Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nasza bratnia dusza , bo my też niezrzeszeni:evil_lol: My w sumie ze względu na poziom naszej piłki też staramy się unikach tych emocji ale ten telewizor za plecami nie dawał spokoju.... Ciem Quote
PIKA Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Pysia']Jego piłka nie interesuje :crazyeye: On nie rozumie moich emocji z tym związanych ;) matko kobita kibic a facet nie :evil_lol: A Zmorka czuwa ;-) Ona cos się na tego twojego spiewającego TZ-ta patrzy z przerażeniem :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='PIKA']matko kobita kibic a facet nie :evil_lol: Ona cos się na tego twojego spiewającego TZ-ta patrzy z przerażeniem :evil_lol::razz:z politowaniem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Pysia napisał(a):To mak który hoduję dla Malawaszki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jezu jaka TY jesteś kochana :loveu: tak o mnie myślisz i dbasz i wogóle :loveu: PYSIA :loveu: tak się dla mnie poświęcać mimo odpadnmięcia z mundialu :placz: Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziewczyny piją LOTOS:razz: Toż to zywa reklama :razz: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 PIKA napisał(a):matko kobita kibic a facet nie :evil_lol: Ona cos się na tego twojego spiewającego TZ-ta patrzy z przerażeniem :evil_lol: PIKA- ona rzeczywiście patrzyła na pańcia zszokowanym wzrokiem :evil_lol: I z politowaniem:evil_lol: Jo-Jo - reklamujemy Lotos? Ups... ;) Wasia- pamiętam o Tobie zawsze :) Jak mak przekwitnie to dostaniesz makóweczke z nasionkami do ogródka ;) On jest wieloletni :) Będziesz miała pocieche:evil_lol: Jedziemy na wichurke :) Do jutra wieczorem :) Życzę wszystkim pięknej pogody, spokoju i uśmiechu :) Quote
Cerber Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Piękne psiska, ja czytałam o nich troszke na pierwszych postach, i troszkę na nowofunlandach się znam, ale tylko troszkę. Wiesz nie wiem o Co chodziło tylko z tym poznaniem ludzi?? u mnie w postach ''Co do odwiedzin ;-) Powolutku :lol: Niech ludzie poznają Cie, poczytają Twoje posty w innych galeriach :smile: To nigdy nie jest tak od razu chyba że galerie zakładasz długo po tym jak zaglądasz i piszesz w innych galeriach :smile: Poprostu daj się poznać ;-),, chyba nic źle nie robię, że zaglądam do innych i piszę innym posty. podobają mi się wszystkie psiaki na świecie i dla mnie to czysta przyjemnoość wchodzenie do galerii różnych psiaków i oglądanie zdjęć. Mówisz, żeby ludzie mnie poznali, no tak masz rację, ale chyba coś nie bardzo mi idzie bo raczej za bardzo dużo osob sie nie kwapi do oglądania Cerberka. Z resztą nie ważne, ja tam wolę oglądać inne psiaki niż mojego szarego kundelka, i pewnie inni też wolą rasowce oglądać, nie dziwię im się :) PS. piękniusie zdjątka :) Quote
Medorowa Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Słyszycie przygrywke? Ja słyszę;) i nawet sobie podśpiewuje :siara: :siara: :siara: :siara: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Dzien doberek!! :p [quote name='Pysia'] A Zmorka czuwa ;) Czy Ona na pewno czuwa? Skąd u Niej taki wzrok? :cool3: :cool3: Quote
Pysia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Cerber napisał(a):Piękne psiska, ja czytałam o nich troszke na pierwszych postach, i troszkę na nowofunlandach się znam, ale tylko troszkę. Wiesz nie wiem o Co chodziło tylko z tym poznaniem ludzi?? u mnie w postach ''Co do odwiedzin ;-) Powolutku :lol: Niech ludzie poznają Cie, poczytają Twoje posty w innych galeriach :smile: To nigdy nie jest tak od razu chyba że galerie zakładasz długo po tym jak zaglądasz i piszesz w innych galeriach :smile: Poprostu daj się poznać ;-),, chyba nic źle nie robię, że zaglądam do innych i piszę innym posty. podobają mi się wszystkie psiaki na świecie i dla mnie to czysta przyjemnoość wchodzenie do galerii różnych psiaków i oglądanie zdjęć. Mówisz, żeby ludzie mnie poznali, no tak masz rację, ale chyba coś nie bardzo mi idzie bo raczej za bardzo dużo osob sie nie kwapi do oglądania Cerberka. Z resztą nie ważne, ja tam wolę oglądać inne psiaki niż mojego szarego kundelka, i pewnie inni też wolą rasowce oglądać, nie dziwię im się :) PS. piękniusie zdjątka :) Witam wszystkich :) Mieliśmy cudowną pogodę :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Cerberku- bzdury gadasz z tymi kundelkami!! I to totalne!! Popatrz na Sabcie PIKI ( chyba się Pika nie gniewasz? ) U niej zawsze pełno odwiedzin. Kundelki są niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju. Większość z tych co mają rasowce poprostu je ma dlatego że chcieli mieć psa o takich a nie innych cechach charakteru :) A kundelki to zagadka i powiem że często bardzo miła :loveu: Np sunia moich rodziców :) I inne nasze znajome pieski z którymi się bardzo lubimy bawić:loveu: Poprostu poczekaj. Ja mam galerie długo :)Pisz uśmiechaj się i bądź przyjazna. Pisz o swoich smutkach i radościach :) Zobaczysz że ludzie to złapią ale z czasem :) Cierpliwości młoda damo :) Madziu - śpiewał aż echo w lesie niosło :evil_lol: Goniu - jej wzrok tu mówi dokładnie to: " Została tylko jedna - w sam raz dla mnie :) Daj mi ją! ":evil_lol: Mam mase fotek z lasu :) Pięknie było :) Quote
Alicja Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 :multi::multi::multi:no to czekam , czekam , czekam Quote
PIKA Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Pysia'] Cerberku- bzdury gadasz z tymi kundelkami!! I to totalne!! Popatrz na Sabcie PIKI ( chyba się Pika nie gniewasz? ) alez skąd :buzi: mioło mi Pysiu [quote name='Agga']:evil_lol: Coś pusto na tym grilu:evil_lol: psy wszystko zjadly :evil_lol: czekamy na fotki :cool3: Quote
Pysia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ja jeszcze nie zdąrzyłam wstawić wszystkich poprzednich a już mam nowe :lol: Chyba się zapuściłam ;) Ale cóż - jest tak pięknie że spacerki są nawet od DGM silniejsze ;) Trawa była jakaś taka za zielona ;) I te pozy ;) Pobiegamy zanim tą trawe wykoszą ;) Po słoneczku tylko chwilke :) Słoneczko zaszło :) Teraz pora na gonitwe :) Już biegnę Do ciebie :) A takie było niebo dzisiaj rano :) Quote
Pysia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 A to moje kwiatuszki :) Orlik teraz No i maki ;) Szelma Zmoreczka Zmoreczki pupeczka ;) Czy już popatrzyłaś dobrze? Mogę opuścić ogon? ;) Quote
Hanna R. Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Dobry wieczór Pysiu. Miałam własnie złożyć swoje umęczone ciało w wyrku - ale nie mogę sie oprzeć - i MUSZĘ przelecieć przez niektórych. Poprostu MUSZĘ. No i zobaczyłam w nagrodę ; Jak Ty mogłas patrzeć Z POLITOWANIEM ??? Ty to OKROPNA BABA jesteś ! :shake: Quote
PIKA Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 ale doopcia :loveu: [quote name='HankaRupczewska'] ale nie mogę sie oprzeć - i MUSZĘ przeleciećprzez niektórych. :crazyeye::crazyeye: Haniu chcesz przelecieć Pysiowego TZ-ta? :crazyeye: A Pan Rydzewski? :shake: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór Pysiu. Miałam własnie złożyć swoje umęczone ciało w wyrku - ale nie mogę sie oprzeć - i MUSZĘ przelecieć przez niektórych. Poprostu MUSZĘ. No i zobaczyłam w nagrodę ; Jak Ty mogłas patrzeć Z POLITOWANIEM ??? Ty to OKROPNA BABA jesteś ! :shake: Napisałam i wszystko znikło :angryy: Muszę od nowa :angryy: Dobry Wieczór Haniu :) Ależ Haniu!! Ja z nim wyłam tak mocno że ludzie sobie włosy z głów powyrywali i następnego dnia faceci chodzili w czapkach a kobiety w chustkach :evil_lol: To Zmoreczka patrzyła z politowaniem ;) Alu - porteczki uporządkowane bo się zaczynały już obsikiwać :) Lalunie Idziem sobie do lasku Takiego ciemnego :) Bo tam ciekawe zapachy są :) I można sobie pochodzić spokojnie Żołnierze maszerują z radością ;) Znowu polną drogą Ramie w ramie :) Właściwie to leśną a nie polną ;) A co tam ;) Ważne że przez las idą :) A tu nam komar w obiektyw wpadł i się naświetlił na Zmoreczce :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='PIKA']Cytat: ale doopcia :loveu: Cytat: Napisał(a) HankaRupczewska ale nie mogę sie oprzeć - i MUSZĘ przeleciećprzez niektórych. :crazyeye::crazyeye: Haniu chcesz przelecieć Pysiowego TZ-ta? :crazyeye: A Pan Rydzewski? :shake: :evil_lol: RZECZYWIŚCIE!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Haniu...Co na to pan Rupczewski?? Tylko PIKA dlaczego napisałaś Rydzewski ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Czy ja coś powinnam wiedzieć o czym nie wiem ??:crazyeye: Albo raczej Ala ??:crazyeye: Quote
malawaszka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Zmoreczko a cóż to masz za kwiaty we włosach???? :loveu: Quote
Pysia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='malawaszka']Zmoreczko a cóż to masz za kwiaty we włosach???? :loveu: To komar w obiektywie :evil_lol: Żołnierze coraz bliżej wodopoju Prawie już są CZują wode I jak widać...:evil_lol: I maszerują dalej :lol: Quote
Hanna R. Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 O matko ! Czepliwe jesteście ! Trochę pospieszna jestem dzisiaj , to fakt . Ale żeby zaraz tak wytykać ... :evil_lol: Quote
beria Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Pysia'] I jak widać...:evil_lol: I maszerują dalej :lol: I one się tak zmoczyły w tej maleńkiej kałuży :crazyeye: Twój TZ już gra solówki, może jednak zatańczy przy tej rurze :cool3: Quote
Pysia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O matko ! Czepliwe jesteście ! Trochę pospieszna jestem dzisiaj , to fakt . Ale żeby zaraz tak wytykać ... :evil_lol: Ja Haniu jestem jednak ze względów na taniec go go zainteresowana tym czy pan Rydzewski ma tutaj coś do powiedzenia....:evil_lol: Quote
Recommended Posts