Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

beria napisał(a):
I one się tak zmoczyły w tej maleńkiej kałuży :crazyeye:
Twój TZ już gra solówki, może jednak zatańczy przy tej rurze :cool3:

On niech dalej sobie gra i śpiewa :evil_lol:
Ta mała kałuża to glinianka czyli dość głęboki dołek z wodą :) Nigdy mi się nie udało zobaczyć jak tam na środku jest głęboko :) To dziury po kopalni odkrywkowej :)

Posted

Pysia napisał(a):
No i dlaczego aż MUSISZ przelecieć mojego TZta !!:crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Bo to nowa świecka tradycja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']RZECZYWIŚCIE!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Haniu...Co na to pan Rupczewski??
Tylko PIKA dlaczego napisałaś Rydzewski ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Czy ja coś powinnam wiedzieć o czym nie wiem ??:crazyeye: Albo raczej Ala ??:crazyeye:

Ala wie juz od dawna :shake: :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska'] ! Trochę pospieszna jestem dzisiaj ,

aaa to bedzie szybki numerek :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']No i dlaczego aż MUSISZ przelecieć mojego TZta !!:crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nie bedę się tłumaczyć ! NIE BĘDĘ - I JUŻ !!! :lol:

Posted

[quote name='beria']Bo to nowa świecka tradycja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Jestem w totalnym szoku....Aż boję się wejść dzisiaj do Hani :cool3:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Idziemy spać :) Dobranoc wszystkim :)

Posted

Pysia napisał(a):
Łomatko Korenia!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Co Ty chcesz od biednych pszczółek dzięki którym ja mam truskaweczki, poziomeczki, areścik i..miodzik :) Pszczółki my kochamy :loveu:

Mi nigdy nie przeszkadzały.. do ostatniej soboty.. kiedy byłam z Amy nad rzeką.. Wracałyśmy już.. kiedy z niczego jedna z 'kochanych pszczółek' podleciała do mnie i gdyby nigdy nic mnie użądliła.. zanim doszłam do domu minęło ponad 15 min... i cały czas chodziłam z żądłem.. a mówią, że bez przyczyny nie atakują.. Pal pies.. użądliła mnie trudno.. zagoi się.. ale.. niestety okazało się, że mam uczulenie.. użądliła mnie w ucho.. pół szyji mi spuchło-o uchu nie mówie, węzeł chłonny 'wywalilo' na wierzch.. zrobiła się wielka gulaaa, a bolało jak nie wiem.. I tym spospobem skończyłam na zastrzyku w doopsko (;))antybiotykach, 3 różnych maściach, tabletkach przeciwuczuleniowych i witaminach ;]

Posted

Korenia napisał(a):
Mi nigdy nie przeszkadzały.. do ostatniej soboty.. kiedy byłam z Amy nad rzeką.. Wracałyśmy już.. kiedy z niczego jedna z 'kochanych pszczółek' podleciała do mnie i gdyby nigdy nic mnie użądliła.. zanim doszłam do domu minęło ponad 15 min... i cały czas chodziłam z żądłem.. a mówią, że bez przyczyny nie atakują.. Pal pies.. użądliła mnie trudno.. zagoi się.. ale.. niestety okazało się, że mam uczulenie.. użądliła mnie w ucho.. pół szyji mi spuchło-o uchu nie mówie, węzeł chłonny 'wywalilo' na wierzch.. zrobiła się wielka gulaaa, a bolało jak nie wiem.. I tym spospobem skończyłam na zastrzyku w doopsko (;))antybiotykach, 3 różnych maściach, tabletkach przeciwuczuleniowych i witaminach ;]

No to miałaś przygody....A na pewno była to pszczoła?
Nie przejmuj się ;) Mój TZ wylądował po pszółce w szpitalu jako dziecko i nadal lubi pszczółki ;)
Net mi nie działał!! POnoć coś robią i nadal będą przerwy :angryy:

Posted

Jeszcze zanim znowu zniknę wstawię kilka fotek :)
Dalszy ciąg spacerku

ZApachy wszędzie

Zmokła kura :)

Obok starego domu leśniczego:)

A takie niebo było zanim wróciłyśmy z lasu

Trochę polanek w lesie

I zadowolone Zmoroszelmy :)

Dziarsko maszerujące :)

Szelma mnie dogania :)

A w tym czasie Zmorka węszy

Potem było gęściej

I ciemniej

Ale i tak zmieściły się razem łobuzice :)

Posted

[quote name='Pysia']No i dlaczego aż MUSISZ przelecieć mojego TZta !!:crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i co , i co na to TZ Pysiu :razz:

noga za nogą idą misie drogą :p

Posted

Cześć dziewczynki :multi: Jutro następne fotki bo dzisiaj jakaś niemrawa jestem ...Muszę iść spać :)
Malawaszka jedziesz ze mną do Łośnia oglądać dom? Tak dla towarzystwa bo mogę jechać z biura ale mi się nie chce tak samotnie :)
Madziu - Zmorka nauczona stawać szeroko i podnosić ogon jak jej koło doopki robię higiene :)
Alu - TZ nie pytałam bo on i tak tego nie zrozumie :evil_lol: A w wariatkowie ponoć nie ma I-wszej klasy :evil_lol:
malawaszka - Twoje :) Twoje :)
jo-jo - nigdy bym nie pomyślała że on aż tak zakocha się w niufach :evil_lol:
PIKA - one to takie duplikaty :) Jak jedna coś robi to zaraz druga zaczyna :)
Fotki wstawiam jutro jak net będzie .....
Dobranoc

Posted

A to kapliczka którą zbudował pradziadek mojego TZta :)

Zmoroszelmy szukają korzeni pancia swojego ;)

Szelma biegnie dalej sprawdzać

Dookoła trzeba szukać

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:Pysiu a ja zanim przeczytałam , że to kapliczka to powiedziałam do Kuby ,, Popatrz wucet w lesie z firankami '':oops:
Przepraszam:razz:

:turn-l: :turn-l: :turn-l: