Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
Nie wiem czy nie trzeba będzie Bumcia dać do hoteliku, może jak Marcelek znajdzie ds.

Też mi się tak wydaje. Może od razu zaklepać miejsce?

Posted

Dziewczyny jeśki możecie to zróbcie Bumerangowi zdjęcie w tym jego boksie. Takie zdjęcia to ludzi bardziej ciągną za serce, bo jak psiak wesoły i na trawce je na zdjęciu to myślą że na codzień ma tak wspaniale a przecież on potzrebuje naszej pomocy. I wyciągnięcia do hoteliku.
Bumcio jest duży, prawda ? Więc jego koszt to byłby ok. 450 zł za mc hotelikowania ?

Posted

[quote name='piechcia15']Bumiś w hoteliku to świetny pomysł tylko on nie toleruje innych psów więc trzeba dać go tam gdzie byłby sam:( no i konkretne ogrodzenie aby nie dał dyla:p:cool3::cool3:

A więc to pies z charakterkiem! No, Bumisiu, opamiętaj się, bo domku nie znajdziesz. A ogrodzenia pokonuje nad czy pod?

Posted

Wpiszcie go do hoteliku Ani w Brodnicy. Miałby sie gdzie wybierać, ale można go też tam iziolowac. Ania ma kilka psów w hotelu i nie wszystkie się lubią, więc na spacery chodzą wedle swoich sympatii. A byłby szczęśliwy, naprawdę!

Posted

Ten nowy hotelik u megii1 wydaje sie naprawde ok....
Znaczy ciekawa jestem jak wyglądają kojce...:roll:

Nie ma tam jeszcze kolejek, więc Bumerang mógłby pewnie szybko jechac... W innych hotelikacjh jest nawet po 20 kojców, a wtedy to nie wiem czy można aż taka uwage zwrócic na danego psa..:roll:

Dopiero zaczyna swoja przygode z "psim hotelarstwem", ale wydaje mi się, że to może byc naprawdę dobry hotelik...