giselle4 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 masz racje Majga Dobis znajdzie dom jest zdrowy i juz robi sie radosny i mniej sie boi i lize ręke to jest chyba malutkie zaufanie do człowieka:crazyeye::oops: Quote
bico Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 giselle4 napisał(a):Moja prosba jest wielka wiem ze prosze o wiele,wiem ze wszyscy pogaja jakiejs psince czy kocince Od nas zalezty czy Dama bedzie zyc a wlasciwie od naszych grosikow które bedziemy w stanie ofiarowac tej dobermance. Dama po zbiegu byla na tymczasie,wszystko było ok i Pan [rencista z mała rentą]zdecydował sie ja adoptowac bo pokochali ja zoną,modlili sie tylko aby nie chorowała bo nie dadza sobie rady. I.....STAŁO SIE DAMA MA RAKA NA LISTWIE MLECZNEJ umówolismy juz sie na operacje u naszego weta Koszt operacji na listwie i zmian na drugiej nodze to 400zł [po kosztach] gdyz wet obiecał pomoc przy niej juz po pierwszym zabiegu. Pan Kazimierz jest załamany,smutno zwiesił głowe i myslał wiem o czym...o finansach. Zaimponował mnie tym ze ani przez chwilkę nie pomyslał o oddaniu jej do schronu. Nie moglam patrzec,nie moglam nie obiecac pomocy ale sama coz ja moge? mało,naprawde mało. Pozyczyl auto i przyjechał do weta,mowil ze Dama cała droge płakała moze sie bała ze jedzie schronu albo gdzies na zatracenie...... Mamy czas do 20 sierpnia,zrobie bazarek,bede prosic moze cegiełki na allegro...nie zostawie jej samej ani tych ludzi z problemem bo to by było straszne. Blagam o złotowke ,kto moze pomóc,kto moze doradzić jak mam uzbierac pieniazki..............to jej szansa na zycie. Wstawie rachunki od weta za zabiegi,napisze co jeszcze potrzeba stane na glowie jezeli to pomoze tylko nie zostawiajcie mnie samej w potrzebie Dama bedzie zyc i jeszcze długie lata bedzie szczęśliwa............. tylko teraz potrzebuje pomocy please.............please:-( wezwała mnie tu zuzlikowa:loveu: koniecznie trzeba pomóc tym ludziom i suni. podrzucę na operację 100 zł jednorazowo;) poproszę o numer konta na pw. Quote
giselle4 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 bico napisał(a):wezwała mnie tu zuzlikowa:loveu: koniecznie trzeba pomóc tym ludziom i suni. podrzucę na operację 100 zł jednorazowo;) poproszę o numer konta na pw. Anioł wezwał Aniola dziekuje:loveu: bardzo dziekuje zaraz podam numer konta jestem wdzieczna za Dame:-( ona pokręci ogonkiem :oops: Quote
dzodzo Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 bazarek na Damę, wymęczony straszliwie przez cholerne dogo, ktore mnie wywalało co chwilę ale jakos sie udalo;) http://www.dogomania.pl/forum/f99/antywirusy-buty-bielizna-muzyka-gadzety-na-operacje-dobki-damy-do-27-07-a-142362/ Quote
giselle4 Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 bico napisał(a):dziś poszedł mój przelew;) Bardzo dziekuje wszystko zapisuje pod fotką Damy;) na stronie-20 czy moze tak być?:oops: Quote
zuzlikowa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 giselle4 napisał(a):Bardzo dziekuje wszystko zapisuje pod fotką Damy;) na stronie-20 czy moze tak być?:oops: A moze tę informację dać w tytuł...może się zmieści i łatwiej bedzie znaleźć. Dobiku...zachowuj się chłopcze...:loveu: Damuniu...nie zostaniesz sama...nie zostaniesz!Masz swoje serca do kochania,teraz tylko im i Tobie troszkę pomożemy!Będziesz szczęśliwa...będziecie szczęśliwi razem!:loveu: Quote
giselle4 Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='dzodzo']bazarek na Damę, wymęczony straszliwie przez cholerne dogo, ktore mnie wywalało co chwilę ale jakos sie udalo;) http://www.dogomania.pl/forum/f99/antywirusy-buty-bielizna-muzyka-gadzety-na-operacje-dobki-damy-do-27-07-a-142362/ BYLAM ,WIDZIALAM ,DZIEKUJE:loveu: JA NIE MOGE ZROBIĆ BAZARKU BO JAK TYLKO COS NAPISZE TO KONIEC JUZ NIE MA MNIE NA DOGO:mad: Quote
giselle4 Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 zuzlikowa napisał(a):A moze tę informację dać w tytuł...może się zmieści i łatwiej bedzie znaleźć. Dobiku...zachowuj się chłopcze...:loveu: Damuniu...nie zostaniesz sama...nie zostaniesz!Masz swoje serca do kochania,teraz tylko im i Tobie troszkę pomożemy!Będziesz szczęśliwa...będziecie szczęśliwi razem!:loveu: Ok...zuzliczku zaraz dopisze...A Dobis juz taki fajny.....:oops: PODCHODZI DO KRATY,LIZE ,WĄCHA I TROSZKE JESZCZE UCIEKA ALE JA WIEM ZE POZNA SIE NA NAS hihihihih:loveu::eviltong: Quote
bico Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 giselle4 napisał(a): na stronie-20 czy moze tak być?:oops: jak dla mnie no problemo:lol: Quote
GoskaGoska Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 nie ma czasu na zrobienie bazarku :roll:ale jak bedzie jeszcze za pare dni brakowac to piszcze zebym nie zapomniala Quote
giselle4 Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 ...są juz pierwsze pieniazki:loveu: dziekuej za nie za dobre słowa i za pocieszanie za miłe wiesci i wielkie wsparcie:loveu:;) Quote
coronaaj Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 =giselle4;Anioł wezwał Aniola dziekuje:loveu: bardzo dziekuje zaraz podam numer konta jestem wdzieczna za Dame:-( ona pokręci ogonkiem :oops: Anioly sie zwoluja na Dogo :cool3::cool3::cool3: Juz poszlo na Dame ale na Zuzlikowa bo jej konto mialam..:shake::shake::shake: Cioteczko podaj swoje konto na PW bo teraz jade przez posrednikow:loveu::loveu: ale fajnych i zaufanych:loveu::loveu: :lol::lol:Nie mam teraz czasu calego watku przejrzec bo sie pakuje do Polski wlasciwie psy pakuje chcialam powiedziec...dla mnie malo miejsca zostanie..:loveu:.:loveu:LOVE YOU :loveu: Quote
coronaaj Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 =giselle4;...sorry juz po kolczatce nastepne fotki w obrozy Z taki kolczatkami prawie wszystkie trafiaja psiaki. Mozemy sprzedawac noszone kolczatki:crazyeye: :angryy::angryy:Te kolczatki troche przerobione (z gwozdziami) :angryy:to dla tych ludzi :mad::mad:co te biedne psiny wyrzucili, oddali i dobic jeszcze cos ostrego i podlaczyc elektryke:evil_lol::evil_lol:, niech wiedza jak to milo w ..takiej KOLCZATCE:diabloti::diabloti: Quote
giselle4 Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='coronaaj']=giselle4;Anioł wezwał Aniola dziekuje:loveu: bardzo dziekuje zaraz podam numer konta jestem wdzieczna za Dame:-( ona pokręci ogonkiem :oops: Anioly sie zwoluja na Dogo :cool3::cool3::cool3: Juz poszlo na Dame ale na Zuzlikowa bo jej konto mialam..:shake::shake::shake: Cioteczko podaj swoje konto na PW bo teraz jade przez posrednikow:loveu::loveu: ale fajnych i zaufanych:loveu::loveu: :lol::lol:Nie mam teraz czasu calego watku przejrzec bo sie pakuje do Polski wlasciwie psy pakuje chcialam powiedziec...dla mnie malo miejsca zostanie..:loveu:.:loveu:LOVE YOU :loveu: Witaj cioteczko hihihi wczoraj i dzisiaj wyslałam maila do Ciebie ale moze uwazałas ze to spam i do kosza poszło:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='coronaaj']=giselle4;Anioł wezwał Aniola dziekuje:loveu: bardzo dziekuje zaraz podam numer konta jestem wdzieczna za Dame:-( ona pokręci ogonkiem :oops: Anioly sie zwoluja na Dogo :cool3::cool3::cool3: Juz poszlo na Dame ale na Zuzlikowa bo jej konto mialam..:shake::shake::shake: Cioteczko podaj swoje konto na PW bo teraz jade przez posrednikow:loveu::loveu: ale fajnych i zaufanych:loveu::loveu: :lol::lol:Nie mam teraz czasu calego watku przejrzec bo sie pakuje do Polski wlasciwie psy pakuje chcialam powiedziec...dla mnie malo miejsca zostanie..:loveu:.:loveu:LOVE YOU :loveu: No,to już wszystko wiesz giselko...pieniążki już są (teraz sprawdziłam i dziękuję:loveu:coronaaj)...wysyłam do Ciebie... coronaaj...za miłe słowa...:loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='coronaaj'] :angryy::angryy:Te kolczatki troche przerobione (z gwozdziami) :angryy:to dla tych ludzi :mad::mad:co te biedne psiny wyrzucili, oddali i dobic jeszcze cos ostrego i podlaczyc elektryke:evil_lol::evil_lol:, niech wiedza jak to milo w ..takiej KOLCZATCE:diabloti::diabloti: ...no i kto wie ile psich istnień tak zdecydowanym ruchem byśmy uratowały? Chyba nie mało!:evil_lol::diabloti: Quote
