coronaaj Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 giselle4 napisał(a):Mam prosbe kochane okreslcie czy Dobis[pierwszy post]jest bardziej gonczym czy dobkiem:p bo cos jako dobek nie mamy chętnych to moze zmienic ogłoszenia i rase?// :roll::roll:Grazynko moim zdaniem gonczy , mysliwski mieszaniec...uszu nie ma dobka , pozatem ludzie sie troche boja dobkow...:razz: :-o:-ozmien mu rase to moze ktos sie znajdzie chetny...sliczny psiak wcale nie wyglada groznie...podobny do Verterka Lary... Quote
giselle4 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 coronaaj napisał(a)::roll::roll:Grazynko moim zdaniem gonczy , mysliwski mieszaniec...uszu nie ma dobka , pozatem ludzie sie troche boja dobkow...:razz: :-o:-ozmien mu rase to moze ktos sie znajdzie chetny...sliczny psiak wcale nie wyglada groznie...podobny do Verterka Lary... i nie jest grozny:shake: juz jest taki fajny i przybiega do kraty i daje sie glaskac ale krzyk czy reka w gorze i umyka do budki zmienie jutro ogloszenia i bedą dwa goncze moze tak szybciej znajdzie ludzia:crazyeye: Quote
giselle4 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 ...Dama jutro zdejmujemy szwy.....:crazyeye: Dobis jest oglaszany jako gonczy polski moze teraz ktos pokocha:crazyeye: Quote
giselle4 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 ...DAMA MA JUZ ZDJĘTE SZWY czuje sie wysmienicie i powrocila do swojego ulubionego zajęcia ...kopania dołow. Wykłoca sie o jedzenie uwaza ze dostaje zbyt małe porcje i zerka na stół czy nie ma na nim nawet skórki od chleba? i dalej sie kłoci. Nie mam najnowszych fotek Damy ale jak bedę we Wrocku to zrobie. Moze namowie Pana aby jakos dostarczył ze 2-3 fotki:) Dama jeszcze raz wszystkim dziekuje za zycie i za dobro jakie ja spotkalo od kiedy została bezdomniaczkiem...Dziekujemy:) Zostało -57zł coronaaj ,bico i justynavege pozwoliły oddac na innego psa...ale co inni darczyncy myslą.. prosze o wypowiedz Quote
dzodzo Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 hoho tzn ze Dama jest typową dobką, moja tez pyskuje o jedzenie i kopie doly :evil_lol: ciesze sie ze wszytsko sie udalo!!! co do kasy to ja nie mam nic przeciw Quote
zuzlikowa Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Damusiu...cieszę się ,że już jesteś sobą!:cool3:...żyj szczęśliwie! Quote
giselle4 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 dzodzo napisał(a):hoho tzn ze Dama jest typową dobką, moja tez pyskuje o jedzenie i kopie doly :evil_lol: ciesze sie ze wszytsko sie udalo!!! co do kasy to ja nie mam nic przeciw Dziekuje,jak pies jakis dostanie wsparcie napisze na kogo i ile bardzo dziekuje TAK PYSZCZYŁA ZE JA PRZEZ TELEFON SŁYSZAŁAM hihihi:evil_lol: Quote
giselle4 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 ...DOBI....[BEZ ś] przeniesiony na goncze polskie ...moze tam bedzie miał wiecej szczęscia.....:evil_lol: ogłaszamy cały czas.... jako mix niech sie stanie :oops::eviltong: Quote
coronaaj Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 dzodzo napisał(a):hoho tzn ze Dama jest typową dobką, moja tez pyskuje o jedzenie i kopie doly :evil_lol: ciesze sie ze wszytsko sie udalo!!! co do kasy to ja nie mam nic przeciw A nie ma zdjec Damy jeszcze?? Moze pan cos skrobnie jak potrafi. Quote
giselle4 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 coronaaj napisał(a):A nie ma zdjec Damy jeszcze?? Moze pan cos skrobnie jak potrafi. Jak jest dobrze to troche....zapominam U Damulki wszystko w porządeczku Pan telefonujew a ja slysze jak sie kłoci o wszystko a najbardziej o jedzonko Troszke zeszła z wagi ale dalej jest piekna. i najwazniejsze Pan prosił abym podziękowała wszystkim ktorzy jemu pomogli i jego ukochanej Damulce Dziekuje:loveu: jak bede we Wrocku[jak znajde czas,Pan mieszak na peryferiach]to jakies foto wstawie Alu,mam cudo dobka i slicznego WARSIKA i pudliczke i.....a co ja bede mowic? Ty wiesz...... Quote
coronaaj Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='giselle4']Jak jest dobrze to troche....zapominam U Damulki wszystko w porządeczku Pan telefonujew a ja slysze jak sie kłoci o wszystko a najbardziej o jedzonko Troszke zeszła z wagi ale dalej jest piekna. i najwazniejsze Pan prosił abym podziękowała wszystkim ktorzy jemu pomogli i jego ukochanej Damulce Dziekuje:loveu: jak bede we Wrocku[jak znajde czas,Pan mieszak na peryferiach]to jakies foto wstawie Alu,mam cudo dobka i slicznego WARSIKA i pudliczke i.....a co ja bede mowic? Ty wiesz...... Przepraszam za milczenie ale mam tymczasa Bibi wiec jestem zajeta na dodatek test na parvo byl pozytywny, juz OK ale sama wiesz co przezywalam...zagladnij prosze Ciesze sie, ze u Damy wszystko w porzadku i pan zdrowy, przekaz mu ucalowania odemnie...duze buziaki dla calej rodzinki.. http://www.dogomania.pl/forum/f1161/bibi_5-tyg-sunia_wesoly-autobus-coronaaj-ja-uratowal-pilnie-potrzebne-ogloszenia-147418/#post13163400 Quote
sonikowa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 A ja tak nieśmiało podsunę, że może Dama zechce pomóc innej dobeczce. Sąsiadka znalazla w lesie :shake: Jets już na dt u Oris, ale zbieramy na sterylkę... Przed adopcją musi być, wiadomo..Jesli zastanawiacie się nad "spadkobiercą" funduszy Damy, to moze Misia? http://www.dogomania.pl/forum/f28/misia-dobka-z-lasu-teraz-saba-juz-w-dt-ds-potrzebny-malo-czasu-sterylka-148087/?highlight=misia Quote
giselle4 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Ja przeprosze ale mam Biko na stanie,guzek na grzbiecie,krew w kale potrzebuje grosza dla niego acioteczki juz pytałam czy moge dysponowac ta suma-57zł...pozwolily Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 640x666, rozmiar 135KB. Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 640x751, rozmiar 139KB. Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym Quote
sonikowa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Jasne :loveu: Nie ma sprawy, powodzenia życzę chłopakowi :-) Quote
giselle4 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 sonikowa napisał(a):Jasne :loveu: Nie ma sprawy, powodzenia życzę chłopakowi :-) Sonikowa,kochanie dam grosz pod koniec miesiąca..... cos jeszcze znajde bo mi szkoda tych wszystkich biedaków:-( Quote
coronaaj Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 A co U Damulki, jak sarsi panstwo??? Quote
giselle4 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Starsi Panstwo dbaja i kochaja DAMULKE ...TAM JESTEM SPOKOJNA ale moj Dobisiek ma sie zle Alu,załozylam jemu nowy watek i cisza a pomoc jemu musze...szukam tymczasu ale Swieta i wyjazdy i n ikt nie chce ale nie zostawie jego ,nie zostawie http://www.dogomania.pl/threads/175962-Pogryziony-Dobisiek-prosze-o-pomoc-i-Dt zbyt duzo nerwow i pracy kosztowało mnie jego zaufanie....:) pokochajam jego i Warsa i Czeske itd....nie moge Quote
coronaaj Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 A jak Dama? Czy wszystko w porzadku? Quote
giselle4 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='coronaaj']A jak Dama? Czy wszystko w porzadku?[/QUOTE] Dama zdrowa i kochana Dobisiek ma wspaniała rodzinke:0 dziekuje za oodwiedzinki:) Quote
Recommended Posts