał - oczywiście że się oblewamy miodem - niemal codziennie :evil_lol: Weszka - jak to niemal? Oblewamy się kilka razy dziennie nawet :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Masz niemca czy co? :diabloti: PIKA napisał(a):jak tak Was czytam jak ze sobą rozmawiacie to moze się i oblewacie, ale na pewno nie miodem :evil_lol::evil_lol: Pewnie że miodem i to pięciorakiem :eviltong: Agga napisał(a):Pysiu chciałam tylko napisac, że ucze sie rozpoznawać dziewczynki. Hmmm mam nadzieje, że jak przyjade to będe już wiedziała która jest która.:evil_lol:Zapisałam sobie pomocne rady waszki. Ze ściągą przyjade.:p No to ja na wstępie pokaze Ci tylko jedną i zgadniesz która to :p mmbbaj napisał(a):O! Ja mam taką samą tylko większą :lol: Będzie ci kwitła kilka razy do roku, ale pamiętaj, że w tym celu musi mieć dużo światła! I nie umieszczaj jej w sypialni bo pachnie głównie wieczorem, ślicznie, ale mocno! filiżanka cudna :loveu: Super spotkanko miałyście, a szelmowate zmory strasznie leniwe :evil_lol: Jutro zmieniam miejsce woskownicy na słoneczne :p Dzięki za info jak o nią dbać :loveu: Z filiżanki piję codziennie przy kompiku :multi: A Zmoroszelmy są...niufami :diabloti: Quote
Pysia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Jesuuuuu...Odpowiadam i odpowiadam :crazyeye: Vectra napisał(a):Pysiu zostaw już tego mopa chodz na dogo :cool3::cool3: Którego? Zmorke czy Szelme? :razz: Alicjarydzewska napisał(a)::pkogo miałas na mysli Hihihi Vectra napisał(a):tego na kiju :evil_lol::evil_lol: co ma sznurki i się macza to w wiadrze z wodą Pysiu przestań sprzatać :razz: No to problem bo obie są nieosadzone na kiju czoć sznurki mają i maczam je w wiadrze bez przerwy w celu utopienia :diabloti: Dzisiaj wcale nie sprzątałam i nie patrzę nawet na podłoge na dole bo by mi się koszmary śniły ;) Maga100 napisał(a):do oka też sobie nalewacie? :cool3: Bo to ulubiona zabawa Piki :evil_lol: najpierw niby nic, nie uczestniczyła, a potem nagle chlup do oka :evil_lol: :evil_lol: Nawet do obydwuch oczów :crazyeye: W koncu Pika to moja babcia :diabloti: Ufffffffffffffffffff..... A ja dzisiaj znowu miałam jazdy..... Quote
Pysia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:hurraaaaaaaa będę pilnować Pysiowej cnoty ;)jade do warszawki Teraz wypada Ci poszukać kogoś kto będzie pilnował Twojej :p Quote
Pysia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 beria napisał(a):Wow :crazyeye: :cool3: Muszę się wybrać do Pysi :razz: Z miodem i aparatem ;) Beria - przemyciłaś się przed Ale :crazyeye: Jak Ci się to udało :crazyeye: Ja czekam calutki czas na Twą wizyte w moich skromnych progach :p A dla info ostatnio oblewamy się piwem, winem, beherowką i takimi tam ;) Miód się skończył :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:a o mnie to zapomniała:cool3: Wiesz Alu ze tutaj napisałaś u mnie ośmiotysięcznik? :loveu::loveu::loveu: To chyba przeznaczenie....;) Quote
Vectra Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Pysiu no jesteś wkońcu :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Pysia napisał(a):Wiesz Alu ze tutaj napisałaś u mnie ośmiotysięcznik? :loveu::loveu::loveu: To chyba przeznaczenie....;):multi::multi::multi:prawie jak alpinista ;) Pysia napisał(a):Teraz wypada Ci poszukać kogoś kto będzie pilnował Twojej :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jest czego Quote
Pysia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Vectra napisał(a):Pysiu no jesteś wkońcu :multi::multi::multi: Jestem i poodpowiadałam na tyle postów ze nie wiem czy się nie pogubiłam po drodze :evil_lol: Sobie dzisiaj jeździłam w centrum ;) Najpierw przyżekłam instruktorowi że jego przepone pozostawie w spokoju i nie będę jej zmuszała do gwałtownch kurczy a potem sobie że nie włącze opcji paniki :cool1: Oczywiście tak jak zrealizowanie pierwszej obietnicy było trudne to drugiej...wręcz niemożliwe :razz: Opcja paniki włączyła się co prawda dopiero przed pierwszym rondem ale jednak :evil_lol: Chciałam zredukować bieg z 3 na 2 ale zapomniałam o sprzęgle :oops: Dodam że doganiał mnie wielki ryczący star z OGROMNYMI zębami :-o Z wrażenia udało mi się wcisnąć na