Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bumeranga wyróżnione allegro niestety kończy się za dzień:( no a obsadzenie go na pierwszej stronie niestety nie jest już na moją kieszeń:(

wiecie co jak teraz spojrzałam na jego allegro to od czasu wyróżnienia jest prawie 700wejść! to może jakby ktoś za sponsorował pierwszą stronę to by w końcu ktoś go zauważył??:( kto ma gruby portfel:)??

Posted

piechcia15 napisał(a):
dziękujemy agatko za wpłatę, dostałam pieniążki:) przelałaś 24 więc dołożę od siebie jeszcze 5zł i zrobię mu na pierwszej stronie allegro:) może to coś pomoże:(

To ile kosztuje allegro, bo jakieś głupie sumy wysyłam.

Posted

Chyba trzeba wszystkiego spróbować.
Ale nie wiedziałam że na allegro są aż takie opcje.
Czyli to za 29 zł to jest wyróżnione i podświetlone i jeszcze wyskakuje na 1ej ?

Posted

ale wyróżnione już miał i nic nie pomogło, chciałam go tym razem dać na pierwszą stronę kategorii, aby zawsze wyskakiwał jako pierwszy, no chyba że uważacie że to bez sensu to zrobię wyróżnione tylko

Posted

nie chyba tylko wskakuje na pierwsze miejsce,bez wyróżnień i podświetleń

tylko coś w ustawieniach pozmieniali i nie wiem jak to zrobić,ale dojdę do tego:) trzeba chyba najpierw zapłącic a potem zrobić

Posted

aneta355 napisał(a):
Mnie też naciąga wirtualnie - gdzie nie wejdę tam Agata i jej deklaracje no i jak tu nie wyskrobać jakiejś sumki :evil_lol::evil_lol:

wiem coś o tym , to jak choroba wirusowa na Dogo :diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
tak, tak . Agatka roznosi epidemię na Dogo. Powinna mieć zakaz wstępu dopóki nie wyzdrowieje :diabloti:
jak zaglądnie tutaj koło 3-4 to nam wybierze młode :diabloti: i jeszcze wmówi, że jej wieczorna sjesta przed telewizorem nie wyszła przez nas :eviltong::eviltong:

A to juz zaniedlugo będzie 3-4..to my dziś na Nią pułapkę zastawimy:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

gonia66 napisał(a):
A ja się zastanawialam co mi jest...:mad::mad:Agata..Ty do lekarza.pędem...bo jak Ty wyzdrowiejesz to i my przy Tobie:p:p:p

tak, tak . Agatka roznosi epidemię na Dogo. Powinna mieć zakaz wstępu dopóki nie wyzdrowieje :diabloti:
jak zaglądnie tutaj koło 3-4 to nam wybierze młode :diabloti: i jeszcze wmówi, że jej wieczorna sjesta przed telewizorem nie wyszła przez nas :eviltong::eviltong: