Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu kochana, mądra, życiowa , łądna, dobra i ciepła kobieto. Ty kazdegowędrowca przytulisz, napoisz i dasz zeżzzreć. I Jak będziesz to opisywała 0 to - NIGDY, PRZENIGDY nia będziesz wykorzystywała ikonek takich jak te : :angryy: :angryy: :diabloti: :mad: :cool3: :placz: :wallbash: :ghost_2: :chainsaw: Bo te ikonki świadczą o czyś złym, co siedzi w osobie piszacej. I Taki wpis zawsze powoduje, że pojawia się we mnie żal nad mizerią piszącego.... Więc wierzę w Ciebie jak wZawiszeeeeeeeeee,
Pamiętaj o tym,
Dość droga Pysiu miałam przekrych zawodów ...:-(

JEDNYM SŁOWEM WIERZĘ W CIEBIOE !!!!!!!
Haniu kochana :) Opowiem Ci mój dzień powszedni ;)
Wracam z pracy. Na sobie mam jaśniutkie spodnie ( bo na tą porę roku tylko takowe posiadam) i na dzień dobry od razu mam kilka mokro-ziemistych plam na nich :) Strasznie mnie to cieszy i pałam ogólnym zadowoleniem ( :mad:). Podczas obiadu z prawej strony mam Zmorke z przeźroczystym glutem a z lewej z takim gęstym, ciągnącym - Szelma . Dodam że uwielbiam to ( :lmaa: ). W międziczasie wrzeszcze przez okno na Zmorke żeby przestała szczekać na Szelme bo ta i tak jej nie pokryje....Moim powołaniem jest wrzask ...(:wallbash: ).Po obiadku chwilka wypoczynku na leżaku. Oczywiście chwilka bo zaraz jedna kładzie mi glutowy pysk na twarzy a druga zaczyna robić prysznic uszom moim własnym. Jako wybitnie nie lubiąca się myć jestem tym faktem zachwycona ( :chainsaw: ). Po tym cudownym wypoczynku zaczynam pielić w czym bardzo sumiennie pomagają mi Zmoroszelmy. Okropnie się cieszę że ma mi kto pomóc....( :2gunfire:). Wieczorem siedzę zamknięta z Szelmą w kotłowni na klucz i karmię księżniczke z ręki i zastanawiam się przez jaką dziure teraz wejdzie Zmorka jak wszystkie pozatykałam kluczami aby wyjeść swojej niby siostrze papu. No ale przeciez dzięki temu moje szare komórki dalej się rozwijają (:evilgrin: ). Rano wstaję z łóżka. Stawiam stopy na...czarnym futrze. Z paniki robię większego kroka i natrafiam...na następny zywy dywanik. No ale kto z moich znajomych ma takie doskonałe samoprogramujące się dywany? No nikt więc cieszę się strasznie z tego że dzisiejszego dnia nadwyrężyłam kolano tak że aż mi coś chrupnęło (:boom:) i calutki dzień chodzę zaciskając z bólu zęby ( :ghost_2:). To tylko niektóre moje codzienne radości ;)
Ale żeby ktoś nie pomyślał że jestem zła to wiecie co? Ja kocham te wszystkie utrudnienia bo z czego ja bym się w zyciu śmiała ;) :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysia normalnie jeszcze tylko brakuje Ci tam kogoś w typie Oliwkowej Panienki i będzie komplet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i jęczącego TZta :evil_lol::evil_lol:

Widziś Pysiu ja np nie moge z łóżka wyjść bo z trzech stron leżą mocno wtulone futra :mad::mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysia normalnie jeszcze tylko brakuje Ci tam kogoś w typie Oliwkowej Panienki i będzie komplet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No dobra ;) No to powiem też co nieco t ratolośli ;)
Karol wczorajszego dnia postanowił odwiedzić swojego kolege. Oczywiście jako szczęśliwiec czasu nie liczył i zwiał mu ostatni autobus :cool1: Majacy doskonały zmysł orientacyjny postanowił pozwiedzać Polske - no bo jak to nie znać swojego ojczystego kraju ( :silly: ). Miał być o 21 a o godzinie 22 byłam zachwycona jak zechciał odebrać komórke (:mad: ). Oznajmił mi wesołym głosem że nie da rady dojechać do domu tej nocy i z radością przywita na końcu świata na przystanku swojego rodziciela ( :pissed: ). Przy czym rodziciel wypił piwo i NIGDY nawet po minimalnej dawce minimalnego alkoholu za kierownice nie siada ( :loveu:). Nasza ratolośl myślała do 24 co by tu wykombinować i w koncu udało mu się wymyślić genialny plan !! ( :razz:). Przyjedzie do domu taxi a tata zapłaci.... Tata był zachwycony ( :angryy:) ale po godzinie wyobrażania sobie swojego jedynaka na zadupiu samego w środku nocy zadzwonił i powiedział że zapłaci :roll: W momencie zobaczenia mojej ukochanej jedynej latorośli było mi już wszystko jedne jakie landy zwiedzał - wazne ze wrócił ( :diabloti:). Dzisiejszego dnia nasza latorośl jest samym miodem i wielką pomocą. W tej chwili właśnie zajadam kolacje zrobioną przez Karola:evil_lol: Myslę że była to dobra lekcja punktualności dla naszego syna i chociaż najadłam się strachu okropnie to jednak moja radość z dzisiejszego dnia jest tak wielka ze wszystko mi wynagrodziła ;)
Weszko - przed Wami jeszcze spoooooooooooooooro Oliwkowych emocji :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

Kurna babo jedna bo teraz załapałam i włos mi się na głowie zjeżył :crazyeye::-o Jedna taka powiedziała: " Nowy domek - nowy potomek " i teraz ze strachu śnią mi się koszmary :evil_lol: Aby przechytrzyć to powiedzenie postanowiłam ze potomek się owszem -pojawi ale czy on musi byc biały ? I nieowłosiony? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

ja już jej dawno mowilam, zeby se dziewuszke zrobila :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
ja już jej dawno mowilam, zeby se dziewuszke zrobila :evil_lol:

Ale ja Babciu za stara jestem :cool1: Poczekam na Karola ;) Niech on się pomęczy a ja pobawię chwilkę i sobie pójdę :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Ale ja Babciu za stara jestem :cool1: Poczekam na Karola ;) Niech on się pomęczy a ja pobawię chwilkę i sobie pójdę :diabloti:

a gdzie Ty pójdziesz, biedaku? :shake: jak oni będą mieszkac i Ciebie :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Myslę że była to dobra lekcja punktualności dla naszego syna

Iiiii tam, tez mi lekcja :diabloti: Okolicę pozwiedzał, a potem przywiózł tyłek taksówką, za którą nie on zapłacił... Ja bym sie bała, że zechce to powtórzyć :evil_lol:

Pysiu, czy ty nie odnosisz wrażenia, że po tym lansowaniu się Waszki jej galeria stała się jakby z deczka przytłumiona? :hmmmm: :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Ale ja Babciu za stara jestem :cool1: Poczekam na Karola ;) Niech on się pomęczy a ja pobawię chwilkę i sobie pójdę :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj jak on do TYCH spraw będzie sie zabierał tak jak do tego powrotu to .......................se jeszcze poczekasz ;)

Posted

asher napisał(a):
Pysiu, czy ty nie odnosisz wrażenia, że po tym lansowaniu się Waszki jej galeria stała się jakby z deczka przytłumiona? :hmmmm: :diabloti:

ooo i tu zazdrości :evil_lol: i teraz przez Ciebie Pysia nie nbędzie juzdo mnie przychodzić :placz:

Posted

[quote name='asher']Iiiii tam, tez mi lekcja :diabloti: Okolicę pozwiedzał, a potem przywiózł tyłek taksówką, za którą nie on zapłacił... Ja bym sie bała, że zechce to powtórzyć :evil_lol:

Pysiu, czy ty nie odnosisz wrażenia, że po tym lansowaniu się Waszki jej galeria stała się jakby z deczka przytłumiona? :hmmmm: :diabloti::cool3:Weszka wszytkie przytłumiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']a gdzie Ty pójdziesz, biedaku? :shake: jak oni będą mieszkac i Ciebie :evil_lol:
Widzisz Babciu...Jakby Ci tu powiedzieć....Karolowi zostawiłam mieszkanie zeby przypadkiem mi jakiejś obcej lafiryndy do MOJEGO domu nie sprowadził :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='asher']Iiiii tam, tez mi lekcja :diabloti: Okolicę pozwiedzał, a potem przywiózł tyłek taksówką, za którą nie on zapłacił... Ja bym sie bała, że zechce to powtórzyć :evil_lol:

Chyba nie zechce powtarzać bo musi odpracować taxi :diabloti: A my jesteśmy podli rodzice i mu tego nie podarujemy :cool1: Odrobi i to nie lekko :diabloti:
Galeria Weszki przytłumiona? Ależ wszyscy mają klapki na oczach :roll: Tam essesmany grasują :evil_lol: Chyba że to już taki naród lubiący essesmanów :evil_lol:
No i znowu se nabrechtałam ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo i tu zazdrości :evil_lol: i teraz przez Ciebie Pysia nie nbędzie juzdo mnie przychodzić :placz:

Ależ ja Pysi nie zabraniam :shake: Moze Pysia lubi tłumy? :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj jak on do TYCH spraw będzie sie zabierał tak jak do tego powrotu to .......................se jeszcze poczekasz ;)
Z chęcią poczekam bo ciut za wcześniej by było ;) Tylko nie za długo....Góra 10 lat ;)

[quote name='malawaszka']ooo i tu zazdrości :evil_lol: i teraz przez Ciebie Pysia nie nbędzie juzdo mnie przychodzić :placz:
Nie rycz rajfurko jedna. Ostatecznie ja przyjdę do Ciebie :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:Weszka wszytkie przytłumiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Noooooooooooooooo;) Jak przebywam obok niej to nikt na mnie uwagi nie zwraca :placz: Nikt mnie też nie słucha :placz:
Dlatego się wyprowadziłam daleko od niej :diabloti:
Acha Weszka. Kiedy do mnie przyjedziesz mnie odwiedzić? Może jutro?
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

asher napisał(a):
Ależ ja Pysi nie zabraniam :shake: Moze Pysia lubi tłumy? :diabloti:

Pysia nieznosi rajfurek strasznie mocno :diabloti: Nie znosi essesmanów ....Nie znosi owadów zwanych Weszki i w ogóle nie znosi nic :diabloti: Pysia to taka "Czarna Zołza" mająca wiecznie zły humor :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Kiedy do mnie przyjedziesz mnie odwiedzić? Może jutro?
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:shake: a co znowu nie masz jak do pracy jechać?? :diabloti:

Posted

Idę spać :) Dobranoc wszystkie kobiety nawet te rajfurki :loveu: Jutro mam nadzieje że nie opowiem Wam o wyczynach Zmoroszelm bo dzionek będzie spokojny i zdołam wstawić w koncu fotki ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Z chęcią poczekam bo ciut za wcześniej by było ;) Tylko nie za długo....Góra 10 lat ;)

No ja nie wiem czy 10 lat :evil_lol: Ty się upewnij że on się tak na pewno wczoraj u kolego zasiedzial a nie zależal u koleżanki :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:shake: a co znowu nie masz jak do pracy jechać?? :diabloti:

To wstałabyś o 5 rano? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
No ja nie wiem czy 10 lat :evil_lol: Ty się upewnij że on się tak na pewno wczoraj u kolego zasiedzial a nie zależal u koleżanki :evil_lol:

Jezeli chodzi o kolezanki to wiem wszystko ;) Jestem luzacką matką ;) A jezeli chodzi o wpadke to znając Karola dbałość o własną skóry i to że on chce być dzieckiem ze wszystkich sił no i jest uswiadomiony dokładnie ;) to raczej martwię się abym nie stetryczała zanim babcią zostane......
Kurcze!! Idę spać łobuzy jedne :mad:

Posted

Pysia napisał(a):
To wstałabyś o 5 rano? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ona się wcale klaść nie będzie :evil_lol:

Pysia napisał(a):
Jezeli chodzi o kolezanki to wiem wszystko ;) Jestem luzacką matką ;) A jezeli chodzi o wpadke to znając Karola dbałość o własną skóry i to że on chce być dzieckiem ze wszystkich sił no i jest uswiadomiony dokładnie ;) to raczej martwię się abym nie stetryczała zanim babcią zostane......

teoria, teorią a praktyka to insza rzeczywistośc :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

nie i dlatego pisałam, że nie przyjadę :eviltong:

Dobranoc stetryczała Pysiu :crazyeye: :evil_lol: