dzodzo Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 cudownie ze mala juz poza schronem,czyli teraz szukamy domku stalego:cool3: Quote
giselle4 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 dzodzo szukamy ma nawet zrobione allegro przez cioteczke:evil_lol: Wiem ze bedzie dobrze..bo to wspaniała suczka i bardzo grzeczna...widziełas jej zębiska hihihihi:loveu: Quote
dzodzo Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 swietna jest i taka usmiechnięta;) a ząbki ma fajowe:evil_lol: a moze jest malutka szansa, zeby DT zmienil sie w DS????tak sobie mysle, ze pan się moze zakocha...... Quote
giselle4 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 dzodzo napisał(a):swietna jest i taka usmiechnięta;) a ząbki ma fajowe:evil_lol: a moze jest malutka szansa, zeby DT zmienil sie w DS????tak sobie mysle, ze pan się moze zakocha...... cicho.....:eviltong:ja tez mam nadzieje chociaz Pan woli psiaki i ciągle mowił do niej,,Ty draniu,, To sie poprawiałi mówił nooo nooo jestes wielka damą;) po cichutku z michelle liczymy ze kiedy juz ją pozna to i nie zechce oddac:cool3:takiego skarbu.....ale sza Quote
_ogonek_ Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 giselko, to ja policzę z Wami :loveu: , Dama śliczne imię swoją drogą :loveu: Quote
giselle4 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 ..dziękuje:loveu: WCZORAJ TELEFON dama poznała łaki,jest bardzo grzeczna nie okazuje zadnej agresji do ludzi nie podoba jej sie dobermanka sąsiadów ale Pan mowi to nie problem ona ma swoja posesje:oops: Wraca na zawolanie,mimo ze lubi biegac po wysokich trawach:evil_lol: i lubi otwierane drzwi lodowki hihihi i kłaść pyszczek na blacie stolu ale jeszcze nic nie ukradla z niego:shake: Pan tylko sie martwil i nasluchiwał rano bo....spała cała noc spokojnie i rano wstała dopiero o 9 Pan byl zaniepokojony czy ona zyje:crazyeye: a ona tylko musiała zpomniec o stresie... o schronie o samotnosci tak mysle:eviltong: w wielkim miękkim posłaniu odpoczeła Quote
sonikowa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 giselle4 napisał(a): Pan tylko sie martwil i nasluchiwał rano bo....spała cała noc spokojnie i rano wstała dopiero o 9 Pan byl zaniepokojony czy ona zyje:crazyeye: No, ja tu widzę uczucie :-) Ależ wspaniały domek! Quote
giselle4 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 ...wszyscy sie cieszymy Gosiu:multi::evil_lol: sonikowa...ja mysle ze to tez jest uczucie tylko Pan jeszcze sie nie przyznaje do tego..... poczekamy:eviltong: Quote
Nadziejka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Gisuniu wchodze i czytam i juhuuu:crazyeye::loveu::loveu::loveu:superowooo jejuuuu niechze sie panciu zakoffa na jament ..a powiem ci ze dobermanek to pies z gracja ojojjjj :multi::multi:jak idzie , jak stoi , jak sie rozglada hohooo:Dog_run::iloveyou:samo piekno i stoicki spokoj , kiedy idzie na swych dluuugich lapenkach ..az zachwyt sciska !:multi::multi:trzymamy za Dame prawdziwa Dame ! Quote
giselle4 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 ....Dzisiaj Dobiś pokazal mi jak bardzo jest zły na mnie ze wychodze na spacerek z Naominka:mad: Wyskoczył z budy ,popatrzył i zaczął szczekac na mnie:eviltong: a Ty łobuzie mowie jutro tez idziesz On juz duzo wie,,,,,rozumie wszystko i będzie z niego wspaniały pies:oops: zobaczycie:crazyeye: a zeby nie było tak słodko przywiezli nastepną dobermanke:-( Quote
Karilka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 gisselko :-o Znowu? Dasz nam zdjęcia? W jakim jest wieku? Dobuś będzie fajnym psem:loveu: Quote
aisaK Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 dalczego mnie to nie dziwi :roll: mamy wysyp dobeczków????:(:(:( Quote
giselle4 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 ...zrobie fotki i coś o niej napisze ale wczoraj przywiezli ja przed zamknięciem schronu i dostała jedynke na kwarantannie:-(zobaczymy jak po dzisiejszym karmieniu jak sie zachowuje i jutro wet powie czy jest z nia wszystko ok? Zatelefonuje po 11,00 to pozniej napisze Quote
majqa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Dobuś Cię obszczekał??? :evil_lol: Superancko!!! :multi: Quote
giselle4 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 ...Pozmieniam fotki...pozmieniam tylko nie wyrabiam na zakętach.:loveu: Juz panicz wychodzi do ciasteczek...jeszcze niesmiało ale juz wie ze jest cos dobrego przykracie ...i trzeba ruszyc pupe aby zjesc.... jest fajny i szczeka:multi::evil_lol: Quote
giselle4 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 ..Dziewczyna zas...poszlismy za ciosem i dostała na imę Dama radosna i szalona ,młoda nie kopiowana...slicznie umaszczona i najwazniejsze widziała mnie dzisiaj pierwszy raz czekalam na trawie z aparatem aby zrobic jej kilka fotek panienka wypadła i zanim zareagowałam juz jej łapy byly na moich piersiach i dostałam buziaka:multi: Zobaczycie same cioteczki...łagodna i grzeczna nie marudzila kiedy trzeba było wrócić do boksu Je ładnie i chyba nie teskni ale to za krótko aby wyrokowac.:shake: Quote
dzodzo Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Gisselka nie bądź chytra, pokaz fotki Dobiego i nowej małej:mad: i jak tam DAMULKA 1w DT sie ma? Quote
giselle4 Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 dzodzo napisał(a):Gisselka nie bądź chytra, pokaz fotki Dobiego i nowej małej:mad: i jak tam DAMULKA 1w DT sie ma? Wklejanie fotek musiałam przerwac bo.....kopano psa bezpańskiego Chłopcy z tymi ,,rasowymi,,zobaczyli sierote wywaloną na bruk i zabawiali sie...pies kuleje:-( Nakarmila,zadzwonilam po Straz Miejska...samo zycie:shake::-( ale juz nie rozczulam sie nad sobą zaraz wkleje:crazyeye: Quote
Isadora7 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ależ zgrabna laska :) http://images46.fotosik.pl/146/5be2779fedf761b6med.jpg Quote
sonikowa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Śliczna panna, ale czemu w takiej strasznej kolczatce?:crazyeye: Quote
Karilka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Nie wiem gdzie jest, ale gdzieś jest straszne pseudo dobkowe, produkujące psy z maskami haszczakowatymi:shake:. Coraz więcej jest dobków z tymi maskami a to znak, ze pseudo ma się dobrze i sie rozwija:mad:. Śliczna laseczka:loveu: Quote
giselle4 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 ...sorry juz po kolczatce nastepne fotki w obrozy Z taki kolczatkami prawie wszystkie trafiaja psiaki. Mozemy sprzedawac noszone kolczatki:crazyeye: Quote
Recommended Posts