AlKil Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 ZAWSZE mówiłam, że niufy to duże kanapowce!!!!:lol: Quote
Cola Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 :evil_lol: :evil_lol: eksmitowały babcie z kanapy :evil_lol: aparatki :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Pysiu, rzeczywiście, cudny ten las ... :loveu: Zmoroszelmy sikajace z zadartą nogą - odjazd ! :lol: Zmoroszelmy na kanapie - śliczne ! :p Pracujący mężczyźni ( chociaż tylko z tyłu :shake: ) - przystojni ! :p Las mamy cudny i odludny :) I wielki :) Ja też uważam że im na kanapie twarzowo ;) Pracujący mężczyzna nie dał ufocić się z przodu bo mu mięśnie z klatki piersiowe opadły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PIKA- zauważ ze to facet :evil_lol: Nie ma bioder a w pasie jest szerszy ;) Sylwia,Cola, AlKil i inni - Zmoroszelmy kochają kanapy a nam to nie przeszkadza :loveu: Quote
Pysia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Dobra trawka Szelmusia na dzień dobry :) I Zmoreczka na dzień dobry :) Quote
Pysia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Szelmusia z dziewczynką koniczynkową :) Zmoreczka wybierająca się na spacer :) Quote
Medorowa Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Ale słodziastą ma mordeczkę :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='madzia i medor']Ale słodziastą ma mordeczkę :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zmorka jest na diecie i ciągle takie miny robi abyśmy zmiękli ;) U babci na strychu znalazłam też takie gniazdo...Obawiam się że to szerszeni. I piękne gazanie Quote
Hanna R. Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Pysiu, jak mogłaś dopuścić, żeby mięśnie piersiowe mężczyźnie OPADŁY ??? Przecież taki to niepełnowartościowy jest ... :evil_lol: Zmoroszelmy - dzień dobry ! :loveu: Quote
Pysia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pysiu, jak mogłaś dopuścić, żeby mięśnie piersiowe mężczyźnie OPADŁY ??? Przecież taki to niepełnowartościowy jest ... :evil_lol: Zmoroszelmy - dzień dobry ! :loveu: Haniu :) One tak się bardzo rozwinęły że nie wytrzymała skóra i opadły na brzuch:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Specjalnie dla Ciebie fotka pracującego mężczyzny z profilu :) Quote
Hanna R. Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Pysia']Haniu :) One tak się bardzo rozwinęły że nie wytrzymała skóra i opadły na brzuch:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Specjalnie dla Ciebie fotka pracującego mężczyzny z profilu :) No, to Pysiu, mam teraz poważny problem ... :roll: Nie wiem, czy dam radę dochować wierności Panu Rydzewskiemu ! :roll: Popatrz, coś najlepszego zrobiła ! :p Quote
Pysia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] No, to Pysiu, mam teraz poważny problem ... :roll: Nie wiem, czy dam radę dochować wierności Panu Rydzewskiemu ! :roll: Popatrz, coś najlepszego zrobiła ! :p Muszę pilnować mojego pracującego mężczyzne bo to skarb ;) Gotuje, sprząta, prasuje no i parcuje i nawet ciuut zarabia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tu zakusy na niego :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co na to pan Rydzewski? Quote
aga1215 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] No, to Pysiu, mam teraz poważny problem ... :roll: Nie wiem, czy dam radę dochować wierności Panu Rydzewskiemu ! :roll: Popatrz, coś najlepszego zrobiła ! :p Quote
Pysia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='aga1215'] Z czego lejesz? :mad: Mnie wcale do śmiechu nie jest .... Zaczynam się bać.....:cool1: Quote
diabelkowa Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 jeeejku jakie te misie sa slodziuuuutkie :loveu: :loveu: nic tylko je wysciskac i ucalowac ;]]]] Quote
Pysia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='diabelkowa']jeeejku jakie te misie sa slodziuuuutkie :loveu: :loveu: nic tylko je wysciskac i ucalowac ;]]]] Misie bardzo dziękują :multi: Coś tam chyba leży A to lewy lokator na Ali działce :evil_lol: Misie :) Zmorka poszukiwaczka jedzenia :) Zmorka marząca o jedzeniu Zmorka mająca nadzieje że dalej będzie tuczona ;) Quote
Koma Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Przez zdjęcia czuć jakie one są mięciutkie :loveu: :cool3: niufki są kochane, moja Koma też tak uważa, bo jej miłością jest właśnie niuf :cool3: Quote
Pysia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Koma napisał(a):Przez zdjęcia czuć jakie one są mięciutkie :loveu: :cool3: niufki są kochane, moja Koma też tak uważa, bo jej miłością jest właśnie niuf :cool3: No to Komka ma dobry gust ;) Quote
nathaniel Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Ala (od Ozzy'ego? ) będzie zadowolona :cool3::cool3: Quote
Medorowa Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Pysia'] Zmorka poszukiwaczka jedzenia :) Zmorka marząca o jedzeniu Zmorka mająca nadzieje że dalej będzie tuczona ;) :roflt:żarłoczna z niej bestia :roflt: Quote
Pysia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='nathaniel']Ala (od Ozzy'ego? ) będzie zadowolona :cool3::cool3: Może z lokatora czerpać korzyści bo to krowa mleczna :evil_lol: Madziu- Zmorki priorytetem jest jedzenie :) Quote
aaliw Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Pysia'] I czekali aż ktoś zapełni stolik :evil_lol: Z utęsknieniem :) To sie nazywa pieskie zycie :lol!: A gdzie zagrycha i zimne napoje? :mad: Pozdrawiamy :bye: Ps. W naszej galerii http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24697&page=6 jest na zdjeciu jeden czarny, duzy niedzwiadek ;) Quote
Maga100 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 cóż innego pozostaje mi napisać, niźli: -kociaki cudne -Zmorki na kanapie cudne -las cudny -tekst o rozrośniętych mięśniach cudny -Niewierna Hanka cudna :evil_lol: Quote
Cerber Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Pysia'] Zmorka mająca nadzieje że dalej będzie tuczona ;) Ojejku jak ja bym chciała wygramolić te misie prześliczne i tak się w nie wtulić jakbym szła spać, normalnie rozpłynęłabym się :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 :razz:a czy ta lewa lokatorka nic tam nie zgubiła :mad: obśmiałam się aż mnie się zajady porobiły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts