Pysia Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 beria napisał(a):Pysiu, podrzuć Szelmie świnię :evil_lol: Świnie to one codziennie mi podrzucają i muszę po jednej dziennie od każdej sprzątać :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Pysia napisał(a):Świnie to one codziennie mi podrzucają i muszę po jednej dziennie od każdej sprzątać :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: one walą tylko raz dziennie? :crazyeye: Quote
BeaC Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Pysia napisał(a):Świnie to one codziennie mi podrzucają i muszę po jednej dziennie od każdej sprzątać :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu sie cieszkaj, że tylko po jednej....Luśka robi trzy:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A tak apropo firanek ...ja nie prasuję, tylko lekko krochmale i wieszam mokre.... Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 O kurcze ja ich nie rozrużniam:lol:Szelma (dobrze mówię?:P) jest chyba truszke zazdrosna:p Quote
Pysia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 PIKA napisał(a):one walą tylko raz dziennie? :crazyeye: Jak mi dajesz jeść tak po mnie sprzątasz - powiedziałby Twój pies :) Witajcie dziewczynki :multi::multi::multi: Ciągle brak czasu a pogoda taka cudna że szkoda czasu nawet na DGM :oops: BeaC- ja z normalnymi firankami też tak robię ale woalower trzeba prasować a gipiure ( to to co kupiłam ;) )- nie :p Za to zasłony będę musiała ale je zmienia się raz na kilka miesięcy więc przeżyję :roll: Dostałam wielgachnego filodendrona. Normalnie umieraliśmy ze strachu że go połamiemy w aucie a potem wnosząc. Ale nie....Połamał się dopiero jak go przesadziłam, postawiłam i TZ sznurkami go do ściany wiązał :placz: Wsadziłam czubek do ziemi i te jego korzenie co wyszły sobie na spacer też i teraz się modlę aby nie usechł ten kawałek bo łysy będzie:razz: Mój domek zaczyna być mój powoli :p Kupiłam też antyramy i będę coś w nie wkładać zeby przedpokój łysy nie był :) Acha - i TZ kupił sobie Polsat cyfrowy bo 6 programów to dla niego i Karola za mało a po przyjeździe okazało się że telewizor zepsuty i trza kupić nowy:mad: Boszzzzzzzzzzzzzzzzz:crazyeye: Jak on biedny wyzywał :crazyeye: Ale cusik zrobił i działa ;) Zakup telepudła musi poczekać na lepsze czasy :cool1: Zmoroszelmy dzisiaj zgodnie pogoniły kota :mad: A biedny Tommy musi do weta bo wymiotuje po jedzeniu z puszki. Chyba że mu podam inny rodzaj i zobaczymy bo po suchym nic mu nie jest :roll: Quote
Alicja Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 :razz:oj Pysiu ale masz ciężki żywot;) Quote
Hanna R. Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Dobry wieczór Pysiu :loveu: Co będziesz umieszczała w antyramach ??? Quote
Pysia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Dobry wieczór Pysiu :loveu: Co będziesz umieszczała w antyramach ??? Cześć Haniu :) Na razie w jednej umieściłam Zmorkę wyhaftowaną :) Na reszte nie mam pomysłów :placz: Chyba ze wydrukuję jakieś kicze i powstawiam.... Chociaż mam pomysła oczywiście na foty.....Zmoroszelm :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A TZ kupił mi ramki i powiedział że Każe zrobić Karolowi napis: " Witamy w Czarnej Obsesji" i powiesi obok wejściowych drzwi :evil_lol: Bo ponoć pod włosami na głowie mi nowofundlandy latają zamiast szarych komórek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Całkiem możliwe....:roll: Quote
malawaszka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Pysia napisał(a):A TZ kupił mi ramki i powiedział że Każe zrobić Karolowi napis: " Witamy w Czarnej Obsesji" i powiesi obok wejściowych drzwi :evil_lol: Bo ponoć pod włosami na głowie mi nowofundlandy latają zamiast szarych komórek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Całkiem możliwe....:roll: hahahaha brawo Ju :klacz: ten to ma pomysły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 malawaszka napisał(a):hahahaha brawo Ju :klacz: ten to ma pomysły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No :evil_lol: A wyobraź sobie że ja ten pomysł podchwyciłam i teraz potrzebuję aby ktoś mi zrobił taki napis a pod spodem dwie czarne Zmoroszelmy. Jedna z jednej strony a druga z drugiej same bez tła :p Mam miejsce z dziurą po wideofonie który Ju zrobi przy bramie i trza to zatkać ;) Ramke mam tylko powitanie niet bo word kaput :placz: Quote
