Hanna R. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='AlKil'] Pysiu, zgubiłaś kotlecik dla TZ-a????:razz::razz::razz: :lol: :lol: :lol: Pysiu, GDZIE JESTEŚ ? :placz: Quote
Pysia Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Jestem na chwileczke :) PIKA - jest ok :) Ilość cycuchów niezmienna :evil_lol: Alu- czasami fruwa :evil_lol: Idę spać :) Dobranoc Wszystkim :) Quote
malawaszka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 ojjjeejjj Tomisiowe łapecki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
beria Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Pysia'] Lekko zainteresowany Przystojniak z Tommiego :loveu: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Pysia']Oglądam czy wszystko ok ;) Powrót smoka :) Jak zwykle strasznie rozczochranego :) I rozwichrzonego :) Uszko Senny Lekko zainteresowany Tylne łapeczki Pysio Oko Boski jest! Ja też chcę :placz: Quote
LAZY Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Wow!!! Znowu te różowe opuszeczki Tommego! Jeszcze:) Quote
Pysia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Oko The bescik :) :loveu: :cool3: Teraz to wygląda dużo lepiej :) Dzięki :loveu: [quote name='an3czka']Boski jest! Ja też chcę :placz: Przecież miałaś mieć kotka? Fajny jest zbój jeden ;) [quote name='LAZY']Wow!!! Znowu te różowe opuszeczki Tommego! Jeszcze:smile: Jak to przeczytałam to natychmiast pobiegłam z aparatem do Tomyego a ten zwiał :evil_lol: Schował się za fotelami i ani myśli wychodzić :mad: Chyba musisz poczekać na jego lepszy humor :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Alee bombowe Pysio Dzisiaj 12:39 On chodzi jak w bamboszkach :) A jak kocha ślizgać się na tych kudełkach po panelach....Rozpędza się a potem jedzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A następnie na coś wpada bo nie udaje mu się zachamować :evil_lol: [quote name='beria']Przystojniak z Tommiego :loveu: Tommy zza fotela dziękuje ;) Quote
Alicja Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:chciałabym zobaczyć slizgającego się puchacza ;):evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Pysia napisał(a): On chodzi jak w bamboszkach :) A jak kocha ślizgać się na tych kudełkach po panelach....Rozpędza się a potem jedzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A następnie na coś wpada bo nie udaje mu się zachamować :evil_lol: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: Quote
Pysia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chciałabym zobaczyć slizgającego się puchacza ;):evil_lol: No to na co czekasz? Może pan Rydzewski da się namówić na wichurke na grila? Ma być ponoć ślicznie ;) Quote
Pysia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 malawaszka napisał(a):jak narazie sięznowu chmurzy :placz: Gdzie?:cool3: A wiesz że u nas jest odpust :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ?? Pod moimi oknami :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Pysia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Moje słodkie "maleństwo" Szelmusia :loveu: Z nową zabaweczką W pyszczku Szalejąca :) Jak jej się zabawka spodobała :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Pysia napisał(a):Gdzie?:cool3: A wiesz że u nas jest odpust :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ?? Pod moimi oknami :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to tez wystaw swój kramik :evil_lol: cześc Pysiu :cool3: Quote
Hanna R. Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='PIKA']to tez wystaw swój kramik :evil_lol: O kurka ! A to rajfurka się znalazła ! :lol: :crazyeye: :lol: Pysiu, szanuj się - nie wystawiaj SWOJEGO KRAMIKU :p Quote
Pysia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O kurka ! A to rajfurka się znalazła ! :lol: :crazyeye: :lol: Pysiu, szanuj się - nie wystawiaj SWOJEGO KRAMIKU :p Oczywiście że nie wystawię :crazyeye: Mój kramik jest wyłącznie rodzinny :eviltong: Haniu - niech Cie przestanie boleć...Zobacz co z tego wyrośnie A to poziomeczka - dla Was dziewczynki :) Quote
Medorowa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ale sie głodna zrobiłam:oops: :oops: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Pysia']Oczywiście że nie wystawię :crazyeye: Mój kramik jest wyłącznie rodzinny :eviltong: Haniu - niech Cie przestanie boleć...Zobacz co z tego wyrośnie A to poziomeczka - dla Was dziewczynki :) :placz::placz::placz:no i znowu robisz mi na złosć , ja jak wracam z pracy to nie mam możliwości nawet powąchać truskawek Z tym odpustowym kramikiem to ciekawa sprawa :razz: Quote
malawaszka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Pysia napisał(a):Gdzie?:cool3: A wiesz że u nas jest odpust :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ?? Pod moimi oknami :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: hahaha wiem - uśmiałam się dzisiaj z niego - w południe jechałam do weta i widziałam te stragany i pustki wokoło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:no i znowu robisz mi na złosć , ja jak wracam z pracy to nie mam możliwości nawet powąchać truskawek Z tym odpustowym kramikiem to ciekawa sprawa :razz: Ja:crazyeye: Na złość :crazyeye: ?? Ależ to z miłości do Was :):loveu: No to teraz coś dla Wasi ( pamiętam na jakim głodzie była we wtorek-aż się trzęsła :lol: ) Fakt że ogrodowy nie zmienia jego właściwosci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 :razz:hmmmm a to makowe pole masz zakontraktowane :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Nnnnon no, no ! To może i ja się podepnę ? Do tego, co jest dla Waszki ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Nnnnon no, no ! To może i ja się podepnę ? Do tego, co jest dla Waszki ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No to teraz jestem w szoku :evil_lol: Ta DGM niezmiennie mnie w ten stan wprowadza :evil_lol: Aby mi koncesji nie sprawdzali to wstawiam fotki innych kwiatków ;) Goździk ( ponoć brodaty :crazyeye: ) Orlik No i Szelma :evil_lol: ( też kwiatuszek ;) ) Quote
Recommended Posts