Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe kochani są:) myślę że Bumkowi już żadna zima nie straszna, bo -30 już tez przeżył,aczkolwiek kto wie kto wie...teraz jak sie rozbija po hotelach to może jest standard wymogów wzrośnie :diabloti: na zime kupimy mu jeszcze szalik i wełniane skarpetki:)

Posted

[quote name='piechcia15']hehe kochani są:) myślę że Bumkowi już żadna zima nie straszna, bo -30 już tez przeżył,aczkolwiek kto wie kto wie...teraz jak sie rozbija po hotelach to może jest standard wymogów wzrośnie :diabloti: na zime kupimy mu jeszcze szalik i wełniane skarpetki:)

jakie kupimy - któraś ciotka mu wydzierga - tylko żeby pamiętała, że cztery a nie dwie są potrzebne!

Posted

halo halo na zime to on już w swoim domu będzie ;)

Aniu, uważaj tylko żeby się w tym hotelu nie rozkokosił za bardzo bo nie długo wywiesi ci na boksie kartkę "proszę posprzątać" i zażąda codziennej wymiany posłania :D

Posted

Bumi bardzo dobrze, kręcioły co spacer:) Najbardziej się cieszy jak jedzonko ma być, łakomczuszek z niego.
Na łapkę na razie nie utyka, dużo biega i spaceruje, pewnie stawy też inaczej pracują. Trochę go wyszczotkowałam, ale czekam na ciepłe dni- konieczna kąpiel.
Trzeba Bumiego zakroplić na kleszcze, nie wiem co proponujecie- może lepiej wydać raz pieniądze i zabezpieczyć na kilka miesięcy obrożą Kiltixa?
Nie wiem jak wyglada kwestia uzbieranych dodatkowych pieniędzy.

Posted

Ciotki, oświećcie mnie - zajrzałam na 1 stronę i wyczytałam, że niemiecka fundacja funduje mu pobyt w spa Ani. To znaczy, że deklaracje niepotrzebne?

Eh, Bumiasty, od razu wiedziałam, że nie mogę cię wziąć do siebie. Mixer nie znosił nawet Nikusia, chociaż musiał wiedzieć, że to żadna konkurencja dla niego. Ale co by powiedział, jakby stanął nochal w nochal ze swoim sobowtórem? Nie zdzierżyłby tego. A i ja byłabym w rozterce.

Posted

Piechcia Bayer KILTIX to ta sama obroża;) Koszt 50-60zł , nie wiem jaka wielkość będzie dobra dla Bumiego, bym zobaczyła na miejscu. Jednak jest to bardzo dobra obroza i wystarczy na cały sezon do jesieni!Kropelkami i tak trzeba co miesiąc , dwa robić.
Do weta pojedziemy dopiero w przyszłym tyg pojadę, byłam dziś u niego z innym psiakiem i okazało się , że jutro wyjeżdza na jakes szkolenia i będzie po weekendzie.
Jak będzie ładna pogoda w weekend , to planuję kąpiel i troszkę zabiegów piękności przy Bumim:) On jest taki śmieszny, dzisiaj zakopywał nosem swoje siku hahah , nie wiem skąd on ma takie pomysły. Jednak widać czasem , że nie jest już pierwszej młodości- np jak jest taki niezdarny , czasem przewróci sie w kręciole o własne nogi . A apetyt ma duuuży! Myślę, że jak przybierze troszkę na wadze to nic mu nie zaszkodzi;)

Posted

Aniu to zmierz mu szyję albo obrożę i będzie wiadomo jaka obroża:) kupuj śmiało, a ja zrobię ci przelew jak już będzie wiadomo ile.

marako doszła wpłata ale najwidoczniej przeoczyłam.sory już wpisuję.

ale widać uśmiech na jego paszczy:) super.

Posted

A ząbki w uśmiechu takie białe!!!

W weekend ma się ochłodzić, więc pewnie nici z kąpieli. Nic to, i tak jest piękny! Jeden z moich tymczasów wykopywał dołek i do niego siusiał. Psy miewają niesamowite pomysły!

Posted

ja bym z kąpielą jednak jeszcze poczekała, tyle był brudny to jeszcze da radę. Bo niby jest ciepło ale nie na tyle żeby sie kapać. A jak się przeziębi to będzie kłopot.Poczekajmy za słoneczkiem:)

Posted

ehh ale oni go rozpieszczają:) oby tylko nie rozpuścili bo Bumek się przyzwyczai do dobrobytu, kiedyś jakiejś paczki nie przyślą i będzie pies miał dramat:):D
Aniu oczywiście rzeczy, które przysyłają a np. Bumkowi się nie nadają to bierz dla innych:) to chyba logiczne:)
ehh tez bym chciała być tak rozpieszczana:D:D
pozdrowionka

Posted

odnowiłam 1 post, dodałam też linki do dwóch filmów z czasów schroniska. Zobacz Aniu jakie piruety wykonuje, jeśli na co dzień widzisz takie same to znaczy że jest już twój:)