Sylwia i Ares Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Witam Może ktoś ma namiary na mięsko dla psa w okolicach Grodziska Mazowieckiego lub Pruszkowa Quote
szachus Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='lutra']Witam wszystkich, Forum czytuję od dawna,stąd zresztą wzięłam pierwsze informacje i zainteresowanie Barfem.Sama stosuję tę dietę u moich psiaków i rzeczywiście wychodzi im to na zdrowie.Ale do rzeczy.Aktualnie zajmuję się dystrybucją zamrożonych produktów na terenie Wrocławia i ...[/QUOTE] Hey mam pytanie, ta oferta jest dla kogo? czyli jakie warunki trzeba spełnić żeby np. coś u ciebie kupić, minimalne zamówienie itp? Quote
Squ Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Poszukuję nutrii, koniny, wołowiny (ogony, kręgosłupy), baraniny w okolicy Trójmiasta. Quote
lutra Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='szachus']Hey mam pytanie, ta oferta jest dla kogo? czyli jakie warunki trzeba spełnić żeby np. coś u ciebie kupić, minimalne zamówienie itp?[/QUOTE] Oferta jest dla wszystkich zainteresowanych.Sprzedajemy hurtowo i detalicznie.Wszelkie szczegóły (ceny,warunki dostawy,odbioru itp) podam mailowo.Pisz : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub podaj swój mail.Odpiszę.Pozdrawiam Quote
Ewcia38 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Nowy dystrybutor Barf-a...woj WIELKOPOLSKIE.....dokładnie....Ostrów Wielkopolski....konkurencyjne ceny......[B][U]Moj post jest grzecznościowy[/U],[/B]o dokladne info przosze pisac na ten e-maiila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Zapraszamy;)[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_lol.gif[/IMG] Quote
Delph Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Gdzie w Warszawie lub okolicach można zamówić (i odebrać) dużą ilość taniego mięsa bez kości? Quote
Monika Volturi Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 A ja szukam miejsca w Warszawie lub w okolicach gdzie można kupić mięso mielone z kością ( wołowe lub drób ). Może ktoś z Was ma sprawdzony namiar ? Quote
ladybird Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Jest takie coś: [url]http://www.ecokarma.pl/produkty.php[/url] Już dawno temu to widziałam, nigdy nie testowałam, bo zamówienie mniej niż 50 kg średnio się opłaca (a od tylu jest dowóz gratis). A 50 kg nie wepchnę nigdzie, tym bardziej, że nie wiem, czy to dobre :roll: Ale jakby się umówić w Wawie w kilka osób jakoś, to można by coś pomyśleć ;) Quote
panbazyl Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='ladybird']Jest takie coś: [URL]http://www.ecokarma.pl/produkty.php[/URL] Już dawno temu to widziałam, nigdy nie testowałam, bo zamówienie mniej niż 50 kg średnio się opłaca (a od tylu jest dowóz gratis). A 50 kg nie wepchnę nigdzie, tym bardziej, że nie wiem, czy to dobre :roll: Ale jakby się umówić w Wawie w kilka osób jakoś, to można by coś pomyśleć ;)[/QUOTE] hmm... fajna sprawa, wepchnąć to mam gdzie, ale oni tam max 25 kg kurierem przesyłąją - jakoś tak chyba tam bylo napisane. A jak dla moich piechów to na niecaly tydzień.... editt - szukam dostawcy mielonek kostno-mięsnych w cenach odpowiednich dla Wschodniej Polski. Ewentualne propozycje proszę kierować na mail w podpisie. Quote
Sylwia M. Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 [quote name='ladybird']Jest takie coś: [url]http://www.ecokarma.pl/produkty.php[/url] Już dawno temu to widziałam, nigdy nie testowałam, bo zamówienie mniej niż 50 kg średnio się opłaca (a od tylu jest dowóz gratis). A 50 kg nie wepchnę nigdzie, tym bardziej, że nie wiem, czy to dobre :roll: Ale jakby się umówić w Wawie w kilka osób jakoś, to można by coś pomyśleć ;)[/QUOTE] Producentem tej karmy, jest gość do którego podawałam Tobie namiary - podajesz link do sprzedawcy - oni doliczają prowizję. Nie wiem, czy mogę podać numer telefonu na forum? Jak ktoś chce, to proszę na PW. Quote
panbazyl Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 a ja nadal poszukuję dostawcy kostek mielonych mrożonych dla swoich piechów. Jeśli ktoś zainteresowany to proszę o info na mail z mojego podpisu. Oczywiście w rozsądnych cenach! :) Quote
ladybird Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 [quote name='Sylwia M.']Producentem tej karmy, jest gość do którego podawałam Tobie namiary - podajesz link do sprzedawcy - oni doliczają prowizję. Nie wiem, czy mogę podać numer telefonu na forum? Jak ktoś chce, to proszę na PW.[/QUOTE] Już do tego pana, do którego mi podawałaś namiary, dzwoniłam - umówiliśmy się, tylko on coś nie może do mnie dotrzeć, ale pod koniec tego tygodnia ma być :lol: to, co mi się spodobało przy tej ecokarmie, to większa różnorodność smakowa kostek, a tutaj są tylko dwa rodzaje, ale nawet nie wiedziałam, że to ten sam producent :p boję się tylko zawartości wieprzowiny, mimo że i tak będę traktować to jako urozmaicenie. [SIZE=1]a w tych kostkach, które mi dałaś na próbę, w większości wieprzowiny nie było, ale w dwóch musiała być, bo mój pies dzięki uczuleniu jest wykrywaczem :p[/SIZE] Quote
Sylwia M. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='ladybird'] [SIZE=1]a w tych kostkach, które mi dałaś na próbę, w większości wieprzowiny nie było, ale w dwóch musiała być, bo mój pies dzięki uczuleniu jest wykrywaczem :p[/SIZE][/QUOTE] A, to ciekawe i co się działo? Quote
ladybird Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 W sumie nic takiego, jedynie łupież, ale z pewnością świadczy to o zawartości wieprzowiny, bo na nic innego tak nie reaguje. Quote
mare Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Krakusy!!!!!!!!! Potrzebne mi info, które mięsne w okolicach Wrocławskiej możecie na pewno polecić. Chodzi mi o to, by mieć pewność, że nie kupię tam dla psa jakiegoś zawirusowanego czy innego dziadostwa. Uśmiecham się o PW lub info w wątku. Listę, gdzie zakupujecie już sobie zrobiłam, ale szukam czegoś bliżej siebie. Quote
panbazyl Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 a ja nadal szukam dostawcy mrożonych mielonek kostno-mięsnych.... w rozsądnych cenach (to chyba moje hobby :( ) Quote
sachma Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 a gdzie się trójmiasto zaopatruje w mięcho? chodzi mi najbardziej o mielone z kością.. bo takie zwykłe mięcho to mi mogą w sklepie załatwić (o dziwo płucka to dla nich egzotyczne zamówienie) ale już mięso mielone z mieloną kością to nie bardzo.. Quote
arcana81 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Czy ktoś wie gdzie na Śląsku można kupić żwacze wołowe? Najlepiej gdzieś w bezpośredniej okolicy Katowic lub ewentualnie Dąbrowy Górniczej? Quote
BeaBono Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 ......................................................... Quote
panbazyl Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 BeaBono - a czy tylko w okolicach Poznania? Ja szukam na wschód od Lublina kogoś takiego. Quote
Bura Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Ja wzięłam mięso od Azizy - to bez kości, ale z kością też możesz zamówić, tylko to jest wiezione do prawie Rzeszowa, nie wiem jaką trasą.. może jej zapytaj, może przy odpowiednio dużym zamówieniu udałoby się załatwić to do Lublina... [quote name='Aziza']Mieszkam 20 km od Dębicy, raz w miesiącu zamawiam ze znajomymi hodowcami mrożoną karmę mięsną dla psów. Najbliższej dostawy spodziewamy się w sobotę po Wielkanocy. Karma występuje w dwóch wersjach: -karma mięsna -tzn. wołowa -karma mięsno-kostna -tzn. wołowo-drobiowa. Karma to mielone mięsne resztki wołowe same, lub z dodatkiem bardzo drobno mielonych porcji drobiowych. Karma jest mrożona: w bloki 10 kg - cena za blok mięsna 15 zł, mięsno-kostna - 12zł, w małe kostki 25 dag - cena karmy w kostkach to odpowiednio mięsna 2zł/kg, mięsno-kostna - 1,50zł/kg. Jeżeli ktoś z okolicy byłby zainteresowany do zapraszam i proszę o wiadomość na PW do wtorku wieczorem.[/QUOTE] Quote
Recommended Posts