Pysia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 No i dlaczego aż MUSISZ przelecieć mojego TZta !!:crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 beria napisał(a):I one się tak zmoczyły w tej maleńkiej kałuży :crazyeye: Twój TZ już gra solówki, może jednak zatańczy przy tej rurze :cool3: On niech dalej sobie gra i śpiewa :evil_lol: Ta mała kałuża to glinianka czyli dość głęboki dołek z wodą :) Nigdy mi się nie udało zobaczyć jak tam na środku jest głęboko :) To dziury po kopalni odkrywkowej :) Quote
beria Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Pysia napisał(a):No i dlaczego aż MUSISZ przelecieć mojego TZta !!:crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo to nowa świecka tradycja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Pysia']RZECZYWIŚCIE!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Haniu...Co na to pan Rupczewski?? Tylko PIKA dlaczego napisałaś Rydzewski ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Czy ja coś powinnam wiedzieć o czym nie wiem ??:crazyeye: Albo raczej Ala ??:crazyeye: Ala wie juz od dawna :shake: :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska'] ! Trochę pospieszna jestem dzisiaj , aaa to bedzie szybki numerek :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Pysia']No i dlaczego aż MUSISZ przelecieć mojego TZta !!:crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie bedę się tłumaczyć ! NIE BĘDĘ - I JUŻ !!! :lol: Quote
Pysia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='beria']Bo to nowa świecka tradycja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jestem w totalnym szoku....Aż boję się wejść dzisiaj do Hani :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Idziemy spać :) Dobranoc wszystkim :) Quote
Pysia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Haniu :) Jeszcze tylko napiszę że nie łudź się ;) Przegramy wszystkie z tą miłością :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Korenia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Pysia napisał(a):Łomatko Korenia!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Co Ty chcesz od biednych pszczółek dzięki którym ja mam truskaweczki, poziomeczki, areścik i..miodzik :) Pszczółki my kochamy :loveu: Mi nigdy nie przeszkadzały.. do ostatniej soboty.. kiedy byłam z Amy nad rzeką.. Wracałyśmy już.. kiedy z niczego jedna z 'kochanych pszczółek' podleciała do mnie i gdyby nigdy nic mnie użądliła.. zanim doszłam do domu minęło ponad 15 min... i cały czas chodziłam z żądłem.. a mówią, że bez przyczyny nie atakują.. Pal pies.. użądliła mnie trudno.. zagoi się.. ale.. niestety okazało się, że mam uczulenie.. użądliła mnie w ucho.. pół szyji mi spuchło-o uchu nie mówie, węzeł chłonny 'wywalilo' na wierzch.. zrobiła się wielka gulaaa, a bolało jak nie wiem.. I tym spospobem skończyłam na zastrzyku w doopsko (;))antybiotykach, 3 różnych maściach, tabletkach przeciwuczuleniowych i witaminach ;] Quote
Pysia Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Korenia napisał(a):Mi nigdy nie przeszkadzały.. do ostatniej soboty.. kiedy byłam z Amy nad rzeką.. Wracałyśmy już.. kiedy z niczego jedna z 'kochanych pszczółek' podleciała do mnie i gdyby nigdy nic mnie użądliła.. zanim doszłam do domu minęło ponad 15 min... i cały czas chodziłam z żądłem.. a mówią, że bez przyczyny nie atakują.. Pal pies.. użądliła mnie trudno.. zagoi się.. ale.. niestety okazało się, że mam uczulenie.. użądliła mnie w ucho.. pół szyji mi spuchło-o uchu nie mówie, węzeł chłonny 'wywalilo' na wierzch.. zrobiła się wielka gulaaa, a bolało jak nie wiem.. I tym spospobem skończyłam na zastrzyku w doopsko (;))antybiotykach, 3 różnych maściach, tabletkach przeciwuczuleniowych i witaminach ;] No to miałaś przygody....A na pewno była to pszczoła? Nie przejmuj się ;) Mój TZ wylądował po pszółce w szpitalu jako dziecko i nadal lubi pszczółki ;) Net mi nie działał!! POnoć coś robią i nadal będą przerwy :angryy: Quote
Pysia Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Jeszcze zanim znowu zniknę wstawię kilka fotek :) Dalszy ciąg spacerku ZApachy wszędzie Zmokła kura :) Obok starego domu leśniczego:) A takie niebo było zanim wróciłyśmy z lasu Trochę polanek w lesie I zadowolone Zmoroszelmy :) Dziarsko maszerujące :) Szelma mnie dogania :) A w tym czasie Zmorka węszy Potem było gęściej I ciemniej Ale i tak zmieściły się razem łobuzice :) Quote
Medorowa Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Czy ona ćwiczy jakiś aerobik:crazyeye: :razz: :razz: :eviltong: Quote
Cola Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Jaki fajny spacerek mieliście :loveu: Dlaczego ja nie mam bliżej jakiegoś lasu? :roll: Quote
Alicja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Pysia']No i dlaczego aż MUSISZ przelecieć mojego TZta !!:crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i co , i co na to TZ Pysiu :razz: noga za nogą idą misie drogą :p Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Pysia'] Coż za miłość :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Dziarsko maszerujące :smile: Lewa, lewa, lewa :evil_lol: Cześć Pysiu :multi: Quote
Pysia Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Cześć dziewczynki :multi: Jutro następne fotki bo dzisiaj jakaś niemrawa jestem ...Muszę iść spać :) Malawaszka jedziesz ze mną do Łośnia oglądać dom? Tak dla towarzystwa bo mogę jechać z biura ale mi się nie chce tak samotnie :) Madziu - Zmorka nauczona stawać szeroko i podnosić ogon jak jej koło doopki robię higiene :) Alu - TZ nie pytałam bo on i tak tego nie zrozumie :evil_lol: A w wariatkowie ponoć nie ma I-wszej klasy :evil_lol: malawaszka - Twoje :) Twoje :) jo-jo - nigdy bym nie pomyślała że on aż tak zakocha się w niufach :evil_lol: PIKA - one to takie duplikaty :) Jak jedna coś robi to zaraz druga zaczyna :) Fotki wstawiam jutro jak net będzie ..... Dobranoc Quote
beria Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Pysia napisał(a):oglądać dom :multi: Tak i to szybko, bo rodzina wkrótce się powiększy :cool3: Quote
malawaszka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 jejjj bardzo bym chciała jechać, ale kiedy???? jutro rano jade w teren gdzieś przed 9 :placz: Quote
Pysia Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Witajcie :multi: Pobuszowałam w necie a teraz pora na kilka fotek :) Leśna Zmorka Leśna Szelma Leśnie Chochliki ;) Quote
Alicja Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajne te chochliki ;) Quote
Pysia Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 A to kapliczka którą zbudował pradziadek mojego TZta :) Zmoroszelmy szukają korzeni pancia swojego ;) Szelma biegnie dalej sprawdzać Dookoła trzeba szukać Quote
Alicja Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 :oops:Pysiu a ja zanim przeczytałam , że to kapliczka to powiedziałam do Kuby ,, Popatrz wucet w lesie z firankami '':oops: Przepraszam:razz: Quote
jo-jo Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Pysia']Dookoła trzeba szukać No bo może ktoś się z tyłu schował :evil_lol: Dzień Dobry Pysiu:multi: Quote
malawaszka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:Pysiu a ja zanim przeczytałam , że to kapliczka to powiedziałam do Kuby ,, Popatrz wucet w lesie z firankami '':oops: Przepraszam:razz: :turn-l: :turn-l: :turn-l: Quote
Recommended Posts