Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha a Zmorkowy dziób jak zwykle umoczony :lol:

Ona jest straszna z tym piciem :mad: Chcę czy nie chcę to myję podłoge wieeeeeele razy dziennie bo nabiera do pycha wode i łazi tak po całym domu :-x Potem aby się nie zabić muszę to wycierać....Uważa też ze Szelma zbyt rzadko się myje bo często wylewa wode z pychola na jej grzbiet..... A po każdorazowym wytarciu mordki ( ręczniki u nas w domu są WSZĘDZIE !!) natychmiast biegnie do miski aby nabrać wody :placz: Włazi mi też pod prysznic, staje przed kurkami i patrzy :razz: Niedoczekanie - kurki są normalne czyli odkręcane :eviltong: Chociaż i tak uważamy aby nie widziała jak je się odkręca bo licho ją wie.....W wannie kąpiel już brała :evil_lol: Oczywiście samodzielną ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ostatnio nauczyła się otwierać sobie drzwi i teraz w popłochu szukamy kluczy od różnych pomieszczeń :cool3: No i potrzebny nam jest gruby łańcuch podłączony pod prąd którym zabezpieczymy pojemniki z karmą :diabloti: Bo dzisiaj znowu sama sobie otworzyła jeden :placz:

Posted

Pysia napisał(a):
Po to aby jakiś boorek minety im robił ? :ak-shot:

:crazyeye: :roflt: :roflt: :roflt:

Ty im nie zabraniaj przyjemności :evil_lol: od tego dzieci nie będzie :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Po to aby jakiś boorek minety im robił ? :ak-shot:

Wypraszam sobie :obrazic: Moje boorki żadnym zmorom, ani innym szelmom minety nie robią :obrazic:

malawaszka napisał(a):
:lol: chyba w każdym stadzie jest taki jeden żarłok

W niektórych to sa nawet dwa żarłoki :shake: Wiecznie głodne, wiecznie sepiące :mad:

ps. Pysiu, przyjeżdzasz w przyszłym tygodniu do Warszawy? Mnie niestety nie będzie, idę na wesele...

Posted

[quote name='Pysia']Ona jest straszna z tym piciem :mad: Chcę czy nie chcę to myję podłoge wieeeeeele razy dziennie bo nabiera do pycha wode i łazi tak po całym domu :-x Potem aby się nie zabić muszę to wycierać....Uważa też ze Szelma zbyt rzadko się myje bo często wylewa wode z pychola na jej grzbiet..... A po każdorazowym wytarciu mordki ( ręczniki u nas w domu są WSZĘDZIE !!) natychmiast biegnie do miski aby nabrać wody :placz: Włazi mi też pod prysznic, staje przed kurkami i patrzy :razz: Niedoczekanie - kurki są normalne czyli odkręcane :eviltong: Chociaż i tak uważamy aby nie widziała jak je się odkręca bo licho ją wie.....W wannie kąpiel już brała :evil_lol: Oczywiście samodzielną ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ostatnio nauczyła się otwierać sobie drzwi i teraz w popłochu szukamy kluczy od różnych pomieszczeń :cool3: No i potrzebny nam jest gruby łańcuch podłączony pod prąd którym zabezpieczymy pojemniki z karmą :diabloti: Bo dzisiaj znowu sama sobie otworzyła jeden :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale sie usmiałam ........
a Zmorkoszelmy śnią chyba o następnym łajdactwie;)

Posted

asher napisał(a):

ps. Pysiu, przyjeżdzasz w przyszłym tygodniu do Warszawy? Mnie niestety nie będzie, idę na wesele...

Ale ja nie idę na wesele :multi:

Posted

Witajcie dziewczyny :multi::multi::multi:
Miałam dzisiaj parapetówe ;) Koope gości, śmiechu i radości :p Tak się dobrze bawili że nie zauwazyli że już po 24 :evil_lol:
Zmorka jako naczelna łajdaczka dostała areszt smyczowy i siedziała pół dnia pod drzewkiem z DALA od płotu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szelma pilnowała jej no i nadstawiała się Zmorce do krycia ....:crazyeye: Zmorka stwierdzała że to ona ma większą chcice i szczekała do Szelmy żeby ta ją kryła :placz: I tak zastali je goście....Dodam że nie psiarze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Reszte możecie się same domyślić ;)
Do W-wy czy pojadę będę wiedziała we wtorek. Powiem Wam co i jak.
Acha!! Zapomniałabym ;) Co do łajdactw to Szelma popełniła jedno. Myłam podłoge i nalałam sobie do wiadra wode z ajaksem. Weszłam na góre a potem na dół a wiadra niet :crazyeye: Pomyślałam i stwierdziłam że niechcący zaniosłam na góre. Na górze też niet :roll: Pobiegałam po domu - wiadra nigdzie nie ma !!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Stanęłam cała ogłupiała...Wołam Karola. Ten twierdzi że wiadra nie brał. Wołam TZta - ten to samo. Zaczęłam wpadać w panike kiedy TZ krzyczy że wiadro stoi sobie a właściwie leży na trawie przed domem :cool1: Zmorka była przypięta na smyczy więc....Pobiegłam do Szelmy a ta pięknie pachnie cytrynowym ajaksem na przodzie i łapach :x
Jak mnie nie wywiozą do czubków to będzie cud......

Posted

Witajcie :multi::multi::multi:
Na razie dzisiaj spokoj ;) Oczywiście jeżeli spokojem mozna nazwac dwie kryjące sie nawzajem Zmoroszelmy....Najpierw jedna skacze a potem druga jej pokazuje jak to sie robi :razz: Zmorka przy tym podchodzi do Szelmy i szczeka na nią żeby staneła odpowiednio :mad: Ale w sumie wszystko przebiega w zwolnionym tempie bo na dworze jest 26 st.C :multi::multi::multi:
Potem wrzuce kilka fotek ale na razie żal mi słoneczka ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to pewno i młode bedą :evil_lol:
Pewnie ze beda ;) Jak w Seksmisji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jajko o jajko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysiu kochana, mądra, życiowa , łądna, dobra i ciepła kobieto. Ty kazdegowędrowca przytulisz, napoisz i dasz zeżzzreć. I Jak będziesz to opisywała 0 to - NIGDY, PRZENIGDY nia będziesz wykorzystywała ikonek takich jak te : :angryy: :angryy: :diabloti: :mad: :cool3: :placz: :wallbash: :ghost_2: :chainsaw: Bo te ikonki świadczą o czyś złym, co siedzi w osobie piszacej. I Taki wpis zawsze powoduje, że pojawia się we mnie żal nad mizerią piszącego.... Więc wierzę w Ciebie jak wZawiszeeeeeeeeee,
Pamiętaj o tym,
Dość droga Pysiu miałam przekrych zawodów ...:-(

JEDNYM SŁOWEM WIERZĘ W CIEBIOE !!!!!!!