beria Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Pysia']Ja:crazyeye: Na złość :crazyeye: ?? Ależ to z miłości do Was :):loveu: No to teraz coś dla Wasi ( pamiętam na jakim głodzie była we wtorek-aż się trzęsła :lol: ) Fakt że ogrodowy nie zmienia jego właściwosci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mogłaś tym przyhandlować na odpuście :cool3: :cool3: :cool3: Quote
malawaszka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Pysia']No to teraz coś dla Wasi ( pamiętam na jakim głodzie była we wtorek-aż się trzęsła :lol: ) Fakt że ogrodowy nie zmienia jego właściwosci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha PASKUDO!!!!! to był STRESS a nie głód :mad: Quote
Alicja Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='beria']Mogłaś tym przyhandlować na odpuście :cool3: :cool3: :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:susz ew. gotowa makiwara ;) A ten jest sliczny Quote
AlKil Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Tak buchnęłam śmiechem, że pobudziłam psy i zaczęły szczekać!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Pysia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='malawaszka']hahaha PASKUDO!!!!! to był STRESS a nie głód :mad: A licho Cię tam wie :eviltong: Srebrny deszcz Porzeczka :) Quote
malawaszka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Pysia napisał(a):A licho Cię tam wie :eviltong: czy nmyślisz, że w taki stresujący dzień pozwoliłabym sobie na głód??? :diabloti: Quote
Pysia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='AlKil']Tak buchnęłam śmiechem, że pobudziłam psy i zaczęły szczekać!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Ciekawam co Cię tak rozbawiło :evil_lol: Moja osoba za straganem czy ciągotki Wasi ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Piłeczka Zmoreczka obrażona Zmoreczka ziewająca Tu widać jaką ma brzydką sierść. Ale poradzimy sobie z tym szybciutko :) Za miesiąc będzie znowu śliczna :loveu: Quote
AlKil Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Obydwie jesteście boskie, ale Twój obraz na straganie z makówkami... Quote
Medorowa Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Ale <Pysia cz Zmorka??:oops: > ma fazowy język:evil_lol: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 fiu fiu jaka makówka :cool3: ...a co to za kwiatek?? ..bo jest dziwny i piękny :p Quote
Cerber Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 O matko to nowofunlandzie jak ja je uwielbiam, mamy na osiedlu 2, jeden to jeszcze szczeniak, drugi w sumie też, ale nie będą aż tak piękne jak Twoje. Ja nie wiem jak to jest mamy nowofunlandy, mamy bernardyny i te nasze psy to takie jakieś cielakowate są, mało mają sierści, wielkie są i chude są. Twoje psy są boskie, wyobrażam sobie jakby bawiły się z moimi psami, chociaż moze nie wyobrażam, bo jakby Twóje psiaki pacnęły moej łapą to moje znalazły by się 6 stóp pod ziemią :D:D:D:D:D w każdym bądź razie psiaki są prześliczne, przepiękne, boskie i takie majetsatyczne, będę zaglądała częściej Zapraszam do obejrzenia mojego psiaka Cerber http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26591 Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Witajcie :) Poszalałam po meblowych dzisiaj. Karolowi trzeba było kupić jakąś wersalke bo stara prawie się rozleciała ;) Ma dzisiaj urodziny więc postanowiliśmy wykręcić się sianem i umeblować go :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I tak musielibyśmy ;) Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Pysia']Witajcie :) Poszalałam po meblowych dzisiaj. Karolowi trzeba było kupić jakąś wersalke bo stara prawie się rozleciała ;) Ma dzisiaj urodziny więc postanowiliśmy wykręcić się sianem i umeblować go :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I tak musielibyśmy ;):multi:;)dawaj fote nowego spanka dla Karola :razz: Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='madzia i medor']Ale <Pysia cz Zmorka??:oops: > ma fazowy język:evil_lol: Madziu - Pysia to ja :) Ta z jęzorkiem w syrenke to Zmorka a ta wielka to Szelma :) A kwiatek to orlik :) Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:;)dawaj fote nowego spanka dla Karola :razz: Aleś wymyśliła.... Spanko jest tanie i takie sobie :eviltong: Nastolatkowi nie kupuje się dobrych rzeczy :evil_lol: Spanko jest błękitne bo to ulubiony kolor Karola - Marzyciela :) Fotki pewnie będą ze zwierzakami na spanku :evil_lol: Zwłaszcza ze Zmorką :evil_lol: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 To niby kolor niebieski należy do marzycieli?? :roll: To czemu ja prawie wogóle nie marzę?? Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Pysia']Aleś wymyśliła.... Spanko jest tanie i takie sobie :eviltong: Nastolatkowi nie kupuje się dobrych rzeczy :evil_lol: Spanko jest błękitne bo to ulubiony kolor Karola - Marzyciela :) Fotki pewnie będą ze zwierzakami na spanku :evil_lol: Zwłaszcza ze Zmorką :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no właśnie to miałam na myśli ,że psinki będą miały gdzie leżeć ;) Drogich spalnych mebli się nie kupuje bo lepiej z czasem bez żalu wymienić ;) Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no właśnie to miałam na myśli ,że psinki będą miały gdzie leżeć ;) Drogich spalnych mebli się nie kupuje bo lepiej z czasem bez żalu wymienić ;) Masz całkowitą racje :evil_lol: Chcieliśmy mu kupić tak modne teraz jednoosobowe łóżko :) Ale wyobraziłam sobie jak śpi a przy głowie leży mu Tommy a w nogach Zmorka:crazyeye: I zobaczyłam w wyobraźni zaduszonego mojego jedynaka :-o :-o :-o Natychmiast postanowiłam kupić najzwyczajniejszą w świecie dwuosobową wersalke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='*luthien*'] śliczny kwiatuszek:loveu: :multi: To mak który hoduję dla Malawaszki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Cola']To niby kolor niebieski należy do marzycieli?? :roll: To czemu ja prawie wogóle nie marzę?? Karol uwielbia leżec na trawie i patrzeć w niebo :lol: Wtedy słyszę ochy i achy jego ;) I nagle stwierdzenie " nie ma nic piękniejszego na świecie niż ten błękit" :lol: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ..i wszystko jasne...ja powinnam też tak leżeć na zielonej trawie i patrzeć w błękitne niebo, to może zacznę marzyć i się zamarzę :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Pysia napisał(a):To mak który hoduję dla Malawaszki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To dla mnie też wyhoduj, jeżeli możesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Pysia'] Zmoreczka obrażona Zmoreczka ziewająca Tu widać jaką ma brzydką sierść. Ale poradzimy sobie z tym szybciutko :) Za miesiąc będzie znowu śliczna :loveu: Ślicznoty :loveu: a Zmorka jaki czysty jęzorek ma :evil_lol: Quote
Recommended Posts