Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bumiś pozdrawia wszystkie cioteczki i wujaszków :) gorace uśmiechy z dzisiejszego spacerku dla was od Bumisia, niestety nie ma od cierpliwości do fotek :)

Bumiś dzis był bardzo wylewny w swych uczuciach, łasił sie jak kocur:) tylko dupkę nadstawiał do miziania :p:evil_lol: nawet dostałam buziaka obślinionego co prawda ale zawsze :eviltong:
Zmienił się, jak weszłam do klatki to nie skakał tylko stał i czekał, aż go zapnę, chodzi spokojnie, nie ciagnie :p fajny chłopak z niego, a sierść jaką ma błyszcząca!! normalnie w oczy razi :p:p:razz:

Posted

dajcie mi linka do allegro Bumeranga proszę

czemu w ogłsozeniach jest napisane, że on zgadza się z innymi psami a w boksie siedzi sam i na wątku piszecie, że nie jest zbyt tolerancyjny? Może powinno być że do samców nie jest, ale suczkę by zaakceptował?

nie pisałabym w ogłoszeniach, że dwa razy uciekał i wracał do schroniska - to nie zachęca do adopcji - trzeba zmienić tekst :]

tu
http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Bumeranrg---od-6-lat-w-schronisku!,19610
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1130191_bumerang_sznaucer_nie_wie_co_to.html

Posted

w tych ogłoszeniach, które zacytowałam wiec pewnie we wszystkich:

Bumerang mimo tego, że nie trafił nigdy na odpowiedzialnych ludzi,
wciąż jest ufny i prosi o zainteresowanie. Bumerang jest łagodny,
zgadza się z innymi psami.

Posted

wczoraj byłam z Bumiśkiem na spacerze i był taki radosny, energiczny i wylewny w swych uczuciach, że byłam pd wrażeniem!! skakał na mnie, łasił się, ciągle oglądał za siebie czy idę za nim :p kurcze fajny pies z niego, szkoda że tylko my o tym wiemy a nikt inny nie chce tego dostrzec :( na allegro ma największą oglądalność ze wszystkich moich ponad 20 psów :p a zero efektów :(

Posted

dziś jest Światowy Dzień Zwierząt w Pabianicach i drzwi otwarte w schronisku w związku z tym. Była telewizja i wyprowadziłyśmy Bumisia i opowiadałyśmy o nim aby w końcu ktoś go zauważył :D ależ on był podekscytowany!!

Posted

modliszka84 napisał(a):
olali nas :angryy:
nawet przez sekundę Bumcia nie było :shake:

Aga, można to jeszcze gdzieś zobaczyć? Co w ogóle stworzyli? Jesteśmy tam gdzieś?:cool1: Spanielkę pokazali?

Wycieli, bo jak to pani stwierdziła ''macie może jakiegoś bardziej okazałego psa? Może rasowy jakiś?''

Zresztą co nie którzy w schronie uważają, że Bumiś jest już tyle lat, że nie pójdzie do adopcji itp:angryy: