giselle4 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 ...nie było dzisiaj opcji-wyjscie z budy ale cioteczki kochane gadałam jak głupi do pieca i gadałam nasypałam KOŁO KRATY KARMY I POSZŁAM DO CZESKI I WRACAM A TAM KARMA WYJEDZONA mysle ze sie oswoi z myslą ze my nie jestesmy tacy zli nie bijemy nie krzyczymy wyjdzie ,zobaczycie ze wyjdzie Jedzenie dalej wkładamy do budy i gnaty do obgryzania tez...ale woda stoi koło budy i ubywa nooo i nawazniejsze sprawy fizjologiczne zalatwia za budą to znaczy ze wychodzi ale tak ze my nie widzimy i je jak nie widzimy a to juz dobry objaw....:oops:;) Quote
Nadziejka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 :calus::calus::Dog_run:caluski Giselkooo kochana ze sie zajmujesz Dobim ...jak to dobrze ze wychodzi jesuuuu :multi::multi:co on bidulek musial przejsc :shake::-( ale napewno sie otworzy do was , matko ..kiedy ci ,,ludzie ,,sie opamietaja ?:angryy::angryy::angryy: Quote
_ogonek_ Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 No jasna bulwa... :angryy: Skaczą posty jak szalone :mad: Quote
majqa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 To już coś, że się wykrada i podjada. Trzeba dać bidzie czas i szansę oswojenia się ze stałymi ludźmi. Quote
_ogonek_ Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 ogłoszenia na: kupiepsa.pl alegratka.pl animalia.pl kupsprzedaj.pl e-zwierzak nasza-klasa Quote
giselle4 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 ...Cioteczki tak jest dzisiaj mialam tylko cztery psiaki na dzisiaj i 2 godzinki. Dobi pomalutko zaczyna ,,chwytac,,ze jest wazny i ze trzeba jesc:oops: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c6c5de970ad2b72b.html tak daleko dała ciasteczka i trzeba wyjśc z budy czy ktos się nie patrzy? to jeszcze zjem Quote
_ogonek_ Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 giselko, super, gratuluję!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
_ogonek_ Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 giselle4 napisał(a):Jeszcze troche i wyjdziemy na spacerek:loveu: Nie mogę się już doczekać :loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Jeszcze troche i wyjdziemy na spacerek:loveu: Quote
giselle4 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 ...Dzisiaj kurze łapki wędzone były przez chłopaka jedzone ale tylko wtedy jak ciotka poszla do innych:loveu:cwaniak Przybyła nam dziewczynka...cudo z 2 kleszczami i guzem na nózce:-( ale ogólnie to okropny lizak i przytulanka jestem grzeczna,sliczna i posłuszna:loveu: tylko mam guza na łapce ale Pan wet powiedział ze jak ktos mnie wezmie do domku to On zrobi za małe pieniazki operacje...w schronisku nie ma warunków abym dochodzila do zdrowia po takiej oparacji pomożcie mi:crazyeye:prosze Rozliczenie:) :) bazarek zielony giselle4-84zł bazarek giselle4------167zł ---------------------------- Razem------------251zł Obroza i smycz-40zł karma worek---67zł paliwo---------50zł wizyta u weta i ściagniecie płynu-70zł ------------------------ Razem------227zł trzeba kupic Balsam Szosatkowskiego imasowac ta nozke spanie tylko na miękkim..pieniazki jeszcze są ..wiec nie ma klopotu:) Quote
GoskaGoska Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 zwracam sie o pilna pomoc zaglosujcie w dogo ankicie na ulv z Wroclawia pilne bo chyba tylko do 15 mozna glosowac brakuje ok 50glosow narazie : http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/ Quote
giselle4 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 GoskaGoska napisał(a):zwracam sie o pilna pomoc zaglosujcie w dogo ankicie na ulv z Wroclawia pilne bo chyba tylko do 15 mozna glosowac brakuje ok 50glosow narazie : http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/ Juz głosy oddane:loveu: ale jeszcze dzisiaj poprosze o pare :loveu: Quote
Karilka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 gisselko, kochanie a powiedz mi, czy ten guz ma charakter złośliwsiejszy, czy nic na ten temat nie wiadomo? To nie jest tłuszczak, włókniak albo po prostu krwiak? W jakim panienka jest wieku? Quote
