giselle4 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 ...czekajcie cierpliwie pierwsze spotkanie w sobote nastepnie operacja...wszystko opisze i wkleje fotki buzka:loveu: Quote
zuzlikowa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 giselle4 napisał(a):...czekajcie cierpliwie pierwsze spotkanie w sobote nastepnie operacja...wszystko opisze i wkleje fotki buzka:loveu: Nieustająco trzymamy kciuki!!!:loveu: Quote
giselle4 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 dziękuje http://www.dogomania.pl/forum/f1155/jestem-biala-karta-zapisz-mnie-sliczna-bielinka-szuka-milosci-domku-144633/ ona tez szuka domku:crazyeye: Quote
coronaaj Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 =zuzlikowa;Nieustająco trzymamy kciuki!!!:loveu: J:cool3:a sie dolaczam.....Dama juz niedlugo...:loveu::loveu: Lenka prosi o deklaracje , takie sliczne skoltunione pudelkowate .. http://www.dogomania.pl/forum/f28/przerazona-dzika-sunia-potrzebne-fundusze-na-hotelik-dla-leny-141742/ Quote
giselle4 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 ...przeswietlenie i krew zrobiona nie chcemy ciachać w ciemno sobota 9,00 prosimy o cieplutkie mysli na głową weta;) Quote
coronaaj Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 giselle4 napisał(a):...przeswietlenie i krew zrobiona nie chcemy ciachać w ciemno sobota 9,00 prosimy o cieplutkie mysli na głową weta;) To dzisiaj, trzymamy kciuki za Dame...:loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 ...Ufff operacja trwała od 9,30 do godz 13....była cięzka listwy mleczne obie oraz macica wycięta:-( Długo spała,dostała kroplowke , 2 zastrzyki i za 10 dni pierwsze szwy do sciągnięcia. Codziennie 2 zastrzyki i kontrola u weta we Wrocku....bedzie dobre:oops::lol: Quote
zuzlikowa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 giselle4 napisał(a):...Ufff operacja trwała od 9,30 do godz 13....była cięzka listwy mleczne obie oraz macica wycięta:-( Długo spała,dostała kroplowke , 2 zastrzyki i za 10 dni pierwsze szwy do sciągnięcia. Codziennie 2 zastrzyki i kontrola u weta we Wrocku....bedzie dobre:oops::lol: Myśli i serducho przy Damie były i są!!!:loveu: Ciężko było...poważnie! Teraz musi być tylko baaaaardzo dobrze! Siły maleńka!!! Quote
giselle4 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 zuzlikowa napisał(a):Myśli i serducho przy Damie były i są!!!:loveu: Ciężko było...poważnie! Teraz musi być tylko baaaaardzo dobrze! Siły maleńka!!! Zaraz wstawie fotki to zobaczysz....straszne:shake: Roma ,ja tam stałam pod wetem od 9,00 i czekałam wiesz co czułam? wiesz:( Quote
giselle4 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 ..Dama po operacji zobaczcie ile wyciątego lezy w nerce:shake: Brzuszek Damy biedna dziewczyna Dama i inna pozycja brzuszka Dama jak na łozu Madejowym:( Pycholek Damy Quote
giselle4 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Dama w kloszu i z kroplówka Damulka ,pyszczek kochany Quote
giselle4 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Teraz tak:eviltong: cioteczki kochane bardzo WAM WSZYSTKIM DZIEKUJE to Wasza zasługa,ze Dama jest po operacji:loveu: ze dostała szanse na zycie i zdrowie..... Za 10 dni do kontroli,napisze co sie bedzie działo teraz tylko trzymam kckiuki i jestem w kontakcie ;) Bedzie dobrze.....bedzie:loveu: Quote
