jurmar98 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Cioteczki ,gdzie można pobrać banerek Bumcia? Quote
piechcia15 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 gdzieś na wątku jest:) wpisz może w wyszukiwarce może znajdzie Quote
piechcia15 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Bumiś pozdrawia wszystkie cioteczki i wujaszków :) gorace uśmiechy z dzisiejszego spacerku dla was od Bumisia, niestety nie ma od cierpliwości do fotek :) Bumiś dzis był bardzo wylewny w swych uczuciach, łasił sie jak kocur:) tylko dupkę nadstawiał do miziania :p:evil_lol: nawet dostałam buziaka obślinionego co prawda ale zawsze :eviltong: Zmienił się, jak weszłam do klatki to nie skakał tylko stał i czekał, aż go zapnę, chodzi spokojnie, nie ciagnie :p fajny chłopak z niego, a sierść jaką ma błyszcząca!! normalnie w oczy razi :p:p:razz: Quote
malawaszka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Kochane psisko!!!! Spacerki mu służą :loveu: Quote
jurmar98 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 No Bumciu,sznupkowa Cioteczka Malawaszka obiecała cię ogłaszać , a jako,że ma szczęśliwą rękę,to może juz niedlugo znajdziesz tych wlaściwych ludzi. Quote
piechcia15 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 zapraszam na bazarek dla Miśka-Topielca z Pabianic http://www.dogomania.pl/forum/f99/taniocha-ksiazki-pocztowki-ciuchy-buty-za-grosze-dla-miska-topielca-koniec-28-09-a-146983/#post13003823 zbieram kasę na jego leki!! Quote
piechcia15 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 niccc :( jutro pójdziemy sobie na spacerek, chociaż to :-( Quote
malawaszka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 dajcie mi linka do allegro Bumeranga proszę czemu w ogłsozeniach jest napisane, że on zgadza się z innymi psami a w boksie siedzi sam i na wątku piszecie, że nie jest zbyt tolerancyjny? Może powinno być że do samców nie jest, ale suczkę by zaakceptował? nie pisałabym w ogłoszeniach, że dwa razy uciekał i wracał do schroniska - to nie zachęca do adopcji - trzeba zmienić tekst :] tu http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Bumeranrg---od-6-lat-w-schronisku!,19610 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1130191_bumerang_sznaucer_nie_wie_co_to.html Quote
piechcia15 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 a gdzie pisze że jest tolerancyjny? Quote
malawaszka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 w tych ogłoszeniach, które zacytowałam wiec pewnie we wszystkich: Bumerang mimo tego, że nie trafił nigdy na odpowiedzialnych ludzi, wciąż jest ufny i prosi o zainteresowanie. Bumerang jest łagodny, zgadza się z innymi psami. Quote
piechcia15 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 to są chyba ogłoszenia kasi to trzeba koniecznie poprawić, zmienić imię na Bumiś Quote
malawaszka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 piechcia15 napisał(a):to są chyba ogłoszenia kasi to trzeba koniecznie poprawić, zmienić imię na Bumiś i wyrzucić info o wracaniu samodzielnym do schroniska Quote
kasia14 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Taki tekst był w innych ogłoszeniach więc skopiowałam. Jak będę miała chwilę to poprawie. Przydałby mu się całkiem nowy tekst do ogłoszeń.... Quote
piechcia15 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 wczoraj byłam z Bumiśkiem na spacerze i był taki radosny, energiczny i wylewny w swych uczuciach, że byłam pd wrażeniem!! skakał na mnie, łasił się, ciągle oglądał za siebie czy idę za nim :p kurcze fajny pies z niego, szkoda że tylko my o tym wiemy a nikt inny nie chce tego dostrzec :( na allegro ma największą oglądalność ze wszystkich moich ponad 20 psów :p a zero efektów :( Quote
agata51 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Cioteczki tak się starają, a ty nic. Zabieraj dupsko w troki i do domku szoruj! Quote
piechcia15 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 dziś jest Światowy Dzień Zwierząt w Pabianicach i drzwi otwarte w schronisku w związku z tym. Była telewizja i wyprowadziłyśmy Bumisia i opowiadałyśmy o nim aby w końcu ktoś go zauważył :D ależ on był podekscytowany!! Quote
malawaszka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 ojej no to trzymam :kciuki: żeby ktoś się w nim zakochał!!!! Quote
modliszka84 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Bumiś udzielił wywiadu :loveu: kurcze żeby tylko go nie wycieli, bo nakręcili chyba z pół godziny razem, a materiał pewnie będzie na 2 minuty Quote
agata51 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Takie cudo mieliby wyciąć?! Głupie musieliby być! Quote
modliszka84 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 olali nas :angryy: nawet przez sekundę Bumcia nie było :shake: Quote
kasia14 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 modliszka84 napisał(a):olali nas :angryy: nawet przez sekundę Bumcia nie było :shake: Aga, można to jeszcze gdzieś zobaczyć? Co w ogóle stworzyli? Jesteśmy tam gdzieś?:cool1: Spanielkę pokazali? Wycieli, bo jak to pani stwierdziła ''macie może jakiegoś bardziej okazałego psa? Może rasowy jakiś?'' Zresztą co nie którzy w schronie uważają, że Bumiś jest już tyle lat, że nie pójdzie do adopcji itp:angryy: Quote
piechcia15 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 pewnie w dzisiejszych Pabianickich wiadomościach będzie :) Quote
Recommended Posts