Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lutra']Witam wszystkich,
Forum czytuję od dawna,stąd zresztą wzięłam pierwsze informacje i zainteresowanie Barfem.Sama stosuję tę dietę u moich psiaków i rzeczywiście wychodzi im to na zdrowie.Ale do rzeczy.Aktualnie zajmuję się dystrybucją zamrożonych produktów na terenie Wrocławia i ...[/QUOTE]

Hey mam pytanie, ta oferta jest dla kogo? czyli jakie warunki trzeba spełnić żeby np. coś u ciebie kupić, minimalne zamówienie itp?

Posted

[quote name='szachus']Hey mam pytanie, ta oferta jest dla kogo? czyli jakie warunki trzeba spełnić żeby np. coś u ciebie kupić, minimalne zamówienie itp?[/QUOTE]

Oferta jest dla wszystkich zainteresowanych.Sprzedajemy hurtowo i detalicznie.Wszelkie szczegóły (ceny,warunki dostawy,odbioru itp) podam mailowo.Pisz :
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub podaj swój mail.Odpiszę.Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Posted

Jest takie coś: [url]http://www.ecokarma.pl/produkty.php[/url]
Już dawno temu to widziałam, nigdy nie testowałam, bo zamówienie mniej niż 50 kg średnio się opłaca (a od tylu jest dowóz gratis). A 50 kg nie wepchnę nigdzie, tym bardziej, że nie wiem, czy to dobre :roll: Ale jakby się umówić w Wawie w kilka osób jakoś, to można by coś pomyśleć ;)

Posted

[quote name='ladybird']Jest takie coś: [URL]http://www.ecokarma.pl/produkty.php[/URL]
Już dawno temu to widziałam, nigdy nie testowałam, bo zamówienie mniej niż 50 kg średnio się opłaca (a od tylu jest dowóz gratis). A 50 kg nie wepchnę nigdzie, tym bardziej, że nie wiem, czy to dobre :roll: Ale jakby się umówić w Wawie w kilka osób jakoś, to można by coś pomyśleć ;)[/QUOTE]

hmm... fajna sprawa, wepchnąć to mam gdzie, ale oni tam max 25 kg kurierem przesyłąją - jakoś tak chyba tam bylo napisane. A jak dla moich piechów to na niecaly tydzień....

editt - szukam dostawcy mielonek kostno-mięsnych w cenach odpowiednich dla Wschodniej Polski.
Ewentualne propozycje proszę kierować na mail w podpisie.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='ladybird']Jest takie coś: [url]http://www.ecokarma.pl/produkty.php[/url]
Już dawno temu to widziałam, nigdy nie testowałam, bo zamówienie mniej niż 50 kg średnio się opłaca (a od tylu jest dowóz gratis). A 50 kg nie wepchnę nigdzie, tym bardziej, że nie wiem, czy to dobre :roll: Ale jakby się umówić w Wawie w kilka osób jakoś, to można by coś pomyśleć ;)[/QUOTE]

Producentem tej karmy, jest gość do którego podawałam Tobie namiary - podajesz link do sprzedawcy - oni doliczają prowizję. Nie wiem, czy mogę podać numer telefonu na forum? Jak ktoś chce, to proszę na PW.

Posted

a ja nadal poszukuję dostawcy kostek mielonych mrożonych dla swoich piechów.
Jeśli ktoś zainteresowany to proszę o info na mail z mojego podpisu. Oczywiście w rozsądnych cenach! :)

Posted

[quote name='Sylwia M.']Producentem tej karmy, jest gość do którego podawałam Tobie namiary - podajesz link do sprzedawcy - oni doliczają prowizję. Nie wiem, czy mogę podać numer telefonu na forum? Jak ktoś chce, to proszę na PW.[/QUOTE]

Już do tego pana, do którego mi podawałaś namiary, dzwoniłam - umówiliśmy się, tylko on coś nie może do mnie dotrzeć, ale pod koniec tego tygodnia ma być :lol: to, co mi się spodobało przy tej ecokarmie, to większa różnorodność smakowa kostek, a tutaj są tylko dwa rodzaje, ale nawet nie wiedziałam, że to ten sam producent :p boję się tylko zawartości wieprzowiny, mimo że i tak będę traktować to jako urozmaicenie.

[SIZE=1]a w tych kostkach, które mi dałaś na próbę, w większości wieprzowiny nie było, ale w dwóch musiała być, bo mój pies dzięki uczuleniu jest wykrywaczem :p[/SIZE]

Posted

[quote name='ladybird']

[SIZE=1]a w tych kostkach, które mi dałaś na próbę, w większości wieprzowiny nie było, ale w dwóch musiała być, bo mój pies dzięki uczuleniu jest wykrywaczem :p[/SIZE][/QUOTE]

A, to ciekawe i co się działo?

Posted

Krakusy!!!!!!!!! Potrzebne mi info, które mięsne w okolicach Wrocławskiej możecie na pewno polecić. Chodzi mi o to, by mieć pewność, że nie kupię tam dla psa jakiegoś zawirusowanego czy innego dziadostwa. Uśmiecham się o PW lub info w wątku. Listę, gdzie zakupujecie już sobie zrobiłam, ale szukam czegoś bliżej siebie.

Posted

a gdzie się trójmiasto zaopatruje w mięcho? chodzi mi najbardziej o mielone z kością.. bo takie zwykłe mięcho to mi mogą w sklepie załatwić (o dziwo płucka to dla nich egzotyczne zamówienie) ale już mięso mielone z mieloną kością to nie bardzo..

• 3 weeks later...
Posted

Ja wzięłam mięso od Azizy - to bez kości, ale z kością też możesz zamówić, tylko to jest wiezione do prawie Rzeszowa, nie wiem jaką trasą.. może jej zapytaj, może przy odpowiednio dużym zamówieniu udałoby się załatwić to do Lublina...

[quote name='Aziza']Mieszkam 20 km od Dębicy, raz w miesiącu zamawiam ze znajomymi hodowcami mrożoną karmę mięsną dla psów. Najbliższej dostawy spodziewamy się w sobotę po Wielkanocy.
Karma występuje w dwóch wersjach:
-karma mięsna -tzn. wołowa
-karma mięsno-kostna -tzn. wołowo-drobiowa.
Karma to mielone mięsne resztki wołowe same, lub z dodatkiem bardzo drobno mielonych porcji drobiowych.

Karma jest mrożona:
w bloki 10 kg - cena za blok mięsna 15 zł, mięsno-kostna - 12zł,
w małe kostki 25 dag - cena karmy w kostkach to odpowiednio mięsna 2zł/kg, mięsno-kostna - 1,50zł/kg.

Jeżeli ktoś z okolicy byłby zainteresowany do zapraszam i proszę o wiadomość na PW do wtorku wieczorem.[/QUOTE]