giselle4 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Teraz czas na DOBISIA:evil_lol: szukamy juz chayu,bo jest fajny\ bo wychodzi z budy bo juz szczeka na inne psiaki bo podchodzi do krat i lize rękę człowieka jest dobrze:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 giselle4 napisał(a):Teraz tak:eviltong: cioteczki kochane bardzo WAM WSZYSTKIM DZIEKUJE to Wasza zasługa,ze Dama jest po operacji:loveu: ze dostała szanse na zycie i zdrowie..... Za 10 dni do kontroli,napisze co sie bedzie działo teraz tylko trzymam kckiuki i jestem w kontakcie ;) Bedzie dobrze.....bedzie:loveu: Zdjecia obejrzałam,chociaż mnie przejmują...przerażeniem:oops: Wiem jednak,ze to jedyny ratunek Damusi...i dziękuję także...bardzo! Tobie Grażynko też...gdybyś się nie odezwała i nie podniosła tematu...nie byłoby nas tutaj,cieszących się,choć przerażonych...cieszących się z szansy dla Damy!!!:loveu::loveu::loveu: Czekam na wieści!!!...wieści o całkowicie zdrowej Damusi! Pozdrowienia dla domku,który nie porzucił chorej suni...dzięki!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Klementynkaa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 nasza ślicznotka będzie zdrowa i koniec!!! tak musi być!!! a jak Państwo przeżyli operacje? pewnie byli też bardzo przejeci i przestraszeni!!! Quote
giselle4 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Klementynkaa napisał(a):nasza ślicznotka będzie zdrowa i koniec!!! tak musi być!!! a jak Państwo przeżyli operacje? pewnie byli też bardzo przejeci i przestraszeni!!! Pani w sanatorium był tylko Pan,ale szalał i jakie miny strzelał..... Wet troche pokrzyczał na niego bo utuczył Dame o 10kg i dlatego było tak cięzko...ale teraz ma diete i mało ruchu... bedzie dobrze:loveu: Quote
coronaaj Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 giselle4 napisał(a):Pani w sanatorium był tylko Pan,ale szalał i jakie miny strzelał..... Wet troche pokrzyczał na niego bo utuczył Dame o 10kg i dlatego było tak cięzko...ale teraz ma diete i mało ruchu... bedzie dobrze:loveu: No to super, ze Dama juz po operacji...:multi::multi:teraz kontrola..ale wszystko bedzie OK!!!:razz:Dama napewno stracila pare kg po operacji ale powiedz panu niech jej nie tuczy:mad:starsi panowie maja to...tak samo moj kuzyn. Bardzo sie ciesze:loveu::loveu:zdjecia niesamowite ale bedzie pamiatka..:-o:-o Pakus tez troche utuczony bo zjada jedzenie meksykanow..trzeba go pilnowac. http://www.dogomania.pl/forum/f85/krakow-1-5-kg-nieszczescie-juz-w-ds-139441/ Quote
zuzlikowa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Zajrzałam do Damusi,by nie czuła się opuszczona! Dochodź do siebie maleńka!:loveu: Nie tuczyć Damy proszę...nie tuczyć...damy nie bywają kulate!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dzodzo Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 teraz trzymac kciuki za rekonwalescencję Damy, oby wszytsko poszlo gladko i zagoilo sie jak ...na psie ;) Quote
zuzlikowa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 dzodzo napisał(a):teraz trzymac kciuki za rekonwalescencję Damy, oby wszytsko poszlo gladko i zagoilo sie jak ...na psie ;) Dokładnie tak!!!!:loveu: Quote
giselle4 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 ....mysle tylko pozytywnie bo DAMA TO DAMA i bedzie wszystko ok:eviltong::crazyeye: Quote
coronaaj Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='giselle4']....mysle tylko pozytywnie bo DAMA TO DAMA i bedzie wszystko ok:eviltong::crazyeye: Masz racje DAMA To DAMA...inaczej nie moze byc...tylko dobrze..:loveu::loveu: Dame i pana na diete...sorry:evil_lol::evil_lol: Quote
giselle4 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 ...Dama dostaje 2 zastrzyki dziennie chyba wszystko jest ok.....:oops: ale to zobaczymy za pare dni:-( Quote
giselle4 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Mam prosbe kochane okreslcie czy Dobis[pierwszy post]jest bardziej gonczym czy dobkiem:p bo cos jako dobek nie mamy chętnych to moze zmienic ogłoszenia i rase?// Quote
Recommended Posts