Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:z przyjazdem to ja nadal czekam na lato:p

Ale fajnie cię Zmorka potraktowała :evil_lol:My spaliśmy z Ozzulkiem pod 1 kołderką ...do 9.20:oops:

Te moje paskudy przyzwyczajone do spacerków o 5 rano....
Co do przyjazdu w lato to całkiem dobry pomysł bo moje Zmoroszelmy wtedy wchodzą w stan całkowitej hibernacji z powodu temperatury :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To niedźwiedzie inaczej ;) Zasypiają latem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A Zmorka traktuje mnie w przeróżny sposób :) Znosi mi suche chleby i zdechłe rozkładające się zwierzaki na dworze :evil_lol: I jeszcze zdziwiona jak ja nie szaleje z radości na ich widok :evil_lol: I tak wolę jak przynosi niż tarza się :) Na szczęście ona nigdy nie zbiera na siebie " perfum" ;)

Posted

W środku stada :)

Ja też potrafię biegać :)

I to jak ;)

Aż Vero się zdziwił i usiadł :evil_lol:

Z Guciem

Wesołe te złotka :)

No dość...Trzeba pokazać smarkaczom że jestem poważna kobieta ;)

Jednak ludzie są bardziej interesujący niż psy

Psy nie potrafią....głaskać :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']a ja właśnie wstałam i patrzę na słońce za oknem :p
Chwalipięta !!:mad:
To wrocławskie kwiaty na drzewie :) Nie wiem co to :) Ale piękne :)

TZ i Szelma :)

Czekamy na badania

Szelma chce na spacer

A Zmorka w tym czasie...

Mam kilka masakrycznych zdjęć zwierząt urodzonych z 8 kończynami, dwiema głowami itd....Mogę wstawić :cool1: Są nieostre bo z tyłu świeciło słońce a eklsponaty są za szybami. Światło odbija się w nich.

Posted

Jakie fajniutki kwiatki :loveu:

nie tylko Vero się zdziwił, że czarna kuleczka porafi tak szybko biegać :evil_lol: ta pani blond też sie zdziwiła, ale objawem zdziwienia był śmiech :lol:

No dobra, wstawiaj te masakryczne zdjęcia, ale może lepiej w formie linków...żeby co delikatniejsi nie popadali :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Tak mnie coś boli głowa i mam na niej niewielkie wybrzuszenie....A stało się to tak:
Zmoreczka jak czegoś się domaga to przynosi nam swoje najdroższe przedmioty. Ja zapominając o tym szczególe zostawiłam jest wielką wołową kość na noc i postanowiłam dłużej pospać.... No i rano dostałam tą kością po głowie :-o Mam guza :evil_lol: Zmorka chciała na spacerek a pani spała więc trzeba było ją przekupić... Zastanawiam się jednak czy ona nie chciała mnie z rodziny wyeliminować :evil_lol: I tak się cieszę że to nie Szelma boby kość w2ylądowała na mojej nieszczęsnej głowie z nieco większej wysokości :cool1: No i byłby napis na nagrobku: " Zabita kością przez psa" :evil_lol:

Oby Ci się guz szybko wygoił...!!!!:evil_lol: Ja kiedyś dostałam na tresurze strzał w moją głowę łbem doga... Guz jak orzech kokosowy i lekki wstrząs mózgu...:cool3::cool3::cool3: I tak uwielbiam dogi...
Zmoreczka to tak z wielkiej miłości do swojej pańci poczęstowała Cię kosteczką...:loveu::loveu::loveu:

Posted

Pysia napisał(a):

Mam kilka masakrycznych zdjęć zwierząt urodzonych z 8 kończynami, dwiema głowami itd....Mogę wstawić :cool1: Są nieostre bo z tyłu świeciło słońce a eklsponaty są za szybami. Światło odbija się w nich.

:shake: to wstaw jako linki - jak ktoś będzie chciał to obejrzy bo ja nie kcem :oops:

Posted

Pysia napisał(a):

Ty robilaś takie zdjecia? :crazyeye: Gdzie ? :crazyeye:

Posted

[quote name='Cola']Jakie fajniutki kwiatki :loveu:

nie tylko Vero się zdziwił, że czarna kuleczka porafi tak szybko biegać :evil_lol: ta pani blond też sie zdziwiła, ale objawem zdziwienia był śmiech :lol:

No dobra, wstawiaj te masakryczne zdjęcia, ale może lepiej w formie linków...żeby co delikatniejsi nie popadali :diabloti:
No tak :lol: Monia od Vera też się zdziwiła po tym jak w przedszkolu Zmorka była oazą spokoju :evil_lol: A tu nagle takie giegi i zwroty w miejscu :evil_lol:
Fotki w formie linków...Jeszcze chciałabym wiedzieć jak to się robi....:crazyeye:
[quote name='PIKA']Ty robilaś takie zdjecia? :crazyeye: Gdzie ? :crazyeye:
Na SGGW we Wrocku :) Tam są wypchane exponaty :-o
[quote name='AlKil']Oby Ci się guz szybko wygoił...!!!!:evil_lol: Ja kiedyś dostałam na tresurze strzał w moją głowę łbem doga... Guz jak orzech kokosowy i lekki wstrząs mózgu...:cool3:I tak uwielbiam dogi...
Zmoreczka to tak z wielkiej miłości do swojej pańci poczęstowała Cię kosteczką...:loveu:
Guz był niewielki i dzisiaj raczej już niewyczuwalny ;)
No to ładnie Cię dog załatwił....Ale ja miałam lepszą przygodę z moją ONką ;) Zimą bawiłam się z nią śnieżkami :) Rzuciłam, ona skoczyła a ja schyliłam się po śnieg....Na pysku miała metalowy kaganiec....Do dzisiaj mam przestawiony nos :evil_lol: Wtedy stwierdziłam że kagańce są baaaaaaardzo niebezpieczne ;)
[quote name='beria']
Cytat:
Napisał(a) Pysia
Ja też potrafię biegać :smile:

I to jak biega :cool3: :lol:

Ona potrafi dostać powera i to nie jak diesel :evil_lol:

Przyjechaliśmy z wichurki :) Dzisiaj pogoda tragiczna :angryy: Deszcz na przemian z mrzawką:angryy: Wczoraj chmury...Porobiłam troszkę fot ale nawet weny nie miałam przez tą pogode :placz: Zmoroszelmy też jakieś takie senne...

Posted

[quote name='madzia i medor']PYSIO STWORZONY DO CAŁOWANIA:loveu: :loveu:

:loveu: :loveu:
Całujemy non stop :lol: :lol: :lol:
[quote name='Korenia']
Boże jakie cudoooo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jak chciałabym mieć je.. :* Chyba zaczne już zbierać na niufa ;-)
Zbieraj :) Potem dostaniesz kompletnego świra tak jak my :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Miałam ONke i uważałam że one są najlepsze ale....Kupiłam niufa i...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mam teraz dwie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dalej nic już nie powiem ;)
[quote name='Anetta']Pysia, wstaw ja, wstaw, widzialam takie cuda w TV. Ciekawe czy beda takie same co te w TV czy inne :razz:
Ale jak ? :oops:

Posted

:loveu: :loveu: :loveu:

Ufff. Nadrobiłam ... A skąd zaproszenie do przedszkola ? To jakieś zaprzyjaźnione ?

Ja też bym chciała niufa. I bardzo, bardzo chcę . Ale się nie chce zrobić tak, żebym miała :shake:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

:loveu: :loveu: :loveu:

Ufff. Nadrobiłam ... A skąd zaproszenie do przedszkola ? To jakieś zaprzyjaźnione ?

Ja też bym chciała niufa. I bardzo, bardzo chcę . Ale się nie chce zrobić tak, żebym miała :shake:
My Haniu ze Zmorką tak się włóczymy po różnych placówkach :) Ona się świetnie do tego nadaje a ja...napawam się tym :evil_lol:
Chce się zrobić tylko Ty nie chcesz wystarczająco mocno :) Pamiętaj: Chcieć to mieć :) TYlko trzeba naprawdę chcieć ;)
[quote name='Alicjarydzewska']Hey Moje przemoknięte dziewczyny :loveu:

Alu - rzeczywiście przemokłyśmy wszystkie trzy :) One - bo lubią a ja...bo one lubią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Mam fotki złapanej na pijaństwie Zmorki i Szelmy jak próbuje :) Ale Szelme pilnowałam :evil_lol:
Fotki masakryczne wstawiam w formie linków :)
http://i37.photobucket.com/albums/e74/Zmorowate/maupy/wro7.jpg
http://i37.photobucket.com/albums/e74/Zmorowate/maupy/wro9.jpg
http://i37.photobucket.com/albums/e74/Zmorowate/maupy/wro11.jpg
http://i37.photobucket.com/albums/e74/Zmorowate/maupy/wro12.jpg
http://i37.photobucket.com/albums/e74/Zmorowate/maupy/wro13.jpg
http://i37.photobucket.com/albums/e74/Zmorowate/maupy/wro10.jpg
Są wstrętne...

Posted

[quote name='malawaszka']kurde nie chciałam ale oczywiście obejrzałam :placz: natura jest okrutna :shake:

Idziesz na spacer?
No....Możemy my ludzie robić sobie badania, przepuszczenia ale natura i tak zrobi to co akurat chce...
Nie idę :) Zmokłam jak kura dzisiaj :) Karol wychodzi na wieczorny ;) Ja się wygrzewam żeby kataru nie złapać :)
Dla kontrastu kilka normalnych fotek :)
Wrota cmentarzyska czołgów ( robione z samochodu na czerwonym świetle ;) )

I mój mak ogrodowy sprzed tygodnia :)

Ostatni oddech moich tulipanków :)

Zapomniałam...:oops:

Też...

I dla Malawaszki srebrny deszcz :)

A to Szelmusia po dniu pełnym wrażeń :)

I znudzona Zmoreczka

Posted

[quote name='beria']Wypoczywa po wyczerpującej wizycie w przedszkolu i dzikich gonitwach z blond kolegami :lol:
No nie :) To było potem :) Chyba że wypoczywa przed ;) Ale spanko to jest to co niufy lubią najbardziej ( Zmoreczka jeszcze bardziej kocha jeść...):evil_lol:
Zabawy zwyczajne

Albo raczej zwyczajowe ;)

Jakkolwiek już nieco nudne na fotkach to w naturze...

Superaśne

Ciągną i ciągną...

Naciągnąć się nie mogą ;)

Czasem poszarpią ;)

A potem...dają se spokój ;)

Posted

Zmoroszelmy buszujące w Iveco :)

Szelma na pace :)

Dobry punkt do obserwacji ;)

Zmorka węszy jak zwykle :)

Hop

W dół