Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Ja:crazyeye: Na złość :crazyeye: ?? Ależ to z miłości do Was :):loveu:
No to teraz coś dla Wasi ( pamiętam na jakim głodzie była we wtorek-aż się trzęsła :lol: )

Fakt że ogrodowy nie zmienia jego właściwosci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Mogłaś tym przyhandlować na odpuście :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Pysia']No to teraz coś dla Wasi ( pamiętam na jakim głodzie była we wtorek-aż się trzęsła :lol: )

Fakt że ogrodowy nie zmienia jego właściwosci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hahaha PASKUDO!!!!! to był STRESS a nie głód :mad:

Posted

[quote name='beria']Mogłaś tym przyhandlować na odpuście :cool3: :cool3: :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:susz ew. gotowa makiwara ;)
A ten jest sliczny

Posted

[quote name='AlKil']Tak buchnęłam śmiechem, że pobudziłam psy i zaczęły szczekać!!!
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Ciekawam co Cię tak rozbawiło :evil_lol: Moja osoba za straganem czy ciągotki Wasi ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Piłeczka

Zmoreczka obrażona

Zmoreczka ziewająca

Tu widać jaką ma brzydką sierść. Ale poradzimy sobie z tym szybciutko :) Za miesiąc będzie znowu śliczna :loveu:

Posted

O matko to nowofunlandzie jak ja je uwielbiam, mamy na osiedlu 2, jeden to jeszcze szczeniak, drugi w sumie też, ale nie będą aż tak piękne jak Twoje. Ja nie wiem jak to jest mamy nowofunlandy, mamy bernardyny i te nasze psy to takie jakieś cielakowate są, mało mają sierści, wielkie są i chude są. Twoje psy są boskie, wyobrażam sobie jakby bawiły się z moimi psami, chociaż moze nie wyobrażam, bo jakby Twóje psiaki pacnęły moej łapą to moje znalazły by się 6 stóp pod ziemią :D:D:D:D:D w każdym bądź razie psiaki są prześliczne, przepiękne, boskie i takie majetsatyczne, będę zaglądała częściej

Zapraszam do obejrzenia mojego psiaka
Cerber
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26591

Posted

Witajcie :)
Poszalałam po meblowych dzisiaj. Karolowi trzeba było kupić jakąś wersalke bo stara prawie się rozleciała ;) Ma dzisiaj urodziny więc postanowiliśmy wykręcić się sianem i umeblować go :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I tak musielibyśmy ;)

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie :)
Poszalałam po meblowych dzisiaj. Karolowi trzeba było kupić jakąś wersalke bo stara prawie się rozleciała ;) Ma dzisiaj urodziny więc postanowiliśmy wykręcić się sianem i umeblować go :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I tak musielibyśmy ;):multi:;)dawaj fote nowego spanka dla Karola :razz:

Posted

[quote name='madzia i medor']Ale <Pysia cz Zmorka??:oops: > ma fazowy język:evil_lol:

Madziu - Pysia to ja :) Ta z jęzorkiem w syrenke to Zmorka a ta wielka to Szelma :)
A kwiatek to orlik :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:;)dawaj fote nowego spanka dla Karola :razz:
Aleś wymyśliła.... Spanko jest tanie i takie sobie :eviltong: Nastolatkowi nie kupuje się dobrych rzeczy :evil_lol: Spanko jest błękitne bo to ulubiony kolor Karola - Marzyciela :)
Fotki pewnie będą ze zwierzakami na spanku :evil_lol: Zwłaszcza ze Zmorką :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Aleś wymyśliła.... Spanko jest tanie i takie sobie :eviltong: Nastolatkowi nie kupuje się dobrych rzeczy :evil_lol: Spanko jest błękitne bo to ulubiony kolor Karola - Marzyciela :)
Fotki pewnie będą ze zwierzakami na spanku :evil_lol: Zwłaszcza ze Zmorką :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no właśnie to miałam na myśli ,że psinki będą miały gdzie leżeć ;)
Drogich spalnych mebli się nie kupuje bo lepiej z czasem bez żalu wymienić ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no właśnie to miałam na myśli ,że psinki będą miały gdzie leżeć ;)
Drogich spalnych mebli się nie kupuje bo lepiej z czasem bez żalu wymienić ;)

Masz całkowitą racje :evil_lol: Chcieliśmy mu kupić tak modne teraz jednoosobowe łóżko :) Ale wyobraziłam sobie jak śpi a przy głowie leży mu Tommy a w nogach Zmorka:crazyeye: I zobaczyłam w wyobraźni zaduszonego mojego jedynaka :-o :-o :-o Natychmiast postanowiłam kupić najzwyczajniejszą w świecie dwuosobową wersalke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='*luthien*']
śliczny kwiatuszek:loveu: :multi:
To mak który hoduję dla Malawaszki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='Cola']To niby kolor niebieski należy do marzycieli?? :roll: To czemu ja prawie wogóle nie marzę??
Karol uwielbia leżec na trawie i patrzeć w niebo :lol: Wtedy słyszę ochy i achy jego ;) I nagle stwierdzenie " nie ma nic piękniejszego na świecie niż ten błękit" :lol:

Posted

..i wszystko jasne...ja powinnam też tak leżeć na zielonej trawie i patrzeć w błękitne niebo, to może zacznę marzyć i się zamarzę :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
To mak który hoduję dla Malawaszki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To dla mnie też wyhoduj, jeżeli możesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']

Zmoreczka obrażona

Zmoreczka ziewająca

Tu widać jaką ma brzydką sierść. Ale poradzimy sobie z tym szybciutko :) Za miesiąc będzie znowu śliczna :loveu:

Ślicznoty :loveu: a Zmorka jaki czysty jęzorek ma :evil_lol: