Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: pusto coś na wątku, jakaś taka atmosfera wakacyjno-urlopowa. Tylko niezastąpiona Agatka na posterunku :p

Bo ja nie miewam urlopów. Może we wrześniu zrobimy sobie krótki wypad do lasu na grzybki!

Posted

To dobrze, że Bumiś ma Ciebie, Piechciu.
Od prawie roku Bumerang jest jednym z kilku moich ulubieńców i bardzo chciałabym, by był szczęśliwy. Większość tych piesków, które jednocześnie z nim zaczęłam obserwować znalazło już domy (jeden nawet u mnie), a on wciąż czeka... Miło, że choć ma z kim pogadać i pospacerować. Dzięki za to, co robicie.

Posted

Aż dziwne,że takie cudo tak długo nie może znaleźć swojego człowieka (choć wydaje się,że jemu najlepiej jest w schronie-stąd zresztą i imię-może należałoby je zmienić).Trzeba chyba zintensyfikować kampanię ogłoszeniową,bo bez tego ani rusz.Ja ogłoszeń nie robię ,ale mogę sfinansować.Która Cioteczka popracuje?

Posted

Jak dotychczas jestem pesymistą jeśli chodzi o Bumcia.Na wątku pusto.W ciągu tygodnia tylko 4 wpisy ,a bez pomocy i zainteresowania większej liczby dogomaniaków piesek ma małe szanse na poprawę bytu.Może coś ruszy po wakacjach.Należy porozsyłać wątek Bumisia po znajomych.

Posted

a więc tak...
podliczyłam kasę na Bumisia i jeszcze mogę dwa razy go wyróżnić z kasiury Agatki:)
co do innych ogłoszeń to nie wiem bo ja mam go tylko na allegro.
Co do ogłoszenia w gazecie jestem zdecydowanie za. Ja się także dowiem ile kosztuje ogłoszenie u nas w gazecie, można by go dać w Pabianicach, łodzi i może w Zgierzu lub jeszcze dalej, tylko nie pisać z którego schroniska jest i telefon na mnie i modliszkę lub tylko na mnie, nie na schron. Tylko ogłoszenie musi być ze zdjęciem bo on urzeka mordką:)

dziś wygasa jego allegro więc zmienię imię na Bumiś i wyróżnię go.
Kto ma czas mógłby od nowa porozsyłać jego watek bo faktycznie ciotki o nim zapomniały