Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kameralna napisał(a):
Rozglądajmy się, im więcej par oczu tym lepiej :)

Oby tylko cos wyszło z tego rozglądania!Domów teraz to jak na lekarstwo.Wszystkie w większości zapsione po uszy:(

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kazik132 napisał(a):
Oby tylko cos wyszło z tego rozglądania!Domów teraz to jak na lekarstwo.Wszystkie w większości zapsione po uszy:(

Kazik - ja Cię chyba uduszę! Co jeden psiak zabezpieczony, to mi podsyłasz następną bidę...

Niestety, za bardzo nie mam jak pomóc (mam duzo stałych wpłat), ale jednorazowo deklaruje 100zł (tylko potrzebuje Paypal na przelew - mogę go zrobić nawet dzisiaj)...

Posted

delfy2000 napisał(a):
Kazik - ja Cię chyba uduszę! Co jeden psiak zabezpieczony, to mi podsyłasz następną bidę...

Niestety, za bardzo nie mam jak pomóc (mam duzo stałych wpłat), ale jednorazowo deklaruje 100zł (tylko potrzebuje Paypal na przelew - mogę go zrobić nawet dzisiaj)...
P matko!:o Ale mnie przytkało!A miałam już iść spać!To ja już dziękuje bardzo!Rano pewnie jakaś dziewczyna z paypalem sie zgłosi. A jak się nie zgłosi,to jakąś tu sama siłą zaciągnę!
Dziękuję delfy bardzo!Niech przyniosa szczęście a przede wszystkim zdrowie Buniowi!

Posted

kazik132 napisał(a):
P matko!:o Ale mnie przytkało!A miałam już iść spać!To ja już dziękuje bardzo!Rano pewnie jakaś dziewczyna z paypalem sie zgłosi. A jak się nie zgłosi,to jakąś tu sama siłą zaciągnę!
Dziękuję delfy bardzo!Niech przyniosa szczęście a przede wszystkim zdrowie Buniowi!

Kazik - ja Ciebie uprzedzam ;)... a teraz to się nie podlizuj, bo zobaczysz :mad::mad::mad:.

Ty już (niestety dla mnie) wiesz, że nawet gdybym miała nie jeść to pomogę, ale mnie tak nie wykorzystuj, bo i ja stracę zdrowie :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

delfy2000 napisał(a):
Kazik - ja Ciebie uprzedzam ;)... a teraz to się nie podlizuj, bo zobaczysz :mad::mad::mad:.

Ty już (niestety dla mnie) wiesz, że nawet gdybym miała nie jeść to pomogę, ale mnie tak nie wykorzystuj, bo i ja stracę zdrowie :eviltong::eviltong::eviltong:

Nie samym chlebem żyje człowiek;)Ale tak naprawdę to ja już i tak nie mam szans,że mnie polubisz,więc nie mam nic do stracenia i przynajmniej sobie powykorzystuję;)
Żeby tylko udało się pomóc na czas tej biednej psince!

Posted

kazik132 napisał(a):
Nie samym chlebem żyje człowiek;)Ale tak naprawdę to ja już i tak nie mam szans,że mnie polubisz,więc nie mam nic do stracenia i przynajmniej sobie powykorzystuję;)
Żeby tylko udało się pomóc na czas tej biednej psince!

Ty mnie tu od tej strony nie zajeżdżaj :angryy:. Lubić to nie wiem czy polubię :eviltong:, ale jak się postarasz, to może sie i Tobie uda :p... ale na razie koncentrujmy się na Bumerangu... Może zrobić wydarzenie na FB?

Posted

delfy2000 napisał(a):
... ale na razie koncentrujmy się na Bumerangu... Może zrobić wydarzenie na FB?

Byłoby cudnie jakbys zrobiła to wydarzenie na FB!Włąśnie kogos szukałyśmy więc z nieba spadłaś naprawdę tutaj!

Posted

kazik132 napisał(a):
O, jakie fajne to! I już ma wejscia!Nie moge sie nadziwic,jakim narzedziem potężnym jest net!
Ogromne dzięki delfy2000 za FB!Jeszzce jednemu psiakowi jakbyś mogła zrobic, to bym Cię chętnie wykorzystała;)

Nie ma mowy :eviltong: Koniec z wykorzystywaniem :evil_lol:

Posted

Nawet anielice muszą kiedyś powiedzieć kategoryczne NIE!:eviltong:

A co to za piesek? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No widzisz, i jak Cie tu lubić??????????????????????????:angryy:

Posted

delfy2000 napisał(a):
Nawet anielice muszą kiedyś powiedzieć kategoryczne NIE!:eviltong:

A co to za piesek? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No widzisz, i jak Cie tu lubić??????????????????????????:angryy:

Aniołku!Falbanek z mojego podpisu:( Ten to juz w ogóle nie ma szans a na watku 2 osoby:(

Posted

o matko....przerazilam sie ...ewidentnie Bumi jest chory..starosc nei dopada tak z dnia na dzien..mrozy tez nie pomogly....deklaruje 50 zl na start a potem 20 zl kazdego miesiaca - tylko czy holtelik sie znajdzie ?????zeby nei bylo za pozno:(((((((

Posted

Dostalam zapytanie w sprawie chlopaka/Miejsce jest.Prosze dzwonic w sprawie szczegolow,poniewaz nie mam w tej chwili netu w domu.Tel 500 893-485.Moze byc w budynku, ewent w kojcu z widokiem na podworze,buda ocieplona.

Posted

yumanji napisał(a):
Dostalam zapytanie w sprawie chlopaka/Miejsce jest.Prosze dzwonic w sprawie szczegolow,poniewaz nie mam w tej chwili netu w domu.Tel 500 893-485.Moze byc w budynku, ewent w kojcu z widokiem na podworze,buda ocieplona.

To jest już promyczek
z deklaracji finansowych - wygląda na to, że już coś jest
Cioteczki Bumkowe - jak się z yumanji skontaktujecie - dajcie znać jaki koszt hoteliku
napewno potrzebna będzie wizyta u veta - diagnoza - leki
może tam na miejscu ma dobrego veta?

Posted

[quote name='yorija']to jest już promyczek
z deklaracji finansowych - wygląda na to, że już coś jest
cioteczki bumkowe - jak się z yumanji skontaktujecie - dajcie znać jaki koszt hoteliku
napewno potrzebna będzie wizyta u veta - diagnoza - leki
może tam na miejscu ma dobrego veta?
zawieście go do dobrego weterynarza - ja zapłacę za wizytę