coronaaj Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 =zuzlikowa;Nie inny:shake:,ten wątek...ma już 23 strony,a rozliczenie jest tu... http://www.dogomania.pl/forum/f28/dama-potrzebuje-pomocy-blagam-o-nia-dobi-strach-w-oczach-strona-20-finanse-136739/index20.html ...no i masz- niespodzianek dogo ciąg dalszy?:evil_lol: No :angryy::angryy:Dogo :mad::mad::mad:powariowalao, wczoraj pokazywalo tylko 6 stron..niech ich jasna...sorry, poczytam troche pozniej:cool3::cool3::cool3: Quote
giselle4 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 ...z dogo same kłopoty:crazyeye: ale my zaprawione w bojach i damy rade;):loveu: Quote
Nadziejka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 :megagrin::scared::jumpie:u mnie3 od wczorassa juz jakoby lepiej z Dogo Dogoooo :multi:pozdrawiam was cioteczki mroweczki juhuuuuu:multi: Quote
GoskaGoska Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 to jak tam finanse dobeczki?Ile brakuje? Moze lepiej podaj nr postu, bo nr stron to zalezy jak ktoś sobie ustawi. Ja np mam od konca Quote
giselle4 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 GoskaGoska napisał(a):to jak tam finanse dobeczki?Ile brakuje? Moze lepiej podaj nr postu, bo nr stron to zalezy jak ktoś sobie ustawi. Ja np mam od konca Dziekuje Gosiu,ale nie jest zle Ty,wiesz, ze nie zebram jak widze swiatełko w tunelu ale zagladaj ....zagladaj cioteczko zapraszamy:loveu::evil_lol: Chciałam pod jej fotką aby bylo widac...ale jak tak piszesz to wstawie fotke w pierwszym poscie i finanse..... moze tak bedzie najlepiej:crazyeye::oops: Quote
giselle4 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 ...Juz wszystko jasne ...bo to ja troche zrobilam zamieszania...tym ze nie sluchałam dokładnie:shake: Wet zrobi operacje juz ustawione wszystko-20 sierpnia-rano Gadałam o wczesniejszy teramin ale wet idzie na urlop a Pan nasz jest z Dama teraz na urlopie, nad morzem i dlatego ten termin pasuje obu Panom. teraz Daam nabiera sił aby miec jej duzo na operacje i pozniej na rekonwalescencje:oops: Wczasy mily byc w sierpniu ale wtedy Dama by nie pojechała wiec wszystko się ułozyło dobrze...razem wypoczywaja i pozniej razem dochodza do zdrowka w domku z rodzinka...:loveu: to tyle ,jak wroca to napisze.. jak bedziie operacja,napisze:loveu: ufff troche mi lzej....myslcie pozytywnie a wszystko sie ulozy:evil_lol::oops: Quote
bico Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 giselle4 napisał(a): ufff troche mi lzej....myslcie pozytywnie a wszystko sie ulozy:evil_lol::oops: jasne, że myślimy pozytywnie!:multi: na pewno zabieg się uda i przyniesie zdrowie dla Damy:loveu: Quote
coronaaj Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 =giselle4;...Juz wszystko jasne ...bo to ja troche zrobilam zamieszania...tym ze nie sluchałam dokładnie:shake: Wet zrobi operacje juz ustawione wszystko-20 sierpnia-rano Gadałam o wczesniejszy teramin ale wet idzie na urlop a Pan nasz jest z Dama teraz na urlopie, nad morzem i daltego ten termin pasuje obu Panom. teraz Daam nabiera sił aby miec jej duzo na operacje i pozniej na rekonwalescencje:oops: Wczasy mily byc w sierpniu ale wtedy Dama by nie pojechała wiec wszystko się ułozyło dobrze...razem wypoczywaja i pozniej razem dochodza do zdrowka w domku z rodzinka...:loveu: to tyle ,jak wroca to napisze jak bedziie operacja,napisze:loveu: ufff troche mi lzej....myslcie pozytywnie a wszystko sie ulozy:evil_lol::oops: :razz::razz:Ja jestem optymistka...nie martw sie wszystko bedzie OK:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Moze dobrze, sie stalo bo panowie:evil_lol::evil_lol: (jeden z Daama) :evil_lol: na urlopie. Dameczka wroci wypoczeta na ta operacje, a i pan wet tez:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bedzie mial duzo energi i mozg lepszy:diabloti: :razz:Bedziemy trzymac kciuki za :loveu:Damulke:loveu:najwazniejsze, ze termin nagrany:multi::multi::multi::multi: Quote
dzodzo Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 mój bazarek zakończony, wstępny szacunek to 213 zł dla Damy, jak tylko otrzymam całośc wpłat przeleje na konto;) Quote
giselle4 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 dzodzo napisał(a):mój bazarek zakończony, wstępny szacunek to 213 zł dla Damy, jak tylko otrzymam całośc wpłat przeleje na konto;) Bardzo dziekuje wszystko uzupelnie szukam monitora:-( Quote
dzodzo Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Własnie przelałam 213 zł dla Damy z bazarku, na zdrówko:multi: Quote
giselle4 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 dzodzo napisał(a):Własnie przelałam 213 zł dla Damy z bazarku, na zdrówko:multi: Dziękujemy dzodzo i wszystkim cioteczkom od dobeczków:loveu: Quote
coronaaj Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cos mi sie pomylilo chyba od tej zmiany czasu...myslalam, ze panstwo wrocili... niech sie dobrze wczasuja z Damulka chyba nad morzem... Quote
giselle4 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 coronaaj napisał(a):Cos mi sie pomylilo chyba od tej zmiany czasu...myslalam, ze panstwo wrocili... niech sie dobrze wczasuja z Damulka chyba nad morzem... Jeszcze nieee4:shake: ale to juz w tym miesiecu Jak wroca to napisze....:multi::loveu: Quote
coronaaj Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 =A&S;coronaj, mi sie już wszystko też kręci. welcome to the club (witam w tym samym klubie) Dwie cioteczki juz troche pomylone; jedna mlodziutka druga duzooo starsza.. Quote
zuzlikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!! ....sytuacja jest tragiczna!!!!.... Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!! Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....kilka inne dziewczyny!!! zostają dwa młode,ale straszliwie zapasione benie...zapasiony podhalan i podhalanka!!! PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów(psy) oraz 2 podhalanów(suni i psa!)... Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!! ew.kontakt z mosii,LACRIMĄ!!! PILNIE POTRZEBA ZABRAĆ TE PSY!!!!...4 duże psy szukają miejsca!!!! 2 bernardyny-psy i 2 podhalany-sunia i pies!!! ...pewna fundacja juz się ...wypięła!!!...a tak kocha!!!...tym psom zostajemy tylko my!!! Quote
giselle4 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 ...Boze kochany zuzliku ja juz nie wiem jak pomagac unas tez młoda dobeczka,malutki roteczek i tyle inhych psiaków oraz astkow..a jedna wrociła po roku z adopcji w dziwny sposób:loveu: Napisz jak moge pomóc...bo wziąc nie moge... moze do hoteliku? mozA na Dt...nawet płatne....zo ZuziM?:shake: Quote
zuzlikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ...zaraz napiszę i do ZuziM...może choć co podpowie!!! dziękuję giselko:loveu:...moze jeszcze coś przyjdzie coś do głowy...:oops: Quote
giselle4 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 zuzlikowa napisał(a):...zaraz napiszę i do ZuziM...może choć co podpowie!!! dziękuję giselko:loveu:...moze jeszcze coś przyjdzie coś do głowy...:oops: Napisz do Uciechowa:oops: popros....w drodze wyjątku pomoga:oops: Quote
zuzlikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 giselle4 napisał(a):Napisz do Uciechowa:oops: popros....w drodze wyjątku pomoga:oops: Giselko...dzięki ponowne za podpowiedzi:loveu:...muszę trochę się wstrzymać,bo tam jeszcze wszystko...ruchome.Czekam na informacje i mam nadzieję je szybko dostać! Bardzo Wam dziękuję za serca dla beniutków! Quote
coronaaj Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 =giselle4;Napisz do Uciechowa:oops: popros....w drodze wyjątku pomoga:oops: Giselko, Zuzlikowa inne cioteczki ; ja skromnie prosze o pomoc (narazie nie finansowa) chodzi o wyciagniecie ze schronu; niechciany, zapomniany, nie wiem co bedzie,ma guza wiec....moze byc nie dobrze.. http://www.dogomania.pl/forum/f1160/duzy-pies-z-guzem-na-szyi-pomocy-144247/#post12801064 Quote
coronaaj Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Dama i pan nie dlugo wracaja z wakacji,, czekamy na wiesci po po powrocie z wywczasow... Quote
zuzlikowa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 coronaaj napisał(a):Dama i pan nie dlugo wracaja z wakacji,, czekamy na wiesci po po powrocie z wywczasow... I ja niecierpliwie czekam!... Quote
Recommended Posts