Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']:lol: Pysia nie żyjesz??? :lol:
Nie zyje...Mam dwie cieczki w domu i się zamierzam powiesić. Pies sąsiadów za kilka dni umrze na zawał chociaż nie wiem czy nie za kilka godzin bo język ma już bardzo wlokący się po ziemi :crazyeye: Normalnie wyobraźcie sobie dwie super wielkie baby pachnace przecudnie a on za 2 płotami!!!!! Jak szczekał bez przerwy to już wcale nie szczeka. Mowe mu odjęło....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:teraz już wiem kto zamordował swinkę :placz::placz::placz:

to ON :razz:

Łomatko biedny TZ ciągle te świnki kupuje a tu go od mordercy wyzywają :crazyeye: Jego też mi szkoda bo ciągle mówi o tym języku psa sąsiadów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Powiem Ci coś na ucho

Albo nie

Nie ściemniaj tylko gadaj ;)

Ja też jestem pachnąca....

Niewzruszona ta Zmora :angryy:

Może nie usłyszała?

Powtórzę jeszcze raz

Posted

PIKA napisał(a):
poczekaj :evil_lol: powiesisz się jak trzecia przyjdzie :evil_lol:

Animisieśni!!!!!
Ciekawe kiedy pies sąsiadów odzyska głos bo teraz nie mam dzwonka i zastanawiam się czy go kupić czy Cezar znowu będzie jako dzwonek służył....:cool1:

Posted

Witajcie :multi::multi::multi:
Wyprasowałam 10m. firanki i 8m. zasłon i powiesiłam :mdleje: A Zmoroszelmy mają areszt domowy bo to łajdaczki jakich mało :-x

Posted

Pysia napisał(a):
Wyprasowałam 10m. firanki i 8m. zasłon i powiesiłam :mdleje: A Zmoroszelmy mają areszt domowy bo to łajdaczki jakich mało :-x

Oooo Pysia się wkurzyła opowiadaj co Szelmy zrobiły :)

Posted

Witaj Pysiu...
Co takiego zmontowały toje niufy, że szlaban mają??????:diabloti::diabloti::diabloti:
... biedny ozor siąsiada:shake::shake::shake:

Posted

Dwie czarne paskudy pomogły jednemu takiemu przedostać się pod siatką i zrobiły sobie sex party :lmaa: Psiak malutki ale jęzorem do cnot dostawał :-x To po jakiego licha ja badam te dwie paskudy ? :2gunfire: Po to aby jakiś boorek minety im robił ? :ak-shot:Niedoczekanie :-x Teraz mają areszt domowy i wychodzą tylko wtedy jak ktoś jest calutki czas z nimi bo nawet przez 3 sekundy nie da się je spuścić z oczów :mad: To łajdaczki jakich mało i to na dodatek działają wspólnie :-x Ja weszłam tylko do toalety a mały był już u nas i robił jęzorkiem dobrze paskudom :chainsaw:
Na spacery pindy też nie chodzą bo cała wieś idzie za nami..... Dopiero w niedziele zapakujemy towarzystwo do auta i wywieziemy w świat z dala od domostw na spacer ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Ciekawe w kogo się te lafiryndy wrodziły :???::pissed::niewiem: Ja żadnemu boorkowi nigdy się nie nadstawiałam....:evil_lol:

a one się facetom nadstawiają??? :diabloti: :eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):
Ciekawe w kogo się te lafiryndy wrodziły :???::pissed::niewiem: Ja żadnemu boorkowi nigdy się nie nadstawiałam....:evil_lol:

hahahaha nie wim czemu ale jakoś ci nie wierze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a one się facetom nadstawiają??? :diabloti: :eviltong:

Też :diabloti: Bardzo lubią sąsiada :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Vectra napisał(a):
hahahaha nie wim czemu ale jakoś ci nie wierze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No wiesz....:mad: Ja jednak preferuje w dwunożnych :evil_lol:

Posted

Kolejny raz nastała u mnie era pająka :diabloti:

Pajęcza sieć oplata cały dom...

I czeka na swoją ofiare :eek:

Jest coraz bliżej...

I blizej

Zmorka podchodzi :mdleje:

Uffffffffffffffff:Cool!: Udało jej się :sweetCyb:

To na pewno jeden z tych milionów wysłanych mi przez Weszke :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

To na pewno jeden z tych milionów wysłanych mi przez Weszke :evil_lol:

babooo - te ode mnie się jeszcze nie urodziły :diabloti: a jak już się urodzą to nie nadążysz z pstrykaniem fot bo Ci zamotają aparaciq :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']babooo - te ode mnie się jeszcze nie urodziły :diabloti: a jak już się urodzą to nie nadążysz z pstrykaniem fot bo Ci zamotają aparaciq :evil_lol:
To co one takie spóźnione ? :evil_lol: Czekają do przyszłego roku ?:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zmoreczka łajdaczka

I dwie łajdaczki Zmoroszelmy ( patrz na fafle....)