Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nasza bratnia dusza , bo my też niezrzeszeni:evil_lol:
My w sumie ze względu na poziom naszej piłki też staramy się unikach tych emocji ale ten telewizor za plecami nie dawał spokoju....
Ciem

Posted

[quote name='Pysia']Jego piłka nie interesuje :crazyeye: On nie rozumie moich emocji z tym związanych ;)

matko kobita kibic a facet nie :evil_lol:

A Zmorka czuwa ;-)

Ona cos się na tego twojego spiewającego TZ-ta patrzy z przerażeniem :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']matko kobita kibic a facet nie :evil_lol:

Ona cos się na tego twojego spiewającego TZ-ta patrzy z przerażeniem :evil_lol::razz:z politowaniem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
To mak który hoduję dla Malawaszki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jezu jaka TY jesteś kochana :loveu: tak o mnie myślisz i dbasz i wogóle :loveu: PYSIA :loveu: tak się dla mnie poświęcać mimo odpadnmięcia z mundialu :placz:

Posted

PIKA napisał(a):
matko kobita kibic a facet nie :evil_lol:

Ona cos się na tego twojego spiewającego TZ-ta patrzy z przerażeniem :evil_lol:

PIKA- ona rzeczywiście patrzyła na pańcia zszokowanym wzrokiem :evil_lol:
I z politowaniem:evil_lol:
Jo-Jo - reklamujemy Lotos? Ups... ;)
Wasia- pamiętam o Tobie zawsze :) Jak mak przekwitnie to dostaniesz makóweczke z nasionkami do ogródka ;) On jest wieloletni :) Będziesz miała pocieche:evil_lol:
Jedziemy na wichurke :) Do jutra wieczorem :) Życzę wszystkim pięknej pogody, spokoju i uśmiechu :)

Posted

Piękne psiska, ja czytałam o nich troszke na pierwszych postach, i troszkę na nowofunlandach się znam, ale tylko troszkę. Wiesz nie wiem o Co chodziło tylko z tym poznaniem ludzi?? u mnie w postach

''Co do odwiedzin ;-) Powolutku :lol: Niech ludzie poznają Cie, poczytają Twoje posty w innych galeriach :smile: To nigdy nie jest tak od razu chyba że galerie zakładasz długo po tym jak zaglądasz i piszesz w innych galeriach :smile: Poprostu daj się poznać ;-),, chyba nic źle nie robię, że zaglądam do innych i piszę innym posty. podobają mi się wszystkie psiaki na świecie i dla mnie to czysta przyjemnoość wchodzenie do galerii różnych psiaków i oglądanie zdjęć. Mówisz, żeby ludzie mnie poznali, no tak masz rację, ale chyba coś nie bardzo mi idzie bo raczej za bardzo dużo osob sie nie kwapi do oglądania Cerberka. Z resztą nie ważne, ja tam wolę oglądać inne psiaki niż mojego szarego kundelka, i pewnie inni też wolą rasowce oglądać, nie dziwię im się :)

PS. piękniusie zdjątka :)

Posted

Cerber napisał(a):
Piękne psiska, ja czytałam o nich troszke na pierwszych postach, i troszkę na nowofunlandach się znam, ale tylko troszkę. Wiesz nie wiem o Co chodziło tylko z tym poznaniem ludzi?? u mnie w postach

''Co do odwiedzin ;-) Powolutku :lol: Niech ludzie poznają Cie, poczytają Twoje posty w innych galeriach :smile: To nigdy nie jest tak od razu chyba że galerie zakładasz długo po tym jak zaglądasz i piszesz w innych galeriach :smile: Poprostu daj się poznać ;-),, chyba nic źle nie robię, że zaglądam do innych i piszę innym posty. podobają mi się wszystkie psiaki na świecie i dla mnie to czysta przyjemnoość wchodzenie do galerii różnych psiaków i oglądanie zdjęć. Mówisz, żeby ludzie mnie poznali, no tak masz rację, ale chyba coś nie bardzo mi idzie bo raczej za bardzo dużo osob sie nie kwapi do oglądania Cerberka. Z resztą nie ważne, ja tam wolę oglądać inne psiaki niż mojego szarego kundelka, i pewnie inni też wolą rasowce oglądać, nie dziwię im się :)

PS. piękniusie zdjątka :)

Witam wszystkich :) Mieliśmy cudowną pogodę :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Cerberku- bzdury gadasz z tymi kundelkami!! I to totalne!! Popatrz na Sabcie PIKI ( chyba się Pika nie gniewasz? ) U niej zawsze pełno odwiedzin. Kundelki są niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju. Większość z tych co mają rasowce poprostu je ma dlatego że chcieli mieć psa o takich a nie innych cechach charakteru :) A kundelki to zagadka i powiem że często bardzo miła :loveu: Np sunia moich rodziców :) I inne nasze znajome pieski z którymi się bardzo lubimy bawić:loveu:
Poprostu poczekaj. Ja mam galerie długo :)Pisz uśmiechaj się i bądź przyjazna. Pisz o swoich smutkach i radościach :) Zobaczysz że ludzie to złapią ale z czasem :) Cierpliwości młoda damo :)
Madziu - śpiewał aż echo w lesie niosło :evil_lol:
Goniu - jej wzrok tu mówi dokładnie to: " Została tylko jedna - w sam raz dla mnie :) Daj mi ją! ":evil_lol:
Mam mase fotek z lasu :) Pięknie było :)

