BeaC Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Pysia']Cześć Haniu :) N A TZ kupił mi ramki i powiedział że Każe zrobić Karolowi napis: " Witamy w Czarnej Obsesji" i powiesi obok wejściowych drzwi :evil_lol: Bo ponoć pod włosami na głowie mi nowofundlandy latają zamiast szarych komórek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Całkiem możliwe....:roll: Pysiu Pysiu jak ja ci zazdraszczam:eviltong::eviltong::eviltong: że se już mieszkasz i urządzasz a ja jeszez w budowie na etapie piachu i cementu jestem A czarna obsesja...... bardzo ładne ... mi zamiast szarych komórek bulki latają zapewne a pierszą rzecz na posesję już zakupiłam.... tabliczkę z napisem Caution Area patrolled by Bull Terrier:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
AlKil Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Witaj Pysiu!! mogę Ci podesłać Killerka, on zjada wszystko co jadalne i niejadalne też...:cool3: Quote
Pysia Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Vectra']u mnie Kano też by zjadł swoje i suczek ,ale nie ma tak dobrze on jada osobno ,a jak dziewczyny się nie wyrobią w ciągu 20 minut z pochłonięciem michy to zabieram i czekają do następonego razu skończyło się cackanie :mad: jak nie chce żreć to nie ma wcale :p Niestety ja zabieram miske Szelmie jak nie chce jesc ale Zmora jakoś zawsze potrafi sie dostac do niej przed tym... [quote name='malawaszka']:lol: chyba w każdym stadzie jest taki jeden żarłok - ja chyba nie muszę pisać kto by u mnie zeżarł swoje, Luny, całej rodziny i wszystko co by jeszcze znalazł na spacerze Wiemy wiemy [quote name='Vectra']żebyście widziały jak Kano patrzy na wór z karmą :evil_lol: jakie ma nieszczęście w oczach :evil_lol:jak by go z tym worem zostawić sam na sam to opędzlował by wszystko ,jadł by aż by pękł W sumie to Lala lub Tesa powinny być obżarte i nachalne na jedzenie :shake: one głodowały :-( Kano nigdy czegoś takiego nie zaznał i chyba mu się w durnej głowie od dobrobytu poprzestawiało :evil_lol: tylko niestety on wszystkiego jeść nie może bo zaras ma sranie :shake: Lalka jest jego mega przeciwieństwem ,wybredna strasznie no ,ale to moja zasługa :siara: mały , biedny piesek dostawał zawsze najlepsze kąski to teraz mam arystokratke :evil_lol: Tesa nie jest nachalna ,ale jada wszystko co dostanie chętnie. To samo Zmorka :mad: Calutki czas na samych przysmakach a je wszystko i w bezmiarowych ilościach :placz:A zachowuje sie jak totalnie zagłodzona psina ... A ten brzuch to chyba choroba z Etiopii [quote name='sylwiaskalska']Ja tez je nie rozróżniam :oops: Witaj Pysiu :) Witaj Sylwuś :) Oj ta co siedzi to Szelma [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:o jesu ale się uchahałam Pysiu czy ty chcesz zagłodzić Zmorkę :shake: TAK!!!!!!! [quote name='PIKA']przed zima to nie wskazane :shake: Pewnie że nie bo w śniegu zamiast chodzic to prościej sie kukulikac :evil_lol: [quote name='malawaszka']Pysia żyyyjeszz???? :razz: Żyje tylko prądu nie było wczraj ... [quote name='Vectra']skończyły się dobre czasy kiedy prosiłam małe biedne pieski by jadły :roll: teraz jestem twarda, bezduszna nie ma marudzenia albo jemy albo głodujemy :diabloti: TZ ma tak samo :siara: nie smakuje to trudno Różowa Pysiu gdzie jesteś :placz: może cię wiatr porwał :razz: Wiatru nie było tylko deszcz :) I jestem calutka rożowiutka [quote name='BeaC']Pysiu Pysiu jak ja ci zazdraszczam:eviltong: że se już mieszkasz i urządzasz a ja jeszez w budowie na etapie piachu i cementu jestem A czarna obsesja...... bardzo ładne ... mi zamiast szarych komórek bulki latają zapewne a pierszą rzecz na posesję już zakupiłam.... tabliczkę z napisem Caution Area patrolled by Bull Terrier:diabloti: Nie zazdraszczaj . Bedziesz i Ty mieszkac No i witam w klubie tych co im psy po głowach latają :evil_lol: Ewciu - mam już jednego łomita ....Wystarczy mi Quote
Pysia Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Teraz ja mam świnke :) Wstretna maupa... No to zabierzemy ;) Dawaj Nie oddam :mad: Oddasz :diabloti: No i oddałam.... A niech se ma ;) Quote
sylwiaskalska Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Hey Pysia :multi: :multi: Pies padł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Szelma błaznuje a ja mam świnke :multi: No to se miej :eviltong: Myślałby kto że to jakis skarb :evil_lol: Naiwniaczka ;) No i co z tego żem naiwna ? Ale świnke mam JA :diabloti: A to noga đwinki.... Ide sobie w ustronne miejsce :) Przylazła jednak :mad: I świnke mi zabrała :placz: Moja świnka!! Quote
Pysia Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Hey Pysia :multi: :multi: Pies padł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hej Sylwuś :multi::multi::multi: Bo to upadła kobieta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Orzechy :) I kolejna era pająka ;) Wierzba mandżurska :) Pokrecona jak ja ;) I świnka w kawałkach... Mam nawet grzyby ;) A tak wygląda moj trawnik w wieeeeeelu miejscach :angryy: Quote
