Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Cześć Haniu :)
N A TZ kupił mi ramki i powiedział że Każe zrobić Karolowi napis: " Witamy w Czarnej Obsesji" i powiesi obok wejściowych drzwi :evil_lol: Bo ponoć pod włosami na głowie mi nowofundlandy latają zamiast szarych komórek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Całkiem możliwe....:roll:

Pysiu Pysiu jak ja ci zazdraszczam:eviltong::eviltong::eviltong: że se już mieszkasz i urządzasz a ja jeszez w budowie na etapie piachu i cementu jestem
A czarna obsesja...... bardzo ładne
... mi zamiast szarych komórek bulki latają zapewne a pierszą rzecz na posesję już zakupiłam.... tabliczkę z napisem
Caution
Area patrolled by
Bull Terrier:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']u mnie Kano też by zjadł swoje i suczek ,ale nie ma tak dobrze
on jada osobno ,a jak dziewczyny się nie wyrobią w ciągu 20 minut z pochłonięciem michy to zabieram i czekają do następonego razu
skończyło się cackanie :mad: jak nie chce żreć to nie ma wcale :p
Niestety ja zabieram miske Szelmie jak nie chce jesc ale Zmora jakoś zawsze potrafi sie dostac do niej przed tym...

[quote name='malawaszka']:lol: chyba w każdym stadzie jest taki jeden żarłok - ja chyba nie muszę pisać kto by u mnie zeżarł swoje, Luny, całej rodziny i wszystko co by jeszcze znalazł na spacerze
Wiemy wiemy

[quote name='Vectra']żebyście widziały jak Kano patrzy na wór z karmą :evil_lol: jakie ma nieszczęście w oczach :evil_lol:jak by go z tym worem zostawić sam na sam to opędzlował by wszystko ,jadł by aż by pękł
W sumie to Lala lub Tesa powinny być obżarte i nachalne na jedzenie :shake: one głodowały :-( Kano nigdy czegoś takiego nie zaznał i chyba mu się w durnej głowie od dobrobytu poprzestawiało :evil_lol: tylko niestety on wszystkiego jeść nie może bo zaras ma sranie :shake: Lalka jest jego mega przeciwieństwem ,wybredna strasznie no ,ale to moja zasługa :siara: mały , biedny piesek dostawał zawsze najlepsze kąski to teraz mam arystokratke :evil_lol: Tesa nie jest nachalna ,ale jada wszystko co dostanie chętnie.
To samo Zmorka :mad: Calutki czas na samych przysmakach a je wszystko i w bezmiarowych ilościach :placz:A zachowuje sie jak totalnie zagłodzona psina ... A ten brzuch to chyba choroba z Etiopii

[quote name='sylwiaskalska']Ja tez je nie rozróżniam :oops:

Witaj Pysiu :)
Witaj Sylwuś :) Oj ta co siedzi to Szelma

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:o jesu ale się uchahałam

Pysiu czy ty chcesz zagłodzić Zmorkę :shake:

TAK!!!!!!!

[quote name='PIKA']przed zima to nie wskazane :shake:
Pewnie że nie bo w śniegu zamiast chodzic to prościej sie kukulikac :evil_lol:

[quote name='malawaszka']Pysia żyyyjeszz???? :razz:
Żyje tylko prądu nie było wczraj ...

[quote name='Vectra']skończyły się dobre czasy kiedy prosiłam małe biedne pieski by jadły :roll:
teraz jestem twarda, bezduszna nie ma marudzenia albo jemy albo głodujemy :diabloti: TZ ma tak samo :siara: nie smakuje to trudno

Różowa Pysiu gdzie jesteś :placz:
może cię wiatr porwał :razz:

Wiatru nie było tylko deszcz :) I jestem calutka rożowiutka

[quote name='BeaC']Pysiu Pysiu jak ja ci zazdraszczam:eviltong: że se już mieszkasz i urządzasz a ja jeszez w budowie na etapie piachu i cementu jestem
A czarna obsesja...... bardzo ładne
... mi zamiast szarych komórek bulki latają zapewne a pierszą rzecz na posesję już zakupiłam.... tabliczkę z napisem
Caution
Area patrolled by
Bull Terrier:diabloti:

Nie zazdraszczaj . Bedziesz i Ty mieszkac
No i witam w klubie tych co im psy po głowach latają :evil_lol:
Ewciu - mam już jednego łomita ....Wystarczy mi

Posted

Szelma błaznuje a ja mam świnke :multi:

No to se miej :eviltong:

Myślałby kto że to jakis skarb :evil_lol:

Naiwniaczka ;)

No i co z tego żem naiwna ? Ale świnke mam JA :diabloti:

A to noga đwinki....

Ide sobie w ustronne miejsce :)

Przylazła jednak :mad:

I świnke mi zabrała :placz:

Moja świnka!!

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Hey Pysia :multi: :multi:
Pies padł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hej Sylwuś :multi::multi::multi:
Bo to upadła kobieta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Orzechy :)

I kolejna era pająka ;)

Wierzba mandżurska :)

Pokrecona jak ja ;)

I świnka w kawałkach...

Mam nawet grzyby ;)

A tak wygląda moj trawnik w wieeeeeelu miejscach :angryy:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Aaaaaaaaaaaaaaaa zabito świnke i żyłki jej widać :evil_lol: tak się dzielnie broniła :lol:

Nooooooooooo...Piszczała ile sił dopóki jej nie przegryziono :evil_lol:

[quote name='BeaC']

A to jest najlepsze... wyglada jak..... zdechły niedzwiadek:diabloti::diabloti::diabloti:
Alez to jest szczery usmiech Szelmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='PIKA']a ja myslalam, ze masz psa :evil_lol:

Biedna świnka :placz:

Bylaś z nia u weta? :razz:
Ja kiedys też tak myślałam...Ale okazało się ze mam Zmore a potem ...Szelme :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ze świnką u weta byłam ale ten stwierdził zgon i zabalsamował ;) :evil_lol:

Posted

Witajcie dziewczynki :multi::multi::multi:
Powtarzam - to nie ja zamordowałam świnke :mad: Rzeźnikiem jest kto inny....Następnej świnki nie będzie :cool1: Porka została zjedzona, śwince urwano noge :mad: Dość morderstw z premedytacją :diabloti:
Dalszy mord na śwince

A Zmorka patrzy na to....

Szkolenie pana ;)

Jak się położę to przykucnij ;)

A teraz nakarm mnie :evil_lol:

Posted

Pysiu zapomniałam Ciebie zapytać. Teraz jak byłam na wystawie w Zielonej Górze to Niufki na szyjach przy obrozy miały takie odważniki :roll: ale przed wejściem jeszcze na ring. Kompletnie nie wiem dlaczego :shake: :shake: Może ty wiesz ?

Posted

A teraz łaskotaj ;)

Ale fajnie :multi:

Całowanie przez bramke ;)

Zmoroszelmy :p

I jeszcze jedna ofiara - porka

Zmorka porki swojej nie zamordowała :multi:

Rzeźnik i baranek :)

Szelma myśli jakby tu zakatrupić szybko porke ;)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Pysiu zapomniałam Ciebie zapytać. Teraz jak byłam na wystawie w Zielonej Górze to Niufki na szyjach przy obrozy miały takie odważniki :roll: ale przed wejściem jeszcze na ring. Kompletnie nie wiem dlaczego :shake: :shake: Może ty wiesz ?

Odważniki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Niufki przed wejściem na ring mają śliniaki na szyjach ale odwazniki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chyba Ci się coś pomyliło :shake:

Posted

Pysia napisał(a):
Odważniki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Niufki przed wejściem na ring mają śliniaki na szyjach ale odwazniki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chyba Ci się coś pomyliło :shake:

Pysia wiem jak wyglada śliniak to był odważnik przypięty do obroży wisiał na środku i Pan sobie chodził tak z niufkiem ale nie po ringu tylko na terenie wystawy.

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Pysia wiem jak wyglada śliniak to był odważnik przypięty do obroży wisiał na środku i Pan sobie chodził tak z niufkiem ale nie po ringu tylko na terenie wystawy.
E to chyba jakaś ozdoba :)
Wejście smoka :evil_lol:

Muszę odebrać Szelmie porke zanim ją zje...

Tylko jak to zrobić :razz:

Konsumpcja porki

Poddaję się