_ogonek_ Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 giselko mam oferte Dt dla Dobermana ale: lokalizacja okolice Częstochowy (dopytam dokładnie), dziecko w domu lat 11 i psy(nie jestem u siebie na kompie wiec pisze nieskladnie) 2.- chyba - . I jak? Quote
giselle4 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 A&S napisał(a):giselko mam oferte Dt dla Dobermana ale: lokalizacja okolice Częstochowy (dopytam dokładnie), dziecko w domu lat 11 i psy(nie jestem u siebie na kompie wiec pisze nieskladnie) 2.- chyba - . I jak? To rezerwuje dla Dobiego..please jak tylko jego naucze chodzic na smyczy bo chyba juz wie ze my nie bijemy i nie wrzeszczymy to na pare dni by sie jemu przydał dom ludzki;):loveu: Quote
Karilka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Dobi powinien być fajnym psem. Potrzebuje tylko mądrego DT i wyjdzie na prostą:loveu: Quote
dzodzo Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 jak da sie zrobic lepsze fotki obu dobkom, to wrzuccie, ogłosimy je na adopcyjnej,mogłyby juz zaczac szukac domu Quote
giselle4 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 ...zrobie...juz powolutku jest lepiej i będą fotki;):multi: Quote
giselle4 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 zuzlikowa napisał(a):Powodzenia giselko!:loveu: Dziekuje anielico:loveu::evil_lol: Quote
sonikowa Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Widzę, że same dobre wieści. Cieszę się :multi: Quote
dobermanica1987 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 witam po dluuuugiej ciszy....:-(widze ze doki maja sie dobrze :lol:wszyscy czekamy z niecierpliwoscia na fotki:cool3: Quote
giselle4 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 ,...BEDA I TO DZISIAJ Dobinka zaraz bedzie operowana a po poludniu z michelle wieziemy ją do Wrocka tam juz czeka na dame pokoik i bedzie wypoczywac malutka az wydobrzeje:crazyeye:Ludzie kochaja dobki Pan adoptowal ze schronu dobka ale on juz umarl wic teraz chce pomoc dziewczynie chociaz jak twierdzi to do tej pory miał 2 dobermany i z suczkami nie ma nic wspolnego...nie zna ich zachowania ale uspokoiłam ze trzeba grzecznie jak z ....kobietami.:evil_lol: Pan jest starszym czlowiekiem i dystyngowanym ale ma zonę wariatke [podobna ponoc do mnie hihihi] wiec niczego jej nie zabraknie. I jak zdąze to pokaze jak teraz zachowuje sie Dobiś.... Quote
giselle4 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 ...i rozlicze sie z bazarkow na rzecz Dobinki ;) Quote
zuzlikowa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 To trzymamy za Dobinkę i Dobeczka fotki chętnie obejrzymy!:loveu: Powodzenia!:lol: Quote
Isadora7 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ciotki nie mam czasu trzepać wątku. Pytanie: przedłużac allegro? Quote
giselle4 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Isadora7']Ciotki nie mam czasu trzepać wątku. Pytanie: przedłużac allegro? Tak anielico ...to tylko tymczas;) Quote
giselle4 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 A&S napisał(a):gis, a czy dobiemu przyda sie tymczas? Aduniu nawet bardzo tylko niech on juz zrozumie ze ludze sa dobrzy...moze od przyszłego tygodnia? Trzeba sprawdzic taki tymczas i ile che za pomoc czy tylko za karme czy jeszcze i za grosz... wiesz musimy sie przygotowac....;) Quote
giselle4 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 ...michelle i ja jako pilot odwiozłysmy pod domek we Wrocku Dobinke i musze Wam to napisac...dostała od razu imie swoje wlasne i ładne aby nie wołać dobermanke.... Dobinka OD DZISIAJ WSZYSCY MAJA JA NAZYWAC-DAMA:loveu:takie imie dostała od Pana i zgoda była ze wszystkich stron...bo imię ładne i malutka je przyjęłą.;)Dama boi sie jezdzic autem,placze ,szczeka i wyje to sie kladzie to wstaje .Cała droge tulilam ja do siebie,poilam i tłumaczyłam ze tam będzie jej dobrze. Domek jednorodzinny na przedmiesciu Wrocka ,obok park i staw i duzo teranu do wybiegania dla nozek które maja malutki przykurcz bo i kwarantanna i izolatki to malo miejsca, na sperekachtez tego biegania duzo nie było. Quote
sonikowa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Tak się cieszę, że się udało! Dama - piekne imię. Quote
giselle4 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Tak bardzo płakalam.... i bałam sie nie wiedzialam gdzie ciotki mnie wiozą i pokazywałam zębiska pilam wode ciotki mnie miziały Quote
giselle4 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Wroclaw jest taki duzy ja taka malutka Patrzylam za tym nowym Panem co dał parowki i obiecał duuuzo spacerkow Quote
giselle4 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 ...Bardzo sie cieszymy ze ma spanko mięciutkie i jedzonka duzo:loveu: Quote
zuzlikowa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Powodzenia maleńka! Szczęścia!:loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 ...Stres troche puscił i Dama dzisiaj juz bryka:evil_lol: Quote
Recommended Posts