andzia69 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Camara napisał(a):Tusia nie żyje. o boshe:placz::placz::placz::placz: nie wierzę:-( Quote
Asior Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 rany boskie :crazyeye: przecież było dobrze :placz::placz::placz::placz: Dlaczego???????? Quote
Frotka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Gosiu, zrobiłaś wszystko co było w Twojej mocy. Więcej zrobić się nie dało. Strasznie mi przykro, że tak się stało. Okropnie Ci współczuję, tym bardziej że wiem jak dużo serca włożyłaś w ratowanie Turni w ostatnich dniach. Quote
kiwi Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Nie no to nie może być prawda!! Życie jest tak strasznie niesprawiedliwe, tak strasznie że aż słów brakuje!! Camaro, współczuje Ci z całego serca :( Quote
mc_mother Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Było bardzo źle:-( Kilka dni temu nosówka weszła w fazę nerwową- zaatakowała układ nerwowy, mózg... Tusia miała ataki padaczki prawie bez przerwy... pomiędzy nimi była nieprzytomna:placz: Biedactwo maleńkie, żegnaj:-( Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Camara napisał(a):Tusia nie żyje. Nie tak to miało być ,nie tak ... :-(:placz: Dlaczego? .... Biedna maleńka Turnia :-( Przykro mi bardzo.... Camaro współczuję Ci :-( Żegnaj maleńka śliczna Turnio ..... :-( Quote
ewa36 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Bardzo mi przykro .... Maleńka, odpoczywaj w pokoju :-( (*) Quote
Redpit Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 :-(:-(:-( Turuniu [*] - przykre, że nie zaznała za dużo dobra w swoim króciutkim życiu :shake: ... :mad: dla bacy ... Quote
Recommended Posts