Posted

[quote name='Pysia']
Cerberku- bzdury gadasz z tymi kundelkami!! I to totalne!! Popatrz na Sabcie PIKI ( chyba się Pika nie gniewasz? )

alez skąd :buzi: mioło mi Pysiu

[quote name='Agga']:evil_lol: Coś pusto na tym grilu:evil_lol:
psy wszystko zjadly :evil_lol:

czekamy na fotki :cool3:

Posted

Ja jeszcze nie zdąrzyłam wstawić wszystkich poprzednich a już mam nowe :lol: Chyba się zapuściłam ;) Ale cóż - jest tak pięknie że spacerki są nawet od DGM silniejsze ;)
Trawa była jakaś taka za zielona ;) I te pozy ;)

Pobiegamy zanim tą trawe wykoszą ;)

Po słoneczku tylko chwilke :)

Słoneczko zaszło :) Teraz pora na gonitwe :)

Już biegnę

Do ciebie :)

A takie było niebo dzisiaj rano :)

Posted

Dobry wieczór Pysiu. Miałam własnie złożyć swoje umęczone ciało w wyrku - ale nie mogę sie oprzeć - i MUSZĘ przelecieć przez niektórych. Poprostu MUSZĘ.
No i zobaczyłam w nagrodę ;

Jak Ty mogłas patrzeć Z POLITOWANIEM ???
Ty to OKROPNA BABA jesteś ! :shake:

Posted

ale doopcia :loveu:

[quote name='HankaRupczewska'] ale nie mogę sie oprzeć - i MUSZĘ przeleciećprzez niektórych.

:crazyeye::crazyeye: Haniu chcesz przelecieć Pysiowego TZ-ta? :crazyeye:
A Pan Rydzewski? :shake:
:evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór Pysiu. Miałam własnie złożyć swoje umęczone ciało w wyrku - ale nie mogę sie oprzeć - i MUSZĘ przelecieć przez niektórych. Poprostu MUSZĘ.
No i zobaczyłam w nagrodę ;

Jak Ty mogłas patrzeć Z POLITOWANIEM ???
Ty to OKROPNA BABA jesteś ! :shake:
Napisałam i wszystko znikło :angryy: Muszę od nowa :angryy:
Dobry Wieczór Haniu :)
Ależ Haniu!! Ja z nim wyłam tak mocno że ludzie sobie włosy z głów powyrywali i następnego dnia faceci chodzili w czapkach a kobiety w chustkach :evil_lol: To Zmoreczka patrzyła z politowaniem ;)
Alu - porteczki uporządkowane bo się zaczynały już obsikiwać :)
Lalunie

Idziem sobie do lasku

Takiego ciemnego :)

Bo tam ciekawe zapachy są :)

I można sobie pochodzić spokojnie

Żołnierze maszerują z radością ;)

Znowu polną drogą

Ramie w ramie :)

Właściwie to leśną a nie polną ;)

A co tam ;)

Ważne że przez las idą :)

A tu nam komar w obiektyw wpadł i się naświetlił na Zmoreczce :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Cytat:

ale doopcia :loveu:

Cytat:
Napisał(a) HankaRupczewska
ale nie mogę sie oprzeć - i MUSZĘ przeleciećprzez niektórych.

:crazyeye::crazyeye: Haniu chcesz przelecieć Pysiowego TZ-ta? :crazyeye:
A Pan Rydzewski? :shake:
:evil_lol:
RZECZYWIŚCIE!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Haniu...Co na to pan Rupczewski??
Tylko PIKA dlaczego napisałaś Rydzewski ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Czy ja coś powinnam wiedzieć o czym nie wiem ??:crazyeye: Albo raczej Ala ??:crazyeye:

Posted

[quote name='malawaszka']Zmoreczko a cóż to masz za kwiaty we włosach???? :loveu:
To komar w obiektywie :evil_lol:
Żołnierze coraz bliżej wodopoju

Prawie już są

CZują wode

I jak widać...:evil_lol:

I maszerują dalej :lol:

Posted

[quote name='Pysia']
I jak widać...:evil_lol:

I maszerują dalej :lol:

I one się tak zmoczyły w tej maleńkiej kałuży :crazyeye:
Twój TZ już gra solówki, może jednak zatańczy przy tej rurze :cool3:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']O matko ! Czepliwe jesteście ! Trochę pospieszna jestem dzisiaj , to fakt . Ale żeby zaraz tak wytykać ... :evil_lol:
Ja Haniu jestem jednak ze względów na taniec go go zainteresowana tym czy pan Rydzewski ma tutaj coś do powiedzenia....:evil_lol: