Pysia Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha a Zmorkowy dziób jak zwykle umoczony :lol: Ona jest straszna z tym piciem :mad: Chcę czy nie chcę to myję podłoge wieeeeeele razy dziennie bo nabiera do pycha wode i łazi tak po całym domu :-x Potem aby się nie zabić muszę to wycierać....Uważa też ze Szelma zbyt rzadko się myje bo często wylewa wode z pychola na jej grzbiet..... A po każdorazowym wytarciu mordki ( ręczniki u nas w domu są WSZĘDZIE !!) natychmiast biegnie do miski aby nabrać wody :placz: Włazi mi też pod prysznic, staje przed kurkami i patrzy :razz: Niedoczekanie - kurki są normalne czyli odkręcane :eviltong: Chociaż i tak uważamy aby nie widziała jak je się odkręca bo licho ją wie.....W wannie kąpiel już brała :evil_lol: Oczywiście samodzielną ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ostatnio nauczyła się otwierać sobie drzwi i teraz w popłochu szukamy kluczy od różnych pomieszczeń :cool3: No i potrzebny nam jest gruby łańcuch podłączony pod prąd którym zabezpieczymy pojemniki z karmą :diabloti: Bo dzisiaj znowu sama sobie otworzyła jeden :placz: Quote
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Pysia napisał(a): Po to aby jakiś boorek minety im robił ? :ak-shot: :crazyeye: :roflt: :roflt: :roflt: Ty im nie zabraniaj przyjemności :evil_lol: od tego dzieci nie będzie :evil_lol: Quote
asher Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Pysia napisał(a):Po to aby jakiś boorek minety im robił ? :ak-shot: Wypraszam sobie :obrazic: Moje boorki żadnym zmorom, ani innym szelmom minety nie robią :obrazic: malawaszka napisał(a)::lol: chyba w każdym stadzie jest taki jeden żarłok W niektórych to sa nawet dwa żarłoki :shake: Wiecznie głodne, wiecznie sepiące :mad: ps. Pysiu, przyjeżdzasz w przyszłym tygodniu do Warszawy? Mnie niestety nie będzie, idę na wesele... Quote
BeaC Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Witaj Pysiu... widzę że masz niezłą jazdę ze swoimi cieczkowymi babami... Quote
Maga100 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 hahaha, Pysiu, to się uśmiałam z sex party :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
agbar Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 normalnie sie juz prawie zgorszylam hahahaha:evil_lol: dzien dobry:) Quote
Alicja Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='Pysia']Ona jest straszna z tym piciem :mad: Chcę czy nie chcę to myję podłoge wieeeeeele razy dziennie bo nabiera do pycha wode i łazi tak po całym domu :-x Potem aby się nie zabić muszę to wycierać....Uważa też ze Szelma zbyt rzadko się myje bo często wylewa wode z pychola na jej grzbiet..... A po każdorazowym wytarciu mordki ( ręczniki u nas w domu są WSZĘDZIE !!) natychmiast biegnie do miski aby nabrać wody :placz: Włazi mi też pod prysznic, staje przed kurkami i patrzy :razz: Niedoczekanie - kurki są normalne czyli odkręcane :eviltong: Chociaż i tak uważamy aby nie widziała jak je się odkręca bo licho ją wie.....W wannie kąpiel już brała :evil_lol: Oczywiście samodzielną ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ostatnio nauczyła się otwierać sobie drzwi i teraz w popłochu szukamy kluczy od różnych pomieszczeń :cool3: No i potrzebny nam jest gruby łańcuch podłączony pod prąd którym zabezpieczymy pojemniki z karmą :diabloti: Bo dzisiaj znowu sama sobie otworzyła jeden :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale sie usmiałam ........ a Zmorkoszelmy śnią chyba o następnym łajdactwie;) Quote
malawaszka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 asher napisał(a):ps. Pysiu, przyjeżdzasz w przyszłym tygodniu do Warszawy? Mnie niestety nie będzie, idę na wesele... no toście sie spotkały :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 asher napisał(a): ps. Pysiu, przyjeżdzasz w przyszłym tygodniu do Warszawy? Mnie niestety nie będzie, idę na wesele... Ale ja nie idę na wesele :multi: Quote
Pysia Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Witajcie dziewczyny :multi::multi::multi: Miałam dzisiaj parapetówe ;) Koope gości, śmiechu i radości :p Tak się dobrze bawili że nie zauwazyli że już po 24 :evil_lol: Zmorka jako naczelna łajdaczka dostała areszt smyczowy i siedziała pół dnia pod drzewkiem z DALA od płotu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szelma pilnowała jej no i nadstawiała się Zmorce do krycia ....:crazyeye: Zmorka stwierdzała że to ona ma większą chcice i szczekała do Szelmy żeby ta ją kryła :placz: I tak zastali je goście....Dodam że nie psiarze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Reszte możecie się same domyślić ;) Do W-wy czy pojadę będę wiedziała we wtorek. Powiem Wam co i jak. Acha!! Zapomniałabym ;) Co do łajdactw to Szelma popełniła jedno. Myłam podłoge i nalałam sobie do wiadra wode z ajaksem. Weszłam na góre a potem na dół a wiadra niet :crazyeye: Pomyślałam i stwierdziłam że niechcący zaniosłam na góre. Na górze też niet :roll: Pobiegałam po domu - wiadra nigdzie nie ma !!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Stanęłam cała ogłupiała...Wołam Karola. Ten twierdzi że wiadra nie brał. Wołam TZta - ten to samo. Zaczęłam wpadać w panike kiedy TZ krzyczy że wiadro stoi sobie a właściwie leży na trawie przed domem :cool1: Zmorka była przypięta na smyczy więc....Pobiegłam do Szelmy a ta pięknie pachnie cytrynowym ajaksem na przodzie i łapach :x Jak mnie nie wywiozą do czubków to będzie cud...... Quote
BeaC Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 hehehehe niezłą masz jazdę ze swoimi babami:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a myślałm że tylko ja mam:shake::shake: Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:może kup dziewczynom cytrynowy szampon i będzie po sprawie;) Cześć parapetowa Pysiu:p Quote
PIKA Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Buhaha :evil_lol: Szelma chciala pomóc przy myciu podlogi :evil_lol: Quote
aga1215 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Umęczona Pysiu - Ty się ciesz, że Zmorka jeszcze nie potrafi przegryzać smyczy:evil_lol: ... kiedyś tak przypięłam Wektora.... był na smyczy całe 2 minuty..... Quote
Pysia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Witajcie :multi::multi::multi: Na razie dzisiaj spokoj ;) Oczywiście jeżeli spokojem mozna nazwac dwie kryjące sie nawzajem Zmoroszelmy....Najpierw jedna skacze a potem druga jej pokazuje jak to sie robi :razz: Zmorka przy tym podchodzi do Szelmy i szczeka na nią żeby staneła odpowiednio :mad: Ale w sumie wszystko przebiega w zwolnionym tempie bo na dworze jest 26 st.C :multi::multi::multi: Potem wrzuce kilka fotek ale na razie żal mi słoneczka ;) Quote
Pysia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Moje Zmoroszelmy :loveu: Tak się dzisiaj zachowywały ;) Nie myślcie sobie że to baranki... Próba krycia Opieprz i ...;) Odwrócenie mojej uwagi :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 hahahaha Kissi sie w amanta bawi :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to pewno i młode bedą :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to pewno i młode bedą :evil_lol: Pewnie ze beda ;) Jak w Seksmisji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jajko o jajko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Ty sprawdź dobzre, czy to na pewno suka :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Pysiu kochana, mądra, życiowa , łądna, dobra i ciepła kobieto. Ty kazdegowędrowca przytulisz, napoisz i dasz zeżzzreć. I Jak będziesz to opisywała 0 to - NIGDY, PRZENIGDY nia będziesz wykorzystywała ikonek takich jak te : :angryy: :angryy: :diabloti: :mad: :cool3: :placz: :wallbash: :ghost_2: :chainsaw: Bo te ikonki świadczą o czyś złym, co siedzi w osobie piszacej. I Taki wpis zawsze powoduje, że pojawia się we mnie żal nad mizerią piszącego.... Więc wierzę w Ciebie jak wZawiszeeeeeeeeee, Pamiętaj o tym, Dość droga Pysiu miałam przekrych zawodów ...:-( JEDNYM SŁOWEM WIERZĘ W CIEBIOE !!!!!!! Quote
Hanna R. Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Jednym Słowem Wierzę W Ciebie !!!!!!! Quote
Alicja Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Jednym Słowem Wierzę W Ciebie !!!!!!!:shake:o masz Hania ma doła .... Cześć Zmoroszelmowa matko :p Quote
Vectra Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Cześć różowa Pysiu właścicielko łajdackich Zmoroszelm :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts