Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a no bo ty tak wpłacałaś i wpłacałaś chyba ze 4 razy po dwa razy :p i się nazbierało więc jeszcze starczy na razie, a jak wyzeruję konto to dam znać ciociu:)

gratke chyba ma ale nie u mnie i tam tez można by wyróżnić jak najbardziej

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piechcia15 napisał(a):
a no bo ty tak wpłacałaś i wpłacałaś chyba ze 4 razy po dwa razy :p i się nazbierało więc jeszcze starczy na razie, a jak wyzeruję konto to dam znać ciociu:)

gratke chyba ma ale nie u mnie i tam tez można by wyróżnić jak najbardziej

Gratkę ma u mnie, kilka razy dzieki Agacie była juz wyrózniona, teraz jest normalna;)

Posted

jurmar98 napisał(a):
Jak zwykle nie wiem gdzie wysłać sms-a ,by wyróżnić gratkę.Proszę napisz mi to Kasiu 14,to wyślę Ci kod na wyróżnienie.

Agata51 już wysłała sms'a i kod dotarł, zaraz wyróżnię;)

Posted

agata51 napisał(a):
jurmar, następnym razem twój kodzik mile widziany :lol: Chyba, że już nie będzie potrzebny ;)

Nie ma sprawy,tylko niech wcześniej ktoś da mi znać na PW,bo nie zawsze mam czas na czytanie wątków.

Posted

[quote name='modliszka84']Jurmar ma chyba sentyment do Bumka, bo Jego pies siedział w boksie przez ścianę z Bumkiem... znaczy się sąsiedzi to byli.

Ten kudłacz z avatarku?

Powiedzcie sami, jak tu nie kochać Bumka?

Posted

modliszka84 napisał(a):
Jurmar ma chyba sentyment do Bumka, bo Jego pies siedział w boksie przez ścianę z Bumkiem... znaczy się sąsiedzi to byli.

A poza tym są bardzo podobni.Choć może na avwatarze tego tak nie widać.Ale jak jechałem odebrać Rolfa,znanego mi ze zdjęcia,to wcześniej zobaczywszy Bumka myślałem,że to on.Szkoda,że nie mam warunków,na dwóch takich "cielaków"

Posted

Dopiero wczoraj w nocy wróciłem z zagranicy ,dlatego nie odpisałem piechci,więc wygląda,że się migam od pomocy.Oczywiście,że zasponsoruję wyróżnienie,tylko niech ktoś napisze jak to zrobić.

Posted

Coś Bumisiu nie mamy szczęścia.Jak mnie nie ma to pomoc w ogłoszeniach potrzebna,jak jestem to nikt nie pisze co należy zrobić.A u mnie niedługo znowu wyjazd.Miejmy nadzieję ,że po wakacjach będzie lepiej

Posted

jurmar98 napisał(a):
Coś Bumisiu nie mamy szczęścia.Jak mnie nie ma to pomoc w ogłoszeniach potrzebna,jak jestem to nikt nie pisze co należy zrobić.A u mnie niedługo znowu wyjazd.Miejmy nadzieję ,że po wakacjach będzie lepiej

Zeby wyróznic allegro musisz przelac kase na konto Piechci15, bo to ona je wystawia. Bodajże 15zł allegro wyróżnione na 14 dni.