Pysia Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:z przyjazdem to ja nadal czekam na lato:p Ale fajnie cię Zmorka potraktowała :evil_lol:My spaliśmy z Ozzulkiem pod 1 kołderką ...do 9.20:oops: Te moje paskudy przyzwyczajone do spacerków o 5 rano.... Co do przyjazdu w lato to całkiem dobry pomysł bo moje Zmoroszelmy wtedy wchodzą w stan całkowitej hibernacji z powodu temperatury :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To niedźwiedzie inaczej ;) Zasypiają latem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Zmorka traktuje mnie w przeróżny sposób :) Znosi mi suche chleby i zdechłe rozkładające się zwierzaki na dworze :evil_lol: I jeszcze zdziwiona jak ja nie szaleje z radości na ich widok :evil_lol: I tak wolę jak przynosi niż tarza się :) Na szczęście ona nigdy nie zbiera na siebie " perfum" ;) Quote
Pysia Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 W środku stada :) Ja też potrafię biegać :) I to jak ;) Aż Vero się zdziwił i usiadł :evil_lol: Z Guciem Wesołe te złotka :) No dość...Trzeba pokazać smarkaczom że jestem poważna kobieta ;) Jednak ludzie są bardziej interesujący niż psy Psy nie potrafią....głaskać :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu ...u mnie pada :placz: a ja właśnie wstałam i patrzę na słońce za oknem :p Quote
Alicja Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Maga100']a ja właśnie wstałam i patrzę na słońce za oknem :p :razz:to jest złosliwość :placz: Quote
Pysia Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Maga100']a ja właśnie wstałam i patrzę na słońce za oknem :p Chwalipięta !!:mad: To wrocławskie kwiaty na drzewie :) Nie wiem co to :) Ale piękne :) TZ i Szelma :) Czekamy na badania Szelma chce na spacer A Zmorka w tym czasie... Mam kilka masakrycznych zdjęć zwierząt urodzonych z 8 kończynami, dwiema głowami itd....Mogę wstawić :cool1: Są nieostre bo z tyłu świeciło słońce a eklsponaty są za szybami. Światło odbija się w nich. Quote
Cola Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Jakie fajniutki kwiatki :loveu: nie tylko Vero się zdziwił, że czarna kuleczka porafi tak szybko biegać :evil_lol: ta pani blond też sie zdziwiła, ale objawem zdziwienia był śmiech :lol: No dobra, wstawiaj te masakryczne zdjęcia, ale może lepiej w formie linków...żeby co delikatniejsi nie popadali :diabloti: Quote
AlKil Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Pysia napisał(a):Tak mnie coś boli głowa i mam na niej niewielkie wybrzuszenie....A stało się to tak: Zmoreczka jak czegoś się domaga to przynosi nam swoje najdroższe przedmioty. Ja zapominając o tym szczególe zostawiłam jest wielką wołową kość na noc i postanowiłam dłużej pospać.... No i rano dostałam tą kością po głowie :-o Mam guza :evil_lol: Zmorka chciała na spacerek a pani spała więc trzeba było ją przekupić... Zastanawiam się jednak czy ona nie chciała mnie z rodziny wyeliminować :evil_lol: I tak się cieszę że to nie Szelma boby kość w2ylądowała na mojej nieszczęsnej głowie z nieco większej wysokości :cool1: No i byłby napis na nagrobku: " Zabita kością przez psa" :evil_lol: Oby Ci się guz szybko wygoił...!!!!:evil_lol: Ja kiedyś dostałam na tresurze strzał w moją głowę łbem doga... Guz jak orzech kokosowy i lekki wstrząs mózgu...:cool3::cool3::cool3: I tak uwielbiam dogi... Zmoreczka to tak z wielkiej miłości do swojej pańci poczęstowała Cię kosteczką...:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Pysia napisał(a): Mam kilka masakrycznych zdjęć zwierząt urodzonych z 8 kończynami, dwiema głowami itd....Mogę wstawić :cool1: Są nieostre bo z tyłu świeciło słońce a eklsponaty są za szybami. Światło odbija się w nich. :shake: to wstaw jako linki - jak ktoś będzie chciał to obejrzy bo ja nie kcem :oops: Quote
