Pysia Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 PIKA napisał(a):Cześc wnusiu :razz: Co dziś dziewczynki zamordowaly? :evil_lol: Mnie............ Quote
Alicja Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 :mad:teraz już wiem kto zamordował swinkę :placz::placz::placz: to ON :razz: Quote
Pysia Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='malawaszka']:lol: Pysia nie żyjesz??? :lol: Nie zyje...Mam dwie cieczki w domu i się zamierzam powiesić. Pies sąsiadów za kilka dni umrze na zawał chociaż nie wiem czy nie za kilka godzin bo język ma już bardzo wlokący się po ziemi :crazyeye: Normalnie wyobraźcie sobie dwie super wielkie baby pachnace przecudnie a on za 2 płotami!!!!! Jak szczekał bez przerwy to już wcale nie szczeka. Mowe mu odjęło....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:mad:teraz już wiem kto zamordował swinkę :placz::placz::placz: to ON :razz: Łomatko biedny TZ ciągle te świnki kupuje a tu go od mordercy wyzywają :crazyeye: Jego też mi szkoda bo ciągle mówi o tym języku psa sąsiadów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Pysia napisał(a):Nie zyje...Mam dwie cieczki w domu i się zamierzam powiesić. poczekaj :evil_lol: powiesisz się jak trzecia przyjdzie :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Powiem Ci coś na ucho Albo nie Nie ściemniaj tylko gadaj ;) Ja też jestem pachnąca.... Niewzruszona ta Zmora :angryy: Może nie usłyszała? Powtórzę jeszcze raz Quote
Pysia Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 PIKA napisał(a):poczekaj :evil_lol: powiesisz się jak trzecia przyjdzie :evil_lol: Animisieśni!!!!! Ciekawe kiedy pies sąsiadów odzyska głos bo teraz nie mam dzwonka i zastanawiam się czy go kupić czy Cezar znowu będzie jako dzwonek służył....:cool1: Quote
Pysia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Witajcie :multi::multi::multi: Wyprasowałam 10m. firanki i 8m. zasłon i powiesiłam :mdleje: A Zmoroszelmy mają areszt domowy bo to łajdaczki jakich mało :-x Quote
sylwiaskalska Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Pysia napisał(a):Witajcie :multi::multi::multi: Wyprasowałam 10m. firanki i 8m. zasłon i powiesiłam :mdleje: A Zmoroszelmy mają areszt domowy bo to łajdaczki jakich mało :-x Oooo Pysia się wkurzyła opowiadaj co Szelmy zrobiły :) Quote
malawaszka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 hahaha Zmoroszelmy Łajdaczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BeaC Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Witaj Pysiu... Co takiego zmontowały toje niufy, że szlaban mają??????:diabloti::diabloti::diabloti: ... biedny ozor siąsiada:shake::shake::shake: Quote
PIKA Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Cześć wnusiu :multi: Panienkom się jais przystojniak zamarzył? :razz: Quote
AlKil Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Pysia woli nas trzymać w niepewności...:cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 :cool3:o kurde 2 cieczki na raz ...biedny pies sąsiada :shake:.......a co panienki z dobrego domu chciały sie złajdaczyć :razz: Quote
Pysia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Witajcie :multi::multi::multi: Dwie czarne paskudy pomogły jednemu takiemu przedostać się pod siatką i zrobiły sobie sex party :lmaa: Psiak malutki ale jęzorem do cnot dostawał :-x To po jakiego licha ja badam te dwie paskudy ? :2gunfire: Po to aby jakiś boorek minety im robił ? :ak-shot:Niedoczekanie :-x Teraz mają areszt domowy i wychodzą tylko wtedy jak ktoś jest calutki czas z nimi bo nawet przez 3 sekundy nie da się je spuścić z oczów :mad: To łajdaczki jakich mało i to na dodatek działają wspólnie :-x Ja weszłam tylko do toalety a mały był już u nas i robił jęzorkiem dobrze paskudom :chainsaw: Na spacery pindy też nie chodzą bo cała wieś idzie za nami..... Dopiero w niedziele zapakujemy towarzystwo do auta i wywieziemy w świat z dala od domostw na spacer ;) Quote
malawaszka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Pysia napisał(a):Po to aby jakiś boorek minety im robił ? :roflt: :roflt: :roflt: Pysia strażniku Zmorowych cnót witaj :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 hahahaha Pysia ,ale masz lafirydny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Ciekawe w kogo się te lafiryndy wrodziły :???::pissed::niewiem: Ja żadnemu boorkowi nigdy się nie nadstawiałam....:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Pysia napisał(a):Ciekawe w kogo się te lafiryndy wrodziły :???::pissed::niewiem: Ja żadnemu boorkowi nigdy się nie nadstawiałam....:evil_lol: a one się facetom nadstawiają??? :diabloti: :eviltong: Quote
Vectra Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Pysia napisał(a):Ciekawe w kogo się te lafiryndy wrodziły :???::pissed::niewiem: Ja żadnemu boorkowi nigdy się nie nadstawiałam....:evil_lol: hahahaha nie wim czemu ale jakoś ci nie wierze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 malawaszka napisał(a):a one się facetom nadstawiają??? :diabloti: :eviltong: Też :diabloti: Bardzo lubią sąsiada :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Vectra napisał(a):hahahaha nie wim czemu ale jakoś ci nie wierze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No wiesz....:mad: Ja jednak preferuje w dwunożnych :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Kolejny raz nastała u mnie era pająka :diabloti: Pajęcza sieć oplata cały dom... I czeka na swoją ofiare :eek: Jest coraz bliżej... I blizej Zmorka podchodzi :mdleje: Uffffffffffffffff:Cool!: Udało jej się :sweetCyb: To na pewno jeden z tych milionów wysłanych mi przez Weszke :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Pysia napisał(a): To na pewno jeden z tych milionów wysłanych mi przez Weszke :evil_lol: babooo - te ode mnie się jeszcze nie urodziły :diabloti: a jak już się urodzą to nie nadążysz z pstrykaniem fot bo Ci zamotają aparaciq :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='malawaszka']babooo - te ode mnie się jeszcze nie urodziły :diabloti: a jak już się urodzą to nie nadążysz z pstrykaniem fot bo Ci zamotają aparaciq :evil_lol: To co one takie spóźnione ? :evil_lol: Czekają do przyszłego roku ?:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zmoreczka łajdaczka I dwie łajdaczki Zmoroszelmy ( patrz na fafle....) Quote
malawaszka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 hahaha a Zmorkowy dziób jak zwykle umoczony :lol: Quote
Recommended Posts