AlKil Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Pysia napisał(a):Witam dziewczyny ponownie :) Tytuł jest jak najbardziej w chwili obecnej odpowiedni :) AlKil- mogę Ci mówić jak to robię ale mnie mówiono i jednak sama musiałam dojść do tego :):) Do czesania już chyba doszłam, trochę mi to zajęło. Większy kłopot mam z sierścią Alberta pod mordą...Mimo śliniaków, podcinania ciągle sierść w tym miejscu niezbyt pachnie... Quote
Pysia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 AlKil napisał(a):Do czesania już chyba doszłam, trochę mi to zajęło. Większy kłopot mam z sierścią Alberta pod mordą...Mimo śliniaków, podcinania ciągle sierść w tym miejscu niezbyt pachnie... No to ratują Cię tylko ręczniczki porozkładane po całym mieszkaniu :) Jak widzisz Ty lub inny domownik ręcznik to wycierasz pysio Albercika :) To w nałóg wchodzi :) Szelmie tak wycieramy :) I nie pachnie brzydko :) Quote
AlKil Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Ręczniczki papierowe kupuję na tony... będziemy się bardziej starać, kupię dwie tony...:evil_lol: A GDZIE TE OBIECANE ZDJęCIA!!!!!! Quote
Pysia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Obiecane fotki :) Kurcze tylko nie pamiętam co wstawiałam a co nie :evil_lol: To było? Zmorka wpatrzona w zachód słońca Quote
Medorowa Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Laa , ten widok mi bardzo podpasował :cool3: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Sznupiąca Szelma A to nasze sąsiedztwo :) Tam ukrywają się przed myśliwymi sarny i bażanty :) A my je pilnujemy ;) Głaski Zmoreczka w świetle flesza :) Ciut później obie :) Poprawka :) Quote
Pysia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='madzia i medor']Laa , ten widok mi bardzo podpasował :cool3: :evil_lol: Nie tylko Tobie :evil_lol: Kolejna nudna zabawa Quote
Patka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 ktos w "waniszu" wyprał jedną zmorkę :evil_lol: Misie sa cudne jak sie bawią :) Quote
malawaszka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Patka']ktos w "waniszu" wyprał jedną zmorkę :evil_lol: hahahahahha :lol: Quote
Pysia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Patka']ktos w "waniszu" wyprał jedną zmorkę :evil_lol: Misie sa cudne jak sie bawią :) Patka - to mój zięciunio w szczenięcych latach ze swoim przyjacielem bielinkiem ;) [quote name='PIKA'] Cytat: Kolejna nudna zabawa zalezy dla kogo :razz: No dla mnie ;) Bo jak tu pstrykać ciągle powtarzające się sceny ;) A to... Gazanie Truskawki :) Z pszczółką I Szelma ze mną :) Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 oo...pajączek się jeszcze znalazł :cool3: ..i pszczółeczka....i niufki....i Ty....:loveu: czego chcieć więcej :p Quote
LAZY Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Wchodzę pooglądać czarnulki a tu co widze? Pająka! Co prawda też czarny i chyba ciutkę owłosiony, ale to nie w moim guście:-o Quote
Alicja Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Moje dwie najpiękniejsze Niufkowe dziewczynki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Cola']oo...pajączek się jeszcze znalazł :cool3: ..i pszczółeczka....i niufki....i Ty....:loveu: czego chcieć więcej :p Pajączki też są przydatne :) Chociaż wolę je od siebie z daleka ;) [quote name='LAZY']Wchodzę pooglądać czarnulki a tu co widze? Pająka! Co prawda też czarny i chyba ciutkę owłosiony, ale to nie w moim guście:-o Wyobraź sobie jak on uciekał przed aparatem :) A tak naprawdę to on był maluteńki :) Jaka była moja radość jak mi się udało go ufocić :):multi: [quote name='Alicjarydzewska']Moje dwie najpiękniejsze Niufkowe dziewczynki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Kiepsko je widać bo przygasiłam im światło jak spały :) Witam Wszystkich :) Pogoda coraz ładniejsza :) Słoneczko pięknie świeci. Quote
Pysia Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 I jak tu się nie uśmiechać :) Głaskamy brzuszeczek :) Wyznanie miłości Quote
Pysia Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:czego szukasz na tym pięknym brzuszku ;) Oglądam czy wszystko ok ;) Powrót smoka :) Jak zwykle strasznie rozczochranego :) I rozwichrzonego :) Uszko Senny Lekko zainteresowany Tylne łapeczki Pysio Oko Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: cudowny smoczek :loveu: :loveu: a te łapki...z tymi włochaczami :roll: :loveu: Quote
anushka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Pysia'] nic tylko całować... :multi: :multi: Quote
PIKA Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Pysia'][quote name='Alicjarydzewska'] :razz:czego szukasz na tym pięknym brzuszku ;-) Oglądam czy wszystko ok ;-) no i jak? Jest ok? :razz: Quote
Alicja Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:czy on fruwa w powietrzu Quote
Hanna R. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Dobry wieczór Pysiu. Czy wieczór masz dobry ??? Bo ja tak ! :p Quote
AlKil Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Pysiu, zgubiłaś kotlecik dla TZ-a????:razz::razz::razz: Quote
Medorowa Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ale tu się pajęcznie zrobiło :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: Quote
Recommended Posts