Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobuś chyba nie ma allegro, a przydałoby mu się wyróżnione i troszkuuu cukierkowe graficznie. To okropne ale i prawdziwe, co napiszę - większość ludzi już podświadomie wszystko postrzega w kategoriach produktu, a ten im trzeba podać w ładnym opakowaniu.

Posted

[quote name='majqa']Dobuś chyba nie ma allegro, a przydałoby mu się wyróżnione i troszkuuu cukierkowe graficznie. To okropne ale i prawdziwe, co napiszę - większość ludzi już podświadomie wszystko postrzega w kategoriach produktu, a ten im trzeba podać w ładnym opakowaniu.

Cioteczki kochane
nie ma jeszcze zrobionego allegro:shake:
trzeba myslec
majqa pierwszy telefon juz był w sprawie Dobiego
ale do bloku i ....otruli facetowi poprzedniego dobka...nie pachnie mi to najlepiej:shake:

Posted

dzodzo ja doskonale wiem jakie mamy DT :diabloti:.

Wiem doskonale jakie szanse ma Dobi. Dobi jeśli trafi do domu to zaraz zostanie zwrócony, chyba, ze trafi na kogoś kto o psach pojęcie ma (ale niestety takich ludzi jest niewiele).
Ten pies może być, mówiąc szczerze wszystkim.
Może być już zawsze bojaźliwy a nawet agresywny.
Tego stwierdzić się nie da w tym schronisku na ten moment.

Apeluję o znalezienie czegoś dla dobka na pierwszy rzut.
Dla dobki szybko coś się znajdzie bo jest piękna.

Posted

[quote name='majqa']Dobuś chyba nie ma allegro, a przydałoby mu się wyróżnione i troszkuuu cukierkowe graficznie. To okropne ale i prawdziwe, co napiszę - większość ludzi już podświadomie wszystko postrzega w kategoriach produktu, a ten im trzeba podać w ładnym opakowaniu.

:-(...wyróżnione mogę zrobić,ale z oprawą graficzną...to nie potrafię...a może Isodorę poprosić...ona pięknie graficznie potrafi.

Posted

Witam cioteczki
mało pisze bo mam duzo pracy
1.Umówiona Dobinka juz jest na operacje na 25maja\
2.Mam tymczas we Wrocławiu ktory ja przyjmie za worek karmy
i leki
jezeli będą potrzebne:loveu:

3.Jutro postaram sie Dobiego wziąc na spacer
boje sie ze dostanie przykurczu łap od tego siedzenia w budzie....
nooo moze jakos dam rade...to juz chyba mus:crazyeye:

4.Cioteczki poszukuje transportu za paliwo do Gdańska z Wrocławia:crazyeye:
Dzierzoniow -Jamno
Walbrzych-Jamno
moze ktos coś wie i moze pomóc
dla bardzo grzecznej podhalanki

Posted

majqa napisał(a):
Gisellko, jeśli tylko zdołasz, dopstrykaj dobciowi fotki, wal do oporu, Isadora coś wybierze, im ich więcej w allegro, tym lepiej.

Oczywiscie fotki to koniecznosc
ja będe próbowac wyprowadzac...a pracownik będzie pstrykac....
moze cos z tego wyjdzie

Posted

Isadora7 napisał(a):
Witaj ślicznoto już sie biore za ciebie.

Rozumiem, że to do mnie Isadorko. :evil_lol: Dziękuję, dziękuję, nie trzeba było aż tak publicznie...:oops:

Posted

majqa napisał(a):
Rozumiem, że to do mnie Isadorko. :evil_lol: Dziękuję, dziękuję, nie trzeba było aż tak publicznie...:oops:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

To mnie załatwiłaś no i nie mogę protestować w kwestii ślicznotki, bo tak jest :)

Posted

Isadoruś, allegro cacanka!!! :loveu: Do usunięcia są jedynie te 2 niższe fotki (3cia i 4ta po lewej) i u samego dołu strony, bo jak Ci pisałam na gg to już nie ten pies, a uściślając suka. ;)

Posted

majqa napisał(a):
Isadoruś, allegro cacanka!!! :loveu: Do usunięcia są jedynie te 2 niższe fotki (3cia i 4ta po lewej) i u samego dołu strony, bo jak Ci pisałam na gg to już nie ten pies, a uściślając suka. ;)

Zapomniałam. Zmieniłam mam nadzieję ze ok?

Posted

...Byłam ,widziałam i poleglam
cud ,miód ,malina
wielkie dzieki
Cioteczki nie wyszedł skubaniec...
duszno bo przed burzą nawet nie zjadł wszystkiego tylko te wielkie piwne oczy wlepia we mnie i lezy:oops:
Był drugi telefon o niego
i Pan obiecał przyjechac i zobaczyc to cudo.
Wszystko wie,ze sie boi,ze trzeba łagodnie
ze to nie agresor..................zobaczymy

Posted

majqa napisał(a):
W związku z telefonem pana 3mam kciuki! Nie poddawaj się Gisellko, dziś wszystkie piesie są nieswoje, ot...pogoda.

Trzymiemy, trzymiemy wszystkie tipsy ogryziemy:evil_lol: