kasia14 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 piechcia15 napisał(a):pewnie w dzisiejszych Pabianickich wiadomościach będzie :) nie mam pabianickiej telewizji:cool1: Quote
malawaszka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 kasia14 napisał(a): Wycieli, bo jak to pani stwierdziła ''macie może jakiegoś bardziej okazałego psa? Może rasowy jakiś?'' głupia pinda :boom: Quote
piechcia15 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 przez jedną sekundę pokazali naszą sabę w Teleekspresie w TVP1, a w TVP Łódź jest tylko urywek Agi z Pit bullka Sambą i jedno zdanie kierownika i oba reportaże oglądałam w necie TVP.INFO TVP ŁÓDŹ a dzisiaj pewnie cały reportaż będzie w Pabianickiej telewizji Pro-Mok, może okroją do 3 minut i tyle :( Quote
piechcia15 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 szukam ratunku dla tego psa, dlatego [SIZE=4]ZAPRASZAM NA BAZAREK http://www.dogomania.pl/forum/f99/taniocha-psie-obroze-smycze-zabawki-miski-wszystko-od-5zl-na-hotel-dla-dropsa-148259/#post13105489 licze na was, jak zawsze :* Quote
jurmar98 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Cóż chłopak należy widać do tych "pechowych".Jako kopia mojego Rolfa ( i z charakteru,który znam co prawda tylko z opisu,i z wyglądu)byłby chlubą każdego domku,tylko, że te domki o tym nie wiedzą.Trzeba chyba rozpocząć intensywniejszą kampanię reklamową.Zwłaszcza,że idzie zima. Quote
malawaszka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Dziewczyny znające Bumisia - czy możecie nowy tekst ułożyć? bez info o wracaniu do schroniska itd? Quote
piechcia15 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 przekażę prośbę do naszej cudotwórczyni tekstowej :D aczkolwiek w tych ucieczkach jego urok, ale wiem wiem to odstrasza. Musze przyznać że te wyróżnienia znacznie zwiększają jego oglądalność. Każda 14 dniowa aukcja kończy sie ok 1000 wejść. Quote
agata51 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='piechcia15']przekażę prośbę do naszej cudotwórczyni tekstowej :D aczkolwiek w tych ucieczkach jego urok, ale wiem wiem to odstrasza. Musze przyznać że te wyróżnienia znacznie zwiększają jego oglądalność. Każda 14 dniowa aukcja kończy sie ok 1000 wejść. piechcia, może znów trzeba coś wyróżnić? Quote
piechcia15 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 tak, teraz ma allegro wyróżnione ale to była ostatnia kasa i więcej już nie ma :( Quote
kasia14 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Z opóźnieniem, ale jest;) BUMIŚ - pies, który nie poznał prawdziwego życia. Czy wyobrażasz sobie życie, w którym istnieją dla Ciebie tylko cztery ściany? Życie bez przyjaciół, rodziny, w zamknięciu i samotności? Ile cierpienia i bólu musi znieść istota, która od lat nie jest w stanie zapewnić sobie podstawowych potrzeb ruchu, miłości, zabawy. Takie ‘życie’ od prawie 7 lat wiedzie Bumiś – duży pies w typie sznaucera. Bumiś nie ma szczęścia. Jedyne, co pamięta, to schroniskowe kraty, hałas, nieszczęścia. Przebywanie w małym boksie, w którym nie da się nawet rozprostować kości, rodzi frustrację. Ta z kolei zazwyczaj przeobraża się w depresję bądź nadpobudliwość. Na szczęście Bumiś od pewnego czasu wychodzi raz na 2 tygodnie na spacer. Niby rzadko lecz dla niego znaczy wiele. Ma okazję poczuć trawę pod łapkami zamiast betonu, zobaczyć coś więcej, niż sąsiada niedoli. Bumiś coraz lepiej radzi sobie na smyczy, jest ciekawy świata. To pies łagodny i towarzyski, bardzo pojętny, szybko się uczy. Lubi pieszczoty, smakołyki. Bumiś to pies wyjątkowy, dlatego potrzebuje wyjątkowego domu. Takiego, w którym nie będzie innych zwierząt, z dobrze ogrodzonym ogródkiem ponieważ Bumiś jest skoczny i z łatwością pokona przeciętne ogrodzenie. Ma ok. 8 lat, jest wykastrowany. Bumiś za swój dom, uważa schronisko. Bo nie zna innego… Czy pokażesz mu, co to prawdziwa rodzina, miłość? Dasz mu szansę, na lepsze życie? Jego los zależy od Ciebie. Nie skazuj go na dożywocie i śmierć w schronisku. Pozwól mu poznać smak życia, jaki wiedzie pies u boku kochającego właściciela. Quote
piechcia15 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 jak zwykle pięne:) zaraz podmienię, próbowałam mu nawet dzisiaj robić NOWE fotki na spacerze ale niestety :) jego ADHD nam na to nie pozwoliło:) ależ on był dzisiaj cudowny na spacerze, wylewny. Podskakiwał, cieszył się, lizał mnie po rękach. O n przeszedł jakąs odmianę!! BŁAGAM NA KOLANACH...O DT DLA TYCH OKRUSZKÓW!! ONE MAJĄ 2 TYGODNIE!!! ;( http://www.dogomania.pl/forum/f1159/pabianice-suka-2-tyg-szczeniaki-dt-smierc-blagam-o-pomoc-148833/#post13152423 Quote
agata51 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 piechcia, wysyłam dziś kaskę na wyróżnienie. Bumku, niech cię ktoś w końcu pokocha! Quote
piechcia15 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 mam już:) jak to wygaśnie to zrobie całkiem nowe allegro:D łącznie z szablonem :eviltong: BŁAGAM POMÓŻCIE MOJEMU PSU!! może wy wiecie co mu dolega?? http://www.dogomania.pl/forum/f1129/pabianice-onka-zabija-choroba-skory-tylko-jaka-blagam-o-pomoc-149004/#post13162782 Quote
piechcia15 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 szablon to ta kolorowa strona allegro w którą wkleja się tylko tekst i zdjęcia:) Quote
modliszka84 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 piechcia15 napisał(a):szablon to ta kolorowa strona allegro w którą wkleja się tylko tekst i zdjęcia:) którą zrobiła aga :eviltong: Quote
piechcia15 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 tak tak te piękne kolorowe i jakże pomysłowe szablony robi nasza szefowa wszystkich szefów MODLISZKA :):cool3::mad: Quote
agata51 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 piechcia15 napisał(a):tak tak te piękne kolorowe i jakże pomysłowe szablony robi nasza szefowa wszystkich szefów MODLISZKA :):cool3::mad: Dobrze wiedzieć ;) Quote
piechcia15 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 postanowiłam wziąć się za kasą na DT dla naszych psiaków i na liście potrzebujących umieściłam Bumisia :D a może warto poszukać jakiegoś tymczasu :) zapraszam na bazarek z którego dochód przeznaczymy na DT dla pabianickich psiaków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13335386&posted=1#post13335386 roześlijcie dalej jeśli możecie:* Quote
malawaszka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 kurcze jak sięrobi taki szablon na allego? mnie się marzy taki sznaucerowy i nie wiem jak się za to zabrać :oops::placz: Quote
Recommended Posts