malawaszka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Pysia napisał(a):No :evil_lol: A wyobraź sobie że ja ten pomysł podchwyciłam i teraz potrzebuję aby ktoś mi zrobił taki napis a pod spodem dwie czarne Zmoroszelmy. Jedna z jednej strony a druga z drugiej same bez tła :p Mam miejsce z dziurą po wideofonie który Ju zrobi przy bramie i trza to zatkać ;) Ramke mam tylko powitanie niet bo word kaput :placz: ale ja nie mówiłam o tej tabliczce tylko o niufkach zamiast szarych komórek w Twojej głowie :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Pysia']Bo ponoć pod włosami na głowie mi nowofundlandy latają zamiast szarych komórek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: różowe nowofunlandy :evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Cześc wnusiu :multi: Widze, ze Twój TZ ma niezle pomyśły :evil_lol: Czarne komorki zamiast szarych :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 malawaszka napisał(a):ale ja nie mówiłam o tej tabliczce tylko o niufkach zamiast szarych komórek w Twojej głowie :evil_lol: Z tym to chyba akurat ma racje bo mi czarne Zmoroszelmy latają po głowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witajcie :multi::multi::multi: Nie miałam do 18-tej prądu bo robią jakiś remont :angryy::angryy::angryy: A jak nie mam prądu to i gazu bo mi sie zawor bezpieczeństwa zamyka ( jest na prąd....):placz: Masakra Zmora dzisiaj przechytrzyła nas i Szelme i wyjadła jej calutkie jedzenie :crazyeye: Oczywiście było juz po jej karmieniu ....Chodzi teraz jakby miała w tej chwili rodzic :mad::mad::mad: Za nic jej nie odchudze bo ona ciągle potrafi coś wymyślic żeby tej maupie Szelmie zjesc :angryy: Są zamykane w dwoch roznych pomieszczeniach przy karmieniu ale Zmorka zjada natychmiast a Szelma odprawia modły i to bardzo długie przy jedzeniu. Czasem te modły trwają cały dzień i Szelma musiałaby byc calutki czas odgrodzona od Zmorki :shake: Ratujcie jakimś pomysłem bo jak na razie Zmorka z nami wygrywa 100:0:mad::mad::mad: Quote
Vectra Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Pysia dokup im konkurencje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Vectra napisał(a):Pysia dokup im konkurencje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tia...Chyba po to zeby Zmorka była jeszcze grubsza.... Bo wtedy wyjadałaby z 2 misek :mad:Oczywiscie plus ta jej :placz: Stwierdziłam że od jutra bedzie dostawac samą marchew bo i tak sie posili nie ze swojej miski :diabloti: I wtedy zobaczymy :diabloti: Quote
Vectra Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 u mnie Kano też by zjadł swoje i suczek ,ale nie ma tak dobrze :p:p on jada osobno ,a jak dziewczyny się nie wyrobią w ciągu 20 minut z pochłonięciem michy to zabieram i czekają do następonego razu :evil_lol::evil_lol: skończyło się cackanie :mad::mad: jak nie chce żreć to nie ma wcale :p Quote
malawaszka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 :lol: chyba w każdym stadzie jest taki jeden żarłok - ja chyba nie muszę pisać kto by u mnie zeżarł swoje, Luny, całej rodziny i wszystko co by jeszcze znalazł na spacerze :angryy: Quote
Vectra Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 :evil_lol::evil_lol: żebyście widziały jak Kano patrzy na wór z karmą :evil_lol::evil_lol: jakie ma nieszczęście w oczach :evil_lol::evil_lol: jak by go z tym worem zostawić sam na sam to opędzlował by wszystko ,jadł by aż by pękł :cool1: W sumie to Lala lub Tesa powinny być obżarte i nachalne na jedzenie :shake: one głodowały :-( Kano nigdy czegoś takiego nie zaznał i chyba mu się w durnej głowie od dobrobytu poprzestawiało :evil_lol::evil_lol: tylko niestety on wszystkiego jeść nie może :angryy: bo zaras ma sranie :shake: Lalka jest jego mega przeciwieństwem ,wybredna strasznie no ,ale to moja zasługa :siara: mały , biedny piesek dostawał zawsze najlepsze kąski to teraz mam arystokratke :evil_lol: Tesa nie jest nachalna ,ale jada wszystko co dostanie chętnie. Quote
sylwiaskalska Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='*luthien*']O kurcze ja ich nie rozrużniam:lol:Szelma (dobrze mówię?:P) jest chyba truszke zazdrosna:p Ja tez je nie rozróżniam :oops: :oops: :oops: :oops: Witaj Pysiu :) Quote
Alicja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='malawaszka']ale ja nie mówiłam o tej tabliczce tylko o niufkach zamiast szarych komórek w Twojej głowie :evil_lol: [quote name='Vectra']różowe nowofunlandy :evil_lol::evil_lol: [quote name='PIKA']Cześc wnusiu :multi: Widze, ze Twój TZ ma niezle pomyśły :evil_lol: Czarne komorki zamiast szarych :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o jesu ale się uchahałam Pysiu czy ty chcesz zagłodzić Zmorkę :shake: Quote
PIKA Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Pysiu czy ty chcesz zagłodzić Zmorkę :shake: przed zima to nie wskazane :shake: Quote
Agga Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Jakie śliczne panienki. Vectra jak mozesz tak psy traktowac - zabierać miski:mad: :cool3: Quote
Vectra Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Agga']Jakie śliczne panienki. Vectra jak mozesz tak psy traktowac - zabierać miski:mad: :cool3: skończyły się dobre czasy kiedy prosiłam małe biedne pieski by jadły :roll::roll: teraz jestem twarda, bezduszna :p :evil_lol::evil_lol: nie ma marudzenia albo jemy albo głodujemy :diabloti: TZ ma tak samo :siara: nie smakuje to trudno :eviltong: Różowa Pysiu gdzie jesteś :placz::placz::placz::placz: może cię wiatr porwał :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts