Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marek z Gromem napisał(a):
Jakże GROŹNY:diabloti: AMSTAFF (DAVOS Gold Bonzo) i

jeszcze GROŹNIEJSZY JACK RUSSEL TERRIER ( Gang-Staff FCI MOVIE

STAR vel SZORSTEK) :lol:

O jak fajnie, że tu zajrzałam. Gdyby nie wizyta Marka z Gromem ale bez Groma, Agą, Szortim i Fiki Miki to dalej do tego działu bym nie zaglądała........a tu taka niespodzianka..........mój Nynuś - Davos i KPU - Szorti. :lol:

A potem było tak:roll:

Nitencja napisał(a):
Davos gdzies obilo mi sie to imie . Nie byliscie w Gorzowie na wystawie ??
A jakże .....byliśmy :) Obić się o uszy mogło.......imię dźwięczne i wpada w ucho ;)

Asta napisał(a):
Davos był w Gorzowie i dostał best of breed
:loveu:

Posted

Witajcie to jeszcze ja się przedstawię
Hania i mój pies Figiel. Na zdięciu jest jeszcze Łatka - siostra Figla. Czasem do nas wpada w odwiedziny:lol:

Posted

Oj zadziorny musiałabym chyba jeszcze poćwiczyć bo już mi ciężko było:lol: . Ale zawsze można kogoś postawić z drugiej strony kijka:diabloti:

Posted

No tak zakeży z czego patyk zrobiony:-D
Raz na spacerku uwiesiły się na kawałku grubaśnej gałęzi wielkości drzewka.
Potem nawet same niosły tę gałąż jedno z jednej strony drugie z drugiej. Aż ludzie się*oglądali:lol:

Posted

Flaire napisał(a):
:cool1: Kij ma tylko dwa końce!

No tak ale może byż dłuższy i z jednej strony może trzymać jedna osoba z drugiej druga. I można robić zawody kto więcej terierów złapie na patyk:lol:

Posted

myślę, że nic się nie stanie jeśli to tylko chwilka. Foksy mają porządne szczęki. No ze szczeniakami bym nie zalecała tak robić. A z tymi zawodami to był tylko żart

Posted

Pszym z tymi uszkodzeniami zębów na patykach to chyba kolejny mit :shake:. Moja Gaja ma 10 lat, a Trudzia 5 i przez całe życie uwielbiają zabawę z patykami (aportowanie, pogryzanie, szarpanie, zwisanie itp. ;)). Do dzisiaj mają wszystkie zęby w doskonałym stanie :cool3: :roll: :p.

Posted

Grazie, Nitencja, mille grazie. A ten na górze/w środku ma extra odjazdowe uszy. Jak żyję takich nie widziałam :lol:.

W Hamburgu? Czy Ty już "inter" ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...