kazik132 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 kameralna napisał(a):Rozglądajmy się, im więcej par oczu tym lepiej :) Oby tylko cos wyszło z tego rozglądania!Domów teraz to jak na lekarstwo.Wszystkie w większości zapsione po uszy:( Quote
delfy2000 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 kazik132 napisał(a):Oby tylko cos wyszło z tego rozglądania!Domów teraz to jak na lekarstwo.Wszystkie w większości zapsione po uszy:( Kazik - ja Cię chyba uduszę! Co jeden psiak zabezpieczony, to mi podsyłasz następną bidę... Niestety, za bardzo nie mam jak pomóc (mam duzo stałych wpłat), ale jednorazowo deklaruje 100zł (tylko potrzebuje Paypal na przelew - mogę go zrobić nawet dzisiaj)... Quote
kazik132 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 delfy2000 napisał(a):Kazik - ja Cię chyba uduszę! Co jeden psiak zabezpieczony, to mi podsyłasz następną bidę... Niestety, za bardzo nie mam jak pomóc (mam duzo stałych wpłat), ale jednorazowo deklaruje 100zł (tylko potrzebuje Paypal na przelew - mogę go zrobić nawet dzisiaj)...P matko!:o Ale mnie przytkało!A miałam już iść spać!To ja już dziękuje bardzo!Rano pewnie jakaś dziewczyna z paypalem sie zgłosi. A jak się nie zgłosi,to jakąś tu sama siłą zaciągnę! Dziękuję delfy bardzo!Niech przyniosa szczęście a przede wszystkim zdrowie Buniowi! Quote
delfy2000 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 kazik132 napisał(a):P matko!:o Ale mnie przytkało!A miałam już iść spać!To ja już dziękuje bardzo!Rano pewnie jakaś dziewczyna z paypalem sie zgłosi. A jak się nie zgłosi,to jakąś tu sama siłą zaciągnę! Dziękuję delfy bardzo!Niech przyniosa szczęście a przede wszystkim zdrowie Buniowi! Kazik - ja Ciebie uprzedzam ;)... a teraz to się nie podlizuj, bo zobaczysz :mad::mad::mad:. Ty już (niestety dla mnie) wiesz, że nawet gdybym miała nie jeść to pomogę, ale mnie tak nie wykorzystuj, bo i ja stracę zdrowie :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
kazik132 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 delfy2000 napisał(a):Kazik - ja Ciebie uprzedzam ;)... a teraz to się nie podlizuj, bo zobaczysz :mad::mad::mad:. Ty już (niestety dla mnie) wiesz, że nawet gdybym miała nie jeść to pomogę, ale mnie tak nie wykorzystuj, bo i ja stracę zdrowie :eviltong::eviltong::eviltong: Nie samym chlebem żyje człowiek;)Ale tak naprawdę to ja już i tak nie mam szans,że mnie polubisz,więc nie mam nic do stracenia i przynajmniej sobie powykorzystuję;) Żeby tylko udało się pomóc na czas tej biednej psince! Quote
delfy2000 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 kazik132 napisał(a):Nie samym chlebem żyje człowiek;)Ale tak naprawdę to ja już i tak nie mam szans,że mnie polubisz,więc nie mam nic do stracenia i przynajmniej sobie powykorzystuję;) Żeby tylko udało się pomóc na czas tej biednej psince! Ty mnie tu od tej strony nie zajeżdżaj :angryy:. Lubić to nie wiem czy polubię :eviltong:, ale jak się postarasz, to może sie i Tobie uda :p... ale na razie koncentrujmy się na Bumerangu... Może zrobić wydarzenie na FB? Quote
kazik132 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 delfy2000 napisał(a):... ale na razie koncentrujmy się na Bumerangu... Może zrobić wydarzenie na FB? Byłoby cudnie jakbys zrobiła to wydarzenie na FB!Włąśnie kogos szukałyśmy więc z nieba spadłaś naprawdę tutaj! Quote
delfy2000 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='kazik132']:o Ale wracając do Bumisia, to byłoby cudnie jakbys zrobiła to wydarzenie na FB!Włąśnie kogos szukałyśmy więc z nieba spadłaś naprawdę tutaj! Zrobione, TY mądralisio :multi:: http://www.facebook.com/event.php?eid=206138446066951&pending#!/event.php?eid=206138446066951 Bo ja jestem taka trochę anielska :lilangel: Quote
kazik132 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='delfy2000']Zrobione, TY mądralisio :multi:: http://www.facebook.com/event.php?eid=206138446066951&pending#!/event.php?eid=206138446066951 Bo ja jestem taka trochę anielska :lilangel:O, jakie fajne to! I już ma wejscia!Nie moge sie nadziwic,jakim narzedziem potężnym jest net! Ogromne dzięki delfy2000 za FB!Jeszzce jednemu psiakowi jakbyś mogła zrobic, to bym Cię chętnie wykorzystała;) Quote