giselle4 Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 ...bardzo dziekuje obu cioteczkom:loveu: Dama to bedzie bogata laska... my juz tez troche ,,kaski,, mamy:evil_lol: a teraz kupimy za to zdrowie dla malutkiej:oops: Quote
giselle4 Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 zuzlikowa napisał(a):...no i kto wie ile psich istnień tak zdecydowanym ruchem byśmy uratowały? Chyba nie mało!:evil_lol::diabloti: Zuzliku,kolcztka to przeciez meczarnia dla psa...moze to jest tylko moje zdanie ale jak to biedactwo ma spac w czyms takim? no jak? co drugi psiak kolczatka albo sznurek ...skandal.... ale wychodza do domku w obrozach kolorowych i smyczkach....:loveu: boksinki w szeleczkach i amstaffeczki malutkie w szeleczkach...i tak powinno byc:0 Quote
zuzlikowa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 giselle4 napisał(a):Zuzliku,kolcztka to przeciez meczarnia dla psa...moze to jest tylko moje zdanie ale jak to biedactwo ma spac w czyms takim? no jak? co drugi psiak kolczatka albo sznurek ...skandal.... ale wychodza do domku w obrozach kolorowych i smyczkach....:loveu: boksinki w szeleczkach i amstaffeczki malutkie w szeleczkach...i tak powinno byc:0 ...i dlatego dałabym spróbować jej ludziom!!!...szczególnie tym okrutnikom bezmyślnym co psy i zwierzęta traktują jak nic nie czujące rzeczy!!! ...hihihi...giselko,a Ty myslałaś,że ja dla psiaków kolczatki szykować chcę?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...aleś się musiała zdziwić!:cool3: Quote
coronaaj Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 =giselle4;Witaj cioteczko hihihi wczoraj i dzisiaj wyslałam maila do Ciebie ale moze uwazałas ze to spam i do kosza poszło:evil_lol: :razz:Nie moglam dostac sie na Dogo :mad::mad::mad::mad:i stad te komplikacje.:lol::lol: jestem zajeta z tym wyjazdem do Polski, pakowaniem psow:shake::shake::shake:i dlatego tak sie pospieszylam..zeby jak najszybciej..:multi:Love You:loveu::loveu::loveu:Juz chyba dostalas moje 2 emaile??:lol::lol::lol: Quote
coronaaj Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 giselle4;Bardzo dziekuje wszystko zapisuje pod fotką Damy;) na stronie-20 czy moze tak być?:oops: :cool3::cool3:Tak z babskiej ciekawosci,:roll::roll: gdzie jest strona 20??? Tutaj tylko 6?? Inny watek?:shake::shake::shake: Quote
zuzlikowa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='coronaaj']giselle4;Bardzo dziekuje wszystko zapisuje pod fotką Damy;) na stronie-20 czy moze tak być?:oops: :cool3::cool3:Tak z babskiej ciekawosci,:roll::roll: gdzie jest strona 20??? Tutaj tylko 6?? Inny watek?:shake::shake::shake: Nie inny:shake:,ten wątek...ma już 23 strony,a rozliczenie jest tu... http://www.dogomania.pl/forum/f28/dama-potrzebuje-pomocy-blagam-o-nia-dobi-strach-w-oczach-strona-20-finanse-136739/index20.html ...no i masz- niespodzianek dogo ciąg dalszy?:evil_lol: Quote
Nadziejka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 :loveu::sweetCyb::Cool!::bye::bye:ciotenka Coronaj do kraju przybywa juhuuuu:multi:coronajuuuu naszzzz alez sie ciesze !! a wiem ze odwiedzisz nasza Pipinie :loveu: hohoooooo na ciebie czekamy i serduszka otwieramyyyyyyy :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts