Alicja Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 :oops:mi też sie te maleństwa podobają http://img514.imageshack.us/img514/1016/1310500ri.jpg mnie już zauroczył ten kudłatek Marty Chmielewskiej w Katowicach;) Quote
Pysia Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 malawaszka napisał(a):ooo moja Haneczka :loveu: :loveu: :loveu: Jaka Twoja??:crazyeye: Ona moja :eviltong: Quote
Alicja Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 :razz:jak stanę na tego szlaucha to mnie już nie obleje ;) Quote
Pysia Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='resuruss'] I mały bonusik: Witaj :multi: Zobaczcie jaka ona jest urocza :loveu: :loveu: :loveu: Smarkula jedna :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:jak stanę na tego szlaucha to mnie już nie obleje ;-) Żebyś wiedziała ze na poczatku było pełne zadowolenie bo na dworze upał ale jak tylko doopka poczuła nieco chłodku to odżyła i chciała się bawić a tu trzymali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Pysia napisał(a):Jaka Twoja??:crazyeye: Ona moja :eviltong: a pewnie że moja :loveu: :p Quote
PIKA Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 O widze Pysia, ze sie miniaturyzujesz na calego :lol: Quote
sylwiaskalska Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Pysia']Witaj :multi: Zobaczcie jaka ona jest urocza :loveu: :loveu: :loveu: Smarkula jedna :loveu: :loveu: :loveu: No No Pysia widze że małe zawładneły twoim sercem :) mówie ci małe jest tez fajne :lol: :lol: :cool3: :loveu: a co do nagusków tu jest do sprzedania naga suczka :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: kliknij Quote
Pysia Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='sylwiaskalska']No No Pysia widze że małe zawładneły twoim sercem :) mówie ci małe jest tez fajne :lol: :lol: :cool3: :loveu: a co do nagusków tu jest do sprzedania naga suczka :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: kliknij Nic z tego kochana :) Że mi się podoba to wcale nie znaczy że mieć będę ;) Ale pomarzyć zawsze mozna ;) Zresztą jak już to Hania bo czuję się z nią troszkę związana ;) Ale muszę kierować się rozumem i tyle :) No i trzeba zauważyć że ja w domu mam nizszą temperature niż u normalnych ludzi więc nagus odpada ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A że małe też fajne to wiem :);) Quote
Alicja Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Pysia']Nic z tego kochana :) Że mi się podoba to wcale nie znaczy że mieć będę ;) Ale pomarzyć zawsze mozna ;) Zresztą jak już to Hania bo czuję się z nią troszkę związana ;) Ale muszę kierować się rozumem i tyle :) No i trzeba zauważyć że ja w domu mam nizszą temperature niż u normalnych ludzi więc nagus odpada ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A że małe też fajne to wiem :);):pa ja mam pomysła , taki nagusek miałby u ciebie fajnie ...spałby wtulony w dwa puchate czarne miśki :p Quote
jo-jo Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Pysia']Już dwa dni fotek nie wstawiałam :) Mam kilka z prawie kąpieli Zmorki :) BYła zakurzona i trzebabyło coś z tym zrobić :) Tak z wierzchu tylko ;) Mokra kura Z przodu Bardziej z boku ;) Trzeba się otrzepać :) Wystarczy kobieto Fajnie było ale teraz czas na spacer :) Ale im dobrze :loveu: Pysia pozycz troche szlaufa!! A tak wogóle Dzień Dobry :multi: Quote
PIKA Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Pysia napisał(a):Nic z tego kochana :) Że mi się podoba to wcale nie znaczy że mieć będę ;) Ale pomarzyć zawsze mozna ;) Zresztą jak już to Hania bo czuję się z nią troszkę związana ;) Ale muszę kierować się rozumem i tyle :) No i trzeba zauważyć że ja w domu mam nizszą temperature niż u normalnych ludzi więc nagus odpada ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A że małe też fajne to wiem :);) ja kocham Twoje podejscie do zycia i .. psów :razz: Quote
Pysia Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 PIKA napisał(a):ja kocham Twoje podejscie do zycia i .. psów :razz: Mój TZ powiedziałby Ci teraz że ja podejścia do zycia nie mam wcale tylko do psów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AlKil Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 chyba nie szuka tego białego domku po ciemku????? Quote
Pysia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Jestem :) Umowa wstęona podpisana :) Ale nadal wiecie ;) Jeszcze kot w worku nadal ... Teraz będę miała dodatkowo biegania po urzędach!! Masakra. Quote
Pysia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Mam chwilkę czwilkę czasu :) Potem na spacerek :) Zmoreczka Nadal mi gorąco Idę szukać chłodu Tutaj go nie ma Tutaj też nie Trochę lepiej ale... Teraz jest najlepiej ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Qrcze jak one wytrzymują te gorąca w tych futrach?? :shake: mój to nie dość, że obcięty to lata z jęzorem wywalonym do ziemi :eviltong: Quote
Pysia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Qrcze jak one wytrzymują te gorąca w tych futrach?? :shake: mój to nie dość, że obcięty to lata z jęzorem wywalonym do ziemi :eviltong: Wolą siedzieć w domu niż na dworze :) No i ruszają się w baaaaaaaaaaaaardzo zwolnionym tempie :lol: Ale w sumie nie jest źle :) Widziałam inne psy nie kudłate które wyglądały jakby miały zawału zaraz dostać.... Pod trochę innym kątem Czekam na swoją kolej A Malawaszki makówka już tak wygląda ;) Quote
Alicja Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 :razz:wow umowa podpisana , czyli będzie grilek :p Fajna makóweczka :razz: Quote
Pysia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:wow umowa podpisana , czyli będzie grilek :p Fajna makóweczka :razz: To własność Waszki :evil_lol: Hoduję ją dla niej ;) Moje różyczki Clematis nieco zawiany ;) Orlik I...? Kolejny orlik I goździki A to coś jak dojrzeje to do słoików pójdzie ;) Quote
Pysia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:wow umowa podpisana , czyli będzie grilek :p Nie doczytałam z emocji o tym grilku :) Pewnie że będzie :) Mam taką nadzieje.... Quote
Recommended Posts