delfy2000 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 kazik132 napisał(a):O, jakie fajne to! I już ma wejscia!Nie moge sie nadziwic,jakim narzedziem potężnym jest net! Ogromne dzięki delfy2000 za FB!Jeszzce jednemu psiakowi jakbyś mogła zrobic, to bym Cię chętnie wykorzystała;) Nie ma mowy :eviltong: Koniec z wykorzystywaniem :evil_lol: Quote
delfy2000 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Nawet anielice muszą kiedyś powiedzieć kategoryczne NIE!:eviltong: A co to za piesek? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No widzisz, i jak Cie tu lubić??????????????????????????:angryy: Quote
winter7 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Przybywam z wątku Fiszki. Pomyślę jak by tu pomóc. Quote
kazik132 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 delfy2000 napisał(a):Nawet anielice muszą kiedyś powiedzieć kategoryczne NIE!:eviltong: A co to za piesek? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No widzisz, i jak Cie tu lubić??????????????????????????:angryy: Aniołku!Falbanek z mojego podpisu:( Ten to juz w ogóle nie ma szans a na watku 2 osoby:( Quote
delfy2000 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Cześć Winter - to jest nas o jedną więcej ;-) Quote
agata51 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Zatkało mnie! Bumku, nie wygłupiaj się! 50zł/mies. ode mnie. Quote
Yorija Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 ode mnie macie jednorazowo 100zł a potem to postaram się coś zadeklarować stałego Quote
paulinken Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Macie już DT na oku? Bo jeśli by Bumisiowi starczył kojec, to może rozważycie hotelik u yumanji? Pod Warszawą, dobre ceny. Quote
kanna Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 witam, jestem z zaproszenia dominikibankert.....dodałam jego wydarzenie do FB " sos dla wyżłów".... http://www.facebook.com/pages/SOS-dla-wy%C5%BC%C5%82%C3%B3w/119949001392874 proszę dodajcie go również na "sznaucery w potrzebie" i i " psy myśliwskie w potrzebie"... na FB pomyśle co jeszcze..... Quote
Panca Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 o matko....przerazilam sie ...ewidentnie Bumi jest chory..starosc nei dopada tak z dnia na dzien..mrozy tez nie pomogly....deklaruje 50 zl na start a potem 20 zl kazdego miesiaca - tylko czy holtelik sie znajdzie ?????zeby nei bylo za pozno:((((((( Quote
yumanji Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Dostalam zapytanie w sprawie chlopaka/Miejsce jest.Prosze dzwonic w sprawie szczegolow,poniewaz nie mam w tej chwili netu w domu.Tel 500 893-485.Moze byc w budynku, ewent w kojcu z widokiem na podworze,buda ocieplona. Quote
Ania i Kajber Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Bumerang jest cały czas na stronie hundehilfe, więc może stąd przyjdzie pomoc..... Quote
Yorija Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 yumanji napisał(a):Dostalam zapytanie w sprawie chlopaka/Miejsce jest.Prosze dzwonic w sprawie szczegolow,poniewaz nie mam w tej chwili netu w domu.Tel 500 893-485.Moze byc w budynku, ewent w kojcu z widokiem na podworze,buda ocieplona. To jest już promyczek z deklaracji finansowych - wygląda na to, że już coś jest Cioteczki Bumkowe - jak się z yumanji skontaktujecie - dajcie znać jaki koszt hoteliku napewno potrzebna będzie wizyta u veta - diagnoza - leki może tam na miejscu ma dobrego veta? Quote
wiga138 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='yorija']to jest już promyczek z deklaracji finansowych - wygląda na to, że już coś jest cioteczki bumkowe - jak się z yumanji skontaktujecie - dajcie znać jaki koszt hoteliku napewno potrzebna będzie wizyta u veta - diagnoza - leki może tam na miejscu ma dobrego veta? zawieście go do dobrego weterynarza - ja zapłacę za wizytę Quote
Panca Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Jezu...mam nadzieje ze nie jest za pozno....dajcie dziewczyny znak prosze....trzeba go ratowac.... Quote
delfy2000 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Wyciągać BUmisi ze schronu jak najszybciej i do weta na badania przed przenosinami do hoteliku... Quote
Recommended Posts