rondzie między dwa auta nawet nie powodując kolizji :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale star pozostał w tyle :diabloti: Niestety nie na długo :placz: Zaraz zjawiła się inna ciężarówka i to duuuuuuuużo większa. Jej paszcza ociekała krwią :-o Zbliżała się w zastraszającym tempie do mnie :-o Jestm normalna i mam instynkt samozachowawczy który kazał mi uciekać szybko :) No i w ten sposób pan władza zatrzymał nas i pouczył instruktora że L-ke też obowiązują przepisy :crazyeye: Ja próbowałam ratować honor i opowiedziałam mu o tych zębach ociekających krwią.....Nie wiem dlaczego tak dziwnie na mnie patrzył :niewiem: Dalsza moja jazda polegała na uciekaniu :placz: Dopiero jak wjechałam w wiochy to odetchnęłam z ulgą i się zrelaksowałam ;) Nawet chyba za bardzo bo zabłądziłam i nie mogłam trafić do domu :diabloti: Widzicie co z człowieka robi stres? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 :hmmmm: ja nie wiem czy Ty robiłaś już badania lekarskie do prawa jazdy???? i lekarz Cie przepuścił???? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 malawaszka napisał(a)::hmmmm: ja nie wiem czy Ty robiłaś już badania lekarskie do prawa jazdy???? i lekarz Cie przepuścił???? :crazyeye: :evil_lol: :hmmmm: ale na prawko to się chiba tylko wzrok bada :razz: :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 malawaszka napisał(a)::hmmmm: ja nie wiem czy Ty robiłaś już badania lekarskie do prawa jazdy???? i lekarz Cie przepuścił???? :crazyeye: :evil_lol: Robiłam :multi::multi::multi: I przepuścił :multi::multi::multi: Quote
Paula Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Pysia napisał(a):Dodam że doganiał mnie wielki ryczący star z OGROMNYMI zębami :-o Zaraz zjawiła się inna ciężarówka i to duuuuuuuużo większa. Jej paszcza ociekała krwią :-o No i w ten sposób pan władza zatrzymał nas i pouczył instruktora że L-ke też obowiązują przepisy :crazyeye: Nie wiem dlaczego tak dziwnie na mnie patrzył :niewiem: Buhahahaha :mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
daga10011 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 ahaha:lol: ..no prosze:lol: ..ja robilam prawko prawie juz 2 lata temu,ale wspomnienia sa swieze:lol: i nie zapomne tych wrazen:lol: .Kiedy egzamin??????:razz: Quote
AlKil Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Witaj dzielna Pysiu!!! Ujeżdżanie dzikiego czterokołowego rumaka to niezła sztuka, na pewno ją posiądziesz!!! I życzę Ci mniej tych ociekających krwią, czyhających na Ciebie potworów...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Fajnie.... macie......hehehe poczytałam chyba ze pięćset stron ... różne imprezki byłu...Pysia uczy się jeździeć... heheheh ja mam prawko ale ze 4 lata nie jeździłam... teraz będę zmuszona .....ze wsi do Opola dojezdzać( tak to jest jak się ma za męża zawodowego kierowcę):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fotek w sumie niewiela za to gadacie jak najęte:diabloti::diabloti::diabloti: acha jak będziecie się jednak do Opola wybierać to dajcie mi znaka..... zjadę ze swojej wsi Quote
Patka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 boję sie dużych samochodów i głupich kierowców dlateog prawka nie robie choć lubię jeździc ... a poza tym męza ;) nie stać na samochód z automatyczną skrzynią biegów :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 paula_z napisał(a):Buhahahaha :mdleje: :roflt: Jak można się śmiać z zestresowanej Pysi :mad::evil_lol: daga10011 napisał(a):ahaha:lol: ..no prosze:lol: ..ja robilam prawko prawie juz 2 lata temu,ale wspomnienia sa swieze:lol: i nie zapomne tych wrazen:lol: .Kiedy egzamin??????:razz: Wrażenia są strasznie silne :mdleje:A egzamin licho wie kiedy ....Na razie jeździłam 4x;) AlKil napisał(a):Witaj dzielna Pysiu!!! Ujeżdżanie dzikiego czterokołowego rumaka to niezła sztuka, na pewno ją posiądziesz!!! I życzę Ci mniej tych ociekających krwią, czyhających na Ciebie potworów...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ależ rumak mnie słucha doskonale jedynie te straszne potfory na drogach.... BeaC napisał(a):Fajnie.... macie......hehehe poczytałam chyba ze pięćset stron ... różne imprezki byłu...Pysia uczy się jeździeć... heheheh ja mam prawko ale ze 4 lata nie jeździłam... teraz będę zmuszona .....ze wsi do Opola dojezdzać( tak to jest jak się ma za męża zawodowego kierowcę):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fotek w sumie niewiela za to gadacie jak najęte:diabloti::diabloti::diabloti: acha jak będziecie się jednak do Opola wybierać to dajcie mi znaka..... zjadę ze swojej wsi Damy Ci znaka na niebie i na ziemi ;) A gadamy...no gadamy :evil_lol: Fotki Zmoroszelm są nieustająco czarne więc nieco nudnawe :eviltong: Patka napisał(a):boję sie dużych samochodów i głupich kierowców dlateog prawka nie robie choć lubię jeździc ... a poza tym męza ;) nie stać na samochód z automatyczną skrzynią biegów :evil_lol: Jeszcze pożałujesz tego że nie zrobiłaś wcześniej...Jak ja żałuję :placz: Teraz nie dość że trudniej, drożej to jeszcze jestem coraz starsza i mam coraz silniejszą wyobraźnie ( patrz wyżej :diabloti:):evil_lol: Zapomniałam Wam powiedzieć że wczoraj znowy był u nas w domu jeż....:angryy: Quote
LAZY Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 No i teraz to już na pewno nie pojde na prawo jazdy! Pysiu potrafisz zniechęcić przerażoną i niezdecydowaną od bardzo dawna kobitkę:angryy: No cóż... A co Cię te jeże tak stresują...nie lubisz kolczastych znajomków?:evil_lol: Quote
Pysia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 LAZY napisał(a):No i teraz to już na pewno nie pojde na prawo jazdy! Pysiu potrafisz zniechęcić przerażoną i niezdecydowaną od bardzo dawna kobitkę:angryy: No cóż... A co Cię te jeże tak stresują...nie lubisz kolczastych znajomków?:evil_lol: Ależ po tej lekturze powinnaś lecieć w doskokach :evil_lol: A jeze uwielbiam zwłaszcza w pycholu Szelmy....Tak jej do twarzy z kolcami w faflach :angryy: Quote
LAZY Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Pysia napisał(a):Ależ po tej lekturze powinnaś lecieć w doskokach :evil_lol: A jeze uwielbiam zwłaszcza w pycholu Szelmy....Tak jej do twarzy z kolcami w faflach :angryy: Nie nauczyło się psa, żeby innych zwierzątek nie męczył co?:mad: Quote
olcha Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Co wy dziewczyny miec prawo jazdy to straszna wygoda i wolność i niezależność. Czasem tylko trąbią nie wiem czemu bardziej jak się ma blond włosy :oops: No i kasa leci na paliwo. A tak to jest cudownie :loveu: Włączyc sobie radyjko żeby nie słyszeć jak trąbią i spiewać :loveu: :evil_lol: ;) Quote
Pysia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 LAZY napisał(a):Nie nauczyło się psa, żeby innych zwierzątek nie męczył co?:mad: No cóż.....Nauczyłam Szelme żyć z nami, nie zjadać Zmorki, spokoju przy zabiegach kosmetycznych, przychodzić na zawołanie i wielu innych rzeczy :multi: Jest u nas od 10 grudnia tamtego roku a zmieniła się bardzo :loveu: Nauczyłam ją radości ;) Pomogła mi Zmorka i to bardzo :loveu: Ale do głowy mi nie przyszło że są na świecie jeże które czyhają na całość fafli Szelmy :mad::mad::mad: I złośliwie bezustannie przychodzą na nasz plac pewnie specjalnie żebym Szelme z kolcy obierała i jodyną ją smarowała :angryy: Tłumaczę jej ze jeży nie jadam ale ona stwierdziła że mnie koniecznie trzeba dozywić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe dlaczego ;) :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 olcha napisał(a):Co wy dziewczyny miec prawo jazdy to straszna wygoda i wolność i niezależność. Czasem tylko trąbią nie wiem czemu bardziej jak się ma blond włosy :oops: No i kasa leci na paliwo. A tak to jest cudownie :loveu: Włączyc sobie radyjko żeby nie słyszeć jak trąbią i spiewać :loveu: :evil_lol: ;) A te straszne potfffoty co chcą zjeść blondynke? :-o:-o:-o:evil_lol: Quote
tygra Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 jaki piękny jęzorek plamisty :) dzień dobry tak po za tym Quote
Pysia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 tygra napisał(a): jaki piękny jęzorek plamisty :) dzień dobry tak po za tym O!! Witaj tygra :multi: Jak Ci się chciało aż do ozorka wchodzić :crazyeye: Toż ta fota całe mile temu była ;) Ale miło nam strasznie z tego powodu :loveu: Quote
Recommended Posts