beria Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Pysia'] Ja też potrafię biegać :) I to jak biega :cool3: :lol: Quote
PIKA Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Pysia napisał(a): Mam kilka masakrycznych zdjęć zwierząt urodzonych z 8 kończynami, dwiema głowami itd....Mogę wstawić :cool1: Są nieostre bo z tyłu świeciło słońce a eklsponaty są za szybami. Światło odbija się w nich. Ty robilaś takie zdjecia? :crazyeye: Gdzie ? :crazyeye: Quote
Medorowa Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 PYSIO STWORZONY DO CAŁOWANIA:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Korenia Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Boże jakie cudoooo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jak chciałabym mieć je.. :* Chyba zaczne już zbierać na niufa ;) Quote
Pysia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Cola']Jakie fajniutki kwiatki :loveu: nie tylko Vero się zdziwił, że czarna kuleczka porafi tak szybko biegać :evil_lol: ta pani blond też sie zdziwiła, ale objawem zdziwienia był śmiech :lol: No dobra, wstawiaj te masakryczne zdjęcia, ale może lepiej w formie linków...żeby co delikatniejsi nie popadali :diabloti: No tak :lol: Monia od Vera też się zdziwiła po tym jak w przedszkolu Zmorka była oazą spokoju :evil_lol: A tu nagle takie giegi i zwroty w miejscu :evil_lol: Fotki w formie linków...Jeszcze chciałabym wiedzieć jak to się robi....:crazyeye: [quote name='PIKA']Ty robilaś takie zdjecia? :crazyeye: Gdzie ? :crazyeye: Na SGGW we Wrocku :) Tam są wypchane exponaty :-o [quote name='AlKil']Oby Ci się guz szybko wygoił...!!!!:evil_lol: Ja kiedyś dostałam na tresurze strzał w moją głowę łbem doga... Guz jak orzech kokosowy i lekki wstrząs mózgu...:cool3:I tak uwielbiam dogi... Zmoreczka to tak z wielkiej miłości do swojej pańci poczęstowała Cię kosteczką...:loveu: Guz był niewielki i dzisiaj raczej już niewyczuwalny ;) No to ładnie Cię dog załatwił....Ale ja miałam lepszą przygodę z moją ONką ;) Zimą bawiłam się z nią śnieżkami :) Rzuciłam, ona skoczyła a ja schyliłam się po śnieg....Na pysku miała metalowy kaganiec....Do dzisiaj mam przestawiony nos :evil_lol: Wtedy stwierdziłam że kagańce są baaaaaaardzo niebezpieczne ;) [quote name='beria'] Cytat: Napisał(a) Pysia Ja też potrafię biegać :smile: I to jak biega :cool3: :lol: Ona potrafi dostać powera i to nie jak diesel :evil_lol: Przyjechaliśmy z wichurki :) Dzisiaj pogoda tragiczna :angryy: Deszcz na przemian z mrzawką:angryy: Wczoraj chmury...Porobiłam troszkę fot ale nawet weny nie miałam przez tą pogode :placz: Zmoroszelmy też jakieś takie senne... Quote
anetta Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Pysia, wstaw ja, wstaw, widzialam takie cuda w TV. Ciekawe czy beda takie same co te w TV czy inne :razz: Quote
Pysia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='madzia i medor']PYSIO STWORZONY DO CAŁOWANIA:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Całujemy non stop :lol: :lol: :lol: [quote name='Korenia'] Boże jakie cudoooo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jak chciałabym mieć je.. :* Chyba zaczne już zbierać na niufa ;-) Zbieraj :) Potem dostaniesz kompletnego świra tak jak my :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Miałam ONke i uważałam że one są najlepsze ale....Kupiłam niufa i...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mam teraz dwie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dalej nic już nie powiem ;) [quote name='Anetta']Pysia, wstaw ja, wstaw, widzialam takie cuda w TV. Ciekawe czy beda takie same co te w TV czy inne :razz: Ale jak ? :oops: Quote
AlKil Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 dawaj linki... ci co chcą, to obejrzą, inni pominą, a wszyscy będą zadowoleni... Quote
Hanna R. Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Ufff. Nadrobiłam ... A skąd zaproszenie do przedszkola ? To jakieś zaprzyjaźnione ? Ja też bym chciała niufa. I bardzo, bardzo chcę . Ale się nie chce zrobić tak, żebym miała :shake: Quote
Pysia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] :loveu: :loveu: :loveu: Ufff. Nadrobiłam ... A skąd zaproszenie do przedszkola ? To jakieś zaprzyjaźnione ? Ja też bym chciała niufa. I bardzo, bardzo chcę . Ale się nie chce zrobić tak, żebym miała :shake: My Haniu ze Zmorką tak się włóczymy po różnych placówkach :) Ona się świetnie do tego nadaje a ja...napawam się tym :evil_lol: Chce się zrobić tylko Ty nie chcesz wystarczająco mocno :) Pamiętaj: Chcieć to mieć :) TYlko trzeba naprawdę chcieć ;) [quote name='Alicjarydzewska']Hey Moje przemoknięte dziewczyny :loveu: Alu - rzeczywiście przemokłyśmy wszystkie trzy :) One - bo lubią a ja...bo one lubią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mam fotki złapanej na pijaństwie Zmorki i Szelmy jak próbuje :) Ale Szelme pilnowałam :evil_lol: Fotki masakryczne wstawiam w formie linków :) http://i37.photobucket.com/albums/e74/Zmorowate/maupy/wro7.jpg http://i37.photobucket.com/albums/e74/Zmorowate/maupy/wro9.jpg http://i37.photobucket.com/albums/e74/Zmorowate/maupy/wro11.jpg http://i37.photobucket.com/albums/e74/Zmorowate/maupy/wro12.jpg http://i37.photobucket.com/albums/e74/Zmorowate/maupy/wro13.jpg http://i37.photobucket.com/albums/e74/Zmorowate/maupy/wro10.jpg Są wstrętne... Quote
malawaszka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 kurde nie chciałam ale oczywiście obejrzałam :placz: natura jest okrutna :shake: Idziesz na spacer? Quote
Pysia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='malawaszka']kurde nie chciałam ale oczywiście obejrzałam :placz: natura jest okrutna :shake: Idziesz na spacer? No....Możemy my ludzie robić sobie badania, przepuszczenia ale natura i tak zrobi to co akurat chce... Nie idę :) Zmokłam jak kura dzisiaj :) Karol wychodzi na wieczorny ;) Ja się wygrzewam żeby kataru nie złapać :) Dla kontrastu kilka normalnych fotek :) Wrota cmentarzyska czołgów ( robione z samochodu na czerwonym świetle ;) ) I mój mak ogrodowy sprzed tygodnia :) Ostatni oddech moich tulipanków :) Zapomniałam...:oops: Też... I dla Malawaszki srebrny deszcz :) A to Szelmusia po dniu pełnym wrażeń :) I znudzona Zmoreczka Quote
beria Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Pysia'] I znudzona Zmoreczka Wypoczywa po wyczerpującej wizycie w przedszkolu i dzikich gonitwach z blond kolegami :lol: Quote
Pysia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='beria']Wypoczywa po wyczerpującej wizycie w przedszkolu i dzikich gonitwach z blond kolegami :lol: No nie :) To było potem :) Chyba że wypoczywa przed ;) Ale spanko to jest to co niufy lubią najbardziej ( Zmoreczka jeszcze bardziej kocha jeść...):evil_lol: Zabawy zwyczajne Albo raczej zwyczajowe ;) Jakkolwiek już nieco nudne na fotkach to w naturze... Superaśne Ciągną i ciągną... Naciągnąć się nie mogą ;) Czasem poszarpią ;) A potem...dają se spokój ;) Quote
Pysia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Zmoroszelmy buszujące w Iveco :) Szelma na pace :) Dobry punkt do obserwacji ;) Zmorka węszy jak zwykle :) Hop W dół Następna :) Dziewczyny i zwłoki motorku kuzynka :) Quote
Recommended Posts