Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='resuruss']

I mały bonusik:

Witaj :multi:
Zobaczcie jaka ona jest urocza :loveu: :loveu: :loveu: Smarkula jedna :loveu: :loveu: :loveu:
[quote name='Alicjarydzewska']:razz:jak stanę na tego szlaucha to mnie już nie obleje ;-)

Żebyś wiedziała ze na poczatku było pełne zadowolenie bo na dworze upał ale jak tylko doopka poczuła nieco chłodku to odżyła i chciała się bawić a tu trzymali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj :multi:
Zobaczcie jaka ona jest urocza :loveu: :loveu: :loveu: Smarkula jedna :loveu: :loveu: :loveu:

No No Pysia widze że małe zawładneły twoim sercem :) mówie ci małe jest tez fajne :lol: :lol: :cool3: :loveu:

a co do nagusków tu jest do sprzedania naga suczka :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: kliknij

Posted

[quote name='sylwiaskalska']No No Pysia widze że małe zawładneły twoim sercem :) mówie ci małe jest tez fajne :lol: :lol: :cool3: :loveu:

a co do nagusków tu jest do sprzedania naga suczka :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: kliknij
Nic z tego kochana :) Że mi się podoba to wcale nie znaczy że mieć będę ;) Ale pomarzyć zawsze mozna ;) Zresztą jak już to Hania bo czuję się z nią troszkę związana ;) Ale muszę kierować się rozumem i tyle :) No i trzeba zauważyć że ja w domu mam nizszą temperature niż u normalnych ludzi więc nagus odpada ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A że małe też fajne to wiem :);)

Posted

[quote name='Pysia']Nic z tego kochana :) Że mi się podoba to wcale nie znaczy że mieć będę ;) Ale pomarzyć zawsze mozna ;) Zresztą jak już to Hania bo czuję się z nią troszkę związana ;) Ale muszę kierować się rozumem i tyle :) No i trzeba zauważyć że ja w domu mam nizszą temperature niż u normalnych ludzi więc nagus odpada ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A że małe też fajne to wiem :);):pa ja mam pomysła , taki nagusek miałby u ciebie fajnie ...spałby wtulony w dwa puchate czarne miśki :p

Posted

[quote name='Pysia']Już dwa dni fotek nie wstawiałam :) Mam kilka z prawie kąpieli Zmorki :) BYła zakurzona i trzebabyło coś z tym zrobić :) Tak z wierzchu tylko ;)

Mokra kura

Z przodu

Bardziej z boku ;)

Trzeba się otrzepać :)

Wystarczy kobieto

Fajnie było ale teraz czas na spacer :)

Ale im dobrze :loveu: Pysia pozycz troche szlaufa!!

A tak wogóle Dzień Dobry :multi:

Posted

Pysia napisał(a):
Nic z tego kochana :) Że mi się podoba to wcale nie znaczy że mieć będę ;) Ale pomarzyć zawsze mozna ;) Zresztą jak już to Hania bo czuję się z nią troszkę związana ;) Ale muszę kierować się rozumem i tyle :) No i trzeba zauważyć że ja w domu mam nizszą temperature niż u normalnych ludzi więc nagus odpada ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A że małe też fajne to wiem :);)

ja kocham Twoje podejscie do zycia i .. psów :razz:

Posted

PIKA napisał(a):
ja kocham Twoje podejscie do zycia i .. psów :razz:

Mój TZ powiedziałby Ci teraz że ja podejścia do zycia nie mam wcale tylko do psów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Jestem :) Umowa wstęona podpisana :) Ale nadal wiecie ;) Jeszcze kot w worku nadal ...
Teraz będę miała dodatkowo biegania po urzędach!! Masakra.

Posted

Mam chwilkę czwilkę czasu :) Potem na spacerek :)
Zmoreczka

Nadal mi gorąco

Idę szukać chłodu

Tutaj go nie ma

Tutaj też nie

Trochę lepiej ale...

Teraz jest najlepiej ;)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Qrcze jak one wytrzymują te gorąca w tych futrach?? :shake: mój to nie dość, że obcięty to lata z jęzorem wywalonym do ziemi :eviltong:
Wolą siedzieć w domu niż na dworze :) No i ruszają się w baaaaaaaaaaaaardzo zwolnionym tempie :lol: Ale w sumie nie jest źle :) Widziałam inne psy nie kudłate które wyglądały jakby miały zawału zaraz dostać....
Pod trochę innym kątem

Czekam na swoją kolej

A Malawaszki makówka już tak wygląda ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:wow umowa podpisana , czyli będzie grilek :p

Fajna makóweczka :razz:

To własność Waszki :evil_lol: Hoduję ją dla niej ;)
Moje różyczki

Clematis nieco zawiany ;)

Orlik

I...?

Kolejny orlik

I goździki

A to coś jak dojrzeje to do słoików pójdzie ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:wow umowa podpisana , czyli będzie grilek :p

Nie doczytałam z emocji o tym grilku :) Pewnie że będzie :) Mam taką nadzieje....