Alicja Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 :placz::placz::placz:o rany biedna świnka ;) Quote
Pysia Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 No coż ;) Straty wliczone w zycie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz papatki :roll: Bede mam nadzieje wieczorkiem :p Quote
sylwiaskalska Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Aaaaaaaaaaaaaaaa zabito świnke i żyłki jej widać :evil_lol: tak się dzielnie broniła :lol: Quote
BeaC Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 A to jest najlepsze... wyglada jak..... zdechły niedzwiadek:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
PIKA Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Pysia'] ja mam świnke :smile: a ja myslalam, ze masz psa :evil_lol: Biedna świnka :placz: Bylaś z nia u weta? :razz: Quote
Pysia Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Aaaaaaaaaaaaaaaa zabito świnke i żyłki jej widać :evil_lol: tak się dzielnie broniła :lol: Nooooooooooo...Piszczała ile sił dopóki jej nie przegryziono :evil_lol: [quote name='BeaC'] A to jest najlepsze... wyglada jak..... zdechły niedzwiadek:diabloti::diabloti::diabloti: Alez to jest szczery usmiech Szelmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='PIKA']a ja myslalam, ze masz psa :evil_lol: Biedna świnka :placz: Bylaś z nia u weta? :razz: Ja kiedys też tak myślałam...Ale okazało się ze mam Zmore a potem ...Szelme :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ze świnką u weta byłam ale ten stwierdził zgon i zabalsamował ;) :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Cześć różowa Pysiu jak mogły zabić małą ,niewinną świnke :placz::placz::placz: To kiedy prosiak z rusztu :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 czesc pysia :buzi: hahaha, tą mine uwielbiam :loveu: :loveu: :loveu: a swinke zostwcie na niedziele na obiad :p Quote
Paula Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Mialam isc spac :roll: ale wlazlam tu :shake: i bede miec koszmary o swince :placz: ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 :razz:już wiem ....Pysia jest rzeźnikiem :p Kiedy następna swinka ;) Quote
Pysia Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Witajcie dziewczynki :multi::multi::multi: Powtarzam - to nie ja zamordowałam świnke :mad: Rzeźnikiem jest kto inny....Następnej świnki nie będzie :cool1: Porka została zjedzona, śwince urwano noge :mad: Dość morderstw z premedytacją :diabloti: Dalszy mord na śwince A Zmorka patrzy na to.... Szkolenie pana ;) Jak się położę to przykucnij ;) A teraz nakarm mnie :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Pysiu zapomniałam Ciebie zapytać. Teraz jak byłam na wystawie w Zielonej Górze to Niufki na szyjach przy obrozy miały takie odważniki :roll: ale przed wejściem jeszcze na ring. Kompletnie nie wiem dlaczego :shake: :shake: Może ty wiesz ? Quote
Pysia Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 A teraz łaskotaj ;) Ale fajnie :multi: Całowanie przez bramke ;) Zmoroszelmy :p I jeszcze jedna ofiara - porka Zmorka porki swojej nie zamordowała :multi: Rzeźnik i baranek :) Szelma myśli jakby tu zakatrupić szybko porke ;) Quote
Pysia Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Pysiu zapomniałam Ciebie zapytać. Teraz jak byłam na wystawie w Zielonej Górze to Niufki na szyjach przy obrozy miały takie odważniki :roll: ale przed wejściem jeszcze na ring. Kompletnie nie wiem dlaczego :shake: :shake: Może ty wiesz ? Odważniki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Niufki przed wejściem na ring mają śliniaki na szyjach ale odwazniki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chyba Ci się coś pomyliło :shake: Quote
sylwiaskalska Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Pysia napisał(a):Odważniki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Niufki przed wejściem na ring mają śliniaki na szyjach ale odwazniki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chyba Ci się coś pomyliło :shake: Pysia wiem jak wyglada śliniak to był odważnik przypięty do obroży wisiał na środku i Pan sobie chodził tak z niufkiem ale nie po ringu tylko na terenie wystawy. Quote
Pysia Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Pysia wiem jak wyglada śliniak to był odważnik przypięty do obroży wisiał na środku i Pan sobie chodził tak z niufkiem ale nie po ringu tylko na terenie wystawy. E to chyba jakaś ozdoba :) Wejście smoka :evil_lol: Muszę odebrać Szelmie porke zanim ją zje... Tylko jak to zrobić :razz: Konsumpcja porki Poddaję się Quote
Pysia Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Era pająka ;) Oplata cały dom ;) Zmoroszelmy mają to gdzieś ;) I robią sobie toalete Baardzo dokładnie... Quote
PIKA Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Cześc wnusiu :razz: Co dziś dziewczynki zamordowaly? :evil_lol: Quote
Recommended Posts