zuzlikowa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 giselle4 napisał(a):...Byłam ,widziałam i poleglam cud ,miód ,malina wielkie dzieki Cioteczki nie wyszedł skubaniec... duszno bo przed burzą nawet nie zjadł wszystkiego tylko te wielkie piwne oczy wlepia we mnie i lezy:oops: Był drugi telefon o niego i Pan obiecał przyjechac i zobaczyc to cudo. Wszystko wie,ze sie boi,ze trzeba łagodnie ze to nie agresor..................zobaczymy To myśli gorące dobciowi ślemy,żeby się dobrze wszystko poukładało!:loveu: Quote
Karilka Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Co z tym tymczasem dla suczy? Pan od dobcia dzwonił?:roll: Quote
giselle4 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Karilka napisał(a):Co z tym tymczasem dla suczy? Pan od dobcia dzwonił?:roll: Karilka....tymczas jesttylko jest tez mały problem ,,przyspieszyłam,, wszystko pisząc a tak nie będzie:shake: 25.05.09- SZCZEPIENIE PRZECIWKO WŚCIEKLIZNIE.....I DOPIERO za 2 tygodnie będzie operacja.... wet boi sie komplikacji i karze czekac. będziemy czekac...izolatka jest dla niej i bedziemy ją pilnowac. Ja chciałam szybko ..ale szybko to zle i niech tak będzie, weta zawsze słucham......:-(Dobinka niech ma wszystko na czas i będzie szczęśliwa:loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Dobrego weta warto słuchać! Dobinko...trzymajsię śliczna!:loveu: Quote
dobermanica1987 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 giselle4 napisał(a):Karilka....tymczas jesttylko jest tez mały problem przspieszyłam wszystko pisząc a tak nie będzie:shake: 25 SZCZEPIENIE PRZECIWKO WŚCIEKLIZNIE.....I DOPIERO za 2 tygodnie będzie operacja.... wet boi sie komplikacji i kaze czekac. będziemy czekac...izolatka jest dla niej i bedziemy ją pilnowac. Ja chciałam szybko ..ale szybko to zle i niech tak będzie weta zawsze słucham......:-(Dobinka niech ma wszystko na czas i b ędzie szczęśliwa:loveu: widze ze dobcia jak narazie do mnie sie nie wybiera:-(ale ok trzyman kciuki za pieski a w szczegolnosci za ta wystraszona mordeczke:loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 ...wiem,że mnie nie pogonią,bo wiedzą,że kocham ich psiaki (to o giselce i michel:cool3:)...więc mam odwagę poprosić o zajrzenie do Bazyla...giganta,który stara się zniknąć ze swoim strachem i bólem...:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie_transport_myslowice-czestochowa_bazyl_wielkopies-bez-pomocy_bez-leczenia-138238/index5.html#post12326747 Quote
giselle4 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='zuzlikowa']...wiem,że mnie nie pogonią,bo wiedzą,że kocham ich psiaki (to o giselce i michel:cool3:)...więc mam odwagę poprosić o zajrzenie do Bazyla...giganta,który stara się zniknąć ze swoim strachem i bólem...:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie_transport_myslowice-czestochowa_bazyl_wielkopies-bez-pomocy_bez-leczenia-138238/index5.html#post12326747 Nie pogonią ciociu michelle tez cos dołozy....:loveu: Quote
giselle4 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 dobermanica1987 napisał(a):widze ze dobcia jak narazie do mnie sie nie wybiera:-(ale ok trzyman kciuki za pieski a w szczegolnosci za ta wystraszona mordeczke:loveu: ciociu ja chętnie bym sie pozbyła Dobinki bo wiem ze u CEIBIE BY MIAŁA JAK W RAJU TYLKO TEN TRANSPORT.....:shake: Cioteczko zaszczepimy ja i zoperujemy a pozniej to juz tylko będziemy szukac domku a Ty nam pomozesz hihihi dziekuje za Dobinke i za Dobeczka.....:evil_lol::eviltong: Quote
