Fuka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 [b]Ramir[/b], nie odzywałam sie, bo mam tu trzesienie ziemi i sporo problemow. Koniec koncow NIGDZIE NIE JADE! I to jest jedyna dobra wiadomosc - bo strasznie mi zal było odpuscic sobie kolejny sezon u nas z klubowka na czele. A z drugiej strony uwazalam że powinnam dotrzymac obietnicy - na szczescie nie musze, choc okolicznosci sa mało fajne. Czemu cholera wszyscyól mnie musza nowy rok zaczynac szpitalami i poważnymi chorobami?
Ramir Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Bo takie to życie już jest za.......U mnie też nie najlepiej. Trudny będzie to sezon ale mam nadzieję że jakoś będzie. Martwię się tylko o Rusty'go. Jedziemy jutro na kolejne badania i już się denerwuję.
Fuka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 [b]Ramir[/b], trzymam kciuki za Rusty'ego, ja tez zaraz znikne - Gocha jest w szpitalu - jade do niej, a potem po Diuka.
aga_ostaszewska Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 [b]Ramir:[/b] Trzymamy kciuki :kciuki: [b]Fuka:[/b] Pozdrow serdecznie od nas Goche i zycz jej szybkiego powrotu do zdrowia!
Murak Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 coś ostatnio nie dostaję powiadomień o nowych postach na dogomanii :cry: wiec rzadko zaglądam a tu się dzieje pozdrowienia wiosenne bo u nas pogoda marcowa Tanita-to niesamowite [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/107225.jpg[/img] na takiego jeżyka z kraciastą dupą kupionego na ciuchach wystawiałam moją Furę na pierwszej wystawie-to znak!Dostaliśmy doskonałą i złoto-ten jeżyk przynosi szczęscie-więc szykuj się do sezonu :D
tanita Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 [quote name='Murak']na takiego jeżyka z kraciastą dupą kupionego na ciuchach wystawiałam moją Furę na pierwszej wystawie-to znak!Dostaliśmy doskonałą i złoto-ten jeżyk przynosi szczęscie-więc szykuj się do sezonu :D[/quote] [b]Murak[/b] dziękuje za doping :). Jeżyk powoduje u Gringa wybuchy nieskoordynowanej radości, więc może coś w tym jest :wink: . A z innej beczki: wiesz, że koło mnie w sobotę będzie spotkanie miłośników west highland white terierów oraz terierów szkockich. Chyba się wybiorę, szkoda tylko, że nie mogę zabrać smyka :(
Murak Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Jak to ale gdzie jest to spotkanie [b]Gdzie gdzie gdzie i dlaczego nikt tu nic nie pisze[/b] Chyba sie zapłaczę i ten zjazd nowofundlandzi u mnie już mnie nie ukoi :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: Idż tam prosze koniecznie i porób jakieś zdjęcia :modla: plizzzzzzzzzzz no nie to ci wiadomość Pozdrawiamy my wiejskie terriery oderwane od świata i samotne :cry:życie jest takie niesprawiedliwe czemu nie można mieć wszystkiego :cry: :cry: :cry::bigcry:
aga_ostaszewska Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 [quote name='Murak']na takiego jeżyka z kraciastą dupą kupionego na ciuchach wystawiałam moją Furę na pierwszej wystawie-to znak!Dostaliśmy doskonałą i złoto-ten jeżyk przynosi szczęscie-więc szykuj się do sezonu :D[/quote] No to tanita, szykuj sie do wystaw! Przeciez jezyk z kraciastym tylkiem nie moze zawiesc :wink:
tanita Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 [quote name='aga_ostaszewska']No to tanita, szykuj sie do wystaw! Przeciez jezyk z kraciastym tylkiem nie moze zawiesc :wink:[/quote] Aga no skoro wszyscy mnie namawiają i nawet dostaje znaki w postaci jeżyków to wyjścia nie mam :)
tanita Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 [quote name='Murak']Jak to ale gdzie jest to spotkanie [b]Gdzie gdzie gdzie i dlaczego nikt tu nic nie pisze[/b][/quote] Nie mogę się rozpisywać bo zaraz muszę wyjść z ciepłego domku, ale wstawię ci tu linka: [url]http://www.wolapark.pl/?pageid=5&lang=pl&pp=5&id=37[/url] Postaram się być i coś popstrykać nowym moim aparatem. Jaka ja nieprzytomna jestem :( . Wszyscy śpią a ja do fabryki :wink:
Murak Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 dzięki wielkie - liczę na zdjęcia chyba się jednak zapłaczę :cry: ps lekkiego fabrykowania
tanita Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 [quote name='Murak']ps lekkiego fabrykowania[/quote] O ile fabrykowanie może być wogóle miłe :wink: Kiedy człowiek zrywa się otej chorej godzinie co poniektóre istoty mogą wesoło spędzać czas 8) Na przykład na spaniu: [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/108065.jpg[/img] lub atakowaniu psa [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/108064.jpg[/img]
aga_ostaszewska Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 [b]tanita:[/b] Ta perwsza fotka strzelona podczas spania jest slodka! Ma takie "niezadeptane", sceniakowe poduszeczki na lapkach! Tylko takie calowac :iloveyou:
Murak Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 chcecie zobaczyc jak west interesuje się wykładem o dogoterapii? :lol: [URL]http://mjcomputer.com.pl/wres/Zawoja3/P1010130.JPG[/URL]podczas zlotu funów u nas pod Cuplikiem mieliśmy taki wykład z bardzo miłym panem ale mój waciak miał to kompletnie "tam" :cry:
bogula Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 [b]murak[/b]-----chyba mu się udzielił Twój błogi nastrój... :wink:
Murak Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 no szczerze mówiąc mimo że ten wykład był bardzo interesujący i dostarczył mi sporo materiału do przemyśleń to ja też troszkę zasypiałm bo okazało sie że wszyscy moi zjazdowicze chca całodzienne wyżywienie i troszkę nas ścignęło :wink: a ja głupia myślałam że będiemy się integrowac z funami a trzeba było zasuwać :-?
bogula Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 [b]Murak[/b]------zasuwać przy garach? no, tak zlotowiczom suchego się nie sypnie :wink:
Murak Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 kurcze o tym nie pomyślalam :o trzeba było nagotować trzy dni wczesniej wszystko przemielić wysyszyć w kulkach w piekarniku i rozdac po worku tak będzie następnym razem a teraz coś fajnego - własnie zaczynam dostawać zlotowe zdjęcia oto moje terixy z maskotką zdjazdu najmłodszą 3-miesięczną Boną Nowofundland wielkości szkota :lol: :lol: :lol: [img]http://img148.exs.cx/img148/3550/maluchy0po.jpg[/img] jak wam się podoba?
Flaire Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 [quote name='Murak']oto moje terixy z maskotką zdjazdu najmłodszą 3-miesięczną Boną[/quote]Czy ona jest brązowa? :P
Wojtek Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 [quote name='Murak']kurcze o tym nie pomyślalam :o trzeba było nagotować trzy dni wczesniej wszystko przemielić wysyszyć w kulkach w piekarniku i rozdac po worku tak będzie następnym razem a teraz coś fajnego - własnie zaczynam dostawać zlotowe zdjęcia oto moje terixy z maskotką zdjazdu najmłodszą 3-miesięczną Boną Nowofundland wielkości szkota :lol: :lol: :lol: jak wam się podoba?[/quote] Mały niedźwiadek gryzli na łowach :D
Murak Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 tak brązowa jedyna taka malutka i jedyna brązowa na zjeżdzie przyjechała z Kalisza Wojtek -tylko se nie na łowach żebyś widział jak Fura na nią polowała :wink: aż musiałam interwaniować ale kluseczka w ogóle się nie przejmowała :lol:
Flaire Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Ja kocham brązowe - Misi najlepsza przyjaciółka z dzieciństwa była brązową niufką, może kiedyś zeskanuję jakieś zdjęcie i tu wstawię...
Flaire Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 A oto one, Misia i Gypsy, wiek ok. 7-8 miechów: [img]http://www.std.org/~hania/misia/misiaigypsy.JPG[/img]
bogula Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 OOOOOOch! [b]Flaire[/b]--------cudowne........ [b]Murak[/b]------bombowe! niedługo fotki będą miały wartość "historyczną" :wink:
Murak Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 no Flaire i ty jako "niufowa-ciocia"jak to kiedyś napisałaś - nie przyjechałaś na zdjad :cry: nieładnie :wink:
Recommended Posts