marysia55 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 :crazyeye::crazyeye: pusto coś na wątku, jakaś taka atmosfera wakacyjno-urlopowa. Tylko niezastąpiona Agatka na posterunku :p Quote
piechcia15 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 nie już teraz robimy zwykłe wyróżnienie 12zł, nie opłaca się robić tamtej innej opcji. ciągle to samo konto Quote
agata51 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 marysia55 napisał(a)::crazyeye::crazyeye: pusto coś na wątku, jakaś taka atmosfera wakacyjno-urlopowa. Tylko niezastąpiona Agatka na posterunku :p Bo ja nie miewam urlopów. Może we wrześniu zrobimy sobie krótki wypad do lasu na grzybki! Quote
agata51 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Bumku, szkoda, że nie mogę cię zabrać do tego lasu! :-( Kaskę na allegro wyślę na dniach. Quote
kasia14 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 przypominam Bumisia, ogloszenia odnawiam na bierząco.... Quote
piechcia15 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 dostałam kaskę na bumisia allegro więc zaraz wystawiam i czekam na urywające sie telefony:) Quote
piechcia15 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 bumiś był dzisiaj na spacerku, trochę sie poprzytulaliśmy, posiedzieliśmy w cieniu a potem była kąpiel prysznicowa :) mało mu się to podobało ale chłodniej chociaż była:) porzucone szczeniaki w lesie pod Pabianicami. POMOCY!! http://www.dogomania.pl/forum/f1159/szczeniaki-porzucone-w-lesie-fredek-szuka-domu-mix-husky-143250/#post12719820 Quote
marako Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 To dobrze, że Bumiś ma Ciebie, Piechciu. Od prawie roku Bumerang jest jednym z kilku moich ulubieńców i bardzo chciałabym, by był szczęśliwy. Większość tych piesków, które jednocześnie z nim zaczęłam obserwować znalazło już domy (jeden nawet u mnie), a on wciąż czeka... Miło, że choć ma z kim pogadać i pospacerować. Dzięki za to, co robicie. Quote
Onaa Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 A Bumcio to sam mieszka w boksie czy ma towarzystwo ? Quote
piechcia15 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 niestety nie jest zbyt tolerancyjny :evil_lol: Quote
agata51 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 piechcia15 napisał(a):niestety nie jest zbyt tolerancyjny :evil_lol: A bo to on jeden? Quote
jurmar98 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Aż dziwne,że takie cudo tak długo nie może znaleźć swojego człowieka (choć wydaje się,że jemu najlepiej jest w schronie-stąd zresztą i imię-może należałoby je zmienić).Trzeba chyba zintensyfikować kampanię ogłoszeniową,bo bez tego ani rusz.Ja ogłoszeń nie robię ,ale mogę sfinansować.Która Cioteczka popracuje? Quote
piechcia15 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 bumerang ma już zmienionej imię Bumiś, ale w ogłoszeniach pozostało, trzeba może zmienić;/ a jakie płatne ogłoszenia masz na myśli? bo allegro i te inne ma:( Quote
jurmar98 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Może ogłoszenie w gazecie.Ewentualnie wyróżnienia jeśli ma nie wyróżnione Quote
jurmar98 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Jak dotychczas jestem pesymistą jeśli chodzi o Bumcia.Na wątku pusto.W ciągu tygodnia tylko 4 wpisy ,a bez pomocy i zainteresowania większej liczby dogomaniaków piesek ma małe szanse na poprawę bytu.Może coś ruszy po wakacjach.Należy porozsyłać wątek Bumisia po znajomych. Quote
kasia14 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Był moment ze u Bumka pełno ciotek było, ale znowu opustoszało:( Quote
agata51 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Faktycznie, zaniedbałam cię trochę, Bumisiu. Przepraszam. :oops: A co z tymi wyróżnieniami? Quote
piechcia15 Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 a więc tak... podliczyłam kasę na Bumisia i jeszcze mogę dwa razy go wyróżnić z kasiury Agatki:) co do innych ogłoszeń to nie wiem bo ja mam go tylko na allegro. Co do ogłoszenia w gazecie jestem zdecydowanie za. Ja się także dowiem ile kosztuje ogłoszenie u nas w gazecie, można by go dać w Pabianicach, łodzi i może w Zgierzu lub jeszcze dalej, tylko nie pisać z którego schroniska jest i telefon na mnie i modliszkę lub tylko na mnie, nie na schron. Tylko ogłoszenie musi być ze zdjęciem bo on urzeka mordką:) dziś wygasa jego allegro więc zmienię imię na Bumiś i wyróżnię go. Kto ma czas mógłby od nowa porozsyłać jego watek bo faktycznie ciotki o nim zapomniały Quote
piechcia15 Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 wyróżnione allegro znowu wystartowało :D poprzednie zakończyło się z tysięczną oglądalnością czyli jakiś efekt jest ale nikt nie zapytał nawet o niego :(:placz::placz: Quote
agata51 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 piechcia, a skąd ty masz tyle kasiury ode mnie? :crazyeye: Zdaje się, że jeszcze alegratkę miał. Quote
Recommended Posts