dobermanica1987 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 no wlasnie transport ;-(mieszkam w takiej dziurze a do tego nie mam autka:-(ale jak cos to sluze pomoca CIOTECZKI:loveu: Quote
giselle4 Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 ..oj tak,poł dniawalczyłam w schronisku picie ,jedzenie ,sprzątanie i nie było komu wejsc i sie przywitac na wątku ale razem z michelle miałśmy co robic a pozniej to juz ani reką ani noga ale szczęśliwe ale dwie gamonice bez aparatu:loveu: ...z rana po cichutku hooops:multi: Quote
Nadziejka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 dobusiowa i dobus szukaja domeczkow :multi::multi::Dog_run::Dog_run::bigcool::bigcool:dwie pieknoty ! zagladamy i calujemy w nochalki ..choc z daleka:loveu: Quote
giselle4 Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 ...Ona,tylko szczepienie i operacja z nim cała operacja jak przekonac jego do ludzi_:mad::crazyeye: Quote
dobermanica1987 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 jak tam DOBUSIE?jakas cisza tu zapadla:angryy:sa juz jakies domki dla nich? Quote
giselle4 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 ...to nie ciasza to :crazyeye: BRAK NETU Quote
Nadziejka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 :Dog_run::bigcool::bigcool:czesc dziewczynyyy ! Gisuniu naraeszcie jezdem z wamiiii:multi::multi:Dobunki kofane trzymajcie sieee:multi: Quote
_ogonek_ Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 giselle4 napisał(a):...Dobinka marudzi z jedzeniem ale nie chudnie....:shake: Dobeczek czuje sie dobrze wychodzi jak nie widzimy i je juz wszystko...i duzo Nasz plan to ..od poniedziałku pracujemy z nim nie moze siedziec w budzie.... Zaczniemy od wyprowadzenia i ubrania w kaganiec aby inni sie nie bali i na spacer......wiem ze będzie ciężko ale jeszcze ciężej nam patrzeć codziennie jak lezy i nie wychodzi nie pokazuje sie ludziom jak inne psinki nie zabiega o adopcje:shake: Trzymam mocno kciuki za to, żeby się udało. Quote
giselle4 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 ...Dobinka marudzi z jedzeniem ale nie chudnie....:shake: Dobeczek czuje sie dobrze wychodzi jak nie widzimy i je juz wszystko...i duzo Nasz plan to ..od poniedziałku pracujemy z nim nie moze siedziec w budzie.... Zaczniemy od wyprowadzenia i ubrania w kaganiec aby inni sie nie bali i na spacer......wiem ze będzie ciężko ale jeszcze ciężej nam patrzeć codziennie jak lezy i nie wychodzi nie pokazuje sie ludziom jak inne psinki nie zabiega o adopcje:shake: Quote
Nadziejka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 :Dog_run::bye::glaszcze:Dobuniu kofffanyyy juz niedlugo wyjrzy piekne sloneczko dla ciebie! Napewno jakis domek odkryje bubunia , a tobie dziekujemyyy pieknieee Gisuniu ze tak sie pieknie opiekujesz psiakami juhuuuu:multi::multi::multi::multi:dobuniu trzymaj sie i jedz , cioteczki ze schronu sa superowe babeczki i wszyscy pracownicy Giselllciu , wszyscy jestescie super odlotowe ludeczkiiiii:Dog_run::ylsuper::ylsuper::Cool!: Quote
_ogonek_ Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 hopka jeszcze raz :-(:-(:-(:-( Takie śliczne, takie kochane i takie bezdomne.... :shake: Quote
giselle4 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Karilka napisał(a):No to jak z tymi DT? Wiadomo coś cioteczki? Jest po wsciekliznie i na 12 dzień ma operacje juz wszystko ustalone a po operacji michelle wiezie ją do Wrocka na Dt.... pieniądz jest,transport jest Dt jest tylko czekamy na date;) Quote
Recommended Posts