Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pika-ja tez:lol:
Pysia-powiedz mi jedna rzecz....czy u niufkow spotyka sie czesto francuza??Bo patrze na Twoje sunie i maja takie proste lapy..i wogole chyba nie widzialam niufa z francuzem:-o .A to przeciez ciezka rasa,tak jak leony:loveu: .Pytam ,bo mam swoista paranoje na tym punkcie:oops: :lol: .u leonow to czesta przypadlosc niestety,a ja mam taka paranoje ze nawet wykastrowanego Dalego przestawiam czasem w domu,bo jak stanie tak strasznie krzywo to mnie mierzi okrutnie:oops: ,mam paranoje do tego stopnia,ze nawet u mieszancow mijanych na spacerach zwracam na to uwage:oops: .Moja przyjaciolka mi kupila ostatnio prezent:oops: :lol: .Ksiazke o dysplazji i schorzeniach kosci-duzo tam o francuzie wlasnie,o krowiej postawie i dyplazji:roll: .Wreczyla mi ta ksiazke ze smiechem,ze jak tylko zobaczyla ksiazke,to wiedziala ze to cos dla mnie:oops: .Czy u niufow nagminne sa problemy z krowia postawa i francuzem??Ja osobiscie nie mam do czynienia z tym problemem u suk:lol: .ale jestem bardzo ciekawa-w koncu leon ma niufa w genach,skad sie ta cholera bierze??:mad:

Posted

No więc jestem i witam wszystkich :multi:
Byłam sobie na wichurce :) Było oczywiście fajnie :multi: Dziką lokatorke Ali przegoniłam bo prezenty zostawiała :evil_lol:
Daga - krowia postawa zdarza się u niufów tak samo jak u innych ciężkich ras :) Ale nie wiń niufy u leonów za to tylko nature ;) I przestań mieć paranoje :) Ja jakoś zupełnie nie patrzę jak stają bo i po co ? :crazyeye:
Haniu - jak Zmorka nie przestanie tak łapczywie na jedzenie reagować to tłuczona też będzie :evil_lol: Wczoraj kradła z bezczelnością nawet ją przewyższającą:evil_lol:
Dziewczyny - o brzuniu TZtowi nie powiem bo się oburzy ;) Twierdzi że tylko on ma taki śliczny:evil_lol:

Posted

Na wichurce po sąsiednim podwórku chodzą takie cuda

Ludzisków się nie boją

Fotografować się dają

I na ręcę wziąść

I siedzą zaciekawione

Bez trzymanki ;)

To tak apropo Ptysiów ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
no ja tu mam dla Ciebie ptaszyska a TY jakieś obce niańczysz :mad:

Ja Ci dam mówić na Ptysie ptaszyska :mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Pysia napisał(a):
Ja Ci dam mówić na Ptysie ptaszyska :mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kiedy foty Ptyśków :razz:

Posted

Czy Ptysie żyją to nie wiem :angryy: Waszka wczoraj przyjechała w środku nocy:mad: Dzisiaj rano ja w pracy a ona sobie w domku :shake: Z kolei teraz ja w domku a ona w terenie !!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: A mnie z niecierpliwości rozładowały się baterie w aparacie!!
Byłam w sklepie szukać Balbinki ale były tam 4 ...Ptysie....Pani mnie na dodatek zapewniała że Balbinki są rzadsze :angryy: Ale mnie pocieszyła:mad:
Mam nadzieje że Waszka w końcu odda mi Ptysie bo normalnie ciekawość i niecierpliwość mnie zje ;)
Teraz sobie idę trochę pooglądać jakieś domki a potem jak Waszki nie będzie to omłoty dostanie i tyle :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Pysia czy Ptysie juz dotarly do Ciebie ? :razz:
Bo jeszcze Waszka się w nich zakocha i wcale nie odda :evil_lol:
Oddała bo się mnie bajała :evil_lol:
Oj dziewczyny....Chciałabym Wam obydwum strasznie mocno podziękować za ten uśmiech szczęścia na twarzy moich rodziców a zwłaszcza na twarzy mojego taty :loveu: :loveu: :loveu: Za ten śmiech głośny i to zaaferowanie :) Ja wiem że mogłam iść i kupić ale przyjazdowi tych ptaszków towarzyszyła tajemnica skąd przyjadą i od kogo :) To dodało im wiele uroku :) I jaka duma!! Mama jak tylko poachała to od razu pobiegła do zaprzyjaźnionych sąsiadów pochwalić się warszawiakami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Tata mój jest najwspanialszym ojcem pod słońcem. Bardzo schorowany ale pełen werwy i temperamentu :)Gdyby nie Perełka toby myślał tylko o chorobie...A teraz ma jeszcze Ptysie do kompletu :) I to warszawskie!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ma coś co go będzie cieszyć :) BO kocha ptaszki i w ogóle zwierzakomaniak z niego :)
I za to wszystko chciałabym Wam podziękować bardzo mocno:loveu: :loveu: :loveu:
Kocham Was obie !!
PIKE za to że powierzyła mojemu tacie swoje dzieci a Mqalawaszke za to że przywiozła nam je :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: