Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Korenia'] Śmierć im!!! (pszczołom oczywiście) Łomatko Korenia!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Co Ty chcesz od biednych pszczółek dzięki którym ja mam truskaweczki, poziomeczki, areścik i..miodzik :) Pszczółki my kochamy :loveu: Zmoreczka i kosteczka Szelmusia i piłusia :) Dziewczynka ;) Zobaczcie że piłeczka rozmiar w sam raz ;) Wstać czy nie warto? Ledwo żywa Złapałam Mam :) Biegnę przynieść Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='*luthien*']To dla mnie też wyhoduj, jeżeli możesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie ma sprawy :evil_lol: Wybierz sobie który chcesz ;) Zmoroszelmy Zaczepliwa Zmorka Pogawędki Zmorka zostaje na placu ;) Moja ulubiona fotka z tej serii :) Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ;)no to idziemy ... Kuba ma też pokój na niebiesko -brązowo :razz: Quote
PIKA Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 pies chyba za duzo szczekal to go przytkali :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='PIKA']pies chyba za duzo szczekal to go przytkali :evil_lol: :-D :evil_lol: Hop Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Pysia']:-D :evil_lol: Hop :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziewczyny piją LOTOS:razz: Quote
Koma Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 świetne zdjęcie :lol: :loveu: [quote name='PIKA']pies chyba za duzo szczekal to go przytkali :evil_lol: hahaha :lol: :lol: :lol: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 no tak..najpierw coś napędowego, a potem zatykają rure wydechową :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziewczyny piją LOTOS:razz: I to ten najlepszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nierozłączna piłeczka :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Koma'] świetne zdjęcie :lol: :loveu: hahaha :lol: :lol: :lol: Witaj Koma :) Szelma ciągle tą piłeczke miała w pysku ;) Wesołe minki \ Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Normalnie nie moge!! No nie moge!! Zaraz rozwale telewizor!! :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:białe po Domestosie;) Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Idę zapalić!! To straszne:placz: Trafił w bramkarza!! Ma cela skubany!!:placz: :placz: :placz: Quote
Koma Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Pysia to zdjęcie doskonale odzwierciedla mój nastrój... Quote
da-NUTKA Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 A przed chwilą przeczytałam w gazecie, że Janas ma opracowaną taktykę :mad: Wstyd :crazyeye: Danka Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='da-NUTKA']A przed chwilą przeczytałam w gazecie, że Janas ma opracowaną taktykę :mad: Wstyd :crazyeye: Danka Chyba trafiania w słupki i bramkarza :angryy: W tym są świetni!! Jedyna bramka na spalonym!! Masakra...:placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Pysia']A mój TZ na to :pprzed czy po meczu;) Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pprzed czy po meczu;) No...W sumie przed :evil_lol: Mecz przespał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Pysia napisał(a):No...W sumie przed :evil_lol: Mecz przespał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to mu opowiedz :razz: Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to mu opowiedz :razz: Jego piłka nie interesuje :crazyeye: On nie rozumie moich emocji z tym związanych ;) Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Pysia']Jego piłka nie interesuje :crazyeye: On nie rozumie moich emocji z tym związanych ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nasza bratnia dusza , bo my też niezrzeszeni:evil_lol: Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Śpiewy z uczuciem ;) Słyszycie przygrywke? A Zmorka czuwa ;) Quote
Recommended Posts