__Lara Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Renata5']Jestem i ja;).Mam juz maleńką cząsteczkę katowickiego schronu u siebie,więc przyszłam odwiedzic "kolegę"mojej babuni ukochanej:loveu: Renatko witamy :loveu: asl, dziękuję ;) Poproszę MartynęP, która założyła wątek, o wklejenie linków ogłoszenie do pierwszego postu, łącznie z allegro i dodanie wszystkich zdjęć, dla przejrzystości sytuacji. Quote
__Lara Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Asia_Klero napisał(a):to zabiera sie wszystkie psy:roll:albo wchodzi sie do boksu tak zeby inne sie na niego nie rzucily.jesli psiak w takim stanie zostanie zamkniety w boksie i nikt sie nim nie zajmie to juz niegdy nie bedzie chcial konatktu z czlowiekiem zdziczeje i nei bedzie sie dalo do niego podejsc i bedzie mu grozilo uspanie... Zabranie wszystkich psów to czasami np. liczba 3-4, a myślę, że jeden pracownik sobie z tym nie poradzi :( "wchodzi się do boksu tak żeby inne się na niego nie rzuciły" - tzn. jak??? chodzi tu o wyciągnięcie psa, nie tylko o wejście do boksu. Quote
Marinka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Zaznaczam wątek. Mogę zrobić ale gratkę (mam tam aktywne konto), ale potrzebuję tekstu do opisu (gdzie go mogę znaleźć?) Quote
Marinka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='__Lara']Marinka, dziękuję :loveu: Wejdź proszę na allegro psiaczka i bierz tekst do woli :evil_lol: Bardzo wystraszony, szuka swojego człowieka, pies (637416207) - Aukcje internetowe Allegro Już robię, tylko pod jaką rasę go podciągnąć? mnie się kojarzy z dobermanem Quote
__Lara Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Marinka']Zaznaczam wątek. Mogę zrobić ale gratkę (mam tam aktywne konto), ale potrzebuję tekstu do opisu Marinka, dziękuję :loveu: Wejdź proszę na allegro psiaczka i bierz tekst do woli :evil_lol: Bardzo wystraszony, szuka swojego człowieka, pies (637416207) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Marinka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Zrobiłam Verterowi ale gratkę : http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1944460_verter_dwuletni_pies_ktory_potrzebuje.html Do góry psiaku :loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Dziękujemy Marinko, agatko51 :loveu::loveu::loveu: Quote
Marinka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 agata51 napisał(a):Mogę wyróżnić alegratkę. Podasz mi kod :cool3:, to zrobię wyróżnienie :lol: Quote
Marinka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 agata51 napisał(a):A skąd mam wziąć ten kod? Sorry, nie znam się. Odpisałam na pw Quote
Marinka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Agatko:loveu:, wyróżnienie alegratki zrobione, aż za 9 punktów :crazyeye: (jest pierwszy) :lol::evil_lol: Verter jest Ci wdzięczny:multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Marinka']Agatko:loveu:, wyróżnienie alegratki zrobione, aż za 9 punktów :crazyeye::lol::evil_lol: Verter jest Ci wdzięczny:multi::multi::multi::loveu::loveu: I ciotka Lara jest wdzięczna pod niebiosa :loveu::loveu::loveu: Martinka, Tobie też dziękuję za pojawienie się na wątku i pomoc :loveu: w grupie siła :loveu: Quote
agata51 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Te numery są stałe? Muszę zapisać. A niech mi któraś cioteczka przy okazji wytłumaczy, co jest z tymi punktami. :oops: Quote
Marinka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 agata51 napisał(a):Te numery są stałe? Muszę zapisać. A niech mi któraś cioteczka przy okazji wytłumaczy, co jest z tymi punktami. :oops: Numery są stałe i nigdy się nie zmieniają...a jeśli chodzi o punkty, to im wyższe, tym wyższa pozycja w ogłoszeniach...tak z grubsza to działa :cool3: A jeśli chodzi o alegratkę jeśli macie jakieś sugestie (np. co do tytułu ogłoszenia) to w każdej chwili mogę to zmienić :cool3: Quote
Marinka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Zrobiłam Verterowi cafeanimalla : http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Verter,19310 Quote
agata51 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Dziękuję, Marinko, za wyjaśnienia. Oby Verterowi poszło na zdrowie! Jakby jeszcze kiedyś trzeba było coś wyróżnić przez telefon, to krzyczcie! Spodobało mi się. :cool3: No, Marinko, teraz już wiem, kogo będę ścigać, jak mi będą ogłoszenia potrzebne! :evil_lol: Quote
maciaszek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 __Lara napisał(a):a 8,50zł dołożymy z naszej skarpety katowickiej (ok maciaszku?)Ok, ok. Jak najbardziej ok :). Quote
__Lara Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Beata19']biedactwo:shake: czy psiak ma allegro??? Tak, ma, super wyróżnione. MartynaP, czy wstawisz wszystkie ogłoszenia i zdjęcia psiaka do pierwszego postu??? Quote
SZPiLKA23 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 A klikne sobie :) sliczny piesku domku szukaj, dasz rade;) Quote
__Lara Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Marinka']Zrobiłam Verterowi cafeanimalla : Verter - Zwierzaki - cafeanimal.pl Marinko :loveu: dzięki ciotko :loveu: Quote
__Lara Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Beata19']biedactwo:shake: czy psiak ma allegro??? Posty przeskakują :mad: Tak, ma, super wyróżnione. MartynaP, czy wstawisz wszystkie ogłoszenia i zdjęcia psiaka do pierwszego postu??? Quote
nesssssa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 podnoszę...śliczny pies...śliczne imię...oby miał więcej szczęścia... nie moge pomóc niestety :-( Quote
Recommended Posts