giselle4 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Karilka napisał(a):gisselko, kochanie a powiedz mi, czy ten guz ma charakter złośliwsiejszy, czy nic na ten temat nie wiadomo? To nie jest tłuszczak, włókniak albo po prostu krwiak? W jakim panienka jest wieku? Panieneczka ma 2-2,5 roku jest grzeczna, posłuszna ,dobrze ułozona i zero agresji ona chyba nie wie co to znaczy:loveu: To nie jest nic złosliwego galaretowata masa odlezona twarde podłoze lub krwiak to wszystko za drobne grosze jest do usunięcia ale rekonwalescencja nie w schronisku tak powiedział wet:shake: Quote
Karilka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 giselle ile by kosztowała mniej więcej taka operacja? Czy nie byłoby nawrotów tego badziewia? Jak sucza do innych psów? Pewnie nie zwraca uwagi?;) Quote
_ogonek_ Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Karilka napisał(a):giselle ile by kosztowała mniej więcej taka operacja? Czy nie byłoby nawrotów tego badziewia? Jak sucza do innych psów? Pewnie nie zwraca uwagi?;) Karilka dobrze, że jesteś. Są jakieś typowo dobkowe fora i strnki ? Robię Dobiemu ogłoszonka może ty wiesz lepiej? Quote
giselle4 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Karilka napisał(a):giselle ile by kosztowała mniej więcej taka operacja? Czy nie byłoby nawrotów tego badziewia? Jak sucza do innych psów? Pewnie nie zwraca uwagi?;) Karilka ja nie intetesują inne psiaki ona jest cudowna[nawet pracownica schroniska w ciązy]nie boi sie z nia wychodzic od pierwszego dnia a jest u nas 5 dzień i kazdego kocha. Nawrotow nie będzie,a wet mówi ze do 200zł ale w schronisku nie ma warunkow aby lezała po operacji potrzebna kołderka,podusia i duzo dobrego jedzonka i miłosci pomóż prosze jezeli mozesz:crazyeye::-( Quote
Karilka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Może jej ktoś szuka? Typowo dobkowe są 2 fora;). Forum Akagera i ... ups:roll:. Jednak do tych osób od dobków, które mogą pomóc, zaraz pośle wici. Sucza jest cudna. Powinna w mig znaleźć dom. Mała jest w stresie, dlatego nie zwraca uwagi na inne psy. Takie to dobkowe:evil_lol:. Quote
giselle4 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Karilka napisał(a):Może jej ktoś szuka? Typowo dobkowe są 2 fora;). Forum Akagera i ... ups:roll:. Jednak do tych osób od dobków, które mogą pomóc, zaraz pośle wici. Sucza jest cudna. Powinna w mig znaleźć dom. Mała jest w stresie, dlatego nie zwraca uwagi na inne psy. Takie to dobkowe:evil_lol:. Karilka pomogę finansowo u weta,nikt jej nie szuka dałam ogłoszenie w Radiu Sudety bez obrozy sie wałęsała 2 kleszcze jak paznokiec bidulka miala:shake: pomóz prosze bo jej szkoda taka lala sliczna Quote
Karilka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 giselko pamiętam, myślę. Dzisiaj już nie będe zawracać nikomu gitary, jutro pogadam z potencjalnymi, lecz przypchanymi :oops: DT, dobrze? Quote
giselle4 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Karilka napisał(a):giselko pamiętam, myślę. Dzisiaj już nie będe zawracać nikomu gitary, jutro pogadam z potencjalnymi, lecz przypchanymi :oops: DT, dobrze? Ok i dziękuje melduje sie poznym wieczorem sorry Quote
Nadziejka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 :iloveyou:dobunia niunia cudooooo ! Giselciu cudo i jak sie swieci !! Doberman rowna sie milosc i wiernosc na caleee zycieee :loveu:Alez ludziska to cymbaly ...bezmuzgowce ...i s ........ :shake:Gisuniu ja tez kofammm dobunie tez ...tylko wiesz ....:-(Ale wam kochani powiem , ze jak idziesz z dobuniem na spacer to wszyscy przystaja , oczy swe wywalaja :crazyeye::loveu::loveu:bo to sama pieknosc i gracja ! Nozeczki wysooookie i zgrabne ruchy achhhh co to za codooooooooooooo!! Cudo! [SIZE=2]Kochanyyy Dobi - jak bedziesz mogla jego na spacerus to zobaczysz jak odzyje pomalenku , jak bedzie patrzyl i niuchal :loveu:[SIZE=4][FONT=Arial Black]Gisuniu dziekujemyyyyy:ylsuper::ylsuper:pozdrawiam goraco dobeczkowe i wszystkie cioteczki :loveu:[/FONT] Quote
giselle4 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 ...Dobus i Dobeczkowa dziekują cioteczkom za omoc:loveu::loveu: Quote
dzodzo Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 zapisuję temat, nasze DT totalnie zadobermanione ale trzeba pomyslec... Quote
Recommended Posts