Pysia Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Najpierw moje wczorajsze ulubione fotki :loveu: Wieczorkiem Zmorka postanowiła okazać swoją miłość Szelmie :) Poszła jej szukać :) Szelma czekała Zmorka położyła się obok i udała greka ;) Szelma robiła toalete Ale zdziwiona przestała Powiedziała " Ha!! "Przyszła koza do woza!" Zmorka miała dość podchodów i otwarcie postanowiła się przytulić:loveu: Szelmie w to graj :loveu: Postanowiła skrzętnie umyć Zmorce uszko :) Zmorka była... w siódmym niebie :lol: Ale Szelmie się znudziło :shake: Zmorka upomniała się głośno o ciąg dalszy :evil_lol: Szelma była nieugięta Chwilkę pomyślała Poleżała... Zabrała Szelmie piłeczke i udając niewiniątko znowu się przytuliła:evil_lol: I tak leżały sobie obie :loveu: Quote
Pysia Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Wiem że to nie pokolei ale najpierw wstawię moje ulubione fotki:loveu: Wieczorkiem Zmorka znudzona postanowiła poszukać Szelmy :) A Szelma sobie spokojnie leżała :) Zmorka postanowiła położyć się obok i pościemniać ;) Szelma była zajęta... Ale pomyślała" Ha!! Przyszła koza do woza!!" Dumna że to Zmorka do niej przyszła a nie odwrotnie ;) A Zmorka zadowolona :loveu: Chwilkę pomyślała a potem otwarcie się przytuliła:loveu: Szelma skorzystała z okazji i dobrała się do uszka Zmoreczki:loveu: A Zmorka rozanielona... Była w siódmym niebie Szelmie się znudziło:cool1: Zmoreczka nie omieszkała upomnieć się głośno o dalszy ciąg:evil_lol: Szelma była nieugięta Zmoreczka postanowiła inaczej spróbować :) Ukradła Szelmie piłeczke:razz: A Szelma nadal nic... Więc poprostu leżały sobie dalej razem :loveu: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Pysia'] Zmorka była... w siódmym niebie :lol: Coż za miłość Witajcie Niufkowe :multi: Quote
Pysia Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 jo-jo napisał(a):Coż za miłość Witajcie Niufkowe :multi: Witaj:multi: Dziewczyny się kochają :loveu: Są żywym przykładem że przy odrobinie chęci i znając swoją pierwszą suczkę można do niej dołączyć drugą dorosłą i będzie dobrze :multi: Zwłaszcza jeżeli pierwszą jest całkowicie ugodowa Zmorka :loveu: Quote
PIKA Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Postanowiła skrzętnie umyć Zmorce uszko :smile: jeny to jest rozbrajające :loveu: Quote
Pysia Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 PIKA napisał(a):jeny to jest rozbrajające :loveu: A jakie było w trakcie !!:multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Zmorka żyła długo tylko z nami:) Widać ze Szelma jej nie przeszkadza ale też specjalnie nie lgnie do niej. A Szelma zyła z suczką i psem. Ona lgnie do Zmorki bardzo :) Więc jakie ostatnio przezywam szoki jak to Zmoreczka szuka Szelmy i kładzie się obok niej:loveu: :loveu: :loveu: To cudowne :multi: Quote
Pysia Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:moje słodkie koffane dziewczynki:p Hym....A ja cały czas myślałam że one są moje...:roll: :roll: :roll: Hym.... :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Pysiu kochana, tak sie cieszę, że u Ciebie wielkie zmiany się szykują ! :loveu: I u zmorek ... A Teściowej niech odpuszczone będzie ... :cool1: Quote
beria Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Pysia'] A Zmorka rozanielona... Była w siódmym niebie Widać, że dziewczynki się kochają :loveu: :loveu: :loveu: Kwiatków żal :shake: Rozumiem co czujesz, bo sama lubię grzebać w ziemi, chociaż ostatnio nie mam na to wcale czasu :razz: Quote
malawaszka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ahhh jak cudownie!!!!! :loveu: kochane Zmoroszelmusie :loveu: moje psy inaczej okazują że się jednak mimo wszystko kochają :lol: Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Pysia']Hym....A ja cały czas myślałam że one są moje...:roll: :roll: :roll: Hym.... :evil_lol::mad:one Nasze Dogomaniackie:eviltong: Quote
Pysia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pysiu kochana, tak sie cieszę, że u Ciebie wielkie zmiany się szykują ! :loveu: I u zmorek ... A Teściowej niech odpuszczone będzie ... :cool1: A ja aż się boję cieszyć....Poczekam aż to nastąpi:cool1: Teściowej zostało odpuszczone ;) Chociaż ciężko przyszło:cool3: [quote name='malawaszka']ahhh jak cudownie!!!!! :loveu: kochane Zmoroszelmusie :loveu: moje psy inaczej okazują że się jednak mimo wszystko kochają :lol: Ja wiem ;) Lunka i Boluś kochają "inaczej" :evil_lol: [quote name='beria']Widać, że dziewczynki się kochają :loveu: :loveu: :loveu: Kwiatków żal :shake: Rozumiem co czujesz, bo sama lubię grzebać w ziemi, chociaż ostatnio nie mam na to wcale czasu :razz: Chociaż jedna mnie rozumie :razz: [quote name='Alicjarydzewska'] :mad:one Nasze Dogomaniackie:eviltong: No tak ;) Małe moje przeoczenie:eviltong: Quote
PIKA Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Cześc Pysia :multi: a powiesz mi jaik tam moje wnuki? :razz: Quote
Pysia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Pysia :multi: a powiesz mi jaik tam moje wnuki? :razz: Witaj PIKA :loveu: Twoje wnuki nabierają kolorków :) I gadają ciągle :) Tata rozmawia z nimia one mu odpowiadają :multi: Jest tym zachwycony:lol: Jak mu powiedziałam żeby wieczorem zakrywał klatke to odpowiedział mi że on uwielbia ich rozmowy i ani myśli ich uciszać:multi: :multi: :multi: Mama mówi że śmiecą jak diabli ale jak na chwile zamilkną to pierwsza nie może wyrobić zakrętu żeby zobaczyć czy nic im nie jest:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ubaw mam jak mi to wszystko opowiadają po pachy:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Pysia']Na wichurce po sąsiednim podwórku chodzą takie cuda Ludzisków się nie boją Fotografować się dają I na ręcę wziąść I siedzą zaciekawione Bez trzymanki ;) To tak apropo Ptysiów ;) Jakie śliczne kurczaczynki:loveu: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Pysia'] Postanowiła skrzętnie umyć Zmorce uszko :) Zmorka była... w siódmym niebie :lol: O jakie czułości:loveu: Quote
Pysia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Witaj an3czka :multi: Z racji Twoich odwiedzin fotka specjalnie dla Ciebie ;) Psy też potrzebują odrobiny luksusu ;) Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Pysia']Witaj an3czka :multi: Z racji Twoich odwiedzin fotka specjalnie dla Ciebie ;) Psy też potrzebują odrobiny luksusu ;) O cholera! Chciałoby się powiedzieć "ale z niej gość":lol: Quote
Mi. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 hahah:loveu: świetne okularki :lol: W sam raz na upał :wink: . Mam nadzieję, że dziś dużego nie będzie... Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='*luthien*'] hahah:loveu: świetne okularki :lol: W sam raz na upał :wink: . Mam nadzieję, że dziś dużego nie będzie... Będzie:shake: Quote
Mi. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']Będzie:shake: no nie:mad: Mam iść z psem do weta na szczepienie... byle by mi się nie spaliła po srodku drogi:lol: No ale może się opali:evil_lol: Quote
LAZY Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Hej Zmorko Szelmy! Widze, ze całkiem niezle sobie radzicie z upałem-gustowne okulary:) Quote
Pysia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']Będzie:shake: Jest.... Jeszcze jedna ;) Quote
Pysia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='*luthien*']no nie:mad: Mam iść z psem do weta na szczepienie... byle by mi się nie spaliła po srodku drogi:lol: No ale może się opali:evil_lol: Moje futra przyciągają słońce :angryy: Marzę o chłodniejszych dniach :razz: [quote name='LAZY']Hej Zmorko Szelmy! Widze, ze całkiem niezle sobie radzicie z upałem-gustowne okulary:smile: Radzimy sobie ;) Ale futra wolą siedzieć w domku.... Zwłaszcza w wannie :angryy: Quote
Recommended Posts